Nooit mijn bestelling ontvangen en hier wel €59,99 voor betaald. Ze hebben mij ooit na het bestellen gevraagd of ik toch geen ander exemplaar wilde van het product, dit wilde ik niet. De optie geld te... Toon meer
Afgelopen dinsdag 3 stoelen besteld. Daarna pas gelezen hoe dit bedrijf werd beoordeeld.. Ik ging nergens van uit, maar de volgende dag werden de 3 stoelen geleverd. Ik had wel zwarte poten besteld,... Toon meer
Lampen besteld 11 maart, nadat de leverdata werd uitgesteld bestelling geannuleerd, bericht gehad dat binnen 14 dagem geld teruggestort werd. 14 dagen zijn inmiddels verstreken noch geld terug ge... Toon meer
Vorig jaar mei een bestelling gedaan, nooit geleverd en ook geen geld terug gehad wegens faillissement. Algemeen bericht van curator ontvangen, 3 maal op gereageerd en nooit iets terug gehad.. S... Toon meer
Vredeweg 46, 1505HH, Zaandam, Nederland
- 0756152422
- info@lil.nl
- www.lil.nl
Mensen keken ook naar
Ongelooflijk slechte service.
Ongelooflijk slechte service.
5 weken wachten op een deel van de bestelling en dan horen dat het niet leverbaar is.
Ik bied de mogelijkheid het op te lossen door levering van een gelijkwaardig product tegen dezelfde prijs en dit wordt afgeslagen. Vervolgens vraag ik naar levering van het deel dat wel direct geleverd had kunnen worden, maar deze heeft ineens weer opnieuw een levertijd van een maand! Dus min. 9 weken levertijd
Terugbetaling binnen 2 weken!
Ik kreeg nooit vanuit Lil.nl een update over de order, behalve door zelf te informeren. En om telefonisch contact te krijgen stond ik minimaal 30 minuten in de wacht.
Ongelooflijk slechte klantendienst
Reeds meer dan een maand een lamp besteld voor de verjaardag.Niets ontvangen,geen antwoord op mail en telefonisch niet te bereiken.Via messanger een bericht maar nu weer geen reactie meer.Ben het beu.Trouwens de beoordelingen zijn allemaal zeer slecht op een sobere uitzondering na.
9-12-2017 een bestelling gedaan. NIETS ! Na 9 weken geld terug
9 december een bestelling gedaan. 3-5 dagen levertijd door betaling met IDeal. Niets, dus mailen, 2 x, 3 x en dan een mail dat de levering vanaf 7 januari zal plaatsvinden. Natuurlijk weer niets dus mailen en bellen. Op mail geen reactie. Als je belt zijn ALLE medewerkers in gesprek, " 5-7 wachtenden voor U". Dus waarschijnlijk 1 medewerker of erg veel ontevreden mensen. Opeens een mail dat de levering nog drie weken kan duren. Dat is te laat, dus bestelling geannuleerd. Toen kreeg ik een mail op 20 januari, dat binnen 14 dagen het geld terug op mijn rekening staat. Even een herinneringsmail gestuurd. Geen reactie, maar dat had ik ook niet verwacht. Nu de voicemail ingesproken, omdat men beloofd terug te bellen. Hoe geloofwaardig ze zijn, moet dus nog blijken. Geen levering en termijn van terugbetalen is ook verstreken. Heb onderin de klacht het W22 nummer ingevuld, omdat men dat nodig heeft om snel te kunnen reageren op de klacht. Ik blijf wederom in blijde verwachting. Maandag een afspraak om aangifte te doen. Wel het verzoek gehad om vandaag nog te bellen om het geld in Zaandam te halen of met spoed-overboeking te ontvangen. "Er zijn nog 6 wachtenden voor u". Erwin weer aan de telefoon gehad. "ik zie dat het nog niet gestort is, sorry. Er is vandaag niemand van de financiële afdeling. Heeft u verder nog vragen ?". Wat een klantvriendelijkheid toch ! Maandagochtend dus de rekening in de gaten houden en anders....... maar eens de afspraak nakomen. Tenslotte is het mijn geld wat ze niet teruggeven ondanks het beloofde terugbetaal termijn. Na het aangeven van het doen van aangifte kreeg ik binnen 3 dagen het geld op mijn rekening. Ja, als dat niet was gebeurt had ik aangifte gedaan van "oplichting".
Bestel aub niet bij lil.nl !
Lange levertijd. De meubels worden slecht ingepakt waardoor alles beschadigd is aangekomen!
