Al 4 jaar nooit geen probleem met passende schoenen vinden dankzij de nike jordan sky ons zoontje heeft spalken waardoor veel schoen niet passen.. hier heb ik me nog nooit druk om hoeven maken met de... Toon meer

De gekregen kadokaart (a 15,00) werkte niet. Een simpel verzoek om herstel/nieuwe kaart mond uit in een gedrocht aan contactfrequenties. Zeer klantonvriendelijk.

Meerdere bestellingen te laat geleverd. Meerdere keren contact moeten opnemen (via de chat wat telkens mega langzaam gaat) waar bestelling blijft. Moet elke keer weer opnieuw maar paar dagen wac... Toon meer

Zeer slecht 3 juni bestelling gedaan Nike shirt WK bedrukt 15 juni vertraagd nu 2 weken verder meerdere malen gebeld en ze kunnen niet eens uitzoeken waar de bestelling blijft. Erg slecht Nike ,of... Toon meer

1. Activewear winkel
  2. Kledingwinkel
  3. Schoenenwinkel
  4. Sportkledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.

1,5

Zeer slecht

13K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

(12.858)

2.165 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nike heBestelling incompleet ontvangen – Nike weigert terugbetalingeft bij mijn bestelling…

Nike heeft bij mijn bestelling (C01539571033) een paar schoenen niet geleverd — de Nike Alphafly 3 ter waarde van €185,99 — maar weigert dit te vergoeden.
Nike stelt dat het pakket "correct en volledig" is verzonden en afgeleverd bij de buren. Dat een pakket is afgeleverd zegt niets over de inhoud ervan. Ik heb het pakket direct gecontroleerd en meteen gemeld dat de schoenen ontbraken. Geen gehoor.
Ik heb vervolgens een geschil geopend via Klarna, maar ook daar werd ik op basis van Nikes eigen verklaring afgewezen. Uiteindelijk ben ik gedwongen het volledige bedrag te betalen voor een product dat ik nooit heb ontvangen.
Dit is onaanvaardbaar. Als groot bedrijf als Nike zou je verwachten dat de consument serieus wordt genomen. Ik raad iedereen aan bij problemen direct naar de rechter of ACM te stappen — Nike lost het zelf niet op.

18 november 2025

Meest slechte service ooit

Meest slechte service ooit. Pakket nooit ontvangen maar wel meer dan €300 moeten betalen omdat postNL aantoont bij ons in de straat te zijn geweest. Pakket had blijkbaar nooit in de brievenbus gepast zegt de klantenservice maar hier is hij wel geleverd?! Niemand heeft het pakket ooit gezien, belachelijk!!!!

19 januari 2026

Retour geweigerd

Volledige bestelling geretourneerd. Het verzendlabel dat door Nike was gegeven kon niet gescand worden bij PostNL punt. Zij hebben een nieuw label aangemaakt. Track & trace geeft aan dat retour is aangekomen. Nike weigert deze echter te verwerken omdat het origine label niet is gebruikt.
Meerdere keren contact gezocht via de chat en mail. Waardeloos. Chat medewerker onbeleefd en via de mail lijken het AI gegenereerde of vertaalde nietszeggende ontwijkende reacties.
Via Klarna onderzoek aangevraagd. Daar waar Nike eerst zei mijn retour niet te kunnen verwerken omdat niet het juiste label was gebruikt geven ze nu aan dat het nieuw aangeleverde verzendlabel met track & trace een andere bestelling betreft. Dit is mijn enige bestelling bij Nike. Gekmakend en je komt niet verder. Inmiddels is de betaling bij Klarna weer open gezet en wordt ik weer doorverwezen naar Nike zelf. Nooit hier bestellen!

31 maart 2026

Retour onmogelijk

Sneakers besteld die te groot waren voor mijn zoontje. Naar een nike store gegaan, daar konden ze de retour niet verwerken. Online retour aanmelden kon niet want mijn order bestond zgz niet, nike was niet te bereiken per tel (geraakte niet voorbij de robotstem diz nergens toz leidde) en via de chat verbrak de agent meermaals het contact. Geen enkele mogelijkheid dus om te retourneren. Blijf hier weg.

