Al 4 jaar nooit geen probleem met passende schoenen vinden dankzij de nike jordan sky ons zoontje heeft spalken waardoor veel schoen niet passen.. hier heb ik me nog nooit druk om hoeven maken met de... Toon meer

De gekregen kadokaart (a 15,00) werkte niet. Een simpel verzoek om herstel/nieuwe kaart mond uit in een gedrocht aan contactfrequenties. Zeer klantonvriendelijk.

Meerdere bestellingen te laat geleverd. Meerdere keren contact moeten opnemen (via de chat wat telkens mega langzaam gaat) waar bestelling blijft. Moet elke keer weer opnieuw maar paar dagen wac... Toon meer

Zeer slecht 3 juni bestelling gedaan Nike shirt WK bedrukt 15 juni vertraagd nu 2 weken verder meerdere malen gebeld en ze kunnen niet eens uitzoeken waar de bestelling blijft. Erg slecht Nike ,of... Toon meer

1. Activewear winkel
  2. Kledingwinkel
  3. Schoenenwinkel
  4. Sportkledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.

1,5

Zeer slecht

13K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

(12.859)

2.165 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen twee jaar garantie zoals ze beloven want alles is uitgesloten

Wij hebben 30 oktober limited edition Basketbalschoenen van€169 voor onze zoon zijn 16e verjaardag herhaald. Dit zouden wij normaal gesproken niet doen maar ja 16 jaar dus we dachten vooruit. Na 8 keer een uurtje in de gymzaal liet de binnenzool los begon te schuiven veroorzaker blaren aan de holtes zijn voetzool. Nike vindt dit normale product slijtage en betaald geen reparatie, geen recht op vervangend artikel en geen recht op geld terug. De pasvorm en kwaliteit van de schoen laat te wensen over. Zelfs de telefonisten schrikken van de foto maar het 'technisch' team (ik denk AI🫢) vindt het normaal.... Ik koop dus nooit meer wat bij Nike, voor mij bestaat Nike niet meer....

1 november 2025

Wat een bende prutsers

Nav problemen eerder paar gekochte schoenen contact gehad met Nike chat....deze melden na foto's retour sturen en geld terug...direct label gekregen en opgestuurd
Meer dan maand later natuurlijk geen nieuws....dus contact opgenomen in dezelfde chat.....alle nummers doorgegeven en persoon heeft nog eens geschiedenis eerste chat bekijken...na bijna uur krijg ik bericht dat ik opnieuw contact moet opnemen met chat als ik juist ben ingelogd?....dus hebben alle gegevens en plots kan men niet helpen
Uur tijd verloren door die gasten en eindigen dan mooi met blij dat we kunnen helpen hebben....goed dat ze waarschijnlijk ergens in klein kotje in oeralgebergte zitten want je zou ze keel toeknijpen
Schoenen kwijt en no money

Uiteindelijk is het rechtgezet...jammer je er wel zelf moet achterlopen en meermaals verhaal moet doen

3 december 2025

Misleidende aanbieding

Ik vond gisteren, 2 december, een leuke aanbieding op de site van Nike: sneakers airmax 90 ltr met 20 % korting voor 119 euro. Ik leg deze sneakers in mijn winkelmand en wil gaan afrekenen. Moet ik ineens 149 euro betalen, maar liefst 30 euro meer dan de aanbieding. Ik zet de bestelling niet door maar contacteer de klantenservice via een chatgesprek. Eerst de chatbot die er natuurlijk niets van begrijpt, dan een medewerker die een heel lulverhaal afsteekt en die het blijkbaar normaal vindt dat je voor een aanbieding op hun site zoveel meer moet betalen dan wat er staat. Slechte klantenservice, is meer een anti-klanten service.

2 december 2025

Nike één grote SCAM!

