Mooie producten prima verzending maar ik bestelde een bikini in de maat 12 wat volgens de omschrijving bij de maatkeuze overeen moet komen met eu maat 40. Bewust gekozen omdat er ergens stond in revie... Toon meer
Door de slechte recensies dacht ik zal ik wel bestellen? Ik ben blij dat ik besteld heb 2 pakketjes allebei goed aangekomen 1 deels terug gestuurd kreeg mail dat pakketje aangekomen was en geld terug... Toon meer
Heel leuke kinder- en dameskledij. Ik heb er al een paar keer besteld, en dit is nog nooit tegengevallen. De maten van de kinderkledij vallen vrij groot uit, dus daar moet je wel rekening mee houd... Toon meer
Een jas, shirt en pakje gekocht voor ons zoontje. Ik werd via de mail op de hoogte gehouden en het pakketje hadden we binnen drie dagen in huis. Ziet er erg mooi uit, zoals op de foto’s! Ik twijfelde... Toon meer
Next.co.uk - Shop online for the latest fashion for women, men, children and homeware. Next day delivery and free returns.
Next Head Office, Desford Road, LE19 4AT, Leicester, Verenigd Koninkrijk
- 0333 777 8000
- customer_team@next.co.uk
- www.next.co.uk
Vraagt klanten om een review
Mensen keken ook naar
20 februari wat teruggestuurd
Vandaag 29 maart gebeld met iemand van klantenservice, pakket was volgens hen niet aangekomen. Omdat ik een trouwe klant ben, storten ze toch het bedrag terug van de geretourneerde items. KEURIG!!
20 februari wat teruggestuurd, tot op heden geen geld terug en contact krijgen is erg moeilijk/niet mogelijk. Via het klachtenkanaal kreeg ik eindelijk reactie maar nu alweer een week verder en 3 reminders vanuit mijn kant, geen reactie en geen geld. Ik hoop dat het nog komt maar heb er een slecht gevoel over. Bestellen doe ik er niet meer, geen vertrouwen in dat bedrijf! Jammer want leuke dingen!
Betaald via IDEAL
Betaald via IDEAL, maar geen bevestiging gekregen. Contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben de betaling niet binnengekregen, terwijl er wel gewoon een ordernummer op mijn bankafschrift staat. Ik moest dit regelen met mijn bank, maar die kunnen hier niets mee. Conclusie: geld kwijt. Ik bestel hier nooit meer
Komt ontzettend onbetrouwbaar over
Komt ontzettend onbetrouwbaar over: waarom zie je je orders niet in je account? Wacht nu al drie weken op mijn geld van een pakketje wat ik heb geretourneerd. Op de website staat dat er vanwege 'weersomstandigheden vertragingen worden ondervonden'. De sneeuw is al meer dan een week weg?
Heb in het verleden eerder daar besteld - maar heb nog nooit iets hoeven retourneren. Dit doe ik dus nooit meer.
Had een bestelling gedaan
Had een bestelling gedaan
Een paar unicorn regenlaarsjes maat 29 rosé
Meteen betaald via ideale
Na een week niks geleverd
Op de Hollandse site staan alleen telefoonnummers uit de UK
Dus in mijn beste engels gevraagd waar mijn bestelling bleef, ik kreeg te horen dat er geen bestelling was gedaan en geen betaling.
Bij de ING gevraagd of ze dit wilde checken
Alles klopte ik had betaald en er was een bestelling gedaan.
Toen ik een mail schreef dat ik een klacht ging indienen kreeg ik een mail terug en vroegen ze wie ik was en wat mijn email adress is.
Na een 6 tal mailtjes en 3 telefoontjes werd vandaag plots het geld terug gestort.
