Ga niet in zee met deze firma! Het duurde erg lang voor ik mijn bestelling ontving. Ik bestelde een linnen jurk maat M. Ik kreeg een polyester jurk, maat M was zo klein dat ik hem niet eens aan kon tr... Toon meer
Pakketje werd nooit geleverd. Heel veel mails en berichten gestuurd waar ze eigenlijk niet op antwoorden. Na veel berichtjes hebben ze mijn bestelling geannuleerd op mijn vraag. 5 weken later nog ste... Toon meer
2 bestellingen geretourneerd, tot heden geen geld ontvangen. Er is nergens over terug te vinden hoelang het evt kan duren voordat je je geld terug krijgt. Mails gestuurd waarop ik geen reactie heb... Toon meer
Mensen keken ook naar
Wat een slecht bedrijf is dit
Wat een slecht bedrijf is dit, niet doorgeven aan klarna dat er iets is geretourneerd. Mails er achter aan gestuurd en alsnog word er niet op gereageerd! Vreselijke communicatie en kleding ziet er anders uit dan aangegeven op het internet.

Super service!!!
Super service!!!! Wat een vriendelijk bedrijf goede communicatie. Supergave kleding mega tevreden!!! Mega aanrader echt top!!!!! Ga zo door.
Ik heb 15 dec gisteren gebreid jurkje…
Ik heb 15 dec gisteren gebreid jurkje met knopen gekocht nu wilde ik 16 dec vandaag het jurkje ruilen en tot mijn grote verbazing kon dat niet want 1 knoopsgat was wat los de verkoopster sandra zei gisteren ik knoop hem niet vast want dan gaat het knoopsgat uitlubberen oke zei ik dus hij is niet goed nagekeken oke ik laat het er niet bij zitten maar ik verwacht niks van deze winkel dus ik dacht dan maar ff een revieuw en dat is nooit leuk ik wacht het ff af

Toppers!
Iedereen heb er een slechte ervaring over.. ik totaal niet! Zondag jurkje besteld , woensdag binnen❤️ berichtjes werden gelijk beantwoord met super vriendelijk personeel! Ik bestel hier zeker vaker
Snelle service …
Snelle service en een fantastische mooie jurk. Bedankt!
Goede service!
Goede service!
Enkele dagen geleden een winterjas gekocht in de winkel. Helaas de eerste keer met dragen zijn er 2 knopen kapot gegaan. Dit is duidelijk een productie fout waar de winkel niks aan kon doen. Na contact te hebben gehad met de winkel de jas terug gebracht en mijn geld terug gekregen.
Snelle levering, leuk dat ze nog een mailtje sturen om een review te plaatsen.
Ik had 5 sterren gegeven Als het jurkje perfect was. 🙂
De witte rondjes voor de busten vind ik niet zo mooi staan en de jurk komt bij mij tot de voeten haha, maar dat ga ik laten inkorten.

Antwoord van Myclosetnl
Ik heb een super leuke jurk gekocht bij…
Ik heb een super leuke jurk gekocht bij My Closet, in het echt was hij gelukkig net zo mooi als op de foto.
Heb ook de nodige complimenten gehad over mijn jurk.
Ik kom zeker nog eens bij jullie winkelen🙂

Waardeloze webwinkel
Waardeloze webwinkel. Ik heb het idee dat er niks op voorraad is en ze op het moment van bestelling het elders moeten bestellen. Er wordt nergens op gereageerd zowel niet per mail als telefonisch. Voelt voor mij als een oplichterszaakje. Na een week niks gezien en geen contact mee te krijgen. Mensen bestel hier niks......totaal geen klantvriendelijkheid en niks wordt opgelost.

