Waardeloos merk, koop hier nooit! Goedkope Chinese rommel. Motor van de auto van onze buren heeft het binnen 3 jaar begeven. Ze moeten opdraaien voor de volledige 12k aan vervanging. Schandalig dat di... Toon meer

Pas op voor deze organisatie én auto! De auto heeft al 3 keer uit het niets automatisch de noodrem ingeschakeld = niet veilig. De klantenservice is zeer zeer slecht. Nog nooit zoiets meegemaakt. Lees... Toon meer

Geen contact mee te krijgen, heb een vervelende naheffing gekregen, wil het graag bespreken maar voor het rond is, is het doorgestuurd naar een malafide incassopartij. Leg alles vast wat je met ze bes... Toon meer

Het zijn stelletje oplichters, auto in december ingeleverd en ik krijg nog steeds facturen. Elke maand bel ik de klantenservice elke keer zelfde antwoord we zetten het door naar financiële afdeling. A... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

88 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ook wat positief geluid

Ik zie veelal negatieve reacties, maar vind het fair om als positieve klant ook even wat te laten horen.

Auto is top, vooral prijs kwaliteit is absurd. Ik betaal nog €550/m, maar zelfs voor de huidige €630/m is er niks vergelijkbaars beschikbaar.

Hybride werkt lekker en ik ben na 13.000km nog steeds erg positief over de algehele rijervaring.

De benzinemotor is niet heel zuinig en verbruikt tamelijk veel, dat is het enige minpunt naar mijn beleving.

6 december 2023

Van beloftes komt weinig terecht

Veel beloftes, maar er wordt weinig van waargemaakt. Inmiddels veel klachten sinds ik in maart 2023 een abonnement heb afgesloten bij Lynk & Co.

In de eerste twee maanden na mijn aanmelding ontving ik regelmatig automatisch verzonden e-mails om mij gerust te stellen dat ik niet vergeten was. Echter, na deze periode heb ik helemaal geen updates van Lynk & Co ontvangen. Ik ben genoodzaakt om zelf pro actief te bellen en e-mails te sturen om mijn vragen beantwoord te krijgen. Wat nog frustrerender is, is dat ik sinds september geen enkele reactie meer heb ontvangen op mijn e-mails.

Bij het aanvragen van de 01 werd vermeld dat de levertijd ongeveer 4 maanden zou zijn. We zijn inmiddels in december 2023 en ik heb nog steeds geen duidelijkheid gekregen over wanneer ik mijn bestelling kan verwachten.

Een medewerker van de klantenservice, met wie ik vorige maand heb gesproken, omschreef de situatie als "een zootje bij Lynk & Co." Hoewel dit niet mijn eigen woorden zijn, geloof ik dat dit inderdaad het geval is.

4 december 2023

Oplossing: Rood licht bij opladen

Stekker dient in een geaard stopcontact gestoken te worden (stopcontact met boven en beneden een ijzeren lipje) en dus niet in een stopcontact die niet geaard is.

Na het ophalen van mijn re-vleet Lync en Co 01 wilde ik hem opladen met de bijgeleverde stekker. Er brandde een rode licht en dacht dat het wel zou opladen en het een indicatie was van het feit dat de accu leeg was. Na het boekje erbij gepakt te hebben en Google kwam ik erachter dat het een storing was. Na een aantal slechte reviews gelezen te hebben schrok ik en wilde gelijk al opbellen om alles te annuleren. Vooral vanwege:
- re-vleet auto terwijl ik een nieuwe auto belooft heb gekregen
- Auto on-opgeladen geleverd
- Niet willen laden (ik dacht nog dat het aan de auto lag
- En de extreem slechte reviews

Eindstand heb ik tijdens het bellen met de klantenservice (die binnen 5 min opnam) met deejay gesproken. Die heeft me goed geholpen, maar ik ben er zelf achtergekomen dat de stekker in een geaarde stopcontact moest. De auto rijd goed en is voorzien van alle luxe die ik zou verwachten van een auto uit 2023.

Ik wil nog wel een nieuwe voertuig en mijn re-vleet inleveren. Vooral nadat ik meer als 4 maanden heb gewacht...

15 november 2023

Lync&NO begin hier niet aan!