Ik had liever de laarsjes gehad voor mijn klein kind
Ik bestel daar nooit iets meer
Leuke en goede kleding, maar onbetrouwbaar bedrijf
Al meerdere keren leuke kleren gekocht en dat ging allemaal prima. Totdat er een keer iets mis ging. Toen pas kwam ik erachter wat voor onbetrouwbaar bedrijf het is. Ik wilde het ordernummer achterhalen, maar kwam erachter dat er helemaal niets over je bestelling is terug te vinden in je account. In de hoop dat ze met mijn naam en adres en het artikelnummer van het missende kledingstuk vooruit zouden kunnen, wilde ik contact opnemen met de klantenservice. Dit kan alleen via chat of telefonisch. Bij de chat krijg je constant de melding dat er niemand beschikbaar is en telefonisch krijg je ook niemand te pakken. Kortom: ik heb nu 40 euro betaald voor een jurk die ik niet heb ontvangen en zolang het me niet lukt met dit bedrijf in contact kan komen, kan ik dus waarschijnlijk fluiten naar zowel mijn geld als de jurk.
Superleuke kleren
Superleuke kleren, niet duur, goede kwaliteit en altijd enorm snel in huis. Topwinkel
Altijd tevreden
Altijd tevreden, al meerdere malen bestelt. Wordt vanuit Duitsland verstuurd sinds kort, dus is er een stuk sneller. Best verbaasd over de slechte reviews, maar zelf nooit iets terug gestuurd, dus ik geen contact met klantenservice gehad.
Totaal incompetente en misleidende klantendienst !!!
Gezien hun uitzonderlijke aanbod , tegenover vele andere Europese webshops , alsook prijzen , was ik de afgelopen 5 jaren een loyale Belgische klant , met tientallen aankopen . Ik sta dan ook versteld van de vele zeer slechte reviews mbt Next , want ik ben vol lof over alle orders : snelle verzending naar België , steeds alle items correct ontvangen en gratis retour via Paypal , alsook vlugge teruggave van je geld , bij retours , via mijn Paypal ! De reden waarom ik ze vandaag 1* geef : ik wist dat ik , vanaf 1 jan 2021 , door hun Brexit , maar liefst circa 31% meer ging moeten betalen voor mijn orders ( door de 21%btw op orderbedrag alsook 15 tot 30€ aan inklaringsvergoeding , bij aankoop tussen 22€ en 150€ ) alsook invoerrechten vanaf aankoopbedrag van 150€ , hier nog bovenop ! Ik nam contact op met hun klantenservice , via mail en chat : en OMG ....wat een incompetente mensen daar met contradictieve antwoorden op mijn mededeling , waarom ik nooit meer nog een order zou plaatsen . Ze vertelden me ten onrechte : hebben hier geen weet van .....alles blijft bij het oude hoor .... Maar wat alles slaat is het feit dat opeens op hun website vermeld wordt , dat de bestelde items vanwege Belgische klanten , niet meer vanuit de UK verzonden zullen worden , maar wel van hun Duitse warehouse ! Wat fantastisch nieuws is , gezien die hoge extra kosten vermeden konden worden voor alle Europese klanten .....maar na contact over deze wijziging in hun beleid hierover : bleven ze terug vertellen dat er steeds vanuit de Uk verzonden wordt .....nu geef ik het op , en neem ik zeker het risico niet om nog een order te plaatsen !
Jurkje gekocht dat niet paste
Jurkje gekocht dat niet paste . Wil terugsturen maar het retour label is zo
Klein dat het niet te lezen is. Twee weken geleden nieuw retourlabel gevraagd . Twee keer gebeld , gechat. Etc nog niets . Niet doen mensen hier iets kopen. Echt hele slechte service. Kan het niet terugsturen en als ik de reviews hier lees is het maar de vraag of ik ooit geld terug krijg
Niet kopen
Item besteld en kreeg een mail dat deze 2 november werd geleverd. Had de 7e nog niks binnen dus maar om 5 uur vanmorgen in de chat(want dat is blijkbaar de enige tijd dat ze niet te druk zijn in de chat) zeggen ze dat het pakketje kwijt is geraakt in de verzending! Op de opmerking naar hun toe dat ze dit ook wel even hadden mogen zeggen werd niet gereageerd. Benieuwd wanneer ik het geld terug krijg
Zeer Slechte klantenservice!
