Al 4 jaar nooit geen probleem met passende schoenen vinden dankzij de nike jordan sky ons zoontje heeft spalken waardoor veel schoen niet passen.. hier heb ik me nog nooit druk om hoeven maken met de... Toon meer

De gekregen kadokaart (a 15,00) werkte niet. Een simpel verzoek om herstel/nieuwe kaart mond uit in een gedrocht aan contactfrequenties. Zeer klantonvriendelijk.

Meerdere bestellingen te laat geleverd. Meerdere keren contact moeten opnemen (via de chat wat telkens mega langzaam gaat) waar bestelling blijft. Moet elke keer weer opnieuw maar paar dagen wac... Toon meer

Zeer slecht 3 juni bestelling gedaan Nike shirt WK bedrukt 15 juni vertraagd nu 2 weken verder meerdere malen gebeld en ze kunnen niet eens uitzoeken waar de bestelling blijft. Erg slecht Nike ,of... Toon meer

1. Activewear winkel
  2. Kledingwinkel
  3. Schoenenwinkel
  4. Sportkledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.

1,5

Zeer slecht

13K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

(12.859)

2.165 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Retourzendingen faal

Paar jaar geleden en nu ook weer gedoe met retourzendingen. Maand geleden retourzending gedaan via DHL, verzendbewijs nummer geeft aan dat het pakket allang is aangekomen, maar restitutie wordt niet verwerkt bij Klarna. Net brutale medewerker op de chat die doodleuk na ontvangen van foto van verzendbewijs zegt dat het niet genoeg bewijs is en de chat plotsklap eindigt. Na bellen met medewerker blijkt het wel weer genoeg bewijs te zijn. Ik raad af te bestellen want het is absoluut niet zeker of je je geld terugkrijgt bij retour.

27 augustus 2025

Geen retourlabel!

Ik wil de schoenen retourneren maar krijg geen retourlabel! Ook na chatten niet! Ze willen kennelijk dat je ze brengt naar een store. Die is helaas niet om de hoek.

26 augustus 2025

Klantenservice Uitstekend

Wij hadden customised schoenen besteld die helaas in de verkeerd kleur geleverd werden. De medewerker van de klantenservice was vriendelijk, begripvol en servicegericht. Ondanks de fout van Nike krijgen ze van mij 5 sterren. Gewoon omdat je een vriendelijke medewerker aan de lijn krijgt in plaats van de zoveelste chatrobot / AI enz.

26 augustus 2025

Foutieve verwerking van mijn retour. Ik kan fluiten naar mijn geld…

Als je de reviews leest, komt Nike niet goed naar voren. En dit is ook mijn laatste ervaring. Ik stuurde een pakket met sneakers van Nike retour, maar kreeg de melding dat er een niet-Nike artikel was ontvangen. Een pertinente leugen, maar Nike volhardt in hun gelijk omdat de medewerker in het magazijn dit heeft geconcludeerd. Er wordt niet eens onderzocht of deze medewerker een fout heeft gemaakt. Al mijn berichten en verzoeken om terugbetaling van mijn retour worden afgewezen. En om er van af te zijn, heeft Nike het dossier zelfs gesloten! Wat een ontzettend slechte service zeg! Ik heb een bericht gestuurd naar ACM Consuwiizer wat ik kan ondernemen om mijn geld alsnog terug te krijgen.

21 augustus 2025

Al weken geleden een bestelling gedaan

Al weken geleden een bestelling gedaan, daarna niks meer gehoord, geen track en trace, maar wel de rekening! Het is onmogelijk contact te krijgen met het bedrijf, telefonisch niet bereikbaar, Al meerdere mails gestuurd, maar ik krijg geen antwoord!

19 augustus 2025

een Nike broek besteld

een Nike broek besteld, inmiddels 5 weken verder en verschillende keren contact opgenomen, de tracking die ze delen werkt niet en ze hebben geen idee waar me product is, ook heb ik geen terugbetaling gehad, dit is gewoon legale oplichting want de bedrijf is zeer groot en kan dit maken, koop fysiek, bestel nooit bij Nike.com

1 augustus 2025

Kutttttt site!!!!!!!!!!

Kutttttt site!!!!!!!!!!

Heb zeker wel 10 x contact gehad met hun, via de site chat, via de mail en ook het verzendbewijs opgestuurd,maar ze kunnen de schoenen maar niet vinden en niet vinden!!!

Maar me 180 euro kunnen ze wel vinden!!!