6 maanden geleden een zwarte Lync besteld, de levertijd zou 6 maanden duren en deze week zou ik het voertuig krijgen.
Vandaag krijg ik een mail dat ik 4 maanden vertraging heb. BIZAR!
Je krijgt na het bestellen van een wagen 0 reactie terug.
Als je lync&co Amsterdam belt krijg je iedere keer iets anders te horen.
Na het beginnen van de private lease bij lync&co lijkt het wel of de maandelijkse huurders achteraan komen te staan.

Verspil AUB geen tijd aan dit bedrijf.
Slechte service, mensen aan de telefoon zijn brutaal en niet behulpzaam.

Daarbij ben ik bang dat ze met deze mail mensen willen laten afhaken aangezien de prijs nu weer omhoog is gegaan naar 650 euro. En de mensen die 5/8 maanden geleden hem besteld hebben nog de oude prijs.

LYNC&CO Echt schandalig

22 november 2023

Contract vroegtijdig gestopt zonder uitleg

Mijn creditcard was geblokkeerd, waardoor betalingen niet zijn verwerkt. Ik ontving een brief waarin stond dat ik vóór 11 november moest betalen, anders zou mijn contract worden beëindigd. De betaling heb ik echter al in oktober verricht, maar desondanks is mijn contract stopgezet.

In de week voor de 11de heb ik dagelijks gebeld om de status te controleren en te verzoeken om heractivering van mijn contract. Telkens kreeg ik te horen dat de financiële afdeling dit zou onderzoeken en contact met mij zou opnemen. Tot op heden heb ik hierover geen reactie ontvangen. Wel ontving ik een enigszins dreigende e-mail waarin staat dat ze op 27 november iets komen ophalen, met de waarschuwing dat alle kosten op mij verhaald zullen worden als dit niet gebeurt. Ik heb bovendien ontdekt dat ik te veel heb betaald.

Kan iemand mij adviseren hoe ik een klacht tegen hen kan indienen?

1 november 2023

Een ongeluk gehad met veel schade..

Een ongeluk gehad met veel schade..
- Schademelding: met u alles goed? Die vraag hoef je niet op te rekenen..
- Veel kleinere vervangende auto gekregen, waarvoor ik volgens het contract €0,27 / kilometer moet betalen ipv €0,16 voor de Lynk bij overschrijding van de kilometers
- Nu drie weken verder kan Lynk geen antwoord geven hoe nu verder. Het kan weleens maanden duren. De huidige levertijd is 12 maanden, dus dat geeft aan hoe groot het probleem is. Maar, zegt Lynk ik moet blij zijn want ik heb een vervangende auto.

De auto reed prima, maar enige service is er totaal niet! Wat een slechte en onbereikbare organisatie...

10 november 2023

Hubo Media

Rij de auto nu sinds augustus voor de zaak. Super auto en de service tot nu toe ook top. Waarschijnlijk omdat je met auto pech nu zelf naar de dichts bijzijnde garage moet rijden mits de auto kan rijden. Houden ze meer tijd over voor een betere service 😎 Het is een mooie auto, rijd lekker, redelijk snel en de interieur ziet er luxe uit met leuke verlichting. Mijn compagnon verwacht de auto in november hoop dat deze op tijd geleverd wordt. Tot nu toe, tevreden klant. 👍

27 oktober 2023

Update van 1 september.

Update van 1 september.

Tot op heden nog steeds de leen auto. Nog steeds niet met mij kinderen kunnen rijden in de leenauto (past niet met de kinderstoelen).

Ter info. Sinds augustus is de auto al weg voor reparatie. Er zat een klein scheurtje in de voorruit. Wij zijn nu maanden verder en het raam is nog niet op voorraad. Er wordt niet gereageerd op klachten. Klantenservice kan niks. Doen beloftes dat ik teruggebeld ga worden dit gebeurt niet. Ik krijg 0 info van Lync en ik krijg de indruk dat ze mij maar een zeikerd vinden.
Wat nu? Ik zou het echt niet weten.

12 oktober 2023

De auto is redelijk, Service -3 sterren

De auto is redelijk, Service is onbeschrijvelijk SLECHT.

