Mikropakket Reviews

1,3

Als vaste klanten wederom geen chauffeur gezien. Dan ga je bellen want het is wel echt heel belangrijk. Ruim 45 minuten in de wacht, nog 5 wachtenden, nog 4, nog 3, nog 2, nog 1…. Fijn na bijna een uu... Toon meer

Levering gevraagd voor vandaag. Zijn gekomen met pakket dat ik vandaag nodig had voor de openingsuren en terug meegenomen. Gebeld naar mikropakket en kreeg als antwoord er was niemand levering is vo... Toon meer

Dit bedrijf geeft geen tijdsindicatie en als het 17:00 uur is en je pakketje is niet geleverd, jammer voor je morgen maar weer de hele dag thuis gaan zitten ( op track&trace wordt de bezorgdatum de vo... Toon meer

Slechtste koerier ooit. Vrijdag zou levering tussen 11 en 14 plaatsvinden. Eerst levertijden aangepast naar einde dag, daarna leverdatum een dag verzet, geen levering. Volgende dag gebeld om 8.30, he... Toon meer

Zeer slecht

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mikropakket een dikke onvoldoende

Hoogwaardige distributie staat op hun site maar ze houden voor bezorging er geen rekening mee dat er ook nog mensen zijn die moeten werken en dus niet thuis zijn tussen 10.00 en 15.00 uur. Na telefonisch kontact geen andere mogelijkheid, waardeloos bedrijf.

Na het lezen van de reviews over MIKROPAKKET blijkt een deel van de positieve reacties te bestaan uit betalende klanten!

7 september 2022

HEEL slecht bedrijf!!

HEEL slecht bedrijf!!! Komen gewoon NIET opdagen. Veranderen de hele tijd hun bezorgdag. Geef je aan dat je smiddags niet thuis bent, komen ze smiddags en de volgende dag helemaal niet. Klantenservice is behoorlijk onvriendelijk en niet meedenkend. 2 weken geleden zou mijn pakketje al bezorgd moeten worden!!! Nog NIKS ontvangen

5 september 2022

Veranderen de aankomst tijd constan

Veranderen de aankomst tijd constant, zit je 3 uur te wachten kom je er later achter dat ze toch de volgende dag komen, kom je de dag daarna erachter dat ze helemaal niet komen… en de dag DAARNA stellen ze me pakketje uit naar de volgende dag, jaa hallo?

5 september 2022

Er wordt aangebeld

Er wordt aangebeld. Maar meneer moet te lang wachten. Ik doe open en krijg een kaartje om nieuwe afspraak te maken. Terwijl de bus gewoon voor onze deur staat. Onbeschoft en nu moeten ze weer langskomen.

3 september 2022

Super Slechte levering en contact.

Super Slechte levering en contact.

Al 2 weken bezig om een pakket te ontvangen. Kunnen niet aangeven hoe laat ze ongeveer komen. Hele dagen thuis zitten en niets ontvangen. Als je belt wordt er gezegd dat je niet thuis was of dat de weg afgesloten was. Dit klopt niet. Ik had zelf de afspraak gemaakt zaterdag te kunnen. En ik kreeg geen bericht of melding ervan. Ik moest er zelf weer achteraan gaan. Dat geeft stress en onrecht oneerlijk gevoel. Ik heb er meerdere keren speciaal voor vrijgekomen omdat ik druk heb met mijn werk. Echt super vervelend

12 juli 2022

Slechte levering

Al 2 weken bezig om een pakket te ontvangen. Kunnen niet aangeven hoe laat ze ongeveer komen. Hele dagen thuis zitten en niets ontvangen. Als je belt wordt er gezegd dat je niet thuis was of dat de weg afgesloten was. Dit klopt niet. Ik vind dit ook erg vervelend om door te koppelen aan mijn klanten die erop wachten..

