Nooit mijn bestelling ontvangen en hier wel €59,99 voor betaald. Ze hebben mij ooit na het bestellen gevraagd of ik toch geen ander exemplaar wilde van het product, dit wilde ik niet. De optie geld te... Toon meer
Afgelopen dinsdag 3 stoelen besteld. Daarna pas gelezen hoe dit bedrijf werd beoordeeld.. Ik ging nergens van uit, maar de volgende dag werden de 3 stoelen geleverd. Ik had wel zwarte poten besteld,... Toon meer
Lampen besteld 11 maart, nadat de leverdata werd uitgesteld bestelling geannuleerd, bericht gehad dat binnen 14 dagem geld teruggestort werd. 14 dagen zijn inmiddels verstreken noch geld terug ge... Toon meer
Vorig jaar mei een bestelling gedaan, nooit geleverd en ook geen geld terug gehad wegens faillissement. Algemeen bericht van curator ontvangen, 3 maal op gereageerd en nooit iets terug gehad.. S... Toon meer
Vredeweg 46, 1505HH, Zaandam, Nederland
- 0756152422
- info@lil.nl
- www.lil.nl
Mensen keken ook naar
Goede deal gemaakt
Goede deal gemaakt. De W22 kantjesknipper werd keurig volgens afspraak geleverd. Niets dan lof.
Zeer tevreden over levering en service
6 stoelen van Zuiver besteld via Lil.nl die de volgende dag al geleverd zijn zoals beloofd. 1 dopje van 1 stoelpoot miste, achteraan gebeld met prima service, dit dopje moest besteld worden bij de leverancier en is na 1 week netjes thuis geleverd.
Tuinstoelen
2e paasavond besteld, donderdag avond ontvangen. Op zich prima en best wel snel. Maar op de site stond 24 uur en dat klopt dus niet.
Fauteuil online gekocht op 06/01/2018
Fauteuil online gekocht op 06/01/2018. Tot op heden geen levering en geen enkele communicatie van lil.nl ( noch via mail noch via telefoon). Herhaaldelijk gebeld om een update te krijgen. In totaal meer dan 90 min aan de lijn gehangen... op hun website wordt vermeld dat dit product 7 tot 10 dagen levertermijn heeft, terwijl de realiteit heel anders is. Al vele beloftes gekregen dat de fauteuil in week X zal geleverd worden maar niets ontvangen. Ik begrijp dat ze afhankelijk zijn van hun leveranciers maar een eerlijke levertermijn vermelden op hun website is wenselijk.
In het kader van klantvriendelijkheid verwacht ik een schriftelijke update als de levertermijn niet kan gehaald worden!

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Bestelling is wel op tijd gekomen maar…
Bestelling is wel op tijd gekomen maar retour gestuurd, alleen de terugbetaling blijft op zich wachten. Waardeloos
Bestelling salontafels
Nog geen salontafels gezien.
Ook geen bericht gehad dat ze niet leverbaar zijn.
Vermoeden wordt bevestigt door Tros Radar van 9 april.
Op de site stond dat ze voorradig waren.
Nu inmiddels niet meer.
De reacties die op de berichten worden weergegeven zijn standaard reacties.
Deurwaarder inschakelen blijkt enige optie.

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Hoe ben ik tot een 1-ster review…
Hoe ben ik tot een 1-ster review gekomen:
* Besteldatum 1 februari 2018: 2 van de 3 bestelde artikelen ontvangen, na 5 weken niets meer vernomen te hebben van LIL waar het 3e artikel blijft, zelf maar contact opgenomen. -1 ster
Het zou worden uitgezocht. (Medewerkster was wel vriendelijk trouwens)
* Bij terugkoppeling via email op 5 maart: Artikel bleek niet meer leverbaar en werd op mijn verzoek dan maar geannuleerd. -1 ster
* Vandaag 9 april: nog steeds geen geld terug ontvangen, ondanks de wettelijke terugbetalingstermijn ruimschoots verstreken is. -2 sterren
NIET DOEN!!!
NIET DOEN!!!
Aantal maanden geleden producten besteld, maar zich niet aan levertijd gehouden. Proberen je aan het lijntje te houden. Wel de 14e dag geld teruggestort.
Dhr. Muntz (mede-eigenaar Lil.nl) was aanwezig bij uitzending van Radar.
Weet niet wat die man bezielde, hij vond het schijnbaar nogal komisch. Had er maar een bed neer gezet, had hij lekker luierend op vragen antwoord kunnen geven.
Tip; Vraag altijd om bevestiging en inhoud van gesprek klantenservice via mail.
Ik zal nóóit weer iets bestellen bij Lil.nl; En dat is WEL waar R. Muntz :-)
Verkoopt geen producten, maar leugens.
Koop uw spullen niet hier! Product gaf 2-4 werkdagen aan voor aflevering, maar na 1 week moeten bellen en werd aangegeven dat dit 2 weken later zou plaatsvinden en dat de nieuwe afleveringsmogelijkheid op de website van 8 weken niet voor mij geldt.
twee weken later een nieuwe bericht ontvangen inzake afleveringsdatum en nu werd gesproken over 6 weken later...
telefonisch geannuleerd, maar geen mail hierover ontvangen, dus weer moeten bellen en uiteindelijk geannuleerd gekregen met een mail.
Conclusie: teveel tijd kwijt geraakt aan deze onzin en is verkoopt geen producten maar leugens

