Nooit mijn bestelling ontvangen en hier wel €59,99 voor betaald. Ze hebben mij ooit na het bestellen gevraagd of ik toch geen ander exemplaar wilde van het product, dit wilde ik niet. De optie geld te... Toon meer
Afgelopen dinsdag 3 stoelen besteld. Daarna pas gelezen hoe dit bedrijf werd beoordeeld.. Ik ging nergens van uit, maar de volgende dag werden de 3 stoelen geleverd. Ik had wel zwarte poten besteld,... Toon meer
Lampen besteld 11 maart, nadat de leverdata werd uitgesteld bestelling geannuleerd, bericht gehad dat binnen 14 dagem geld teruggestort werd. 14 dagen zijn inmiddels verstreken noch geld terug ge... Toon meer
Vorig jaar mei een bestelling gedaan, nooit geleverd en ook geen geld terug gehad wegens faillissement. Algemeen bericht van curator ontvangen, 3 maal op gereageerd en nooit iets terug gehad.. S... Toon meer
Vredeweg 46, 1505HH, Zaandam, Nederland
- 0756152422
- info@lil.nl
- www.lil.nl
Mensen keken ook naar
Geld tot op heden nog niet ontvangen
Begin februari heb ik een artikel besteld op Lil.nl. Maar mijn artikel kwam iedere keer maar niet binnen. Na 2 weken gebeld met de klantenservice en zij vertelde dat het artikel mogelijk pas eind april zou binnen komen. Daarom heb ik besloten om mijn bestelling te annuleren en ik zou mijn geld binnen 2 weken ontvangen.
Na 2 weken nog geen geld binnen, gebeld naar lil (ruim een uur en 20 min gewacht voor ik een medewerker zou kunnen spreken) en het geld zou direct worden overgemaakt. Maar een week later nog steeds geen geld binnen, opnieuw gebeld en weer 40 min gewacht en het geld zou weer opnieuw worden overgemaakt er was iets fout gegaan.
Een week later weer gebeld want het geld heb ik nog steeds niet binnen en was weer iets fout gegaan volgens lil.
En tot op heden nog geen geld binnen gekregen, super slechter service echt geen woorden voor.

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Snelle levering! Echter, we ontvingen een zwarte ipv grijze lamp.

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Kast derk en speelgoedkist van woood…
Kast derk en speelgoedkist van woood besteld , op de site stond op voorraad binnen 3 tot 7 dagen geleverd.
Na 7 dagen niks geleverd geen informatie over problemen met de levering ontvangen met de klantenservice gebeld toen bleek dat ze helemaal geen voorraad hadden maar in week elf pas weer , daar ook nog op gewacht en weer geen terugkoppeling van hun zijde weer met de klantenservice gebeld , schofterig te woord gestaan door hun nu wisten ze helemaal geen leverdatum!!!
Zodoende de order geannuleerd nog mag ik als extra service ook nog 14 dagen op teruggave van mijn geld wachten!!!
Inmiddels bij een andere firma de kast en kist besteld binnen drie dagen geleverd topservice zo kan het dus ook !
Mensen bestel hier niks het zijn gewoon oplichters ze hebben bijna niks op voorraad zelf dus bespaar u de teleurstelling en lees de verdere reviews van dit waardeloze bedrijf!!
Nooit kopen zijn bedriegers
Nooit kopen. 2 salon tafel besteld. Zouden 16 feb geleverd worden . Nooit geleverd. Na herhaaldelijk bellen. Ja ergens in mei eerst er 1 geleverd. Dacht het niet . Besteellingb geannuleerd. Zou binnen 2 weken mijn geld hébben wacht al 4 weken. Elke keer bellen ja er is iets fout. Het komt. Dus ruim 310 nasr de kl...... nooit méér. Zijn niet te vertouwen
NOOOOOOIT MEER IETS KOPEN BIJ LIL.nl
NOOOOOOIT MEER IETS KOPEN BIJ LIL.nl. 30 dec 2017 Sebra klamboe gekocht, zou binnen 2 weken geleverd worden, niet gebeurd...lieten ook niks weten. Bel hun medio Januari en Zei dat besteld was en nog niet binnen was. Dus Ik wachtte nog 2 weken. Begin Februari heb Ik het gannuleerd en zal binnen 2 weken me geld ontvangen. OOK NIET GEBEURD! Ik bel hun rond 20 feb weer op wacht Ik 30 min totdat ze opnemen. Ze zouden actie ondernemen en met terug werkende kracht mijn geld terug storten. Tot op heden niks gebeurd!!! Ik heb hun veels te Lang de tijd gegeven om het goed te maken. Dus nu wordt het tijd om zelf echt een actie te nemen. Misschien kunnen we dat wel met zijn allen doen zodat we ons geld terug kunnen krijgen.