Klantenservice is zeer ongeïnteresseerd. Niet eens excuses aangeboden voor de slechte service/wachttijd etc.
Ruim 3 uur in de wacht gestaan voor een retoursticker. Er moest 3 x voor gebeld worden.
Ik kan me helaas aansluiten bij alle …
Ik kan me helaas aansluiten bij alle negatieve reacties die ik lees op het internet over lil.nl
Tussen kerst en oud en nieuw iets besteld wat de volgende dag geleverd zou worden. Toch maar even afwachten of dit lukt zo met de feestdagen. Week 2 gebeld... u krijgt het eind week 3 .... na bellen wordt het week 4 dan weer bellen week 5 en na weer zelf bellen mogelijk eind februari! “Mogelijk”
Ik heb de bestelling geannuleerd en voel me flink belazerd. Zoiets eigenlijk nog nooit meegemaakt en ben zowaar bang dat ik mijn geld niet snel ga terug zien....
Lil.nl handel dit na zon teleurstelling gewoon correct af....! Ik ben benieuwd
De service lijn slecht bereikbaar en altijd wel 35/40 min in de wacht gestaan.
Ik kan alleen maar adviseren hier niks te bestellen!
Beide bestellingen mislukt..
Nog maar 2 keer een bestelling geplaatst. Beide keren ging het mis: 1e keer pakket zoek geraakt, dus geld terug gevraagd. Na een week nog geen geld terug dus weer erachteraan. 2e keer na 15 dagen nog geen pakket (levertijd 3-15 dagen, dus vandaar nog eventjes gewacht). Geen reactie op mailtjes. Bleek dat mijn pakket vertraging had. Dus weer bestelling geannuleerd. Zit er al zo'n lange levertijd op en duurt het nog langer. Ik bestel er in ieder geval niet meer!
LIL.COM OPLICHTERS
Waardeloze klantenservice, waardeloos bedrijf. Er wordt niet gereageerd op mails, telefoon wordt niet opgenomen. Mijn bestelling laat inmiddels 4 (!) maanden op zich wachten.
Koop hier niet
Koop hier niet! zeer slechte onbetrouwbare website! Ik heb artikel in december besteld en nog steeds niet ontvangen. na vijf keer met het bedrijf getelefoneerd te hebben komen ze nog steeds hun beloftes niet na. ' ik ga het uitzoeken en bel u terug' of ' ik ga het uitzoeken en u wordt teruggebeld. Niet dus.
Wel geld retour gekregen.
Wij hadden niet de gewenste attributen geleverd gekregen en de spullen weer retour gestuurd. Toen we de bestelling binnen hadden heb ik gebeld en moet zeggen dat ik direct contact had. Ook direct een retour formulier via de mail opgestuurd gekregen en dezelfde dag retour gedaan. Dit is nu ongeveer drie weken geleden en vandaag ons geld retour op de rekening gekregen. Het was maar een bedrag van iets meer dan €25,=, maar toch. In tussentijd, vorige week wel even een mailtje gestuurd, waar mijn geld bleef. Ik weet niet of ik hier nog ga bestellen, het is wel alles negatief dat de klok slaat. Ik zal er wellicht eerst een telefoontje aan wagen.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Bellen niet terug, product blijkt niet leverbaar nadat een bestelling is geplaatst en bevestigd. Als je belt sta je standaard een half uur in de wacht. Bestel hier niet en ga naar een betrouwbare webshop!
KOOP hier NIETS!
KOOP hier NIETS!
Waardeloze organisatie. Komt afspraken niet na, als je belt minimaal 7 wachtende voor je, 25 min. in de wacht en ze bellen niet terug. Half december een salontafel besteld en zou 5-7 werkdagen levertijd hebben. Het is nu eind januari en we wachten nog steeds! telkens zelf moeten vragen wanneer het geleverd wordt en de belofte is telkens "eind volgende week". Order geannuleerd en nu nog 10 dagen! wachten voordat ze het geld terug storten. Oplicht praktijken!
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Telefonisch niet te bereiken. Na retourzending nog steeds geen geld retour, nu 5 weken. Ga nu een incassobureau inschakelen.
2 bestellingen gedaan
2 bestellingen gedaan, bij beide geen enkele vorm van terugkoppeling gekregen! 1 heb ik zelf geannuleerd omdat ik tot 4x toe niets hoorde wanneer het nu geleverd zou worden (dit werd wel steeds beloofd) en 1 moeten annuleren omdat product niet meer leverbaar is. Uiteraard kan dit gebeuren maar laat het weten. Levertijd zou zijn 5-10 dagen, na 3 weken maar eens gebeld. Wat blijkt; dit wisten ze al, alleen niet doorgegeven. Waardeloos bedrijf! Nooit meer!
