Mikropakket Reviews

1,3

Als vaste klanten wederom geen chauffeur gezien. Dan ga je bellen want het is wel echt heel belangrijk. Ruim 45 minuten in de wacht, nog 5 wachtenden, nog 4, nog 3, nog 2, nog 1…. Fijn na bijna een uu... Toon meer

Levering gevraagd voor vandaag. Zijn gekomen met pakket dat ik vandaag nodig had voor de openingsuren en terug meegenomen. Gebeld naar mikropakket en kreeg als antwoord er was niemand levering is vo... Toon meer

Dit bedrijf geeft geen tijdsindicatie en als het 17:00 uur is en je pakketje is niet geleverd, jammer voor je morgen maar weer de hele dag thuis gaan zitten ( op track&trace wordt de bezorgdatum de vo... Toon meer

Slechtste koerier ooit. Vrijdag zou levering tussen 11 en 14 plaatsvinden. Eerst levertijden aangepast naar einde dag, daarna leverdatum een dag verzet, geen levering. Volgende dag gebeld om 8.30, he... Toon meer

Zeer slecht

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Drie dagen thuis geweest in afwachting…

Drie dagen thuis geweest in afwachting van een pakketje, derde dag bezorger alsnog gemist. De bezorger zou toch echt aangebeld hebben, terwijl onze bel toch echt niet te missen is. Bijzonder vreemd. Trouwens op de derde dag ook vooraf geen bericht gehad dat de bezorger deze dag wel echt zou komen. Pakket volgen via track en trace werkte bij mij in ieder geval, ook al niet. Naast dat de derde dag geen deurbel is gehoord…is er noch een kaartje in de bus gedaan om digitaal opties door te geven. De kaartjes zouden op zijn geweest. Na een e-mail van hun kant ‘van het missen van de bezorger’ heb ik gebeld maar het duurde zo lang voordat ik gehoor kreeg, dat ik uiteindelijk een mailtje heb gestuurd met de dag dat ik thuis ben, incl. tijden. Staan ze alsnog de volgende dag (dinsdag i.p.v. woensdag) op de stoep, dit keer echt niemand thuis. Ik ben immers gewoon aan het werk.
Toch maar weer gebeld en een bijzonder onbevredigend gesprek met telefoniste volgende, nadat ik eerst door iemand anders was aangehoord, die mij doodleuk meedeelt dat chauffeur is geweest (de chauffeur zou zelfs een foto van het huis hebben gemaakt om aan te tonen dat hij is geweest, nou nou achterlijk) maar dat de zending nu retour wordt gestuurd aangezien er niemand thuis is. Liegt nog over dat ik gebeld zou zijn, dat ze meerdere malen geprobeerd hebben contact met mij te krijgen, dat de chauffeur toch echt heeft aangebeld en dergelijke. Liegen of het gedrukt staat. Kortom klantonvriendelijk, onprofessioneel en weinig tot niet effectief communicatief. Of de tweede telefoniste is zo dom of ze geeft standaard antwoorden om de klant af te wimpelen. Ronduit slecht, sluit aan op verreweg de meeste reviews! Drie dagen bezet gehouden en ik sta alsnog met lege handen! Tsjonge jonge en dit is eerder regel dan uitzondering..

17 september 2024

Binnen een dag netjes bezorgd

Binnen een dag netjes bezorgd. Binnen het aangewezen tijdsblok. En een bezorger die netjes wachtte voor tekening voor ontvangst.
Klantenservice was ook bereikbaar toen de site er eventjes uit lag.

24 augustus 2024

Wacht inmiddels bijna twee weken op…

Wacht inmiddels bijna twee weken op mijn zakelijke levering. Ze geven aan twee keer aan de deur geweest te zijn wat aantoonbaar niet kloptomaat we camera's hebben hangen een er niemand op de beelden te zien is. Ongelooflijk dat Odido deze logistiekpartner gebruikt!

13 augustus 2024

2x over een tijdsslot gekregen

2x over een tijdsslot gekregen. Helaas twee dagen zitten wachten totdat de bezorger zou komen.

Een vriendelijk dame aan de lijn die mee keek waar de bezorger zich ergens bevond. Gaf vetrouwen dat het nog ging lukken ... maar helaas.

Hoe kan een bedrijf zo onzorgvuldig omgaan met het leveren van documenten. Morgen weer bellen ...

Op voorhand in de veronderstelling er goed aan te doen om per koerier documenten te laten versturen ...
Dit nooit meer!

31 juli 2024

Bezorger liegt en klantenservice onbeschoft

Ik zou vandaag mijn paspoort bezorgd krijgen die terug kwam van het consulaat. Ik woon op de tweede etage. Ik en mijn huisgenoot hebben de bezorger 2x gesproken via de intercom en beide keren de deur open gedaan. Alsnog is hij weggegaan met het bericht “niemand was thuis”. Vervolgens klantenservice gesproken die compleet onprofessioneel, onbehulpzaam en uitermate onbeschoft was. Schreeuwt nog net niet door de telefoon. De bezorger liegt ook over dat de deur niet open werd gedaan voor hem. Bagger bedrijf.

16 juli 2024

Zogenaamd niet thuis

Zouden vanochtend komen, afspraken verzet zodat ik thuis kon zijn gezien het om mijn paspoort gaat.
Krijg ik zojuist bericht dat ik niet thuis ben en ze een bericht hebben achter gelaten. 1) ik ben gewoon thuis met prima werkende bel, 2) ik heb geen bericht gezien.
Nu kan ik het zelf in Nieuwegein ophalen na telefonisch contact.
30,- betaald om het naar huis te laten verzenden om het vervolgens alsnog zelf te moeten gaan ophalen.
Mag aannemen dat ik m'n 30 euro gewoon terug krijg....