Omdat het financieel niet goed de laatste jaren, gaan ze hun klanten maar belazeren wat een bedrijf!!!

31 juli 2025

Drie dezelfde items retour gestuurd…

Drie dezelfde items retour gestuurd wegens te groot en slechts van 1 het bedrag terug gekregen. Geen doorkomen aan met klantenservice: AI zegt dat het bedrag terug is gestort, wat slechts voor 1 item geldt. Chat met klantenservice is ook een bot. Waardeloos!
Dit was de laatste keer iets gekocht bij Nike. Zelfs niet meer fysiek in de winkel. Heb er genoeg van…
Oplichters…

19 augustus 2025

Retourservice slecht

Artikel geretourneerd samen met een ander pakket dat geretourneerd werd. Echter, werd dit artikel niet geregistreerd na retour en heb ik mijn geld niet teruggekregen. Klantenservice was niet behulpzaam of begripvol

1 augustus 2025

Nike is te gierig om kapotte sokken te vergoeden

Ik heb eerder dit jaar 2x6 paar sokken besteld met bij elkaar een koopwaarde van €46. Na een aantal maanden normaal gebruik (ik draag ze alleen naar studie of werk, ik sport er niet mee en ik was ze op 30 graden) zitten er in meerdere sokken al een gat. Nu heb ik contact opgenomen met de klantenservice en een duidelijke foto gestuurd dat er gaten in zitten.

Moet ik eerst alle sokken (dus ook zonder gat) opsturen, dan wordt het misschien goedgekeurd en dan krijg ik misschien mijn geld terug. En ik krijg waarschijnlijk niet al mijn geld terug omdat ik niet alle 12 de sokken meer heb (welk mens raakt sokken niet kwijt in de was?).

Waarom een klant door een proces van dagen/weken laten gaan (en ik heb dan ook dus geen sokken??) voor letterlijk SOKKEN die een productiewaarde hebben van waarschijnlijk nog geen €5. Als ik sokken van €46 koop mag ik toch hopen dat er na een paar maanden dragen niet al in de helft een gat zit. Met andere merken heb ik dit niet. Stuur gewoon een nieuw paar op en klaar. Heel klantonvriendelijk.

17 augustus 2025

Nike klantenservice denkt niet in oplossingen voor de klant!!!

Het volgende heb ik gestuurd naar Nike official op Instagram. Helaas word ik ook door Nike op Instagram genegeerd. Just do it Nike! Vandaar mijn klacht hier:

Verzoek:
Ik verzoek u om mijn retour, die slechts 1 dag buiten de 30-dagen termijn valt, toch te accepteren, gezien
de bijzondere omstandigheden en mijn lange, probleemloze klantrelatie met Nike.

Toelichting:
Op 12 juli 2025 heb ik mijn bestelling ontvangen. Ik begrijp en respecteer dat Nike een retourtermijn van 30 dagen hanteert. Ik ben mij volledig bewust van deze regel, maar door bijzondere omstandigheden heb
ik het niet scherp in mijn hoofd gehouden. Tegelijkertijd weet ik dat er in uitzonderlijke gevallen coulance kan worden toegepast, waarbij per situatie afzonderlijk wordt gekeken naar de omstandigheden.
In mijn geval gaat het om slechts één dag overschrijding.

De reden hiervoor is dat ik tot vandaag op
vakantie was. In verband met een **** heb ik mijn vakantie met een week verlengd in overleg met mijn huisarts. Hierdoor was het onmogelijk om de retourmelding eerder te doen. De artikelen zijn ongebruikt, in originele verpakking en in perfecte staat. Had ik de artikelen gisteren vooraf
fictief retour gemeld, was er geen enkel probleem geweest, omdat ik dan nog ruim de tijd had gehad om het fysiek terug te sturen (extra 9 dagen).
Daarnaast denk ik dat in de vakantieperiode extra rekening gehouden kan worden met situaties zoals de mijne, waarin klanten niet direct in de gelegenheid zijn om binnen de standaardtermijn te reageren vanwege vakantie.

Ik ben al jarenlang een trouwe Nike-klant, heb nooit eerder problemen gehad met bestellingen, betaal altijd op tijd en waardeer de kwaliteit van uw producten en service. Dit is voor Nike een kans om klantvriendelijkheid te tonen en te laten zien dat er in bijzondere gevallen altijd ruimte is voor een redelijke, menselijke oplossing.

