Ons bed ging heel snel kapot. In eerste instantie werd dat met een van de beschadigingen goed opgelost omdat vervangende onderdelen werden geleverd. Maar vlak daarna was het bedrijf ineens helemaal ni... Toon meer
Hoogslaper besteld op zondag. In advertentie stond 5 werkdagen levertijd. Na aanklikken verscheen de tekst extra lange levertijd 10 werkdagen. Maandag ging de telefoon. Mw we komen morgen uw bed... Toon meer
Ik heb een SINSHEIM 4-DEURS KAST ANTRACIET/SPIEGEL van MISTERBED gekocht van misterbed! Echt rampzalig! De kast valt zo uit elkaar. Ik heb hen gebeld! De medewerker was erg onbeleefd en heeft mij bel... Toon meer
Net onze bestelling ontvangen...levering zoals afgesproken na overleg.super vriendelijke en behulpzame chauffeur!!! Alles klaar en duidelijk uitgelegd welke pakket bij wat hoort! Ook een reuze goeie s... Toon meer
Batenburgweg 7, 3769 CB, Soesterberg-Noord, Nederland
- www.misterbed.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Het is een mooi stevig bed en heeft een…
Het is een mooi stevig bed en heeft een mooie houtuitstraling.
Netjes en volgens hun schema op tijd…
Netjes en volgens hun schema op tijd geleverd
Snelle levering volgens de gemaakte…
Snelle levering volgens de gemaakte afspraak. Een aanrader
WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN
Levering duurde langer
Levering duurde langer dan de aangegeven 30 dagen.
Hoogslaper
Sommige stukken beschadigd uit verpakking gehaald. Niet zoveel, maar toch jammer, want we betalen er veel voor
Prachtig stevig triplo stapelbed…
Prachtig stevig triplo stapelbed gekocht met een keuze aan accessoires. Volledig op tijd volgens afspraak geleverd!
Voor de rest is bed goed
Voor de rest is bed goed. Maar zaten wel wat beschadigingen bij aan het bed en aan de kast. Eigenlijk zou ik daar gewoon vergoeding voor terug moeten krijgen
Netjes en op afgesproken tijd geleverd
Netjes en op afgesproken tijd geleverd.
Goed in elkaar te zetten.
Net materiaal, precies zoals aangegeven op de site.
Zeer tevreden.
Super goede service en er worden goede…
Super goede service en er worden goede aflevering afspraken gemaakt
Goed
prima, snelle levering.
zou leuk zijn als er ook een monteer service beschikbaar zou zijn.
Snelle levering, gebracht naar de 1e verdieping door de bezorger. Pakketten waren 26kg per doos. Product naar wens en zoals op de website staat. We zijn er erg blij mee.
Zware paketten, mooie meubels maar beschadigen snel
Erg zware paketten. Mooie bedden maar de toplaag beschadigd erg snel, het is dus niet massief. dat valt tegen. De buitenkant is gewoon een opgeplakte toplaag.
Schitterende kast ontvangen
Schitterende kast ontvangen. In elkaar zetten viel reuze mee, je moet er wel de tijd voor nemen en alle onderdelen bij de juiste beschrijving zoeken voordat je begint met 'bouwen', per onderdeel een beschrijving. Service was goed toen er bleek dat er een onderdeel miste. Binnen 48 uur werd dat opgestuurd. Kwaliteit kast is goed.
Dik tevreden
Dik tevreden! Een niet functionerend onderdeel werd meteen opnieuw opgestuurd.
Snelle levering zeker aanraden