De jas die ik retour stuurde heeft meer dan een maand vertraging opgelopen bij de koerier. Macies heeft heel geduldig gewacht en mij erg vriendelijk geholpen. Gelukkig is de jas gevonden en direct daa... Toon meer
SUPER slechte kwaliteit tas, na amper 2 maanden gebruik hengsel en rits kapot, zonde van de 100 euro. Koop hier niet als je je geld niet wilt weggooien UPDATE: na wat mailtjes heen en weer gestuur... Toon meer
Ik had een tas bestelt bij macies die heel snel kapot ging, mailtjes, vragen werden vriendelijk beantwoord, ze konden me niet verder helpen omdat ik buiten de garantie tijd was, tas van 100 euro binne... Toon meer
Erg klantvriendelijk. Goede hulp geboden door jas uit te zoeken die me past, nl. erg kleine maat. Jas gevonden, maar wilde nog verder kijken bij andere merken; de uitgekozen jas werd op mijn naam w... Toon meer
Macies is een toonaangevend Nederlands kledingmerk dat sinds 2022 snel internationale bekendheid heeft verworven. We streven ernaar om onze klanten dagelijks blij te maken met onze trendy items, die met zorg worden ontworpen en geproduceerd in Europa. Ons doel is om altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends, zodat onze klanten geen andere plek meer hoeven te zoeken dan onze webshop. Of het nu voor een vakantie, feestje of gewoon dagelijks gebruik is, met Macies kleding ben je altijd stijlvol gekleed. We introduceren regelmatig unieke items om jouw kledingkast te upgraden, en bieden constant nieuwe must-haves aan om jouw outfit inspiratie te geven via onze TikTok-account. Kortom, met Macies loop je altijd trendy voorop!
Nederland
- maciesservice@gmail.com
- www.macies.nl
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
goed product, lange wacht
het duurde heel lang tot m’n bestelling binnenkwam, maar nu heb ik de trui en is van super goede kwaliteit en lekkere stof!
M’n trui die ik heb besteld is heel…
M’n trui die ik heb besteld is heel leuk en zit super lekker!
Heel goed
Ik heb de trui binnen gekregen en is erg mooi! Wel duurde levering lang, maar de trui is perfect!
Heel leuk bedrijf
Het is een heel leuk bedrijfje en echt hele leuke kleren met echt goede kwaliteit. Ik heb zelf een trui bestelt en hij is super lekker warm en leuk!!
Goed bedrijf!
Goed bedrijf,
Levertijd was wat lang maar stond aangegeven!
Mooi en goed product.
Ik had zelf twee hoodies besteld en deze waren precies zoals op de foto’s.
Hoodie
Hee, ik heb 2 september de festival hoodie gekocht! Het duurde wel vrij lang met de levering, maar hij komt zeker binnen:). Hij zit erg goed en is lekker zacht.
Super gaaf bedrijf 🫶🏻
Super leuk bedrijfje, en lieve eigenaar! Fijn contact en hele gave items 💕 xx moniek
Echt een super mooie trui
Ik ben echt super blij met de festive trui, hij is echt prachtig!!! Het was een pre order en het duurde ongeveer 4 weken voordat die binnen was,l
Oplichters
Oplichters!
Update 30 sept: ondanks een reactie na een negatieve review is het daarna weer radiostilte. Ze hebben een verzendbevestiging gestuurd maar toen ik daarna vroeg waar deze bleef…wederom geen reactie. Gelukkig had ik net PayPal betaald en heb ik mijn geld teruggevorderd.
Niet bestellen hier mensen!!
Update 20 sept: na het plaatsen van deze review heb ik inderdaad reactie ontvangen. De trui zou komende donderdag/vrijdag (bijna een maand (!) na besteldatum) verzonden worden. Indien dit goed verloopt zal ik de review aanpassen maar het blijft natuurlijk opmerkelijk dat een reactie volgt direct na een review op deze site.
Op 30 augustus een bestelling geplaatst. Daarna een mail gestuurd met de vraag wat de status van de bestelling is. Geen enkele reactie. Ik wil graag weten wanneer mijn bestelling binnen komt of anders mijn geld terug. Het betreft order nummer 74

Antwoord van Macies
Opgelost: Geen levering en geen reactie
Update: inmiddels heb ik contact gehad, mijn mail waren blijkbaar in de spam gekomen. Ik heb nu gelukkig mijn geld retour gekregen.
Ik krijg geen enkele reactie en ook de producten worden niet geleverd. ik roep macies op om zo spoedig mogelijk het geld van order 73 terug te betalen!
Loze beloftes/slechte service/info klopt niet
Loze beloftes, bestelling na 2 maanden nog niet ontvangen. Site niet meer bereikbaar, mail komt terug. Ik zou hier nooit meer iets bestellen. Geld terug gevraagd maar ben benieuwd of dat gaat lukken.
10/6 update nog steeds niks ontvangen, zou een week geleden verstuurd zijn! Geen trac and trace. Wel verzoek om deze review te verwijderen.
14/6 jurkje is aangekomen. Maat S maar lijkt wel XS of kleiner. Past dus niet dochter heeft XS. Verzoek om terug te sturen maar krijgt geen bericht terug.

Antwoord van Macies