Ik heb hetzelfde probleem als ieder …
Ik heb hetzelfde probleem als ieder ander der hieronder. Geen reactie van de klantenservice, product wordt niet geleverd. Baal ervan dat ik deze reviews niet in december heb gezien. Hoop dat ik m'n geld terug kan krijgen.
Niet bereikbaar en onbetrouwbaar.
Ik kan lil.nl alleen 's avonds rond kwart voor negen bereiken... overdag zit ik rond een half uur in de wacht en dan krijg ik de gelegenheid een boodschap in te spreken. Terugbellen doen ze nooit.
Ik krijg nog geld vanwege een geannuleerde bestelling. Dat duur nu al bijna twee maanden. Ze beloven het geld over te maken, maar doen dat niet.
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar
Al drie weken aan het wachten op een (reeds betaalde) bestelling waarvan de levertermijn op 7 dagen stond. Mails en telefoons worden niet beantwoordt.
Slechte review gegeven. Daarop ontvingen we wel een (standaard)reactie dat de levertermijn van dat bepaald product verkeerd werd ingeschat door hen. Voor de rest geen nieuws. Levertermijn blijft op site wel foutief staan. Bewuste klantenmisleiding. Vraag me zelfs af of dit geen fraude is.
Ze lokken klanten door hun prijzen heel laag te zetten. Een goede tip: op andere sites betaal je misschien 10 euro meer, maar het is het waard. Hier is er een grote kans dat je gewoon een half jaar je geld gratis 'leent' aan lil alvorens je het na veel aandringen terugkrijgt.
Wellicht hebben ze nauwelijks stock en wachten ze op voldoende bestellingen van dat product alvorens ze tot bestelling overgaan. En dat kan lang duren. Onaanvaardbaar lang. Voor mij hoeft het niet percé 's anderdaags al voor mijn deur staan, maar ze moeten wel correcte levertermijnen vermelden (en zich daaraan houden).
Score klantentevredenheid op site zijn een lachertje. Af en toe resetten ze hun scores om ze kunstmatig hoger te houden. Pure misleiding.
Eigenlijk zouden alle ontevreden klanten zich moeten verenigen om samen klacht in te dienen. Onaanvaardbare praktijken.
Inmiddels meer dan 1 maand wachten op …
Inmiddels meer dan 1 maand wachten op een product wat binnen 7 a 10 dagen geleverd zou moeten zijn. Inderdaad wat ik lees qua ervaringen bij mij hetzelfde: mail wordt niet beantwoord, telefonisch aan het lijntje gehouden. Inmiddels krijg ik geen gehoor meer als ik bel naar de winkel. Ik geef nog de tijd tot uiterlijk a.s. woensdag, anders tijd om juridische stappen te ondernemen.
Nooit hier iets bestellen!!
In november kussens besteld. 5 tot 7 dagen levertijd volgens de website.
Na twee weken niets ontvangen. Gebeld,wat overigens meer dan 25 min duurt, als je de eerst volgende bent word je op de voicemail gegooid!
Ze beloofden na een week de bestelling te leveren.
In totaal dus al 3 weken gewacht.
Werd aan het lijntje gehouden dat het echt nog een week zou duren.
Nog steeds niets!! Geannuleerd na 4 weken wachten!
Geld zou terug gestort worden binnen 14 dagen.
Geen geld.. weer bellen..en enorm lang aan die telefoon hangen. Tot 3 x aan toe beloofden ze het einde van de week het geld over te maken.
Uiteindelijk enorm boos geworden..en jawel dat hielp..maar pas na 6 weken mijn geld terug gekregen.
Tip: als je belt gewoon doen alsof je leverancier bent.. je zult zien..heb je zo iemand aan de lijn!
Wat een uitermate slecht bedrijf!! Koop er niets!!
Voor de kerst mijn bestelling terug …
Voor de kerst mijn bestelling terug gestuurd.Nog steeds mijn geld niet terug Al 2 x gebeld en 1 x gemaild. Deze week zou het er dan eindelijk op staan. Nog NIETS ontvangen. Bellen duurt ook ontiegelijk lang je zit gemiddeld 25 min te wachten tot je geholpen wordt. NOOIT MEER ZAL IK HIER IETS BESTELLEN. Waar blijft mijn geld Lil.nl?
Zeer onbetrouwbaar
Na 2 maanden bestelling nog niet binnen. Geen reactie op mail en nemen telefoon niet op. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt zo slecht