Mikropakket Reviews

1,3

Als vaste klanten wederom geen chauffeur gezien. Dan ga je bellen want het is wel echt heel belangrijk. Ruim 45 minuten in de wacht, nog 5 wachtenden, nog 4, nog 3, nog 2, nog 1…. Fijn na bijna een uu... Toon meer

Levering gevraagd voor vandaag. Zijn gekomen met pakket dat ik vandaag nodig had voor de openingsuren en terug meegenomen. Gebeld naar mikropakket en kreeg als antwoord er was niemand levering is vo... Toon meer

Dit bedrijf geeft geen tijdsindicatie en als het 17:00 uur is en je pakketje is niet geleverd, jammer voor je morgen maar weer de hele dag thuis gaan zitten ( op track&trace wordt de bezorgdatum de vo... Toon meer

Zeer slecht

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte dure service

Na aanvraag visum (Amerikaans consulaat) wordt je paspoort verstuurd met mikropakket. Kosten 30,- Ze bieden het pakket slechts 2x aan en daarna mag je het afhalen in Nieuwegein.
Eerste dag heb je niets over te zeggen. Bij niet thuis kun je eenmaal een nieuwe afspraak inplannen. Op dag zelf krijg je tijdslot van 4 uur. Een half uurtje niet thuis op die dag betekent nu afhalen in Nieuwegein. Klantenservice bellen heeft geen zin. Geen flexibiliteit. Dure service van mikropakket.

9 januari 2024

Juist heel goede ervaring

Ik lees steeds slechte ervaringen..mijn ervaring is juist super. De pakketbezorger heet Robert en kwam een machine ophalen die defect was. Hij bood aan om de (voor mij zware) machine naar beneden te tillen.
Net kwam dezelfde bezorger de machine weer terugbrengen. Stelde zelf voor om hem meteen boven voor mij neer te zetten.
Ik heb gezien de reviews hier kennelijk een lot uit de loterij getrokken. Nogmaals dikke dank je wel Gr Cecile

21 december 2023

Niet flexibel mbt informeren KLANT

Alleen de melding dat de chauffeur onderweg is.. geen enkele verdere tijdsindicatie.. uren en uren wachten. Bedrijf zou moeten begrijpen dat ook andere mensen wellicht verplichtingen hebben. Niet iedereen zit werkloos thuis..
Er zijn transportbedrijven die al jaren minitieus kunnen aangeven waar de chauffeur zich bevindt.
Niet van deze tijd... Als deze info er wel zou zijn zit je niet de hele dag aan huis gekluisterd met frustraties

20 december 2023

Wat is dit voor een bedrijf?

Al 4 dagen wordt er via track en trace aangegeven dat ze langskomen. En al 4 dagen niks. Alle momenten was ik speciaal thuis. Vandaag mijn zaterdag opgeofferd. Nog nooit meegemaakt. Ik vraag me af of ik het ooit nog krijg. Gelukkig het is gekomen. En een hele aardige bezorger. Maakt alles weer goed.

7 oktober 2023

Slechte informatie

Slechte bezorg info.
Al drie dagen zegt hun website dat de chauffeur onderweg is. En aan het einde van die dagen staat er " niet bezorgd". En zo sta je dan al die tijd aan het huis gekluisterd te wachten. Beetje amateuristisch.

Edit: Het is uiteindelijk toch nog net binnen de 48 uur geleverd. Het had gescheeld als ze niet steeds hadden gemeld dat ze langs kwamen.

13 september 2023

Waardeloos slecht onbetrouwbaar

Waardeloos ,

2 dagen voor niks thuis zitten wachten terwijl er op de app stond dat ze onderweg waren , niet te bereiken ! Mailtjes niet beantwoord ! Ik kijk wel 2 x na of dit bedrijf niet erbij staat om te bezorgen

5 september 2023

Waardeloos!

Ik word al de hele dag aan het lijntje gehouden. Wachtend op een pakket wat vanochtend al afgeleverd had moeten worden. Na 3 keer bellen en een halfbakken antwoord nog steeds niks gezien....
Terugbellen? Ho maar....
En nu nemen ze helemaal niet meer op.
Tijd dat er een andere koeriersdienst de zaken overneemt lijkt mij!

30 augustus 2023

Geen woorden voor!

Geen woorden voor. Zo slecht! Never nooit zaken doen met deze mensen. Je krijgt 's nachts pas een melding wanneer je pakket wordt bezorgd, de volgende ochtend zie je dus pas je tijdvak. Deze kan je vervolgens ook niet aanpassen. Ze gaan ervan uit dat je vrij neemt/bent van werk. Sorry hoor, maar ik werk in de gezondheidzorg en kan niet 's ochtends besluiten dat mijn patiënten pech hebben en ze afbellen om thuis te wachten op mikropakket. Na drie ophaalpogingen is het niet gelukt om mijn pakket op te halen. WAARDELOOS!

