Al 4 jaar nooit geen probleem met passende schoenen vinden dankzij de nike jordan sky ons zoontje heeft spalken waardoor veel schoen niet passen.. hier heb ik me nog nooit druk om hoeven maken met de... Toon meer
De gekregen kadokaart (a 15,00) werkte niet. Een simpel verzoek om herstel/nieuwe kaart mond uit in een gedrocht aan contactfrequenties. Zeer klantonvriendelijk.
Meerdere bestellingen te laat geleverd. Meerdere keren contact moeten opnemen (via de chat wat telkens mega langzaam gaat) waar bestelling blijft. Moet elke keer weer opnieuw maar paar dagen wac... Toon meer
Zeer slecht 3 juni bestelling gedaan Nike shirt WK bedrukt 15 juni vertraagd nu 2 weken verder meerdere malen gebeld en ze kunnen niet eens uitzoeken waar de bestelling blijft. Erg slecht Nike ,of... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.
Niels Brocks Gade 8 , 4. sal., 8900, Randers C, Verenigde Staten
- 86406388
- www.nike.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Slechte kwaliteit NIKE
De klantenservice van Nike is zeer teleurstellend. Nieuwe schoenen gekocht die na een paar weken dragen 1 van de zolen was helemaal gescheurd. De winkel in Roermond zegt niets te kunnen doen omdat ze de bon niet terug kunnen vinden in hun computersysteem. Volgens de Wet moeten ze al de bonnen 2 jaar bewaren. Deze sturen mij naar de klantenservice, om vervolgens te zeggen dat ze zonder bon niets voor mij kunnen betekenen en terug moet naar Roermond. Ik heb trouwens wel de bankafschrift van Nike Roermond,
3 tshirts besteld, maat 2 ontvangen
3 tshirts besteld.. er maar 2 gekregen.
Ze zeiden dat ik het pakket heb geaccepteerd bij het afhaalpunt en ze me niet gaan vergoeden.
Hoe kan ik nu weten dat er maar 2 tshirts in het pakket zitten?
Volgens hun gegevens woog het pakket 600 gram en had ik het moeten weigeren.
Dikke zever en dieven zijn jullie. Gaat over C01566315396
wel betaald, geen schoenen...
Ik had 2 paar schoenen besteld via de webshop. De doos die ik ontving bevatte slechts 1 paar. In de order stond dat beide schoenen geleverd waren. Na contact opnemen met klantenservice kreeg ik te horen dat het mijn probleem was. Ik had de doos aangenomen, de doos was heel aangekomen, dus het probleem moest bij mij liggen.
Na heel wat mails heen en weer bleek dat AI de klachten afhandelt. Dus zelfs als je met wetsartikelen komt dat het de verantwoordelijkheid is van de verkoper kreeg ik nog mail dat ik verhaal moest halen bij de verzender en uiteindelijk dat ik mijn geld maar bij de bank moest terughalen.
Door te zorgen dat er een mens!! naar mijn klacht keek kreeg ik, zonder verdere berichtgeving, mijn geld terug.
Het paar wat ik al geleverd had gekregen zit niet helemaal lekker, maar ik durf deze voor geen goud via de post retour te zenden. Zeker niet na de reacties hier gelezen te hebben.
2 pakketten naar nike gestuurd
2 pakketten naar nike gestuurd. Blijven beweren dat ze 1 pakket hebben ontvangen. Bewijzen sturen helpt niets. Ze hebben echt lak aan je daar. Eerst denk je dat je geholpen word totdat het voor ze moeilijk word. Dan krijg je standaard antwoorden en word nergens meer op ingegaan.
NIET ONLINE BESTELLEN BIJ NIKE!!!