Producten worden niet geleverd
Producten worden niet geleverd. Geen enkele communicatie. Vanmiddag 1 uur en 21 minuten aan de lijn gehangen in de wachtrij, die begon bij 7 wachtenden voor mij. Ik kreeg na ruim een uur te horen dat ik als eerste geholpen zou worden, krijg ik opeens een bandje te horen: om lange wachttijden te vermijden vragen wij u om de voicemail in te spreken met uw bestelnummer, dan wordt u spoedig terug gebeld. ingesproken en een half uur later opnieuw gebeld; Krijg ik weer het bandje dat ik de 7e in de wachtrij ben. Hoezo om lange wachttijden te vermijden???? Dit is om klanten te frustreren!!!!

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Incorrecte levertijd + lange wachttijd voor terugbetaling na annulering, nu nog steeds geen geld terug!
Op 11 maart 2017 4 krukken besteld met enkele dagen levertijd. Na ruim een week contact gezocht per mail en telefoon. Blijkt de levertijd bijna 2 maand te zijn. Bestelling W22.219356 geannuleerd, zou binnen 14 dagen het geld terug ontvangen, nu nog steeds niets ontvangen. Verschillende e-mails gestuurd, geen reactie tot op heden. Totaal klantonvriendelijkheid, waardeloze service en nog steeds geen geld terug!

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Bestelling niet geleverd en geld niet retour!
Bestelling zou eerst vertraagd geleverd worden maar na diverse malen vragen bleek het niet meer leverbaar.... wacht nu al vele weken op mijn geld en krijg geen reacties op emails, zeer onbetrouwbaar en nooit meer iets kopen via deze woonwebwinkel dus!!!!!

geen zaken mee doen!
Op 13 maart een bestelling gedaan bij deze webwinkel en betaald. Op de site staat levering binnen 7-10 dagen. Na de bestelling een mail ter bevestiging ontvangen, daarna nooit meer iets gehoord. Telefoon is zeer slecht te bereiken, op mail wordt niet gereageerd. Inmiddels is het 5 april en heb niets meer ontvangen en ook geen contact meer kunnen krijgen ondanks de toezegging dat het Product eind vorige week geleverd zou worden. Nooit meer lil voor mij!

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Zeer onbetrouwbare webwinkel. Niet kopen!
22 Februari een bankje besteld van €409,99 die zonder bericht maar niet geleverd werd. Meerdere malen contact (trachten) op te nemen. Ze zijn namelijk zeer slecht tot niet telefonisch bereikbaar. Met steeds een andere smoes wordt je aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk de order geannuleerd. Na meerdere beloftes en standaard excuusmailtjes (Wat vervelend dat...) waarmee ze boel proberen te rekken nog altijd geen geld terug ontvangen.
Mijn rechtsbijstand is reeds op de hoogte gesteld. Mijn advies: Blijf ver bij deze oplichtersbende vandaan!

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Slechte service maar wel geld terug gekregen
Lampen besteld met een levertijd van 5-7 werkdagen maar na die 7 dagen niks gehoord. Klantenservice niet te bereiken en ook geen reactie op mijn mail. Na het zien van deze beoordelingen heb ik de order geannuleerd en de lampen bij Fonq.nl besteld. Lampen waren de volgende dag in huis! Zo kan het dus ook.... gelukkig heb ik wel netjes binnen 2 weken mijn geld terug gehad.

Onbetrouwbaar, slechte klantenservice
Eind december 2017 heb ik zeven stoelen besteld ter waarde van meer dan 600 euro. Deze zouden geleverd worden begin januari 2018. Toen kregen we een e-mail dat ze (medewerkers van lil.nl) zich vergist hadden en dat de bestelling op 9 maart geleverd zou worden. Op 9 maart werden de stoelen niet geleverd. Op 15 maart heb ik gebeld naar de klantendienst van lil omdat ik nog steeds geen bericht gekregen had omtrent de levering. Na ongeveer 15 minuten wachten kreeg ik de klantendienst aan de lijn die mij vertelde dat de leverancier de stoelen nog steeds niet geleverd had aan lil.nl. Dit zou zeker eind maart gebeuren. Gezien we eind maart opnieuw niets van onze bestelling hoorden heb ik op 4 april 2018 de klantendienst opnieuw gecontacteerd. Na een wachttijd van 30 minuten vertelde de medewerkster dat de levering nog steeds niet verkrijgbaar was bij de leverancier en dat ik opnieuw moest wachten. Op de website staat dat de stoelen een wachttijd hebben van één tot vier werkdagen, dus heb ik besloten om de bestelling te annuleren. De klantendienst reageert niet op e-mails en doet weinig om je te helpen. Ik kan enkel maar hopen dat ik het bedrag terug op mijn rekening krijg...