30 maart 2026

Koop je op de Nike sneakersite een…

Ja, daar voel je je gewoon genijt.

Het is meerdere malen voorgekomen met meerdere paar schoenen die je dan exclusief koopt en die uiteindelijk bij Zalando terechtkomen voor een klein prijsje.

En dat is gewoon nijerij. Dat is gewoon niet oké. Koop je op de Nike sneakersite een speciale release voor 180 euro, kom je daarna achter dat die bij Zalando een periode later komt voor 80.

Ja, daar voel je je gewoon genijt.

En dat is gewoon nijerij. Dat is gewoon niet oké.

15 maart 2026

Nike member retourtermijn

Als Nike Member heb je de mogelijkheid om binnen 60 dagen te retourneren. Ik weet niet anders.. Op de 31e dag na aflevering van de schoenen wilde ik 1 paar als retour aanmelden en dit lukte niet, waarop ik contact opnam via chat. Hierin werd aangeveven dat de retourtermijn 30 dagen is, ook voor members. Alleen in feestdagenperiodes is dit 60 dagen. Dit is absoluut niet waar! Nike maakte eerder volop reclame dat je 60 dagen retourtermijn hebt als member! En in feestdagenperiodes was dit zelfs 90 dagen. Daarbij was ik slechts 1 dag te laat vanaf moment van levering mer aanmelden, maar zij blijven voet bij stuk houden. Retourneren is niet mogelijk. Wanneer ik aangeef dan zelf het als pakket te retourneren, wordt me dit afgeraden want dan kan het niet gekoppeld worden aan een order. Ze doen er alles aan het je zo moeilijk mogelijk te maken!

Nike air plus

Ik heb schoenen besteld in de Nike shop met korting. Ik heb andere schoenen toegestuurd gekregen. Deze moest ik retourneren. Als ik dan de schoenen opnieuw bestel is het heel problematisch om de korting opnieuw te krijgen. Dit moet onderzocht worden...

20 maart 2026

Klantenservice die de verbinding verbreekt

Klantenservice die de telefoonverbinding verbreekt. Het verhaal is dat wij schoenen retour hebben gestuurd maar bij Nike na 1 maand nog steeds niet verwerkt is waardoor ik volgens Klarna nog moest betalen. Nike klantenservice geeft aan we hebben ze binnen maar het is nog niet verwerkt. Ik vraag naar bevestiging en zijn naam beide wilde meneer niet geven. Volgens hem krijg ik ergens deze week een bevestiging en daar moesten we het mee doen. We legde nog een keer uit dat we dat niet betrouwbaar vonden en wilde direct een bevestiging meneer deed alsof wij hem niet juist begrepen en hing op.

20 maart 2026

Prijsaanpassing beloofd door Nike, maar niet nagekomen

Nike belooft in chat een prijsaanpassing na opnieuw bestellen, ik volg exact hun instructies en koop opnieuw voor €320, en daarna wordt gezegd dat het “niet mogelijk is” vanwege beleid. Hierdoor betaal ik €150 extra door foutieve informatie van Nike. Erg teleurstellend voor een loyale klant.

19 maart 2026

Meest slechte klantenservice ooit

Meest slechte klantenservice ooit! Pakket zou geleverd zijn op mijn adres, bestelling is door niemand in ontvangst genomen en ook niet bij buren. Dezelfde dag contact opgenomen op verzoek 48 uur gewacht om een onderzoek op te starten. En dan krijg ik te horen dat er geleverd is. Klantenservice kan niet helpen, want dit verloopt via een andere afdeling. Verzocht om een menselijke inhoudelijke reactie, en vervolgens krijg je gewoon geen antwoord terug! Ontzettend onbeschoft en niet proffesioneel. Kijk uit waar je besteld

9 maart 2026

Lastig met retourneren

Helaas krijg je wisselende reacties van de klantenservice. Een medewerker was behulpzaam gaf aan dat de retour nog verwerkt moest worden, andere medewerker gaf aan dat dit niet het geval was en het pakket bij dhl ligt ondanks bewijs van levering. Na veel contact toch de retour verwerkt maar helaas kost dit dus wel enige tijd en energie!

