MisterBed.nl Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Ons bed ging heel snel kapot. In eerste instantie werd dat met een van de beschadigingen goed opgelost omdat vervangende onderdelen werden geleverd. Maar vlak daarna was het bedrijf ineens helemaal ni... Toon meer

Hoogslaper besteld op zondag. In advertentie stond 5 werkdagen levertijd. Na aanklikken verscheen de tekst extra lange levertijd 10 werkdagen. Maandag ging de telefoon. Mw we komen morgen uw bed... Toon meer

Ik heb een SINSHEIM 4-DEURS KAST ANTRACIET/SPIEGEL van MISTERBED gekocht van misterbed! Echt rampzalig! De kast valt zo uit elkaar. Ik heb hen gebeld! De medewerker was erg onbeleefd en heeft mij bel... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitstekende service na 8 jaar

In 2013 hebben wij een Unit hoogslaper voor onze zoon aangeschaft. Nu, in 2021, is er een geleiderail van één laatje kapot gegaan. Mister Bed gevraagd of wij een nieuw setje geleiderail konden bestellen. Deze zal opgestuurd worden. Op de vraag wat de kosten hiervan zijn was het antwoord "service". Dat komen wij tegenwoordig nog maar zelden tegen. Mister Bed, hartelijk bedankt voor deze service.
Remco van den Berg

9 augustus 2021

super snelle levering

super snelle levering-in zaterdag besteld-dinsdag in thuis. Zeer goede kwaliteit. Hele goede service. Ik raad deze bedrijf zeker aan!

3 augustus 2021

Misterbed.nl 👍🏻👍🏻👍🏻

Net onze bestelling ontvangen...levering zoals afgesproken na overleg.super vriendelijke en behulpzame chauffeur!!! Alles klaar en duidelijk uitgelegd welke pakket bij wat hoort! Ook een reuze goeie service van de firma zelf...en snel ook! We kunnen dit bedrijf enkel maar aanraden. groeten vanuit Diksmuide (B)

26 juli 2021

Prima gereageerd op fout,

Excuses, had een review geschreven over misterbed; fout lag echter bij Bol.com. Goed gecommuniceerd door MisterBed.
Bol.com heeft fout toegegeven en hersteld.

9 juli 2021
Logo MisterBed.nl

Antwoord van MisterBed.nl

Geachte mevrouw, mijnheer Verhoeven,

Wij zijn enigzins verbaasd over deze anonieme review.
Wellicht dat u ons kunt informeren waar het hier over gaat, wij herkennen uw opmerking niet en willen wel graag weten wat er mis is gegaan.

misterbed.nl

Bedkast 2 personen gekocht met…

Bedkast 2 personen gekocht met matras,1500 euro bijna,stuur je 2 keer een mail over hoe geweldig en blij wij ermee waren,geen enkele keer n mail terug,Bah! Wat een Arrogantie!, Ik kan daar niet tegen, kleine moeite lijkt mij?nu belde zelfs mijn neef uit Limburg,wilde voor z'n dochter ook zo n bed kopen,ik zei neef bij mister bed,ze zijn alleen erg arrogant

9 mei 2021

Zeer tevreden over de halfhoogslaper Alix

Half maart heb ik online een halfhoogslaper besteld bij Misterbed. Nog geen 20 minuten later werd ik gebeld om een afleverafspraak te maken. Vier dagen voor de dag van levering kreeg ik netjes een bericht met een nauwkeurig tijdslot van de levering. Op de dag zelf was de chauffeur zeer op tijd en buitengewoon vriendelijk.
Vanaf bestelling tot aan levering zijn we dus zeer tevreden.
Het in elkaar zetten van het bed duurt even, maar wanneer je het instructieboekje stap voor stap volgt, is het goed te doen. Het enige wat ik kan opmerken is dat er op 1 van de planken een gaatje miste (niet voorgeboord), maar dit konden we makkelijk zelf oplossen door er zelf een gaatje in te boren. De lades en schuifdeuren zijn ook simpel te monteren en passen direct goed.
Kwaliteit van het bed is stevig en hij ziet er mooi uit. Onze dochter is er superblij mee.
Al met al dus een hele goede ervaring met Misterbed, een aanrader!

25 maart 2021

Hoogslaper besteld op zondag

Hoogslaper besteld op zondag. In advertentie stond 5 werkdagen levertijd.
Na aanklikken verscheen de tekst extra lange levertijd 10 werkdagen.
Maandag ging de telefoon. Mw we komen morgen uw bed leveren.
Super!
Alles netjes verpakt, netjes binnen gezet. Alles compleet.
Gewoonweg een top bed!

4 maart 2021

Goede kwaliteit en snelle levering

Zaterdag in de showroom geweest, mooi en overzichtelijk. Goede informatie over het bed en meegekeken naar de maten. Aangegeven beetje haast te hebben, na een telefoontje met de planning kon het bed woensdag al geleverd worden. Makkelijk in elkaar te zetten en binnen 1,5 uur stond er een mooie halfhoogslaper in elkaar. Ontzettend bedankt voor de goede én snelle service. Een tip; knap de website eens op naar een hippe stijl, daarmee bereik je nog meer klanten.