Bestelling 28 November 2025 gedaan, en tot op de dag van vandaag 5 februari 2026 nog steeds niet ontvangen. Ze hebben inmiddels hun 4e onderzoek gestart om erachter te komen wat er is gebeurd. Kansloos, waardeloze bezorging en klant ondersteuning. In plaats van al die moeite en tijd konden ze ook de bestelling opnieuw verzenden, hoe moeilijk is het. Consument heeft recht op bezorging binnen 30 dagen, niet 300 dagen. Stel je zult een probleem ervaren omtrent bezorging, verwacht dan maar geen ondersteuning van Nike, ze zullen alles doen behalve jouw helpen aan je bestelling bezorgen.
Ik draag altijd Nike kleding tijdens…
Nike hardloop tight na 2 keer dragen gescheurd
Ik draag altijd Nike kleding tijdens hardlopen naar volle tevredenheid. Nu heb ik tijdens kerst een tight gekregen die na twee keer dragen scheurt op de naad. Ik dien uitgebreid een klacht in, telefonisch en per mail met foto's en krijg binnen 24 uur, in weekend geautomatiseerd bericht terug dat dit normale slijtage betreft. Kortom, nooit meer Nike kleding voor hardlopen want 2 x dragen is blijkbaar de max.
Alles heeft altijd goed gewerkt bij…
Alles heeft altijd goed gewerkt bij NIKE SNKERS. Maar de laatste tijd voel ik me gewoon echt genaaid. Ze misbruiken early acces of "shock drops " voor sneakers die ik gewoon in de winkel kan kopen . Schoenen met zo een grote oplage dat als ik geduld heb ,ik gewoon afgeprijsd in de aanbieding kan kopen.
Exclusive acces was altijd voor de trouwe verzamelaars die ook echt op de schoen lopen . Daarnaast Schoenen die ik wel wou bijvoorbeeld de jordan 4 a ma maniere dark mocha was nergens te bekennen. Na de laatste 2 jaar alleen al voor duizenden euro's aan snkrs te hebben uitgegeven, moest ik gewoon mijn ongenoegen uitspreken. Wat jullie doen met de jordan 4 is vies spel de flight club was de druppel
Ze weten niet hoe ze de wet op de privacy moeten toepassen
Begin december pakket retour gestuurd. Besteld via het Nike account van mijn man, maar betaald via mijn rekening.
Pakket was half januari nog niet als retour aangemeld door Nike, terwijl het op 20 december door hun was ontvangen.
Toen ik half januari belde met alle gegevens van mijn man, zoals zijn geboortedatum, het nummer van de DHL retour en alle gegevens die je nodig hebt, weigerden ze voor mij om te kijken of het pakket inderdaad was aangekomen. Dit in verband met wet op de privacy, want natuurlijk helemaal nergens op slaat in dit geval, want het gaat daar helemaal niet over! Ze zijn daar echt in doorgeslagen. Ik heb een discussie gehad van meer dan 10 minuten en ik was woest het stoom kwam uit mijn oren.
Uiteindelijk ben ik gaan chatten En toen was opeens het hele probleem opgelost, terwijl ze helemaal niet wisten of ik of mijn man het was waarmee ze aan het chatten waren. Ik vind het allemaal heel bijzonder Ik ben een beetje klaar met Nike.
4 december 2025 een retourzending…
4 december 2025 een retourzending gedaan, 10 december 2025 is het volgens de traceer code aangekomen. Reken er een paar dagen bij voor verwerker… ik zou zeggen dat het 24 januari 2026 wel verwerkt moet zijn. Helaas niet! Ineens gaan ze erg moeilijk doen over dat ik bewijs moet leveren (traceer code heb ik ze gegeven, papieren bonnetje is niet meer aanwezig) want anders kunnen ze geen onderzoek doen. Ik vind het vreemd dat ik een retour doe en er dan vervolgens niets meer over hoor. Klantenservice lijkt wel AI, ik denk dat er via translate gecommuniceerd is omdat de zinnen erg raar zijn en niet antwoorden op mijn vragen.