28 februari 2026

EXTREEM SLECHT

Ik ben extreem teleurgesteld in de klantenservice van Nike. Mijn retourzending loopt inmiddels bijna 2 maanden en nog steeds is er geen oplossing. Volgens de Track & Trace is mijn pakket gewoon bij Nike afgeleverd, maar toch weigeren ze mijn terugbetaling te verwerken.

Wat het nog erger maakt, is dat de communicatie totaal tegenstrijdig is. Aan de telefoon wordt meerdere keren gezegd dat het pakket is ontvangen en dat mijn terugbetaling zal worden verwerkt. Vervolgens ontvang ik per e-mail standaardberichten waarin wordt beweerd dat er een “niet-Nike artikel” in het pakket zou hebben gezeten, zonder dat hier ooit enig bewijs voor wordt geleverd.

Ik heb meerdere keren gebeld, gemaild en netjes geprobeerd dit op te lossen, maar inhoudelijke antwoorden blijven uit. Elke keer krijg ik weer een automatisch bericht of een andere uitleg. Het voelt alsof het probleem simpelweg wordt doorgeschoven in plaats van opgelost.

Voor een bedrijf van dit formaat verwacht je een professionele afhandeling, maar mijn ervaring met Nike klantenservice is tot nu toe zeer frustrerend en onprofessioneel. Ik ben al bijna twee maanden bezig om simpelweg mijn eigen geld terug te krijgen.

Zeer teleurstellend. Ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht van Nike.

12 maart 2026

Retourpakket kwijt, ondanks bewijs geen restitutie

Nike is mijn retourpakket kwijtgeraakt en ondanks tracking die aantoont dat het pakket al een maand geleden bij hen is bezorgd krijg ik gestoorde reacties van hun klantenservicerobot die geen restitutie kan verlenen tot de retour correct is afgerond (wat dus niet kan want ze zijn het pakket kwijt). Schofterige e-mails en geen oplossing, de menselijke klantenservice zet dit steeds door naar deze robothond en zo blijven we in cirkels draaien en heb ik hier al twee uur in geinvesteerd zonder oplossing.

6 maart 2026

Geweigerde retour

Ik heb 4 paar schoenen bestelde. Precies dezelfde in 4 maten voor mijn beide dochters. 2 gehouden en 2 retour. Ik heb alles via de Nike retour code retour gestuurd. 1 is verwerkt en van de tweede wordt gezegd dat het niet de schoenen zijn die zijn besteld. Ik heb 4 exact dezelfde paar schoenen besteld.

Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Alle pakketten zijn aangekomen. Ik heb alle bewijsstukken. Eerst zeggen ze het is niet de juiste schoen. Dan dat mijn retour nog niet is verwerkt, dat ik binnen 3-5 dagen een reactie krijg op de menselijke controle en vervolgens krijg ik weer binnen een uur een mail dat mijn retour niet is verwerkt.

Ik ben woest! Ik kan nergens een klacht indienen, wordt niet terugbelt en ontvang allemaal standaard mailtjes zonder antwoordden.

3 maart 2026

Ik heb een stel Nike sneakers geretourneerd

Ik heb een stel Nike sneakers geretourneerd. Echter zijn deze niet retour aangekomen. En ik heb tot drie keer toe, het bewijs van PostNL gemaild.
Ik kan zelf geen onderzoek starten en Nike weigert dit te doen. Dus ik heb betaald voor een stel sneakers die ik niet heb ! Echt een slechte zaak !!!!!!