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Koop niet bij LIL. Snel incasseren, maar weigert terug te betalen!!!
8 Zuiver OMG stoelen gekocht met bijbehorende noppen sets.
4 stoelen binnen termijn teruggestuurd. Retouren zijn ontvangen en goedgekeurd. Ondanks dat weigert LIL simpelweg om de verschuldigde bedragen volledig terug te betalen, ondanks diverse verzoeken en aanmaningen. Lil neemt niet eens de moeite om te reageren op deze verzoeken. Inmiddels blijkt mij dat dit kennelijk normaal is bij LIL zoals ook blijkt uit diverse internetfora waaronder Tros Radar. Een absolute schande en ieder keurmerk onwaardig.

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Thuiswinkel Waarborg certificaat is TERECHT ingetrokken.
Thuiswinkel Waarborg certificaat is inmiddels GEHEEL TERECHT ingetrokken. Die rating van trustedshops is hardstikke fake. Het kan niet anders of LiL.nl heeft die omhoog zitten krikken met eigen berichten. Overal wordt je gewaarschuwd voor deze charlatans, ook op de site van Tros Radar.
Je leveren niet, en vervolgens betalen ze niet terug. Ik krijg nog geld van ze en zo te lezen velen met mij. Ze reageren nooit op mails, zijn zeer slecht te bereiken, ze beloven vanalles maar komen niets na. En er zijn er maar 2 nodig om een faillisement van LiL.nl aan te vragen. Misschien moest dat maar eens gebeuren. Ze hebben duidelijk liquiditeitsproblemen. Maar goed wat wil je als je nooit levert en niet te vertrouwen bent. Dit vertrouwen gaan ze ook erg moeilijk weer terugwinnen.
KOOP HIER NIKS!
KOOP HIER NIKS!!
Ik heb m’n bestelling geannuleerd omdat de levering lang ging duren. En nu wacht ik al weken tot m’n geld teruggestort wordt. Als je mailt, krijg je wel een reactie maar geen actie. Als je op het Thuiswinkel waarborg icoon klikt op hun site, zie je ook dat ze dit juist niet meer hebben. Telefonisch contact heeft geen zin, er zijn standaard 10 wachtenden voor je.
Update: ik heb m’n geld inmiddels terug. Een tip voor anderen misschien; ik heb een klacht ingediend bij het Thuiswinkel Waarborg. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de restitutie. Het ging om € 30,- maar het ging me gewoon om het principe. Het blijft in mijn ogen een malafide bedrijf!
Slechtere service dan hier krijg je nergens!
Nadat ik een bestelling had gedaan die binnen 5 werkdagen geleverd zou worden, kreeg ik na 19 dagen te horen (nadat ik zelf contact had gezocht) te horen dat het 'iets'langer ging duren, namelijk nog eens 14 of meer werkdagen! Toen de zending laten annuleren en het geld zou direct op de creditcard worden teruggestort. Inmiddels zijn we weer 18 werkdagen verder en is er nog niets teruggestort. Wederom diverse mails eruit gedaan zonder enige reactie! Telefonisch zeer slecht bereikbaar! Vaak meer dan 10 wachtende voor. Nooit en nooit meer zal ik iets bestellen bij deze webshop en adviseeer ik de overige mensen ook!

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Sturen verkeerde kast en stelde zelf…
Sturen verkeerde kast en stelde zelf voor om geld terug te storten doch dit doen zij niet. Wachten nu al 4 weken op ons geld. Via email laten ze weten dat zij alles in het werk stellen om zo snel mogelijk terug te betalen. De regels van Lil.nl zijn dat binnen 14 dagen klanten hun geld terug krijgen. Ho maar. Slechte zaak. Nooit iets bestellen.

Zeer gefrustreerde klant
Begin december 2017 een stoel besteld, levertijd maximaal 10 werkdagen. Na verloop van weken drie keer telefonisch contact gehad waarbij mij telkens werd verzekerd dat de stoel enige vertraging had maar echt zou komen, in eerste instantie begin januari, toen eind januari. Kreeg €20 korting maar geen stoel. Ik moest ook steeds zelf in actie komen, werd niet op de hoogte gehouden. Eind januari stond bij mijn bestelstatus ineens een leverdatum, ik kreeg weer hoop! maar die datum versprong elke dag met een dag. Na een maand wachten en weer een mailtje besloot ik de koop te annuleren. Mijn geld zou binnen 2 weken teruggestort zijn. Niet dus. Weer een mail gestuurd, er zou een spoedopdracht naar de financiële administratie gaan. Dat is nu 10 dagen geleden. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug. De medewerkers zijn altijd zeer vriendelijk, helaas is dat het enige positieve aan deze webwinkel.
Zeer slecht
Zeer slecht. Al meerdere afspraken gemaakt, maar komen geen enkele afspraak na helaas. Iedere keer als ik wil bellen sta ik minimaal 45 minuten in de wacht en mail wordt niet gereageerd. Absoluut geen aanrader!!

