Al 4 jaar nooit geen probleem met passende schoenen vinden dankzij de nike jordan sky ons zoontje heeft spalken waardoor veel schoen niet passen.. hier heb ik me nog nooit druk om hoeven maken met de... Toon meer
De gekregen kadokaart (a 15,00) werkte niet. Een simpel verzoek om herstel/nieuwe kaart mond uit in een gedrocht aan contactfrequenties. Zeer klantonvriendelijk.
Meerdere bestellingen te laat geleverd. Meerdere keren contact moeten opnemen (via de chat wat telkens mega langzaam gaat) waar bestelling blijft. Moet elke keer weer opnieuw maar paar dagen wac... Toon meer
Zeer slecht 3 juni bestelling gedaan Nike shirt WK bedrukt 15 juni vertraagd nu 2 weken verder meerdere malen gebeld en ze kunnen niet eens uitzoeken waar de bestelling blijft. Erg slecht Nike ,of... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.
Niels Brocks Gade 8 , 4. sal., 8900, Randers C, Verenigde Staten
- 86406388
- www.nike.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Flutbedrijf
Flutbedrijf! Een bestelling incompleet leveren en dan wild om je heen gaan slaan dat het allemaal aan de klant ligt terwijl de bezorger een pakket gewoon voor de deur gooit terwijl wij niet thuis zijn. Waar is onze handtekening? Is er niet want wij waren er niet. Ik ben de klant en ik heb wat bij jullie besteld.
Belachelijke service …
Door weken wachten en standaard mailtjes en zogenaamde begripvolle reacties heb ik na een klacht waarin ik duidelijk (en was meerdere klanten) zwaar benadeelt ben door Nike outletstore met medewerking van Nike HQ een bs reactie gehad waar ik precies weer op punt 1 uitkomt. Jullie zogenaamde aanbiedingen zijn vermomd en dienen als een verkoop
marketing tool en niet een “vrienden”
offer
Geweldige Nike Air Jordan 4 besteld de…
Geweldige Nike Air Jordan 4 besteld de roze maat perfect kwaliteit perfect levering perfect
Nike is ruk
Voor de zoveelste keer gebruik gemaakt van de Sneaker-app. Daar waar Nike beweert dat de app goed werkt en betalingen goed gaan blijft de app maar haperen en krijg je tig keer een foutmelding. Bots krijgen voorrang bij t loten. Nike is gewoon een grote farce. Klaar met Nike. Never ever again. Oplichters. Miljardenbedrijf kan een app niet eens goed laten werken.
Klantenservice niet welwillend
Klantenservice niet welwillend. Na toezegging retourzending verkeerd geregistreerd en als klant dupe geworden.
Witte Nikes besteld en zwarte gekregen
Witte Nikes besteld en zwarte gekregen. Met pijn en moeite uiteindelijk een medewerker aan de lijn. Moest allerlei foto’s maken als bewijs materiaal alsof ik een fout had gemaakt ofzo. Toen mailtje gekregen dat ik zgn een retourlabel zou ontvangen, deze nooit gehad en 0 reactie meer op mail of ander contact. Eigenlijk gewoon diefstal dit.
Los zool normale slijtage
Via swoosh.com schoenen besteld, deze weinig gedragen.waar zool los laat.geprobeerd een claim in te dienen Wat niet lukte , gebeld en via veel mail met Nike assist een afwijzing op basis van gebrekkige claim.ze hebben alle info echter kunnen hun 2 jaar garantie op hun product niet waarmaken. Bij Nike assist zijn mensen blijkbaar in dienst om klanten te irriteren.Dat Nike nu internationaal moet reorganiseren is me nu wel duidelijk slechte kwaliteits controle en service naar consument ondermaats.
Nike store geweest kalverstraat ging…
Nike store geweest kalverstraat ging daar heen om wat kleding te kopen ik was geslaagd maar heb vervolgens alles terug gehangen ik had een medewerkster die alleen maar om mij heen stond te draaien en alles wat ik wou gelijk naar de kassa bracht dus geen tijd om te beslissen wat ik wel en niet wil dat gaf voor mij de aanleiding om alle artikelen te laten hangen en naar huis te gaan dus bij deze een slechte winkel met geen oog voor de winkel
René
Vreselijk
Vreselijk! Klantenservice is niet behulpzaam. Ben je member en krijg je geen voordelen omdat ‘alleen geselecteerde members’ de voordelen krijgen. Dit vind ik echt discriminerend. Niet verwacht van een bedrijf zoals Nike!
