Kontaktat kundtjänst för snart en månad sedan för att reklamera en klänning som gått sönder efter första tvätten. Har inte fått någon återkoppling trots påminnelse.
I am an Irish customer and ordered 2 items online. I kept one and returned the other on 16 June 2026 and have not received a refund. I emailed on 3 July and received a reply with a ticket number. I... Toon meer
Havde bestilt en vare og betalt med mobilepay. Der sker en fejl, betalingen bliver reserveret, men ordren ikke registreret. Ved henvendelse til kundeservice kan de intet gøre og antyder Ådr nedbrud og... Toon meer
Enkelt og effektivt. Masai har lavet forsendelserne i solide æsker, så man kan være tryg ved at varen kommer uskadt. Varernes kvalitet er som regel ok og returforsendelser er nemme da der er en for... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Lyngby Hovedgade 56, 2800, Kgs. Lyngby, Denemarken
- www.masai.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Seems to be fraudulent to me
Seems to be fraudulent to me. They refuse to refund return. Avoid like a plague.
Kvaliteten bliver dårligere
Købte Nabia kjole til 999,-
Super flot model og stof/print. Syningen er dog sjusket. Den folder 2 steder i den nederste kant og trevler titter frem på retsiden i sidesømme. På trods af dette beslutter jeg at beholde den. Efter 2 gange vask (skånevask efter anvisningen) trævler den ved halsåbningen og er faktisk helt ødelagt nu. Jeres tøj er flot - men ikke pengene værd. I burde tjekke op på kvaliteten af systuerne og jeres tekstiler. Jeg har oplevet det med flere af jeres modeller. Jeg tænker ikke at jeg har lyst til at købe mere... Synes det er alt for dyrt i forhold til kvalitet.
Excellent all round
Excellent delivery, reimbursement and customer service. I’m just sorry I had to return the dress (my fault, bought the wrong size).
Jeres tøj kvalitet bliver ringere og…
Jeres tøj kvalitet bliver ringere og ringere Det er utroligt at der skal repareres på helt nye kjoler. Har købt hos jer i mange år, men nu må jeg finde et andet mærke som har en god kvalitet
Disappointing Experience
I purchased two dresses in the online sale which did not fit well, so I returned them immediately. I spent over £128.00 altogether. After tracking the return parcel, I saw that it had been received on 22nd January but I am still waiting for my refund after emailing to chase it up. According to the email I received in reply, if I have to wait longer, it’s down to my card provider, but I have never experienced delays in getting refunds to my card account previously and this is certainly the longest time I have waited for a clothing refund after purchasing online. I bought a Masai dress in a store stocking their clothes, which I liked, so if I ever bought anything else, I would do that rather than messing around with their customer service department again. Very disappointed with their response and the delay in getting my money back.
Masai i Roskilde
Masai i Roskilde. Jeg har købt Masai tøj flere gange i denne butik, senest 15.1.2022. Jeg får en meget venlig og kvalificeret vejledning mht de ønsker jeg har, hvad der klæder mig bedst, størrelse mm.
I Roskilde er der et meget stort udvalg af Masais produkter - og et godt udsalg. Jeg kommer gerne igen.
Masai har den stil og kvalitet, som jeg kan lide.
Det blev mit sidste køb
Jeg købte, hvad jeg troede var en super lækker tynd uldtrøje i november og betalte kr. 999 for den. Efter jeg havde haft den på første gang lignede den ikke længere en ny trøje. På mave og ærmer fnuldrer den rigtig grimt og ser både træls og slidt ud. Jeg er så skuffet over den ringe kvalitet på så dyr en trøje.
Meget krøllet vare modtaget med posten
Meget krøllet vare modtaget med posten. Jeg skrev til Masai og fortalte om en tynd strikbluse som jeg har modtaget med posten. Den var ubeskrivelig krøllet. Så ud som om den var krøllet sammen til en bold og smidt i en pose. Jeg ville gerne have blusen og i stedet for besværet med at bytte (sende med post og de omkostninger det har), gik jeg i gang med at stryge den. Der hjalp noget men den bliver ikke pæn før en vask og det er jo ikke meningen med en ny bluse. Skrev til kundeservice. Da jeg desværre ikke havde tager et billede ville de ikke kompensere. Jeg syntes det er dårlig service af en ellers god kunde.
Retur
Sendte en vare retur den 11/12 og her den 29/12 er pengene fortsat ikke returneret. Nævnes skal det at jeg har rykket for pengene 2 gange hvor beskeden er: bogholderiet har fået besked. Jeg er virkelig træt af at skulle rykke.
Nu er vi nået ind i 2022 uden jeg har set mine penge…
Jeg sender en vest tilbage og de har…
Jeg sender en vest tilbage og de har modtaget retur vare d. 1/12, men jeg har stadig ikke fået mine 1000,-kr tilbage her d. 12/12, så handler aldrig på deres hjemmeside mere.
Tyveri
Jeg gik på deres hjemmeside - Fandt 3 varer på udsalg - betalte med MP, men fik aldrig en ordrebekræftelse.
Det skal dog siges, at pengene blev trukket fra min bankkonto, 627 kroner.
Men Masai nægter, at have fået ordren.
Så nu har de "fået" 627 kroner af mine kvit og frit og jeg sidder minus 627 kroner på kontoen og minus tøj?!