22 juni 2024

Zijn aan de deur geweest

Zijn aan de deur geweest, was niet thuis. Hebben netjes kaartje in de bus gedaan, moest nieuwe afspraak maken. Dit gedaan, had geen keuze voor dag of tijd. Dus afspraak voor volgende dag (wist dat ik niet thuis zou zijn), netjes briefje op mijn voordeur geplakt het pakketje onder mijn poort door te schuiven (is een stap verder) Kom thuis geen pakketje, maar weer een briefje dat het pakketje terug wordt gestuurd naar de afzender. Lekker het weekend in zonder lenzen. Bedankt mikropakket!!

13 juni 2024

Meerdere slechte ervaringen

Meerdere slechte ervaringen. De bezorger kwam een pakketje ophalen en vertelde dat ik een label ontvangen moest hebben. Dat was niet het geval. Na enige discussie bleek hij zelf een label bij zich te hebben in een doosje. Bij het terugbezorgen geen enkele communicatie over het moment van bezorgen. Tot twee keer toe een niet thuis briefje in de bus. Bij het plannen van een nieuwe afspraak krijg je een heel groot tijdvak van halve dag en geen bevestiging of updates later. Ronduit slecht vergeleken met dhl of post nl. Tip: zorg dat je vanuit jullie opdrachtgever een mailadres van de ontvanger hebt en communiceer.

10 april 2024

Dag thuis voor niks

Dag thuis voor niks
Ik had vorige week mijn c1/d visa bij het consulaat aangevraagd en deze zou via Mikropakket geleverd worden op de donderdag. Het eerste time frame was van 11:00 tot 15:00 daarna werd het ineens 12:00 tot 16:00 als laatste werd het 15:00 tot 19:00. Uiteindelijk liet de track and trace zien dat het pakket vandaag niet meer geleverd zou gaan worden. Oftewel een hele dag thuis gebleven voor niks.

28 maart 2024

Grootste bagger bedrijf OOIT !

Juist als je denkt dat het niet slechter kan, dan heb je mikropakket nog.
Wat een enorme bagger service !
2x 2 hele dagen zitten wachten voor levering van pakketjes en gewoon NIET OP KOMEN DAGEN !
Zelfs met specifiek gemaakte afspraak niet !

26 maart 2024

Zakelijke zendingen en ontvangsten

Ik gebruik Micropakket voor mijn zakelijke zendingen en ontvangsten. Ik heb nog nooit problemen gehad. Wordt altijd door dezelfde chauffeur gehaald en gebracht, ook op zaterdag, in Almere. De chauffeur komt altijd rond dezelfde tijd. Alle negatieve zaken die ik lees bij de reviews zijn mij onbekend.

15 februari 2024

Mikropakket, als wachten je hobby is

Mijn horloge diende te worden opgehaald en helaas heeft deze fabrikant er blijkbaar voor gekozen daarvoor Mikropakket te gebruiken. Eerst kreeg ik keurig een doosje met verzendlabel en instructies in de bus en ging het maken van een ophaalafspraak zeer vlot. Toen begon het lange wachten, expres een paar afspraken verzet zodat ik een dag thuis kon werken, maar helaas geen chauffeur. Nieuwe afspraak gemaakt op een zaterdag dan maar, samen met m'n vrouw gezorgd dat er steeds iemand thuis zou zijn, maar helaas weer niemand van Mikropakket aan de deur. Op mails werd ondertussen helemaal niet meer gereageerd dus maar een nieuwe "blanco" afspraak gemaakt, maar ook vandaag weer voor niets thuis gebleven. Geprobeerd te bellen, wordt niet opgenomen. Helaas kan ik het pakket ook nergens afgeven dus er zit niets anders op dan maar weer een nieuwe ophaalafspraak proberen te maken (ze reageren ondertussen ook al niet meer op mijn reply's namelijk).

14 maart 2024

Er zou vandaag 28 februari een laptop…

Er zou vandaag 28 februari een laptop worden omgeruild.
Tijden waren bekend.
Krijg ik een mail,er was niemand thuis.
Bel ik naar de klantenservice, wordt er beweerd door de bezorger dat ik niet thuis was, en dat er een briefje in de bus is gedaan.
Wel thuis, en ook geen briefje in de brievenbus.
Moet een nieuwe afspraak worden ingepland.
Wat een service.!!

28 februari 2024

Inflexibel en gebrek aan communicatie

Ik wist niet dat een pakket zou komen, dus ik was er niet. De opties die ik kan kiezen zijn 6 dagen tussen half 9 en half 2, dan ben ik niet thuis. Een ander adres opgeven kan ook niet. Ik lees hier dat je het dan op moet halen in Nieuwegein. Dat ga ik zeker niet doen. Denk dat m'n pakket weer retour gaat naar de afzender.

23 februari 2024

Ik zou een pakket vanuit mijn bedrijf…

Ik zou een pakket vanuit mijn bedrijf moeten krijgen maar die kwam helaas niet op tijd. Zaterdag zou het geleverd worden maar blijkbaar leveren ze alleen bedrijfs pakketen van dinsdag tot vrijdag. Ik kon wel zaterdag online selecteren en er stond ook geen indicatie hierover. Na het weekend had ik een uitje gepland in het buitenland en heb dus mijn pakket veel later geleverd gekregen! Wat een zooitje dit!!

27 januari 2024