26 februari 2026

Meest verschrikkelijke klantenservice

Meest verschrikkelijke klantenservice!
Ik had een legging besteld, waar ik na een week een gat in had. Met de klantenservice gebeld en ik mocht deze legging met gat terugsturen en zodra zij deze legging hadden ontvangen op locatie zouden ze een nieuwe legging opsturen. Vervolgens niks meer gehoord. Via de mail krijg ik door dat de legging niet meer op voorraad is. Zelf weer contact opgenomen en na veel gedoe kreeg ik de bevestiging dat ik het geld van mijn opgestuurde legging zou terugkrijgen . En als ik een nieuwe legging wilde, mocht ik een andere kleur van dezelfde legging bestellen. Maar dan moest ik dit wel nu meteen doen zodat degene aan de telefoon het allemaal meteen goed in het systeem kon zetten.

Mondelinge afspraak gemaakt en bevestigd door de klantenservice. Wat is afgesproken: Nike zou het aankoopbedrag terugstorten van de legging met het gat (deze legging had ik 50% korting besteld). En ik zou de helft van het bedrag van mijn nieuwe bestelling binnen een aantal dagen op mijn rekening terugvinden (om de 50% korting van mn eerste bestelling dus te compenseren).

Helaas wacht ik nog steeds op dit geld. Ik kreeg een paar dagen na mn telefoontje een mail dat het verzoek was afgewezen.. omdat het niet hetzelfde artikelnummer had.

Terwijl ik telefonisch akkoord had gekregen (en zelfs nog om bevestiging gevraagd+ opgenomen in geluidsfragment)! Het vervelende is dat ik deze nieuwe legging ondertussen ook al heb gedragen. Dus deze kan ik niet meer terugsturen. Daarna heb ik dus weer contact opgenomen met Nike. Ze zouden de zaak weer voorleggen en vervolgens krijg ik weer een mail met dat het verzoek is afgewezen. Wat is dit?? Mondelinge toezegging en vervolgens weer annuleren via de mail.. telefonisch kom je nergens met deze klantenservice!! Vre - se - lijk

14 februari 2026

Voel mij totaal niet gehoord!

Voel mij totaal niet gehoord!! In november 2025 sneakers gekocht, nu al nike teken afgebroken en lusjes aan de achterzijde rafelt al. Genoeg schoenen dus ook niet al te vaak gedragen. Wordt er gezegd gebruikerssporen?????? Nu al?? Dan is de kwaliteit toch niet goed. Beïnvloed niet het lopen?? Wtf! Ik wil geen schoenen die al zo snel gebreken laten zien, daar betaal ik toch niet voor. Met andere woorden, jammer dan mevrouw, schijt aan u!!! Vindt ronduit schandalig hoe dit opgepakt is. Voel me letterlijk in de kou gezet. Ga NOOIT meer bij Nike shoppen, wat een in en in trieste klantenservice!!

23 februari 2026

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice! Ik zit al 3 dagen op een bestelling te wachten. Er schijnt bij DHL een incompetente bezorger te werken die al 3 dagen op een rij het adres (gewoon een dhl servicepoint notabene) niet kan vinden. Vandaag is mijn pakje gewoon retour gestuurd naar Nike. Ik probeerde contact op te nemen met Nike, maar dit is nagenoeg onmogelijk. De chat is waardeloos. Eerst een robot, daarna een zogenaamde medewerker, die ook klinkt als een robot. En als klap op de vuurpijl het 'gesprek' gewoon beëindigt zonder überhaupt een antwoord te hebben gegeven. Mailen is niet eens mogelijk. Zeer slecht.

21 februari 2026

nike air zoom pegasus

De Nike Air Zoom Pegasus van Nike is een comfortabele en veelzijdige hardloopschoen. De demping voelt veerkrachtig aan en biedt goede ondersteuning tijdens korte én lange afstanden. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat je voeten koel blijven.

Minpunt: de schoen kan wat smal vallen en is niet de goedkoopste optie.

Conclusie: Een betrouwbare allround sportschoen voor zowel beginners als ervaren lopers.

13 februari 2026

Is dit jouw bedrijf?