Zeer Slechte klantenservice!! Na klacht en retourzending van een item nog steeds geen terugstorting van m’n geld. Ik wacht al 2 maanden en via chat en mails klantenservice worden loze beloftes gedaan of onwaarheden verkondigd, NOOIT meer!!!!
Schrok van reviews maar alles ging perfect!
Ik had al besteld voordat ik deze reviews zag dus schrok heel erg. Maar alles ging perfect. Heb alles heel snel ontvangen en goede kwaliteit.
Niet eens 1 ster waard..
Niet eens 1 ster waard... kreeg een mail rond de 23 ste mijn pakket te ontvangen.. ruim week later nog niks binnen. Gebeld en alleen engels sprekende mensen. Ze zeiden dat mijn adres niet klopt en het pakket terug gestuurd is .. 1 adres klopt wel 2 geen mail ontvangen erover niks. Nu vraag ik mij af of ik mijn geld terug krijg
Tot nu toe alle bestellingen goed
Tot nu toe alle bestellingen goed, snel en compleet ontvangen. Alleen geen vijfde ster voor niet gratis retourneren en de maten willen nog wel eens wisselen qua grootte.
Ik heb 2 items besteld en betaald
Ik heb 2 items besteld en betaald, maar ik heb niets ontvangen, ook geen restitutie ontvangen. De bedrijf is zeer slecht. Oplichters
Irena Paszkaniak
KIJK UIT! KOOP HIER NIET!!
Wat een oplichters. Een item besteld, niks gekregen. Geen contact mogelijk wat telefoon wordt niet opgenomen. Op mijn mail krijg ik een geautomatiseerd antwoord. KOOP HIER NIET!!!! Echt zonde van je geld. OPLICHTERS!
Heb echt nog nooit zo'n slechte…
Heb echt nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt. Ik wil het niet eens service noemen. Na mijn bestelling te hebben afgerond, niets meer ontvangen. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar, alleen via chat waar je ook echt niets aan hebt. Ze blijven zeggen dat ze vertragingen hebben, ja daar was ik imiddels ook achter. In je account niets terug te vinden over je bestellingen, dat is toch echt uit de middeleeuwen?? Je voelt je gewoon niet serieus genomen en dat is een heel kwalijk iets. Ik bestel hier dus echt NOOIT meer iets.
Klantenservice zeer slecht.
Net als veel andere gebruikers via Ideal geprobeerd te betalen, maar je krijgt een error. Het geld is wel van jou rekening af, maar zij claimen het niet te hebben ontvangen. De klantenservice helpt je vervolgens niet en zeggen: bel je bank maar. De bank zegt: nee hoor, ze hebben het geld, je moet je geen nee laten verkopen. De klantenservice blijft echter beweren dat je je bank moet bellen. Ik zou er nooit wat kopen.
Update: na lang zeuren toch mijn geld terug gekregen!
Slecht service!
Hier wat besteld en deels retour gestuurd met de bijgeleverde retourlabel met antwoordnummer. Wat blijkt? Je moet gewoon €6,- betalen voor dat label ondanks dat dit een antwoordnummer is. Staat niet duidelijk gecommuniceerd. Uiteindelijk zijn de portokosten bijna hoger uitgevallen voor mij dan het product zelf! Mijn geld ook nog eens in 2 delen terug gekregen. Dit bedrijf gaat het zo niet redden in Nederland, ik zeg Nexit!
Snel geleverd en mooie jurk
Snel geleverd en mooie jurk. Ik heb op za-avond een jurk besteld, op dinsdag was het pakje in huis.
na het lezen van de reviews was ik erg bang, maar ik heb een hele goede ervaring gehad.