Tijdens mijn eerdere chatcontact hierover werd er aanvankelijk begrip getoond, maar zodra ik vroeg om een uitzondering of doorverbinding naar een leidinggevende, werd het gesprek abrupt beëindigd. Dit
gebeurde twee keer achter elkaar. Dit heeft mij teleurgesteld, juist omdat ik verwacht dat mijn situatie serieus wordt genomen.

Samenvattend:
• Slechts 1 dag te laat buiten de 30 dagen termijn
• Bijzondere omstandigheden (*** + verlengd herstel in vakantieperiode)
• Artikelen ongebruikt en in originele verpakking
• Trouwe klant, nooit eerder problemen
• Bedrag van ruim €400 dat ik nu niet kan betalen
• Kans voor Nike om coulance en klantvriendelijkheid te tonen

Afsluiting:
Ik vertrouw erop dat Nike in dit bijzondere geval wil laten zien dat klantvriendelijkheid voorop staat en mijn retour alsnog accepteert.

Geen restitutie ontvangen van Nike

Op 1 juli 2025 een bestelling gedaan waarvan ik uiteindelijk meerdere producten heb geretourneerd. Op 14 juli 2025 kreeg ik de bevestiging dat zij de restitutie van €90 hebben verwerkt en ik deze binnenkort zou ontvangen. Tot op de dag van vandaag heb ik mijn geld nog niet ontvangen, en heb ik al meermaals contact gehad met Nike om aan te tonen dat het geld nog niet is teruggestort. Zij weigeren overigens bewijs te overhandigen dat de restitutie ook daadwerkelijk is verstuurd. Ik vind dit echt schandalig, want ik wil gewoon mijn geld terug!

13 augustus 2025

Slechte klantenservice, retour kwijt bij nike

Als ik minder dan 1 ster kan geven zou ik het doen, wat een ontzettende slechte ervaring is de Nike klantenservice! Ik heb mn pakket terug gestuurd en ik heb een retour label en Nike zegt dat ze een ander pakket hebben binnen gekregen, ze sturen geen foto bewijs en willen niet het geld terug geven. Elke vraag word via een automatische e-mail afgewezen.

12 augustus 2025

Als ik minder dan 1 ster kon geven, zou ik dat doen

Als ik minder dan 1 ster kon geven, zou ik het doen. Mijn ervaring komt overheen met de meerderheid van de andere reviews hier. 2 pakketten geretourneerd op 16 april 2025. De QR’s konden niet gescand worden, dus het postnl punt heeft twee nieuwe labels gemaakt. Na een maand het bericht dat beide pakketten nooit zijn geretourneerd zijn, terwijl mijn track and trace codes anders suggereren. Sinds 16 april 8 keer gebeld met de klantenservice, meerdere malen gechat en gemaild. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. 1 van de 2 pakketten is inmiddels terecht, maar de ander kan niet meer gevonden worden. Volgens de klantenservice is “dit mijn eigen probleem en verantwoordelijkheid”. Een brief naar de directie gestuurd, maar ook hierop geen reactie. Ik raad iedereen af bij dit bedrijf te bestellen, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.

13 augustus 2025

6 maanden (vanaf febr 2025) er over…

6 maanden (vanaf febr 2025) er over gedaan om mijn geld terug te krijgen van n retour waarvan Nike beweerde dat t niet aangekomen was maar mijn afgiftebewijs wel aangaf dat t bij Nike was afgeleverd door postnl. Zie mijn eerdere revieuw. Kreeg Steeds nee op request...heb wel 50 nee-mails ontvangen van Nike. Heb ze 6 mnd lang om de dag gemaild. En tis gelukt!!! Eindelijk heb ik me geld terug. Waren ze mijn gestalk zat?. TIP.. Hou vol dus!!!

12 augustus 2025

NIKE, don’t do it!!

Ook ik heb helaas een soortgelijke ervaring met NIKE als bovenstaande klachten.
Heb ook spullen geretourneerd en ook deze zijn hoegenaamd nooit bij hen gearriveerd, terwijl het “volg-je-pakket-systeem” iets heel anders suggereert.
De handelswijze van hun “klantenservice” toont haarfijn aan dat het in het gehele bedrijf, zowel magazijn als kantoor, één grote Janboel is. En als de linkerhand niet weet wat de rechter doet, rest er maar één oplossing; de klant overal aansprakelijk voor stellen.
Deze laakbare houding moet gestopt worden. Dit speelt als sinds 17 december vorig jaar maar ik weiger te betalen zeker nadat ik juridisch advies heb gekregen van de consumentenbond. Ik raad een ieder twee dingen aan.
Ten eerste moeten alle gedupeerden hun zaak aanhangig maken middels een rechtsbijstandverzekering en/of De Consumentenbond.
Ten tweede moeten wij iedereen (ongevraagd) het advies geven nooit en te nimmer iets online bij NIKE te bestellen.
Want ons credo is vanaf nu; NIKE, don’t do it!!!