Vragen worden niet beantwoord, Beloftes niet nagekomen en mensen aan de telefoon zijn gewoon ronduit onbeschoft. Jammer dat deze auto deze slechte ondersteuning heeft.

9 oktober 2023

Ongelooflijk slechte klantenservice

Ongelooflijk slechte klantenservice; dat dit bedrijf nog bestaat. Onderhoud regelen is een opgave en reparaties een mission impossible. Afspraken worden niet fatsoenlijk verwerkt, afspraken worden niet nagekomen en een veelgebruikte strategie is je in de wachtrij te zetten en dan de verbinding te laten vervallen. Zelfs de Volvo dealer die onze auto leverde heeft het helemaal gehad met Lynck&Co.
Beste Nienke, Yin en Gianni jullie hulp was waardeloos maar jullie probeerden er nog iets van te maken. Lisa, je hulp was eveneens waardeloos maar nog nooit zo’n onbeschofte medewerker van een klantenservice ontmoet.

2 oktober 2023

Slechtse klant ervaring ooit!!

Goedemorgen team BO van Lynk & Co,

Nog nooit heb ik zo’n bijzonder slechte klantenservice mogen ervaren als dat jullie me hebben gegeven. Buiten het feit dat jullie de kennis niet hebben om de klanten te woord te staan zijn jullie onbeschoft en onnadenkend.
Een simpel telefoontje om aan te geven dat je met de case bezig bent is voldoende. Echter kiezen jullie er allemaal voor om gewoon niet te reageren. Niemand die op het heldere idee komt dat dit wellicht frustrerend is voor jullie klanten?

Ondertussen heb ik ook gekeken op Trustpilot en wellicht had ik dat moeten doen voordat ik de auto bestelde. Trustpilot staat vol met dezelfde klachten als die ik ervaar, vrijwel alles is terug te leiden naar de bijzonder slechte klantenservice.

En weet je wat, ik heb een keuze!
En ik kies ervoor om geen geld te gaan spenderen aan deze slechte organisatie omdat ik in de toekomst, mocht ik ooit een auto toegewezen krijgen, met deze zelfde slechte klantenservice te maken krijg.

Ik werk hard voor mijn geld en dat ga ik dus niet bij jullie spenderen. Ik geef nog liever het dubbele uit bij een organisatie die wel begrijpt hoe je met klanten dient om te gaan.

Dus Roos, Charlotte, Terah, Jurriaan, Naomi, Ron en Cherilyn succes met deze baan en jullie toekomst, deze klant hebben jullie verloren.

Aan het management van Lynk & Co... GET YOUR ACT TOGETHER!!

Vandaag zal ik de aanvraag van mijn auto die als sinds december uitstaat cancellen.

Karin Poel

28 september 2023

Waardeloos bedrijf

Alles wat fout kan gaan gaat fout bij dit bedrijf. Los van het deel platform dat nooit gewerkt heeft, is de administratie een puinhoop, wordt er niet geluisterd op de klantenservice en van een all in service concept hoef je ook niks te verwachten, je dient alles zelf te regelen. Sleutels werken te pas en te onpas niet. Auto start regelmatig niet, terwijl de sleutel aanwezig is. Onderhoudsmeldingen worden genegeerd door de klantenservice. Het is werkelijk waar om te janken

Begin er niet aan en ga je schamen als je voor dit flutbedrijf werkt. Wat een absolute bagger

24 september 2023

Slechtste service ooit

Wacht al meer dan een jaar op schadeherstel. Heb meerdere malen contact gezocht, app, telefoon, mail altijd dezelfde belofte. Meneer het is erg druk, maar geen zorgen u wordt deze week gebeld en dan gaan we het regelen...

Geld innen en auto leveren, dat is wat je kan verwachten.

Advies, niet aan beginnen!

Qua rijgedrag is het ook niet heel best. Het regeneratief afremmen is erg schokkerig en de boordcomputer is super traag, als het uiteindelijk allemaal is opgestart gaat het nog.

