Waardeloos merk, koop hier nooit! Goedkope Chinese rommel. Motor van de auto van onze buren heeft het binnen 3 jaar begeven. Ze moeten opdraaien voor de volledige 12k aan vervanging. Schandalig dat di... Toon meer
Pas op voor deze organisatie én auto! De auto heeft al 3 keer uit het niets automatisch de noodrem ingeschakeld = niet veilig. De klantenservice is zeer zeer slecht. Nog nooit zoiets meegemaakt. Lees... Toon meer
Geen contact mee te krijgen, heb een vervelende naheffing gekregen, wil het graag bespreken maar voor het rond is, is het doorgestuurd naar een malafide incassopartij. Leg alles vast wat je met ze bes... Toon meer
Het zijn stelletje oplichters, auto in december ingeleverd en ik krijg nog steeds facturen. Elke maand bel ik de klantenservice elke keer zelfde antwoord we zetten het door naar financiële afdeling. A... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
De auto is heel mooi de rest in miserie
De auto is heel mooi, comfortabel en luxe vol. Alles hierna is nog geen vierde van een ster waard.
Opladen werkt niet. Na 2 maanden opgehaald en zou moeten werken maar niets hoor. De persoon dat kwam ophalen zei bij ophalen dat ze geen onderdelen hebben. De Bluetooth heeft na 1 week de geest gegeven. Navigatie en opladen telefoon gelijktijdig geeft veel problemen. Navigatie niet te zien bij gebruik van de richting aanwijzers. Adressen in navigatie verdwijnen regelmatig. Bij openen raam bestuurders kant, moeilijk terug gesloten te krijgen. Gaat steeds terug omlaag. Blijkbaar gebeuren er geen reparaties en geen
Onderhoud als dit nodig is. Bij ruitbreuk, zijn er geen vervang ruiten beschikbaar in Europa. Samenwerking met Volvo is stopgezet. Niet aan beginnen is de beste raad.
In mijn geval = een tijdelijke bedrijfswagen.
Verhuring wordt stopgezet na het weekend van onze trouwdag.
Zullen mooie foto’s zijn met de wagen ;-)
Begin er niet aan!
1 ster is nog te veel! Zeer slechte service!
De laadkabel doet het niet meer. Daar hebben we 3(!) maanden geleden melding van gemaakt. In eerste instantie via de app. Omdat we geen gehoor kregen hebben we gebeld. Ons werd doodleuk verteld dat bellen beter is, omdat de app niet goed functioneert. Helaas bleek ook bellen niet te werken.
De verbinding wordt vaak verbroken als we bellen of we worden doorverbonden met Duitse collega's die onverstaanbaar Engels spreken.
Tijdens het laatste telefoongesprek werd ons verteld dat ze verwachten dat wij een reactie van 'hogerop' krijgen en dat alleen 'hogerop' bevoegd is om een kabel toe te sturen.
Hoe moeilijk kan het zijn om een kabel op te sturen? Wij overwegen om het membership op te zeggen. De verhouding prijs-kwaliteit is ontzettend krom.
Slechtste klantenservice ooit
Ik schrijf nooit een review ook al heb ik een slechte ervaring gehad maar deze kan ik gewoon niet laten gaan sorry. Oprecht nog nooit in mijn hele leven zo’n slechte klantenservice meegemaakt. Ik ben echt de makkelijkste persoon met veel begrip en geduld maar wat een * vertoning was dit zeg.
Ik zou vervroegd mijn auto krijgen gisteren om 14u ipv de 10e. Ik bel om te kijken waar ze blijven, word er gezegd dat het er niet in staat maar na even zoeken vinden ze de afspraak toch. Ja mevrouw tussen 14 en 15 komt de auto inderdaad. Afspraak staat er wel in. Tot 15u gewacht nog steeds niks, weer bellen weer uitleggen weer in de wacht om vervolgens te horen dat er geen driver aan gekoppeld is en ze dit verder gingen uitzoeken ik zou voor 18u terug gebeld worden, niet gebeurd dus ik bel 17:50 zelf maar. Weer het verhaal moeten uitleggen en uiteindelijk kon de auto toch niet geleverd worden en voor ophalen was het al te laat. De persoon die mij een vervoegde datum had beloofd werkte er pas een week en was nieuw of zo iets dus daar is het blijkbaar mis gegaan. Toch wel raar dat je daar pas om 18u achter komt en niet al veeel eerder na mijn honderd telefoontjes.
