Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kun de bedste anbefalinger herfra! :-) Bestilte en jakke på deres hjemmeside lidt over midnat d. 8., fik besked om, at den var afsendt d. 8. klokken 9 og modtog pakken dagen efter. Desværre var jakken... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige modtaget den fineste og lækre UV-badedragt. Bestilte sent søndag aften og tirsdag morgen da jeg vågnede havde jeg allerede modtaget en SMS om at min pakke kunne afhentes i den valgte pa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en forede regndragt til min søn. Dragten var sat ned til 249,- hvilket jo er en fantastisk pris til sådan en kvalitet. Der stod at der kunne forekomme længere levering grundet udsalg, men dra... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin webshop med gode tilbud på off season varer, hvor der er meget at spare. Hurtig levering, hvilket ikke altid er en selvfølge. Det kan varmt anbefales at handle hos Mini A Ture. Blot et enke... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding
  2. Bovenkledingwinkel
  3. Badmodewinkel
  4. Wintersportwinkel
  5. Winterkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos MINI A TURE får du premium og holdbart kvalitetsovertøj produceret i primært genanvendte materialer. Dansk design af lækkert, funktionelt overtøj i en holdbar kvalitet, der holder til alle slags udendørs aktiviteter. Vores overtøj har mange tekniske kvaliteter såsom vind- og vandtæt og åndbart. Hvorfor handle hos MINI A TURE: - Fri fragt ved køb over 499 DKK - Gratis retur - 30 dages returret - Vi er den officielle brandshop med flest farver og størrelser. - Vi leverer hurtigt - kun 1-2 hverdage. - Vi er medlem af e-mærket, som er din sikkerhed, når du handler på nettet. Så du kan trygt handle hos os.

4,1

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde givet 0 stjerner hvis jeg…

Jeg havde givet 0 stjerner hvis jeg kunne. Jeg kan ikke anbefale mini a ture. Kvaliteten og servicen stemmer ikke overens med prisen. Min datters mini a ture flyverdragt er der hul i og forhandleren jeg har købt den hos vil rigtig gerne samarbejde og finde en løsning. Desværre er mini a ture ikke interesseret i det, selvom de har en tilsvarende flyverdragt på lager deres hjemmeside.

17 november 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Havde bestilt en vinterjakke i 98 til…

Havde bestilt en vinterjakke i 98 til min datter. Desværre var den fejl mærker så det svarede til en 116 i stedet. Butikken jeg havde købt i havde ikke flere og miniature havde heller ikke. Miniature Tilbød ikke nogen form for kompensation fx anden jakke. Det synes jeg ville have været god stil

26 oktober 2021

Tilfreds

God købsoplevelse, på nær at jeg pludselig kun kunne få to af den ene vare i stedet for tre som ønsket - havde være rart, hvis de angav, hvor mange der var tilbage af en vare, så man kunne skynde sig at gennemføre købet, hvis der var få tilbage.

Hurtig levering.

31 juli 2021

Kan kun anbefale Miniature

Kan kun anbefale Miniature - Vi har primært prøvet overtøjet, som vi er vildt glade for, og meget tilfredse med.
Kundeservicen er hurtig, behagelig og rigtig god.
Stor anbefaling her fra :)

23 februari 2021

Super sløj kunderservice

Super sløj kunderservice - har endnu ikke modtaget en flyverdragt som er bestilt for snart 14 dage siden.
De har tilmed trukket beløbet to gange på min konto, de lover at vende tilbage, men NEJ.

Jeg er så trætte af dem og vil ikke anbefale andre at købe direkte hos dem, de er ikke gearet til det. Synd at dårlig kundeservice skal ødelægge et ellers godt mærke!

Kasper

17 januari 2019

Kære Kasper,

Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig, men har lidt svært ved at finde informationer om dig eller din ordre i vores systemer, så vi foreslår at du kontakter os via vores web kundeservice mail: web@miniature.dk

Vi håber naturligvis, at din dårlige oplevelse beror på en misforståelse, og vil se frem til at høre fra dig.

Mvh Miniature.dk

Ingen service overhovedet.

Min mor ville købe en bestemt jakke til min datter i jeres butik. Men da I ikke havde jakken i butikken, men kun på lager, blev min mor tilbudt at købe en gavekort og så kunne vi altid bruge gavekortet senere når jakken var kommet i butikken. Dette takker min mor Ja til. Da jeg så skal ned og bruge gavekortet, får jeg fortalt at jakken IKKE er på lager. Fortæller, at min mor kun har købt et gavekort med lovning om at jakken var på lager. Jeg bliver mødt af en en ekspedient som fortæller at de altså ikke har mulighed for at vide om tingene er på lager. Hvor skulle jeg vide det fra, når den anden ekspedient fortæller noget andet til min mor. Jeg vil derfor gerne have pengene tilbage for gavekortet, men det bliver jeg nægtet!! Det er simpelthen ikke okay at man lover, at en vare er på lager og på baggrund af dette sælger et gavekort! Og så har man pludselig ikke varen alligevel.!!! Ringer også til kundeservice, som tydeligt har fået historien af vide. De virker meget lidt imødekommende!!

14 mei 2018

Kære Mette

Jeg kan se du ikke har handlet på web-shoppen miniature.dk, som denne platform tilhører, men har selvfølgelig forståelse for din frustration.
Uden at love for meget, vil jeg anbefale at du kontakter kundeservice på mail, og uddyber hvor din mor har handlet, hvornår og hvilket gavekort der er udstedt. Så er jeg helt sikker på de vil være imødekommende for din henvendelse.
Mailadressen er: miniature@miniature.dk

Mvh Miniature.dk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin webshop med gode tilbud på off…

Det kan varmt anbefales at handle hos Mini A Ture.

Blot et enkelt ønske: Havde filter-funktionen i webshoppen virket bedre, så der ikke dukker str 80 op, når man har filtreret på str 9 år, var der klart 5 stjerner herfra.

5 april 2018

Kære Vibeke.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi forsøger hele tiden at forbedre os, og vil høre dig hvad vi kan gøre bedre for at få den sidste stjerne næste gang.
På forhånd tak og god dag.
Mvh Mini A Ture

Tak for feedback - vi gør hvad vi kan for at optimere hele tiden. :-)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er lækkert tøj bare øv øv at man…

Det er lækkert tøj bare øv øv at man ikke kan bestille ny str til samme pris

27 maart 2018

Kære Jannie,

Tak for din anmeldelse. Vi vil gerne tilbyde ombytning til samme pris som den man oprindelig har købt til, det gør vi altid hvis det er muligt,
Du kan kontakte os på web@miniature.dk og så finder vi en løsning der, der forhåbentlig kan ændre din oplevelse til en 5 stjernet :-)
Mvh Mini A Ture

Lees meer over geverifieerde reviews.