21 juli 2023

Shitservice

Je krijgt in de nacht een tijdblok van 4 uur, maar je kunt dus geen dag of tijdstip van tevoren aangeven, je moet afwachten. In de ochtend zie je pas dat ze die dag komen, heel onhandig als je zoals de meeste mensen gewoon werkt.
Ik naar werk, wantja, je kan niet op de dag zelf beslissen niet te komen werken natuurlijk, ik was net weg op de tijd dat de chauf kwam. Hij had een briefje achtergelaten met code maar deze werkte niet. Na 20 minuten in de wacht aan de telefoon een nieuwe afspraak voor de dag erna.
Dag erna om 16.00 maar weer eens gebeld want er was nog niemand, komt de chauf niet want de chauf heeft het druk...
Weer een nieuw moment een dag later (dag 3) heeft de chauffeur de verzegelde box niet mee. Hij bood aan om het zonder verzegeling mee te nemen, dat ga je natuurlijk niet doen. Dag 3 wederom boos opgebeld en de hele boel gecancelled.
Als ze niet eens normale ophaalservice hebben en niet normaal kunnen communiceren, hoe loopt dan de rest van het proces?!
Wat een shit bedrijf! 0 sterren!

20 juli 2023

ik zal het geen koeriersservice willen noemen

Ik heb betaald voor een koeriersservice, want dat leek me betrouwbaar. Echter, gebaseerd op mijn ervaringen met het bedrijf ‘mikropakket’ zou ik het geen koeriersservice noemen. Want ze komen hun afspraken niet na.

Intussen heb ik geleerd dat op moment dat de VS ambassade een e-mail verstuurd met de tekst “Het kan tot 1 werkdag na het ontvangen van deze nota duren vooraleer uw verzending kan getraceerd worden. Gelieve de koerier partner daarvoor niet te contacteren daar geen bijkomende informatie beschikbaar is” het pakket al bij mikropakket gearriveerd is. Met als gevolg dat de kans groot is dat de chauffeur het de volgende dag wil afleveren.

In mijn geval was ik de volgende dag niet thuis, heb dus een kaartje gekregen en heb via hun website de levering op een ander dag afgesproken. Maar toen kwamen ze niet. Heb de volgende dag gebeld en te horen gekregen “sorry, het was te druk op de route. Maar ik ga de chauffeur nu benaderen dat hij uw pakket vandaag echt aflevert. Maar het is natuurlijk geen garantie, want in geval van pech zal het niet lukken”. Nou ja, om een lang verhaal kort te maken, de chauffeur kwam weer niet opdraven. Ik heb weer gebeld en kreeg te horen dat hij pech op de weg had. Toen ben ik zelfs naar Nieuwegein gereden en heb mijn paspoort opgehaald. Het ging vlekkeloos en geen pech op de weg.

14 juli 2023

Dramatische bezorging

Dramatische bezorging. Op afgesproken/gecommuniceerde momenten komen ze niet en de datum in de track&trace blijft maar verspringen. Na telefonisch contact zou er een notitie voor de chauffeur gemaakt worden om het volgende afgesproken moment echt te leveren, maar ook dit is niet gebeurd. Pakketje met emotionele waarde nog steeds niet binnen, benieuwd of het überhaupt nog komt.

13 juli 2023

Kan ik Mikropakket ook NUL sterren geven?

Tot en met drie dagen voor niets gewacht op een pakket. Ondanks toezegging dat het beslist vandaag bezorgd zou worden. Niet dus. Mikropakket zegt dat ze waardetransporten uitvoeren. Hoe kan je dan in vredesnaam zo'n WAARDELOZE vervoerder zijn? Helaas ben ik niet de enige. Een halve ster is nog teveel eer.