Ik moest morgen terug bellen en voordat het gesprek goed beëindigd werd, word de verbinding ineens verbroken en hoor ik: ik bel u zsm terug mw ik hang nu even op. Ben nooit meer terug gebeld en zelf kon ook niet meer het was al na 18u. Hele dag gewacht voor niks en iedereen zegt wat anders ze staan niet op 1 lijn en alles komt heel ongeloofwaardig over. Totaal niet duidelijk en sterk in communicatie.
Vanochtend totaal dik een half uur gebeld en in de wacht gestaan, weer voor niks. Want dan vertelt meneer dat die afspraak er toch niet in heeft gezeten dus ik vroeg waarom ze dit gisteren om half 2 ook niet konden vertellen, geen antwoord op. Ik snapte er niks van de auto is er toch gewoon was mijn volgende vraag, ja nee klopt ik ga even kijken wat ik kan doen weer in de wacht. Ik was zelfs bereid om 2 uur met het ov te reizen om de auto op te halen maar nu komt het, meneer vertelt nu ineens dat de garage zegt dat de auto nog helemaal niet klaar is 🤦🏻♀️🙃. En dit wisten ze gisteren niet? Geloof er niks van. Dan heb ik gisteren echt letterlijk tijd verspilt als er nog geen auto was, weer een leugen erbij dus.
Hoe kan je zoiets simpels zo moeilijk maken. Nu heb ik gisteren voor niks m’n werk afgezegd en kan ik vandaag ook niet zoals gepland met de auto op vakantie. Alle plannen voor komende week moet ik allemaal bijstellen of afzeggen. Ik moet nu dus toch tot de 10e wachten.
Ik las de recensies over slechte service maar ik wilde ze wel een kans geven en mijn god nu ervaar ik het zelf. Een goede les over klantenservice zou zeker geen slecht idee zijn. Ik voel me gewoon in de maling genomen. Vind wel dat ik op z’n minst een goede oprechte excuses verdien.
Iedereen zegt wat anders, dan is er wel een auto dan weer niet dan staat die afspraak er wel in en dan weer niet, get your story straight want dit is echt verre van netjes en hoe je mensen bejegend. Dit verdient 0 sterren. Als ik de auto niet zo erg nodig had dan had ik dit 100% gecanceld. Ik hoop echt heel erg dat onze samenwerking na het ontvangen van de auto beter verloopt. Dit is gewoon voor beide partijen niet leuk. Ik wacht maar af. Weet waar je aan begint werd er gewaarschuwd..
1 ster is nog teveel…
1 ster is nog teveel…
Zit al 2 maanden met een auto die niet oplaadt. 6-7 x de klantenservice gebeld: beloven steeds binnen 3 dagen terug te bellen. Tot nu toe niks gehoord… Wel wordt er elke maand geld afgeschreven.. voor n auto die t niet optimaal doet!
Qua service en communicatie is echt slecht!
We hebben 2 Lynks.
Qua service is het echt niet waard. Auto daarentegen rijd goed maar zuipt wel serieus qua elektriek en benzine.
We hebben 1 Lynk waar de waterkoelvloeistof was aan het lekken, ze hebben snel gereageerd en komen afhalen op 22/05 (alsook een vervangwagen, wel niet echt evenwaardig maar toch). Maar tot op heden nog steeds niets mogen vernemen hoe het er mee staat. Was ondertussen al meer dan een maand, en als je mail stuurt hierover krijgt je na maand pas mail terug dat ze een terugbelverzoek hebben aangemaakt. Maar tot op heden geen terug belverzoek, geen enkele informatie gekregen, ondertussen al 2 maanden.
De andere Lynk hebben we in April een mail gestuurd met foto's omwille er iemand tegen heeft gezeten en een grote kras opstaat. Tot op heden nog steeds niets vernomen hoe en wat.