16 september 2023

Eigenkijk hetzelfde verhaal als al tig…

Eigenkijk hetzelfde verhaal als al tig keer hieronder.. Niks mis met de auto, maar een reparatie regelen of de technische dienst te spreken te krijgen is onmogelijk. We rijden nu al drie weken rond met een groeiende barst in de voorruit (steenslag) en zijn nul dichter bij ee noplossing dan die drie weken geleden,, Klantenservice biedt geen oplossing, technische dienst gooit de horn er gewoon op... zonde

14 september 2023

Doe het niet

Doe het niet

De auto is op zich prima, maar de service is echt afgrijselijk slecht. Maandelijks aanmaningen (terwijl er automatisch afgeschreven werd) en wacht nu al 5 maanden op onderhoud, voorbanden zijn totaal versleten waardoor rijden niet meer veilig is. Blij dat ik er 1 okt vanaf ben, heb het opgezegd.

14 september 2023

Wat een balletent

Ik rij nu sinds meer dan anderhalf jaar een Lynk auto. Het klonk (en klinkt) als een zeer aantrekkelijk aanbod. Een abonnement op een auto met een all-inclusive service.

Laat ik voorop stellen dat ik de auto zelf een hele fijne auto vind om te rijden. Daar is meteen ook alles mee gezegd. Ik heb in het begin (maart 2022) een paaltje geraakt en een sterretje in het raam. Dit heb ik netjes aangegeven met de verwachting dat dit gemaakt wordt. Dat dit dan een x bedrag kost qua eigen risico is prima, ik ben het immers (deels) zelf schuld.

We zijn anderhalf jaar verder, tientallen telefoontjes en mails verder en het is nog steeds niet gemaakt. De technische afdeling zou me meerdere keren bellen, dit is niet gebeurd. Inmiddels geeft de auto aan dat ie een beurt nodig heeft, maar ook dat vinden ze blijkbaar bij Lynk&Co niet belangrijk genoeg om de auto op te halen voor service en reparatie.

De auto is mooi, de marketing is mooi maar het bedrijf Lynk weet in de basis niets na te komen. Je betaald dus eigenlijk alleen maar om gebruik te kunnen maken van een auto. Rij je schade of gebeurd er iets? Dan sta je er alleen voor.

Mijn vriendin heeft ook een Lynk en heeft onlangs ook wat mankementen aan de auto. Wanneer zij hiervoor belt en aangeeft dat afspraken niet worden nagekomen, zo ook met mij, wordt er eigelijk gewoon gezegd dat we liegen zonder de moeite te nemen in het dossier te kijken.

Een hele mooie auto en heel mooi idee, tot je iets aan je auto krijgt natuurlijk, dan ben je gewoon de sjaak en hoef je op geen enkele hulp te kunnen regelen.

Tijd om te gaan zoeken naar een alternatief.

31 augustus 2023

Wees voorbereid!

Ik verbaas mij over het feit dat mensen dit een fijne auto vinden om in te rijden. Hij rijd, maar zeker niet fijn. Het grootste probleem is de aandrijving en het 95km/u probleem; de auto valt compleet stil voor een paar seconden, bij inhalen of andere acties is dit erg storend en zeker ook gevaarlijk voor andere op de weg omdat je opeens stil valt.

Daarnaast is de adaptive cruise control niet echt slim. Die gaat vol in de rem als iemand voor je gaat rijden. Het is zeg maar een basis versie, rijden/remmen kan het wel maar nadenken en uitrollen etc zit er niet in.

Boordcomputer is nog steeds super langzaam (2023 model). Tegenwoordig houd ik rekening met zeker 2 minuten wachten totdat alles is ingeladen. Je kan wel al gaan rijden maar het is vrij vervelend dat je moet wachten op je navigatie/spotify etc.

De lane assist is veel te agressief, als je niet oplet wordt je zo een andere baan in geduwd. Je kan deze instelling veranderen zodat je alleen een melding krijgt maar dit wordt niet bewaard, dus elke keer kan je de instelling aanpassen als je de auto opstart.

Ik kan nog door gaan maar ik denk dat het duidelijk is. Ik zal de service niet eens aanstippen want dat is uit de overige reviews wel duidelijk.

Ik zou zeker aanraden om een proefrit te maken (als je die uberhaupt kan plannen) want dan kan je voor jezelf bepalen of de auto goed rijd.

Toch nog twee sterren omdat de prijs, in de huidige private lease markt, zeker goed is.

16 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?