Oplichters!!
21-2-2018 een bestelling gedaan en betaald.
Mail ter bevestiging ontvangen dat de bestelling vanaf 27-2-2018 leverbaar was.
2-3-2018 niets gehoord, dus gemaild. 6-3-2018 nog niets gehoord, dus geprobeerd te bellen. Na ruim een half uur in de wacht te hebben gestaan was mijn lunchpauze om, tja ik moet ook werken voor mijn centen.
Toch maar weer een mail gestuurd. Nog geen reactie. Volgende dag weer gebeld, na 3 kwartier iemand aan de telefoon, excuses, tja het is druk en we werken er aan. De bestelling zal 5-3 weer leverbaar zijn, maar dat was het al geweest. O ja, nee het wordt deze week nog verzonden.
Je raad het al weer niets en geen reactie.
Dit verhaal gaat nog even door tot 16-3-2018 ik een mail ontving dat de bestelling ergens in juni wordt verwacht!!!!
Gebeld, de 3 kwartier in de wacht voor lief nemend, bestelling geannuleerd en dan wordt het geld binnen 14 dagen terug gestort.
Netjes per mail een bevestiging ontvangen, maar helaas het is nu 4-4-2018 en ik heb mijn geld nog niet terug. Geen mail ontvangen etc.
Nu maar weer gemaild en morgen maar weer bellen.
Echt mensen.. ... Ik werk zelf als hoofd aftersales medewerker bij een groot bedrijf dus ik weet echt wel dat een winkel afhankelijk is van leveranciers, maar geld terug storten heeft daar niets mee te maken. Klanten op de hoogte houden en mails beantwoorden heeft daar ook niets mee te maken!
BESTEL HIER NIETS! DAT IS MIJN ADVIES!
6-4-2018 UPDATE,
4-4 gemaild, maar natuurlijk geen reactie. 5-4 gebeld, "Ik zie dat de betaling vandaag is teruggestort, u ontvangt daar zo een mail over!"
Wel heel toevallig na mijn mail, slechte reviews en mijn belletje!
Lil.nl antwoord hieronder wel dat het overgemaakt is, maar het is nu een dag later en het geld staat nog niet op de rekening waarvan ik het heb betaald!
Leuk antwoord, maar ik wil actie!

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
11 maart 2 lampen besteld levertijd 2-4…
11 maart 2 lampen besteld levertijd 2-4 dagen levertijd. Ik hen ze nu nog steeds niet. Op mijn mail werd niet gereageerd, toen ik belde bleek er een langere levertijd van toepassing.
Vandaag weer gebeld, nu weer uitgesteld.
Ben heel boos en voel me belazerd!
Ik wil mijn geld terug maar als ik andere reviews lees is het ook nog maar de vraag of dat lukt.

Geen geld retour!
Op 2 maart jl een eettafel besteld en omdat de afgesproken levertijd niet nagekomen kon worden namelijk 6-9 dagen heb ik op 21 maart de bestelling geannuleerd. Maar tot op heden mijn geld nog niet retour gekomen...
Aangezien morgen de 14 dagen verstreken zijn dat Lil het geld moet retourneren vind ik dat ik lang genoeg heb gewacht om een beoordeling te plaatsen.
Ik heb vandaag weer gemaild hoe het er voor staat en het zal mij dan ook niks verbazen als ook hier geen antwoord op komt.
Net gebeld:
Volgens hun is het bedrag overgemaakt maar op mijn rekening nog niks gezien. Ik wacht af tot vrijdag, anders zal er een aangifte volgen bij de politie, reeds heb ik Radar al ingelicht want dit is pure oplichterij.
Kwam er net tot mijn verbazing ook achter dat Lil mij op Facebook heeft geblokkeerd om reacties te plaatsen en chat berichten te versturen. Mensen pas op met Lil, voor je het weet ben je ook slachtoffer!

Slechte service
Als eerste was het al lastig mijn bestelling te annuleren, telefonisch niet bereikbaar. Via de mail antwoord geven op een niet gestelde vraag. Ten tweede wacht ik al bijna vier weken op teruggave van de betaling. Slechte service! Vandaag ein-de-lijk bericht ontvangen dat het geld onderweg is. Moest er wel nog voor bellen!