We zagen dit al een leuk initiatief om zoiets te doen maar qua service en communicatie is echt slecht!
Auto is top service onbestaande!
Auto is top. Echt heel tevreden over de wagen. Service is onbestaande! Voorruit beschadigd door hagel. Die moet vernieuwd worden. Ik bel naar Lynkco en die weten niet waar ik een nieuwe voorruit kan bestellen! Dienst buitenland vertelt me heel arrogant dat dat bij alle Volvo garages kan maar die melden dat ze elke samenwerking hebben stopgezet. Carglass doet ook geen Lynkco. Daar sta je dan met een gebarsten voorruit
Schade aan de auto
Schade aan de auto, gemeld 13 juni. Vervang auto Renault Clio met veel pijn en moeite overigens. Rij hier al 5 weken in. Je hoort niets. Slecht bereikbaar. En bedrijf Logicx is ook drama. Kortom ik ga het contract direct ontbinden. Als dit lukt , zal ook wat voeten in aarde hebben. Jammer auto zelf is prima.
Niets meer gehoord.
Aangemeld voor een maandelijkse subscription voor mijn vrouw. Ging erg makkelijk en snel vervolgens krijg je een mail dat je binnen enkele weken te horen krijgt wanneer de auto geleverd wordt. Nu 6 weken later nog niets gehoord. Jammer was erg enthousiast maar lijkt te mooi om waar te zijn. Heb besloten om toch maar een auto te kopen dan zijn we ook niet afhankelijk.
De interne organisatie by Lynk€&Co is…flut!
De interne organisatie by Lynk€&Co is een puinhoop. Jolige advertenties en manier van aanspreken, mooie auto dat dan weer wel. Tijdelijk de beschikking gehad van een Lynk auto via mijn dealer (goeie professionele service van deze dealer). Zelf bestelling bij Lynk geplaatst. Levertijd 6 maanden ok. Gezien de ervaring toch wel de moeite waard.. Maar dan..begint de ellende. Vijf keer de (toch vertrouwelijke gegevens) ingevuld. Geen reactie. Mail gestuurd, antwoord duurt eindeloos. Antwoord: Betalingsgegevens kloppen niet. Of…een deel van de gevraagde gegevens zijn niet ingevuld. Wat niet waar is maar hun systeem werkt dan weer niet.5 x dus, ben ik niet ok of hoe zit dat. In radeloosheid en frustratie maar geannuleerd. Dit geef je dan door zonder reactie. Als men al reageert krijgt rare en fout/onware antwoorden. Na 3x foutmelding toch maar telefonisch contact gezocht om zeker te zijn van de annulering, Leuk een “heks” aan de lijn die alleen maar snauwt en grauwt je een kind van 5 bent. (Ik ben aan het woord meneer wilt u even wachten ja..) Belachelijk natuurlijk. Uiteindelijk kon ik niet meer inloggen, kennelijk waren ze mij zat.. Niet uitgesloten natuurlijk. Tóch maar even gebeld. Straks staat er over 6 maanden ineens een auto voor m’n deur, je weet maar nooit met die club! Klantnummer? Heb ik niet want kan niet meer inloggen,, Antwoord: nou dan kan ik u niet helpen. Toch maar doorgezet en uitgelegde. Langzaam want je weet maar nooit, klopt meneer 5 x credit check geweigerd dus geen bestelling, ik gerustgesteld. Oorlooig.Mijn advies, blijf weg van die club want je wordt als oud vuil behandeld. Prettige dag?!
Lynk en Co
Auto gehad, miss communicatie tussen de HUB en de klantenservice, wie krijg de schuld? de zakelijke klant natuurlijk.
Je bent een zakelijke klant en ten slotte word er geschreeuwd tegen je alsof je een hondje bent en gekleineerd, Valse beloftes zijn ze oom goed in want krijg nog 70€ ongeveer van ze. Sinds vrijdag reageert niemand meer en t’s vandaag alweer Woensdag.