Veel dank!

18 december 2020

Wat n waardeloos bedrijf

Wat n waardeloos bedrijf. Eerst beloven voor de kerst, toen zei ik mag ook tussen kerst en oud jaar. Krijg ik n mail wordt 4e week januari! Ik boos, zonder kast tot die tijd. Storten ze zonder overleg t geld terug. Ook dat heb ik NIET gezegd...waardeloos en slechte klantenservice.

11 december 2020
Logo MisterBed.nl

Antwoord van MisterBed.nl

Geachte mevrouw Kluytmans,

Wij willen uw review graag nuanceren.

Op 24 november heeft u een bestelling gedaan van een artikel dat niet in voorraad is, en een levertijd heeft van ca. 20 werkdagen. Vervolgens heeft de producent ons de levertijd bevestigd voor week 4. Dat is u op 27 november per e-mail gemeld, en u in een telefoongesprek ook nog uitgelegd wat de reden daarvan is.

Op 9 december krijgen wij van u onderstaande e-mail :

Toch wel erg jammer dat wij wel gelijk moeten betalen maar dat jullie je niet houden aan de levertijd. Wij zitten hierdoor tot eind januari zonder kast!
Normaal zou dit geleverd zijn voor de kerst. Dat paste precies in de levertijd die jullie stelden! Ik heb toen nog aangegeven dat dit ook na de kerst kon.
En NU krijg ik n bericht voor week 4! Dat vind ik belachelijk. Wat gaan jullie hieraan doen? En...het maakt mij niet uit dat de leverancier niet eerder kan leveren dat is jullie probleem. Maar ergens mee tegemoet komen omdat wij wel eerst betaald hebben, daar hoor ik jullie niet over. Ook niet over jullie best doen om t wèl voor of na de kerst te leveren niet...
Sorry dit gaat wel op social media, ben hier echt niet blij mee.
Claudette Kluytmans

Voor ons duidelijk dat u niet heeft begrepen dat er gedurende de Feestdagen de niet altijd gewerkt wordt, en in dit geval zelfs gewerkt kan worden. Dit ondanks dat wij dit op onze site duidelijk toelichten :

Mister Bed doet zijn uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.
Bij de meeste artikelen staat de verwachte levertijd in werkdagen op de site vermeld.
Let u er a.u.b. op dat tijdens vakantieperiodes* en Kerst/Oud en Nieuw* veel fabrikanten gesloten zijn; een artikel dat niet bij ons in voorraad is kan daardoor een latere levertijd hebben. U kunt uiteraard altijd vooraf bij ons naar de specifieke levertijd informeren!

Het leek ons dan ook beter om u het aankoopbedrag terug te betalen zodat u elders een kast kunt bestellen.

Hoogachtend,
misterbed.nl

Waardeloze service

Waardeloze service. Ik werd heel onvriendelijk te woord gestaan net aan de telefoon bij het melden van een klacht over mijn terras. Koop hier geen matrassen, want de kwaliteit is niet goed. Na een paar maanden komen er allemaal bolletjes op, terwijl ik een heel duur molton heb gekocht.

27 november 2020

Kinderbed besteld bij Misterbed, waardeloos!!!

Kinderbed besteld bij Misterbed. Het bed werd na 5 werkdagen geleverd. Tijdens de montage kwamen we erachter dat er een plank miste, die waa dus niet mee geleverd. Gelijk gebeld met klantenservice om het door te geven. Er werd erg onaardig gedaan en ik moest het maar allemaal op de mail zetten. Dat vervolgens gedaan en foto's mee gestuurd. Ik werd door mesterbed gebeld met de mededeling dat ze hier niks aan kunnen doen en dat ze het plank bij de leverancier in Frankrijk hebben besteld. Vervolgens hoorden we een week niks. Weet gebeld met de klantenservice wederom heel onaardig aan telefoon. Ze konden niet aangeven hoe lang het zou duren nog. Na 2 weken gewacht te hebben kregen we een een verkeerde plank toegestuurd. Weer gebeld met met klantenservice en aangegeven dat wij dit niet op prijs stellen en dan ons kind al 2 weken zonder bed zit. Hier konden ze niks aan doen werd er gezegd. Wij hebben een nieuw compleet bed geiist, dit kon allemaal niet etc... Na 3 weken kregen we het goede plank toegestuurd. Nadat ik het had uitgepakt zag ik dat het plank helemaal was beschadigd en er zat een barst in..... Dus voor ons NOOIT meer Misterbed, slechtste winkel die ik ooit tegen ben gekomen! Mensen wees gewaarschuwd en bestel hier niks!!!

28 september 2020

Prima webshop

De nachtkastjes die wij hadden gezien stonden niet in de webshop. Mail gestuurd en ik werd teruggebeld. Alles keurig geregeld en de levertijd viel uiteindelijk ook nog mee, 3 in plaats van 6 weken. Degelijk frame, eigenlijk boven verwachting.

3 september 2020

zeer tevreden

goede website, makkelijk te gebruiken. alles verliep vlot, ook de levering. dank u wel!

3 september 2020