Bestelling op 23/11 geplaatst, dezelfde dag mail bevestiging dat het order verzonden werd met gegarandeerde levering op 27/11. Vandaag 01/12 is de zending dus nog steeds niet verzonden. Klantendienst blijft tijd stallen door niet op gerichte vragen te antwoorden maar met standaard ontwijkend gedrag. Als je je geld terug vraagt, kijg je simpelweg het antwoord dat ik nog eens 8 dagen moet wachten. Advocaat is bij deze op de hoogte gebracht. Schandalig!

1 december 2025

Nooit problemen met retour

Waarschijnlijk heb ik steeds geluk als ik de reviews hier zie. Vaak wat geretourneerd, nooit problemen. Ok DHL doet er vaak een week over om de retourzending te bezorgen, maar dat kan je Nike natuurlijk niet kwalijk nemen. Na ontvangst van de retour dezelfde of volgende dag bevestiging en credit.

27 november 2025

de klantenservice is waardeloos

de klantenservice is waardeloos. ze gebruiken een bot die slecht werkt zoals altijd. ik zit nu al 45 minuten te chatten voor een simpele vraag.

27 november 2025

Absoluut top

Absoluut top, 4 paar besteld tijdens de black friday actie, 3 dagen later in huis!

25 november 2025

Geen geld gekregen na retourzending

Schoenen retour gestuurd en mijn geld niet terug gekregen. Contact opgenomen, super veel gedoe en nog steeds mijn geld niet terug. Ben nu al meer dan 4 maanden bezig. Heel erg slecht geregeld.

24 juli 2025

Klantenservice chat

Oke super simpele vraag had ik, order besteld. Ging iets fout met betalen. Ik vraag om een nieuwe betaallink. Ik chat serieus al 20 minuten met iemand. Ik word gewoon niet geholpen. Met genoeg bedrijven/chats altijd geholpen. Dit is echt bizar slecht. Ik ben echt "flabbergasted" hoe moeilijk dit kan zijn.

23 november 2025

Ik schrik van de negatieve reacties…

Ik schrik van de negatieve reacties over de klantenservice. Zelf gelukkig wel een prettige ervaring gehad. 2 paar sneakers terug moeten sturen met 2 PostNL labels, helaas zo stom geweest om de labels om te wisselen. Na contact via de chat met de klantenservice werd dit netjes doorgegeven aan hun warehouse en enkele dagen later opgelost. Gewoon mijn geld dus terug gekregen volgens afspraak. Vriendelijke en goede klantenservice!

16 oktober 2025

Klantvriendelijkheid via chat: 0 !!!

Bestelling vandaag geplaatst en betaald met Nike cadeaubonnen. Bonnen werden geaccepteerd maar bestelling werd niet bevestigd. Vervolgens contact met medewerker Nike via de chat. Hij vertelde mij dat ik pech had en dat ik de bestelling maar op een andere manier moest betalen. Toen ik hem vertelde dat ik niet zo maar Euro 210 aan cadeaubonnen over de schutting kon gooien was opnieuw zijn antwoord. Pech mevrouw, dat is de enige manier om de bestelling geleverd te krijgen. Ik heb vervolgens gebeld en het probleem werd door Julian opgelost maar ik ben hierdoor wel bonus (Shopbuddies) misgelopen. Het is niet mogelijk een klacht in te dienen bij Nike. Ik begrijp nu waarom ....

13 november 2025

In december 2024 nieuwe schoenen…

In december 2024 nieuwe schoenen gekocht. Normaal gaan die bij mij 2jr mee. Helaas de schoen van dec2024 zijn na een jaar al kapot. Voor 200€ had ik wel meer mogen verwachten naar mijn idee. Weet niet of ik nog wel aan het merk Nike blijft hangen.