De houding van dit bedrijf is erg raar ten opzichte van de klant. Ze gaan nu een onderzoek doen, ik heb er geen vertrouwen in dat hier nog wat van terecht komt. Wees gewaarschuwd… ik dacht een leuk voordeeltje te hebben tijdens de uit verkoop, dat is nu een duur geintje geworden.
Toevoeging:
Ze hebben de waarde van de geretourneerde items teruggegeven. Het ging niet zonder slag of stoot maar het is wel gelukt. 2 sterren omdat het uiteindelijk toch is opgelost. De klantenservice blijft waardeloos.
Nike is een zeer slecht bedrijf spullen…
Nike is een zeer slecht bedrijf spullen die geleverd worden in een heel andere straat en veels te laat zou voor de kerst geleverd worden klanten service snauwd je af dat je geduld moet hebben en 0 service van nike koop hier niks meer
Cancelen van een opdracht gaat niet
Bestelling geplaatst. Zou de volgende dag geleverd worden. En krijg de volgende ochtend een mail dat er helaas een vertraging is. Nieuwe levertijd niet bekend. Ik neem contact op met de klantenservice (de schoenen waren bedoeld voor een van mijn zoons die ze echt nodig had) en krijg te horen dat cancelen niet meer gaat, dat kan alleen binnen 15 minuten na bestellen. Wat een onzin! De order is toch al vertraagd. Dus cancelen! Eens maar nooit meer wat bestellen bij Nike. En ik zie nu pas dat de reputatie bar en bar slecht is. Nu nog slechter dus!
Ik vind het echt niet oké waar Nike mee…
Ik vind het echt niet oké waar Nike mee bezig is!! Zowel DHL! Een bestelling geplaatst bij Nike webshop. Dit was een cadeautje voor mijn neefje.. Zij hebben dhl het pakket laten leveren. Dit pakket is letterlijk nooit aangekomen en dan beweren dat mijn oude buurvrouw het zou moeten hebben.. ik ken haar letterlijk al jaren en zij brengt eten etc naar mijn huis en andersom ook! Meerdere malen via email en telefonisch dit aangegeven.. ik heb al zovaak bestellingen geplaatst bij Nike altijd netjes betaald. Geen issues . Ik zeg nu een keer ik heb het niet ontvangen. Want DHL en PostNL gooien gewoon je pakketten neer ergens in het trappenhuis.. of beweren dat ze het ergens hebben gelaten terwijl dat niet zo is en ja hoor!! Pakket kwijt..
Blijven zeiken en zeiken bij DHl en Nike onderzoek gestart Klarna heeft ook een onderzoek gestart.. nog steeds blijft Nike beweren dat het bij mijn buurvrouw is. Ik heb al gevraagd naar bewijs? Tegenwoordig maken de postorderbedrijven foto’s van de deuren als bewijs wanneer er wordt gezegd pakket niet ontvangen. Jullie zeggen bewijst te hebben dat het is geleverd .8& heb al gevraagd waar is het bewijs stuur het op!! Stuur het naar Klarna. Maar nee!! Jullie willen gewoon dat er betaald wordt voor iets dat niet is ontvangen dat kan toch niet.. !!!? Maar geen probleem, zoals ik al zei, ik betaal niet voor iets wat ik niet heb ontvangen. Dus dan ga ik maar juridische advies erbij halen. Consumentenbond! Dan doen we het maar zo!! Echt schandalig zijn jullie! Vooral in deze tijd
Een retour gestuurd naar Nike.
Een retour gestuurd naar Nike.
De helft is verwerkt maar 2 artikelen die ook in de doos zaten zijn nog steeds niet verwerkt.
Retour is al op 21 december verzonden. Een gedeelte is verwerkt op 10 januari maar het is nog steeds wachten op antwoord van de klantenservice wanneer ze de andere artikelen gaan verwerken. Tot op heden reageren ze niet.