Hub managers allemaal uit de grootte doen om niks, zakelijke klanten moet je zakelijk behandelen, bij binnenkomst ook kom ze aanlopen voor wat benje hier? ik zeg kom de auto ophalen, gaat zij mij verbeteren van nee je heb een afspraak…. ik denk zo bij mezelf oke sinds wanneer? kan beter blijven bij het ouderwetse dealers zonder aso gedrag of betweter gedrag.
SLECHT SERVICE lijkt wel Afrikaanse bedrijf…
Wat een slechte service je moet lang wachten ieder vraag dat je stelt kunnen ze je niet beantwoorden ze gaan telkens je op de wacht zetten en dan pas beantwoorden ze het. De mails die jij naar hun schrijft reageren ze niet. Ik heb ze nu aan de lijn ze zetten mij aan de wacht, zegt de medewerker dat ie mij niet hoort heb ondertussen een gesprek toegevoegd een maatje van mij verstond mij wel. Binnen kort meer reviews van mij wat ik ervaar….
Jammer genoeg dezelfde slechte ervaring
Jammer genoeg dezelfde slechte ervaring gehad met technische dienst, support neemt wel de telefoon op. Maar je hebt er niks aan als ze je niet kunnen helpen. Er is ingebroken in mijn auto. Daardoor heb ik vervangend vervoer gekregen een Opel Corsa te leen, zonder automaat. Deze heb ik nu al twee weken, ze geven geen update ze bellen niet terug. De service is waardeloos. Neem geen auto van hun, dat is advies wat ik kan meegeven.
Slecht
Geen organisatie diverse malen verteld dat ik met de auto gaat rijden niet mijn vrouw en dan toch op de naam van mijn vrouw. Dan maken ze een afspraak tussen 1130 en 1230 en dan kom je voor gesloten deur ivm pauze 1230 tot 1330 echt ongelooflijk. Voor mij gelukkig niet de lynk en co de naam zegt het al LYNK
Service is om te huilen (auto is prima)
Hele fijne auto. Helaas is de service erg slecht! Twee dagen voor mijn vakantie is iemand tegen de auto aangereden. De auto moest met een bergingsauto afgevoerd worden. De opvolgende twee weken werd ik steeds door de berger gebeld met de vraag wanneer de auto nu eens naar het schade bedrijf getransporteerd kon worden, ze kregen hier vanuit Lynk & Co geen opdracht voor. Na 10 telefoontjes ben ik nog niets opgeschoten. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Vanuit Frankrijk is het 0800-nummer niet te bereiken dus moet je een omweg vinden (het nummer van Pechhulp bellen om doorverbonden te kunnen worden). De opdracht voor transport moet weer van de afdeling TD komen. Helaas reageren zij nergens op. Ze bellen of mailen niet waardoor je zelf weer de telefoon moet pakken.
Op de vraag hoe ik financieel gecompenseerd kan worden wijst iedereen naar een andere afdeling. Ik maak geen gebruik van een leen auto (ze boden me een Nissan Micra aan om met twee kinderen naar Zuid-Frankrijk te gaan) dus wil ik niets betalen. Of ik dan even een mailtje wil sturen naar het algemene mail adres…
Het model van Lynk & Co sprak me erg aan. Helaas ligt de focus voor hen volledig op het afsluiten van een abonnement en niet op de service wanneer je geholpen moet worden. Zodra er een probleem is kun je nergens terecht.
Goede auto maar ze geven 0 service.
Slechte Service lynk &co
Eerst 3 maanden wachten op een auto met trekhaak. Daarna Het spijt ons Het zal juni worden. Voorstel van mij, kan de trekhaak er niet achteraf op gemonteerd worden. Antw. Nee. Heel bod. Wilt u de bestelling annuleren. Begin juni gebeld er is nog geen auto aan uw naam gekoppeld, maar het kan nu niet zo lang meer duren. Eind juni zelf maar weer contact opgenomen. Het spijt ons het zal oktober worden. Niemand anders bij wie je een klacht kunt neerleggen of die je te woord wil staan dan de telefonist.
Vanaf januari beloofde Lynk en co verbetering. Ik heb er tot nu toe nog niets van gemerkt.