7 juli 2023

Onprofessionele service

Zeer, zeer, zeer slechte dienstverlenging. Mikropakket gebruikt postNL om post, in mijn geval een visum aanvraag voor de Amerikaanse ambassade (J1 interview waiver program), af te handelen. Ik heb dus mijn visumaanvraag via een postNL punt verstuurd naar het antwoordnummer van Mikropakket. Bij vooraf navragen is het niet mogelijk om de post op locatie af te geven. Op 13 juni heb ik mijn brief verstuurd, sinds 14 juni is er niets meer in de track en trace terug te vinden anders dan dat de post verlaat is. Nadat op mijn verzoek een onderzoek gestart is bij postNL op 19 juni krijg ik op 21 juni te horen dat Mikropakket verantwoordelijk is om een onderzoek te starten bij postNL omdat het een antwoordnummer betreft. Op 22-23 juni per mail en telefonisch contact gehad met Mikropakket om het onderzoek bij postNL te starten. Bij de telefonische gesprekken heb ik meermaals aangegeven dat deze aanvraag voor de start van een positie als onderzoeker is per 1 juli en dat haast vereist is. Bij nabellen in de daaropvolgende week is mij bevestigd dat het onderzoek gestart is bij postNL en dat het 5 werkdagen na 23 juni (dat is dus 28 juni) duurt voordat de uitslag van dit onderzoek er is. Wederom meerdere keren gebeld in de week na 28 juni maar steeds een vaag antwoord of "u zult moeten wachten". Nu krijg ik op 5 juli te horen dat het onderzoek naar mijn brief pas op 29 juni gestart is zonder dat daar bij navraag een duidelijke verklaring voor is. Bovendien weigert Mikropakket mij gegevens (hun klantnummer bij postNL) te geven zodat ik ook niet zelf contact kan opnemen met postNL voor de status. De reden die hiervoor wordt gegeven is omtrent de privacy van Mikropakket. Dit laat zien hoe Mikropakket dubbele standaarden hanteert. Ik moet namelijk mijn paspoort, bankgegevens, en nog veel meer gevoelige informatie via postNL naar Mikropakket sturen (er is geen andere optie). Daarnaast heb ik meermaals contact gehad dat de telefonische dienstverlening tussen 16:00 en 17:00 al gestopt is omdat er niemand aanwezig is.

Ik heb nu meermaals gebeld, zou teruggebeld worden maar dat gebeurd niet of wordt volledig afgewimpeld met "u moet wachten".

Wat ik bovenal heel erg slecht vind is dat zowel postNL als Mikropakket steeds naar elkaar wijzen. Nu krijgt Mikropakket via de Amerikaanse ambassade betaald voor deze dienst echter kiezen zij er voor om uit bedrijfsmatige overwegingen (waarschijnlijk goedkoper) postNL te gebruiken om hun werk te doen. Vervolgens nemen zij hier geen verantwoordelijkheid voor. Door dit gehele debacle moet ik o.a. versneld een nieuw paspoort aan moeten vragen, heb ik een nieuwe visumaanvraag moeten starten, start mijn positie een maand later (geen salaris voor een maand dus), en ben ik ontzettend veel tijd kwijt. Ik zou zeggen: ga voor een interview naar de Amerikaanse ambassade en gebruik Mikropakket niet.

5 juli 2023

Komen hun afspraken niet na pakketten…

Komen hun afspraken niet na pakketten van een waarde van 2500 euro gewoon na 2 weken nog steeds niet bezorgd en laten we eerlijk zijn beste Mikropakket jullie zijn de pakketten gewoon kwijt geraakt!! hoe weet ik niet, maar ik vertrouw jullie niet meer !

14 juni 2023

Misstanden worden een gewoonte

Structureel worden pakketten niet opgehaald en worden afspraken NIET nagekomen. Zelfs met een toegewezen contact persoon, blijven de misstanden een gewoonte te worden. Vervelend als je afhankelijk bent. Jammer dat de bode die op onze route rijdt, zo zijn best doet.

13 juni 2023

Slechtste koerier ooit

Slechtste koerier ooit. Vrijdag zou levering tussen 11 en 14 plaatsvinden. Eerst levertijden aangepast naar einde dag, daarna leverdatum een dag verzet, geen levering. Volgende dag gebeld om 8.30, het was druk, de levering zou vandaag wel echt plaatsvinden tussen 15 en 18u. De tracker op de website vervroegde naar tussen 12.45 en 16.45. Hele dag gewacht dus weer. Tracker verdween helemaal. Wederom geen levering.
Echt belachelijk om mensen 2 volle dagen te laten wachten thuis en zonder aankondiging niet komen opdagen!

3 juni 2023

Bezorger niet gekomen, 'schuld van klant'

Vandaag de hele dag thuis geweest voor mijn 2e bezorgpoging. Zogenaamd was er niemand thuis, maar de deurbel is duidelijk hoorbaar en deze is echt niet af gegaan. Volgens Mikropakket is het allemaal de schuld van de klant, want de bezorger zal wel aangebeld hebben. Het pakket gaat weer naar de verzender en die moet dan maar een andere bezorgdienst gebruiken volgens Mikropakket

16 mei 2023