27 juni 2022

Onbetrouwbaar en slechte service

Beste
Ik check de Track & Trace op 4-2-22 de melding 'Ontvanger niet thuis, bericht achtergelaten'
Beiden niet correct: We waren 100% zeker thuis en er is geen bericht achtergelaten.
Ik bellen naar mikropakket: wat vreemd...blablabla...Wordt morgen opnieuw aangeboden.
Track & Trace niet aangepast,
ik bellen op 5-2-22:
Ja er is niets gepland want de klant moet met het kaartje een nieuwe afspraak inplannen......
eh...ik heb geen kaartje dat vertel ik u nu en ook uw collega gisteren .
die vervolgens meldde dat het pakketje vandaag opnieuw wordt aangeboden...
Eh...even navragen....
Dan heeft mijn collega waarschijnlijk 'status; afgehandeld' gedacht want hij heeft geen notitie gemaakt...
eh....status afgehandeld gedacht...hij zei: Het wordt morgen opnieuw aangeboden....
Eh nou u moet met dat kaartje een nieuw afspraak inplannen anders blijft de zaak liggen,het wordt dinsdag weer aangeboden.
Wat een *x#@+..%# allemaal....super slechte service is +#*%@?duur horloge...blijf je speciaal voor thuis...vandaag ook bijna, dinsdag weer...
en dan krijg je dit soort onzin te horen.

5 februari 2022

fijn bedrijf en snel geregeld

na contact gehad te hebben met mikropakket....binnen 1 dag geregeld super snel antwoord op mijn vragen en snel ingepland om pakketje op te halen.....super!!!!! chauffeur super aardig en vriendelijke en behulpzaam....ga er zeker meer gebruik van maken.

25 januari 2022

Flexibiliteit gewaardeerd !

Complimenten voor de getoonde flexibiliteit. Ik was in afwachting van een belangrijk document. Bij eerste levering trof Mikropakket mij niet thuis. Na overleg met de klantenservice is een goede oplossing gevonden waarna de bezorger alsnog een keer langs kwam op dezelfde dag. Thanks !

AndreV

7 januari 2022

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat…

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan wat een waardeloos bedrijf ik snap niet dat bedrijven hun spullen door dit bedrijf laten leveren vandaag zou de bezorger aan de deur zijn geweest maar ik ben de hele dag thuis geweest en de bezorger is er niet geweest nu ik het bedrijf gebeld heb blijven ze volhouden dat de bezorger geweest is maar dat is zeker niet het geval nu moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden waardoor ik weer een dag moet wachten wat misschien dan ook voor niks is wat een slecht bedrijf.

5 januari 2022

Al 3 dagen geen aflevering

Al 3 dagen geen aflevering. 1e keer via de website achter gekomen, 2e keer gebeld door de klantenservice en de 3e keer weer zelf gebeld. Ik krijg alleen maar verhaaltjes, en bovendien dat ze alleen maar goed zijn in b2b.
Zelden zo'n slechte dienstverlening meegemaakt.

23 december 2021

slechte bedrijf

slechte bedrijf, heel moeilijk met iets opnieuw plannen. Bezorgers lopen gewoon weg terwijl je met hun via de intercom nog in gesprek bent.

27 november 2021

Ben reeds 5dagen aan het wachten achter…

Ben reeds 5dagen aan het wachten achter zending die binnen de 24u zou toekomen.wanner je iemand aan de lijn krijgt dan beloven ze dat ze zeker die voormiddag of ....zullen komen.bijzonder onbeleefd om de mensen te laten thuisblijven in afwachting van hun pakket.zeg gewoon wanneer je komt zodat men niet onnodig wacht.eerste keer en laatste...

19 november 2021

Komen afspraken niet na

Komen afspraken voor ophaling niet na, waardoor je nodeloos wacht. Enige ‘oplossing’ die geboden wordt is inplannen voor de volgende dag…..?! Weer wachten dus. Laatste keer voor mij, op zoek naar een betrouwbare transporteur die wel zijn afspraken nakomt!
Noor

17 november 2021

Amira en Roos

Amira en Roos. Wat een topmeiden!!! Shout out naar jullie top service en hoe jullie mij geholpen hebben!! Geen woorden voor!!

27 oktober 2021

Afhaling ingeboekte zendingen erg matig

Van de 5 zendingen die wij bij Micropakket hebben ingeboekt werden maar 2 volgens afspraak opgehaald. Klantenservice heeft het wel goed opgepakt en opgelost, maar zendingsverloop hierdoor helaas telkens met enorme vertraging.

29 september 2021

Al jaren klant bij Mikropakket.

Al jaren klant bij Mikropakket.
Zeer tevreden over levering of ophaal tijden, deze liggen altijd binnen een tijdsbestek van +/- anderhalf uur.
Altijd super vriendelijke en beleefde chauffeur!!!
Ga zo door!!

29 september 2021