En het spijt ons
Ps. telefonist die ik sprak was wel heel beleeft vandaar toch nog een ster
Belofte van 3 maanden wordt minimaal 8 maanden
Half februari 2023 aangemeld voor een abonnement. Beloofd dat over 3 á 4 maanden een auto voor mij beschikbaar zou zijn, juni werd genoemd.
Vervolgens geen communicatie vanuit Lynk & co over de vertraging(en). Ik moest zelf elke keer bellen voor informatie, niets vanuit hun verstrekt. Veel beloofd, niks concreets. Laatste info op 22 juni 2023; het is aannemelijk dat de auto op z'n vroegst pas in oktober 2023 wordt geleverd! Dus 8 maanden na de aanmelding in het gunstigste geval. Ze kunnen niet waar maken wat ze beloven en de aspirant abonnee wordt helaas niet geïnformeerd. Mijn inziens gaan ze ten onder aan hun eigen succes. Een zware taak voor de klachtenafdeling.
Waardeloze service (auto wel top)
Wat een aanfluiting dit bedrijf... Geen enkele service vanuit deze organisatie! Krankzinnig en om kwaad en moedeloos van te worden! Uren (record is 2u15m) in de wacht staan, geen klantgerichte oplossingen, auto bij reparatie minimaal 6 weken kwijt, beschamend vervangend vervoer (beschadigde Opel Corsa) dat niet aansluit bij de categorie auto, afspraken die niet worden nagekomen en ga zo maar door.
De auto is fantastisch en rijdt heerlijk. Die zou ik iedereen aanraden. Maar de organisatie die erachter zit (waar je dus helaas mee te maken hebt) is waardeloos. Mocht je overwegen een Lynk & Co te rijden?! Doe het niet, je haalt jezelf gegarandeerd ellende op je hals.
Slechte customer support
Begin februari is er schade ontstaan aan de achterbumper. Schadeformulier en foto’s heb ik ingestuurd. Daarna slechts automatische berichten dat ze met de case bezig zijn. Begin mei bleek dat ze het schadeformulier en foto’s kwijt waren geraakt… De auto zou vervolgens worden gerepareerd. Niets meer van ze gehoord. Zelf contact gezocht met de klantenservice. Ben meerdere keren met de Duitse klantenservice doorverbonden (terwijl ik een Nederlands nummer heb). Wilden me niet helpen in Engels. De case zou op high priority worden gezet, wederom is het al weken stil. Ik geef het op en accepteer dat mijn parkeersensoren niet meer werken. Ik ga hier geen tijd meer insteken tot ik de auto inlever. Ik raad een Lynk en co af. Het is een leuk idee, maar de auto is totaal niet sustainable, verbruikt veel benzine, het laden van de batterij waar je slecht 65 km mee kunt rijden duurt 5 uur! Ook CarPlay en het scherm in de auto lopen regelmatig vast.
Auto oke en al de rest een hell
Wat een verschrikkelijke ondersteuning en App. Auto is opzich oke, maar alles er rond wat een hell. Als je een auto probeert te reserveren wordt er elke keer €100 op je creditcard gereserveerd (ookal wordt je reservatie niet geaccepteerd) om zeker te zijn dat je een succesvolle reservatie hebt moet je wat meerdere reservaties plaatsen in de hoop dat er 1 geaccepteerd wordt, elke keer €100 tot je kaart dus opgebruikt zit want de €100 vrijgeven? Oh ergens binnen de 30 dagen… en dan zit je daar. Je moet de auto openen met een app, waar je verbinding voor nodig hebt. Sta je in een ondergrondse parkeergarage zonder verbinding. Well you’re fucked. Auto openen/sluiten duurt ook elke keer een paar minuten. Ondersteuning, zelfs de zogezegde 24/7 pechhulp is enkel bereikbaar van maandag tot vrijdag overdag. En de hulp die je dan krijgt laat ook alles aan de verbijstering over. Er is nog veel werk aan. Ik probeerde gewoon de tijd te overbruggen tijdens het wachten op mn nieuw bestelde Mercedes want deze jongens hebben nog teveel kinderziektes.