Retour aangemaakt op 18 dec
Retour aangemaakt op 18 dec. Op 1 januari zou mijn pakket zijn afgeleverd bij nike. Meerdere malen contact. Tot 2x een onderzoek ingesteld en tot op heden nog niets gehoord. Ondertussen in mijn betaling weer open gezet bij klarna. Klantenservice van nike doet niet veel behalve aangegeven eerste onderzoek is niet goed doorgezet en nu heb ik het wel gedaan dus u moet geduldig afwachten.
Bar en bar slecht
Bar en bar slecht. Schoenen besteld terug gestuurd. Sturen ze de schoenen weer terug naar mij. Dus ik meld de schoenen weer aan. Heb nu een ander trak en tracé code. Heb alles hier liggen maar nu kloppen de nummers niet. Lang verhaal kort hun blijven bij het oude nummer hangen. Post.nl contact gehad 12 december waren de schoenen al terug bij hun. En hun zeggen gewoon dat ik andere trak en tracé moet overhandigen schoenen betaald geld weg dus. Ze blijven domme mails sturen waren je niks mee kan. Bellen heeft ook geen zin.
Geen geld terug ondanks bewijs van…
Geen geld terug ondanks bewijs van retournering! Ik heb het verzendbewijs overhandigd, hieruit is via PostNL te herleiden dat het pakket is afgeleverd en alsnog wordt mijn geld niet teruggestort!
Nog nooit zoiets meegemaakt. Als je de klanteservice belt wordt je totaal niet geholpen. Nooit weer!
Nike, boeven zijn het!
Nike: mooie schoenen, de rest is waardeloos. Klantenservice moeilijk te bereiken. Ik heb verkeerde schoenen ontvangen die ik al had betaald, retour gestuurd volgens procedure, maar ik ben al 3 maanden bezig om geld terug te krijgen. Krijg elke keer een standaard reactie dat ze het gaan uitzoeken, maar er gebeurt niets. Schandalig en gezien reviews wordt het tijd dat ze een keer aangepakt worden. Dit kan echt niet! Boeven zijn het! NIET BESTELLEN EN ZEKER NIET VOORUIT BETALEN!!!
Zeer slechte service
Ik ben een groot fan van het sportmerk Nike. Maar heb nu 1x een bestelling gedaan rechtstreeks via de site, NOOIT WEER!!!!! WAT EEN SLECHTE SERVICE!!!!
Ik had een bestelling geplaatst voor een product wat op voorraad was. Nadat de verwachte bezorgtijd was verstreken een paar dagen later contact opgenomen met de klantenservice. Bleek het artikel niet meer op voorraad te zijn?! Een dag later krijg ik een mail dat de bestelling is geannuleerd en krijg ik voor het ongemak een kortingingscode. Ok, netjes. Wil ik de code gebruiken, kan dat niet op het gewenste artikel!! W.t.f.......maken ze je blij met een dode mus
NIET BESTELLEN!!
NIET BESTELLEN!!
je verwacht het niet van zo'n groot concern als Nike maar het zijn oplichters!!
Wanneer je iets retour stuurt je krijgt je geld niet terug!!
Mijn retour is afgeleverd bij Nike maar zij zeggen niets ontvangen te hebben.
Zoals ik het lees ben ik niet het enige slachtoffer.
Klantenservice kom je niet verder mee, bar slechte service.
VOOR MIJ NOOIT MEER BESTELLEN BIJ NIKE!!
HET ZIJN DIEVEN!
Schoenen garantie maar niet omruilen.
Schoenen in de aanbieding gekocht bij nike store. Tot zover goed echter twee maanden verder een veter klem breekt af garantie, dus ik mailen en ja valt onder garantie alleen zijn schoenen niet meer in de aanbieding dus wel geld terug maar niet omruilen. Reden met geld terug kunt u weer opnieuw kopen gekocht voor 60,- zijn nu 100,- dus of ik even zelf bijleggen. Nee geen service. Service dan hadden ze de schoenen gewoon omgeruild.