Heb nike schoenen gehaald nog geen 2…
Heb nike schoenen gehaald nog geen 2 maanden oud ik een restitutie ingediend dat de linkerzool heel erg kraak krijg ik dit terug van ze
Beste Patrick Bodrij,
Bedankt voor het indienen van jouw claim voor de bestelling Nike Air Force 1 '07 SE 'LNY' schoenen voor heren.
Na een grondige beoordeling van jouw artikel hebben we vastgesteld dat het gekraak geluid niet wordt beschouwd als een fabricagefout. Daarom is jouw claim afgewezen.
Wanneer je wilt dat we deze beoordeling herzien op basis van aanvullende informatie, neem dan contact met ons op.
Nike Klantenservice
Een roze tshirt die na 1x dragen en 1x…
Een roze tshirt die na 1x dragen en 1x wassen volledig verkleurd is. Bij claim voor schadedossier zeggen ze dat dit “normale” slijtage is na 1x gebruik! Schandalig en echt rommel kwaliteit!
Lange retourverwerking en flop klantenservice
Bestelde schoenen waren te klein. Online een omruilverzoek ingediend en de schoenen geretourneerd. 3.5 week later was de retour nog niet verwerkt (wel allang geleverd volgens T&T). Omdat de 17 dagen waren verstreken werd mijn omruilverzoek geannuleerd. Contact gezocht met de klantenservice en de volgende dag werd de retour verwerkt. De schoenen moest ik maar opnieuw bestellen die nu bijna 40€ duurder waren. Klantenservice gaf aan “een prijsaanpassing” aan te bieden maar dit kon alleen toegepast worden wanneer de schoenen verzonden zouden zijn. Schoenen besteld en na ontvangst een week gewacht… geen prijsaanpassing, niks. Ondertussen op zalando de schoenen gezien in de aanbieding + 20% extra korting. Gelijk de juiste maat besteld voor een mooie prijs :)
Schoenen weer geretourneerd en maar afwachten hoelang deze retourverwerking gaat duren of dat ik straks weer contact moet gaan opnemen. Best vermoeiend en jammer dat zij hun woord niet hebben waargemaakt. Zonde van mijn tijd.
retourbeleid is bedroevend
Ik heb online schoenen besteld voor mijn zoon. Helaas zijn ze te klein. Bij het opzoeken hoe ik de schoenen kan retourneren zie ik dat ik de schoenen niet online kan retourneren maar alleen fysiek in een store, nog nooit meegemaakt. Bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde store zie ik dat de meeste stores geen online retouren accepteren. De dichtstbijzijnde retourmogelijkheid is op 50 km afstand. Heel bizar dat dit tijdens het bestelproces niet duidelijk is. Ik koop hier nooit meer.
Slecht voetbalpakje gekocht 1x gedragen…
Slecht voetbalpakje gekocht 1x gedragen meteen helemaal vol pluisjes.
140 euro weg slechte kwaliteit!!
Nieuwe schoenen compleet beschadigd
Ik heb voor 170 euro custom nikes laten maken. Keurig betaald en na 3 weken ontvangen. Echter is een van de schoenen finaal beschadigd. Na contact opnemen moet ik ze maar terugsturen om aankoopbedrag terug te ontvangen. Terwijl ik dan gewoon alsnog deze schoenen zou willen. Dit kost weer 1 week om terug te sturen, 14 dagen daarbovenop om geld terug te krijgen en dan NOG eens 3 weken om weer op schoenen te wachten waarvan t dan de vraag is of deze wel onbeschadigd worden geleverd. Ik zou toch mogen verwachten dat als ik nieuwe schoenen bestel deze gewoon netjes en onbeschadigd zijn? Klantenservice super omslachtig en denken weinig met je mee. Ik ben enorm teleurgesteld.
goeie kwaliteit schoenen alleen de site…
goeie kwaliteit schoenen alleen de site is wat minder
Bestellingen gewoon keurig op tijd…
Bestellingen gewoon keurig op tijd bezorg!
zeer slecht
zeer slecht, bestelling staat op geleverd en afgehaald dit is dus niet waar!!
krijg totaal geen contact met de juiste klantenservice van het kastje naar de muur gestuurd.
het gaat om gepersonaliseerde nederlands elftal shirt
paar keer gebeld, verbinding wordt verbroken.
Slechte klantenservice!
Slechte klantenservice!!
Ik heb een kapot product maar de winkel waar ik het aangekocht heb is helaas gestopt (met pensioen)
Ik heb geprobeerd dit via de chat op te lossen echter krijg ik steeds te horen met dezelfde reactie dat ik terug moet naar de winkel. Dat gaat dus niet zoals ik al 3x aangegeven heb. Daar zit geen echt persoon te chatten hoewel ze dit wel zeggen. Dit zijn gewoon gestandaardiseerde berichten van een chatbot.
Geen aanrader dus!!