30 september 2025

Nike.com wat een onprofessioneel bedrijf is…

Wat een onprofessioneel incompetent bedrijf is Nike.com.
Tweedeling trainingspak gekocht.Nike Club
Geweven trainingspak voor heren €99.99. Na de bestelling kreeg ik alleen het Jack en geen broek. Bellen met de klantenservice, medewerker ja dan moet u een foto van de zak en het trainings jack maken. Mevrouw stuur gewoon de broek. Antwoord zal ik doorgeven. Foto’s gemaakt en doorgestuurd. Twee dagen later kreeg ik een mail dat ik het jack moest retourneren. Zaterdagochtend gebeld met de klantenservice mevrouw ik wil de bijbehorende broek en niet mijn geld terug. Nee meneer u moet retourneren en dan opnieuw een bestelling plaatsen. Want anders zouden wij een zak open moeten maken en zitten wij met een incompleet trainingspak. Klopt niets van want broek en jack zitten in aparte zakken bleek later. Maar goed retour gestuurd en opnieuw besteld. Ben je inmiddels €190 verder. En maandag kwam de tweede bestelling binnen en wat denk je, weer alleen een jack. Weer bellen met de klantenservice. Krijg je weer iemand aan de lijn die alleen maar problemen doorgeeft en geen oplossing. Ik was er klaar mee en wilde haar manager spreken. Dat kon eerst niet, na flink aandringen kon het wel maar hij had geen tijd en zou me later terugbellen. Nou niet dus. Beste mensen bestel hier niets, het is een waardeloos bedrijf met niksnutten aan personeel. En waardeloze incompetente klantenservice. En zie hier de reviews ze scoren nog geen 1 ster. Nee Nike bij jullie bedrijf moet flink de bezem door en wel van hoog tot laag. Incompetent zooitje Noooooooit meer.

3 november 2025

Slechtste klantenservice ooit

Slechtste klantenservice ooit. Defecte schoenen terug gestuurd. Op de track en trace te zien dat de schoenen 3 weken terug zijn geleverd bij nike en ik heb nog steeds niks terug. Al 100 x gebeld en gemaild en word van het kastje naar de muur gestuurd. Ondertussen ben ik nu dus mijn geld en mijn schoenen kwijt.

31 oktober 2025

Onvolledige levering en willen dit niet herstellen

Sportsokken en haarelastiekjes besteld voor mijn kleindochter. Bij levering zaten de haarelastiekjes er niet bij. De verpakking (een papieren zak die door de brievenbus past maar waar ik wel de volle pakketprijs voor moest betalen) was onbeschadigd.
Omdat de elastiekjes meer dan 8,- waren klantenservice gebeld of ze deze alsnog wilden opsturen.
Ik moest een 3d foto/filmpje van de verpakking en het label sturen. Verpakking uit de papierbak gevist en gedaan.
Vervolgens krijg ik een mail dat uit diepgaand onderzoek (??????) blijkt dat ik geen recht heb op geld terug. Ik heb geantwoord dat ik helemaal geen geld wil maar wel nog graag de betaalde elastiekjes voor mijn kleindochter.
Hierop kreeg ik een mail waarop stond aangegeven dat als ik geld terug wil (!!!) ik maar restitutie bij mijn bank moet aanvragen.
Ik wil geen geld terug en de bank zou daar nooit aan meewerken bovendien.Enkele dagen later: een hele serie mails van Nike. We hebben je retouraanvraag ontvangen (?), een mail over een retourlabel (?), een mail over mijn (?) ruilverzoek, een mail over een restitutieverzoek (?), een mail over dat mijn restitutieverzoek (?) is goedgekeurd en dat ik € 2,50 ga ontvangen (de elastiekjes waren €8,50). En ook nog een mail dat er een bestelling is verzonden.
Volgende dag inderdaad elastiekjes ontvangen maar totaal andere kleuren dan ik had besteld (juiste zijn nog op voorraad heb ik gezien) en niet passend bij de sokken dus ik heb er niets aan.
Dus alsnog een soort van oplossing maar vanwege alle gedoe over een bestelling van 2 items en 16 mails van Nike kan ik er niet meer dan 1 ster voor geven.

24 oktober 2025

Is dit jouw bedrijf?