Ualmindelig uhøflig og fræk ekspedient…
Ualmindelig uhøflig og fræk ekspedient i jeres butik i Fisketorvet. Da jeg kommer ind nedstirrer hun mig og kigger meget ubehageligt på mig. Hun siger ikke hej eller noget, og jeg vælger alligevel at blive i butikken.
Da hun ikke kan komme af med mig med de onde blikke, siger hun at der ikke er plads til indkøbsvogn i butikken og at jeg skal stille den udenfor.
Hallo det er et indkøbscenter! Alle kører rundt med indkøbsvogn.
Kan ikke anbefale en tur derind.
Customer Service 0 Rating
I wish I had read these reviews before spending so much money with this business. I’ve well and truly had my fingers burned and been taken for a mug. And if Masai object to me saying that I am fully prepared to provide all supporting emails.
The clothes are good quality but overpriced. The deluge of glossy looking promotional emails one gets after becoming a customer gives the impression that Masai are a large professional organisation. They are not. As I learned to my cost.
The issue is the so-called Customer Service Dept. That is a misnomer if ever there was one. They may as well have a recorded message at the end of the phone line. When things go awry with delivery/returns, Agents are told what to say and stick to the script verbatim, even when when that script defies logic. And when this is pointed out to the Agents they say they are not paid to have an opinion.
In future, I will go to a store that sells the brand. They are different, quirky but no way do I recommend their online store the U.K. logistics and lack of customer support badly let them down.
Ignorerer henvendelse om fejlbehæftet…
Ignorerer henvendelse om fejlbehæftet tøj
Har over de sidste par måneder købt 2 kjoler af samme model, men med forskelligt print. Efter få ganges brug/vask (vask selvfølgelig efter foreskrifterne) kommer der mange og lange tråde ud af stoffet på forkanterne. Desuden kommer der store hvide affarvninger af printet forskellige steder på de 2 kjoler. Henvender mig til Masai og får at vide, at det er pga af vævningen at der kommer alle disse tråde ud - ok, hvis det er sådan, så skulle man da oplyses om dette ved købet! Mht affarvningerne af printet får jeg at vide, at det er fordi jeg bruge for meget vaskemiddel. Nu er det jo sådan, at hvis det var tilfældet, så ville de lyse områder forsvinde ved næste vask med brug af vaskepulver, der lettere opløses ved fx 30 graders vask. Jeg bliver afvist med min henvendelse og føler mig virkelig dårligt behandlet - Jeg kan godt finde ud af at vaske mit tøj, og forklaringen fra Masai er ukorrekt - de forsøger åbenbart bare at slippe for en reklamation - total useriøs måde at drive virksomhed på. Til de priser forventer jeg høj kvalitet og holdbarhed af tøjet, og når Masai så samtidig behandler een sådan her, så kan jeg godt finde ud af at lægge mine penge et andet sted. Virkelig skuffende og useriøs oplevelse.
Aldrig aldrig mere
Aldrigl, aldrig mere vil jeg købe masai tøj. Det er en ualmindelig dårlig kvalitet.
Det er så dårligt og tyndslidt i stoffet og ligner noget som er trukket op af en kludesæk efter vask.
Det kan man simpel hen ikke sælge til den forhold dyre pris.
Anne
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd! Kjøpte fire plagg, alle passet og leveransen var kjapt ekspedert. Har kjøpt mange Masaiplagg opp gjennom årene, og alle har blitt favoritter pga fine snitt og god kvalitet.
Vær opmærksom, når der betales med MobilePay
Jeg har nu to gange oplevet at bestille udsalgsvarer på Masai - begge gange med MobilePay, hvor jeg får besked på, at betalingen er gået igennem. Jeg har ikke tjekket at jeg fik en ordrebekræftelse, og nu viser det sig, at mine køb ikke er gået igennem. Det vil sige, udsalget er der ikke længere - varerne er igen til fuld pris
og den ene vare findes ikke længere i min størrelse. Ved telefonisk henvendelse til Masai oplyser en medarbejder, at de ofte har problemer med MobilePay, og hvis jeg ikke har fået en ordrebekræftelse har jeg ikke bestilt varen, så det kan de ikke gøre noget ved. Det er jeg meget skuffet over, da jeg ofte handler hos Masai og aldrig har opleve det problem før. Så vær opmærksom på dette, når I handler hos Masai.
Jeg havde købt en vare online der…
Jeg havde købt en vare online der skulle
byttes. Jeg tog ud i en butik for at bytte den, men fik af vide at jeg skulle købe den nye vare og så ville de overføre pengene for den gamle.
Jeg har nu efter 3 dage fået en mail om der kan gå 2-30 dage for pengene er på min konto.
Det er fuldstændigt uacceptabelt og jeg handler aldrig i Masai igen
Har altid været stor fan af Masai
Har altid været stor fan af Masai, købt rigtig meget gennem årene, men nu er det slut.
Kvaliteten er simpelthen blevet så dårlig, stoffet flænser i kanter efter et par ganges brug, det er rigtig ærgeligt for helt billigt er tøjet jo ikke.
Vh Marian Radmussen.
Kanon!
Underbara kläder med fin passform och bra variation på färger, både varma och kalla färger. Alla passar ju inte i blek rosa och ljusblått så tummen upp för även färgerna.