Slechte service
Slechte service, reageren nergens op, houden zich niet aan gemaakte afspraken! 5 okt besteld, kreeg maar niet binnen. Proberen contact te zoeken, maar geen gehoor. Telefonisch, mail en instagram geprobeerd. Uiteindelijk zouden ze geld terug boeken. Volgende dag kreeg ik onverwachts de bestelling toch binnen. Niet de afspraak. Na een mail over wat hier nou de bedoeling van is wederom geen gehoor. Advies bestel hier nooit..
Nog steeds geen geld terug
Een bestelling geplaatst weken geleden, kort erna retour gestuurd en zou binnen 14 werkdagen mijn geld terug hebben. Nu weken later nog steeds geen geld terug en op geen enkele manier in contact te komen met deze mensen. Zo slecht! Ik wacht nog steeds op mijn geld!! Ik zal hier sowieso niet opnieuw kleding bestellen.
Goeie service en snelle reactie !
Goeie service en snelle reactie !
Pakketje snel in huis :)
Leukste kleding!
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters! Koop hier absoluut niet. Ik heb een keer hier iets gekocht en alle artikelen geretourneerd. Echter was ik één artikel vergeten aan te duiden op het retourpapier omdat ik last minut besloot een artikel te retourneren waardoor ze beweerden dat dat artikel niet geretourneerd was maar dat was absoluut wel het geval! Alles zat in het pakket dat ik retourneerde maar daar had ik natuurlijk geen bewijs van! Hierdoor had ik dus €30 moeten betalen voor een artikel dat ik geretourneerd had…
Slechte webshop
Bestelling geretourneerd. Zag op DHL dat deze 5 sept aangekomen was. 10 dagen daarna nog steeds niet verwerkt. Dus een mail gestuurd. Dag erna kreeg ik creditnota met de mededeling dat ik m'n geld binnen 14 dagen terug zou krijgen (had m besteld met m'n creditcard)
Ondertussen ging ik reviews opzoeken , wat ik zeker eerder had moeten doen.
Ik zag alleen maar klachten over geld retouneren , dus ik vermoedde al dat het ook zo bij mij zou gaan gebeuren.
14 dagen later geld idd nog niet retour, inmiddels al van mn rek af ook.
2x gemaild en denk 20x keer gebeld. 0 respons.
Zie ik dat ze wel actief zijn op insta.. dus ik daar privé bericht gestuurd..daar wel gelijk kunnen reageren.
Situatie uitgelegd, het zou nu dan echt verwerkt zijn.
Eindelijk heb ik m'n geld terug. Wat een mazzel is als ik zo de reacties lees.
Maar wat mij opviel was dat er geen enkele keer een excuses was of überhaupt reactie op waarom ze niet bereikbaar zijn. Erg raar.
(cursus communicatie een idee?)
Ook voor mij 1e en laatste keer dat ik daar bestel!
(Ze halen btw ook negatieve comments weg ,laten alleen de goeie staan..vandaar dat je zo weinig comments onder hun foto's ziet)
Ik kom heel graag in deze winkel!
Ik kom heel graag in deze winkel! Heel veel leuke kleding! Veel verschillende kleuren, veel variatie en voor goeie prijzen. Krijg vaak complimenten over mijn outfits :-)
Oplichters!!! Bedrag in Klarna verdwijnt maar niet
Bestelling geplaatst in juli en gekozen voor Klarna achteraf betalen. Bestelling in dezelfde maand nog geretourneerd maar bedrag verdwijnt maar niet. Gemaild, ze hadden het opgelost zeiden ze. Niet dus. 2 maanden later staat het bedrag nog steeds open. Zo proberen ze je te dwingen alsnog te betalen voor iets wat je niet hebt gehouden. Het zijn oplichters, bestel hier niet!!
Bar slecht....
Ik bestel hier nooit meer
Een rokje al een maand geleden geretourneerd en nog steeds is de factuur bij klarna niet bij gewerkt naar €0. Op mailtjes geen antwoord gekregen van ze. Hier bestel ik nooit meer
Bestel hier niks.
Bestel hier niks.
Er wordt je van alles beloofd maar niks waar gemaakt.
Een bestelling geplaatst die de volgende dag geleverd zou worden. Een week later nog niks binnen. Ja sorry het jurkje was niet leverbaar, terwijl die als leverbaar op de website stond.
Helaas was het jurkje te klein dus meteen dezelfde dag retour gestuurd dit is nu 3 weken geleden.
Klantenservice continu onbereikbaar.
Ik wacht nu al bijna 3 weken op mijn geld.
Tijd voor insta verhalen en berichten hebben ze daarintegen wel.
Je bent een gewaardeerde klant tot ze hun geld binnen hebben.
Was voor mij de eerste en de laatste keer.