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Komt beloftes niet na, retourneert geld niet, lange wachttijd
Komt beloftes niet na
Levert slechte kwaliteit, verpulverde kapstok
Retourneert geld niet
Slecht bereikbaar
Lange wachttijd
Doet aan oneerlijke concurrentie: zegt snel te leveren, doet dit niet

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Tweeling geen verjaardagskado op hun verjaardag dankzij lil
Twee bureaus besteld voor mijn tweeling hun verjaardag! Zou volgende dag geleverd worden! De week erna op de verjaardag van minn zoontjes nog geen bureaus binnen. Gebeld: volgende week mevrouw excuses een waardebon etc. Nu weer n week verder nog steeds geen bureaus inmiddels 4 weken wachtend. Ik kreeg te horen dat de leverancier niet levert. Ik heb de leverancier hierop gebeld en zij hebben er gewoon nog 88 op voorraad staan! Nu heb ik mijn bestelling geannuleerd maar kreeg mijn geld pas over 14 dagen teruggestort gaf mevrouw aan! Dat is toch werkelijk ongeloofeljjk! Het gaat hier om een bedrag van bijna 400 euro dus ik kan nu alsnog niet de bureaus bij de leverancier bestellen. En hebben mijn zoontjes nog steeds hun verjaardagskado niet! Bestel hier niks!!! Heb het namelijk al eerder gehad met n kleed van hun! Ecact hetzelfde verhaal!
Ruim een maand geleden heb ik een…
Ruim een maand geleden heb ik een artikel op dezelfde dag van bestelling nog telefonisch geannuleerd. Ik zou binnen twee weken mijn geld terug ontvangen maar tot heden helemaal NIKS terug. Nogmaals een email gestuurd en het zou met spoed terug gestort worden, nog NIKS. Weer gebeld en nogmaals doorgegeven en nog steeds NIKS.. Nu worden mijn emails ook niet meer beantwoord.

Antwoord van woonwebwinkel lil.nl
Levering snel, sevice onder de maat
Levering snel, een van de producten was echter flink beschadigd; twee afgebroken hoeken van een plastic gereedschapskist ondanks een goede verpakking. Merkwaardig was echter dat de afgebroken stukken plastic niet in de verpakking aanwezig waren. Geen verdere actie ondernomen omdat dit, gezien het bedrag, € 15,-, me teveel moeite kost. Na 15 minuten in de wacht gestaan te hebben, heb ik het opgegeven.
Communicatie kan iets beter.
Begin februari een salontafel besteld bij Lil.nl. De levertijd bedroeg 5-12 dagen. Begin maart nog niets ontvangen of gehoord van Lil.nl. Na telefonisch contact met zeer vriendelijke medewerkster informeerde zij mij dat de tafel over twee weken bezorgd zou worden. Tot mijn verbazing kreeg ik de zaterdag na dit telefoontje een mail dat de tafel die dag bezorgd werd. Mijn ervaring met deze webshop is dus redelijk. Mijn is tafel netjes bezorgd, alleen later. Het zou zeer wenselijk zijn als Lil.nl zijn klanten beter informeert over verandering in levertijd. Verder geen negatieve ervaring met deze webshop. Klantenservice was zeer goed bereikbaar en zeer vriendelijke behulpzame medewerkster.
MET AFSTAND DE SLECHTSTE WEBWINKEL!!
MET AFSTAND DE SLECHTSTE WEBWINKEL!!! Zoals zovelen. Bestelling komt niet, mails worden niet beantwoord, telefonisch zeer slecht bereikbaar, order geannuleerd, binnen 2 weken geld terug wat nu na 3 weken nog steeds niet terugbetaald is. KOOP ER NIET!!!
Kapstok gekocht kwam na drie weken van…
Kapstok gekocht kwam na drie weken van de muur omdat de ophangogen van de kapstok compleet verpulverd waren. lil.nl gemaild, geen reactie, na drie dagen weer gemaild wederom geen reactie. Uiteindelijk na vele telefoontjes kreeg ik te horen dat ze niets voor me konden (lees wilden) doen. € 130,= kwijt, muur beschadigd en weer een nieuwe kapstok kopen.
Werkelijk SCHANDALIG van SERVICE hebben ze bij lil.nl nog nooit gehoord. Mijn advies: NIETS BESTELLEN BIJ lil.nl zijn ONBESCHOFT, OPLICHTERS !!
Waxinelichthouder maxi theelich
Zeer goede webshop. Overzichtelijk en goede omschrijving artikelen.
Bestelprocedure simpel en zeer snelle levering.
Kwaliteit bestelde artikelen zeer mooi en uitstekend verpakt.