17 december 2024

Twee retouren kwijt

Twee bestellingen geretourneerd op 24 juni 2025 en 8 juli 2025. Nike beweert dat beide retouren niet zijn aangekomen. Diverse malen contact opgenomen met de klantenservice en meerdere keren track & trace code doorgegeven. Volgens DHL is het aangekomen bij DHL Utrecht rebound. Echt heel slecht, hoe kunnen twee pakketten afzonderlijk kwijtraken? Ik vrees dat ik aan het kortste eind trek en 135 euro kwijt ben. Ik heb ze nog een week de tijd gegeven en anders ga ik juridische stappen nemen.

8 augustus 2025

Wat een vervelende klantenservice

Wat een vervelende klantenservice. Pakket is door postNL netjes maar Nike verzonden maar met een verkeerde code dus nu is mijn pakket daar aangekomen (bewijs) maar kunnen ze die niet matchen aan mijn account en ben ik m’n geld kwijt. Meermaals gemaild hierover maar dit komt bij niet Nederlandse medewerkers terecht dus de reactie die je krijgt past niet bij je vraag en telefonisch moet je eerst langs een vervelende AI tool en krijg je daarna medewerkers die alleen dingen “doorzetten” en dus niks weten. Nooit meer hier bestellen!

7 augustus 2025

misleidende productinformatie en verergering van klachten

Ik heb de Nike P-6000 schoenen gekocht na het lezen van de productomschrijving én reviews, waarin stond dat deze schoenen goede demping bieden. Dit was voor mij essentieel vanwege mijn reuma en eerdere knieblessure met een botkneuzing. In werkelijkheid geven de schoenen juist géén goede ondersteuning. Sinds ik ze draag, zijn mijn voetklachten verergerd en ook mijn knieklachten nemen toe als ik erop loop.

Nike reageert niet inhoudelijk op mijn klacht, maar stuurt standaardreacties en stelt buitenproportionele eisen zoals het overleggen van een doktersverklaring en uitgebreide foto’s. Ik voel mij daardoor niet serieus genomen als consument.

Ik wil dat Nike erkent dat dit product niet voldoet aan de verwachting die zij zelf scheppen en een passende oplossing biedt.

Ik ben talloze e-mails verder en krijg elke keer dezelfde standaard nutteloze antwoorden. Een passende compensatie is waar ik om heb gevraagd. Uit alle antwoorden van de mails lees ik keer op keer dat mijn verhaal niet begrepen wordt en er dus inhoudelijk duidelijk niet gelezen wordt.

Ik ben al jarenlang een trouwe klant en koop daar heel veel, maar het is nu de tweede keer in korte tijd dat ik schoenen heb aangekocht op basis van hetgeen zij omschrijven en goede demping zouden moeten bieden maar dat dus niet het geval is.

Een oplossing door een leidinggevende zou gewenst zijn. Gezien ik vele aankopen doe en de afgelopen jaren mezelf ook als vaste trouwe klant kan noemen zou een deelse terugbetaling of compensatie op z’n plek zijn. Helaas drukken ze hun snor. De eerste melding heb ik op 9 juli via chat gedaan. Inmiddels zijn we ontelbaar zinloze e-mails verder en word ik als klant niet gehoord…. Ik kan het niet begrijpen.

9 juli 2025

Order zogenaamd geleverd - 314 euro kwijt

Order besteld met verschillende producten ter waarde van 314 euro. Pakket niet afgeleverd, heb hier bewijs van (camerabeelden van voordeur en algemene hal in appartementencomplex), de hele dag geen bezorger van DHL te zien. DHL zegt echter de bestelling te hebben geleverd, waardoor Nike blijft volhouden dat het geleverd is. Volgens DHL moet Nike een onderzoek instellen, Nike geeft aan dit gedaan te hebben, maar DHL zegt van niet. Kortom, ze wijzen naar elkaar. En ik? Ik ben 314 euro kwijt. Wat een schandalige klantenservice, wordt elke keer brutaal aangesproken door mensen die amper Nederlands kunnen. Zou worden teruggebeld door een manager, nee hoor. Inmiddels bezig met juridische stappen, ingebrekestelling verstuurd etc, gewoon GEEN antwoord van Nike. Heb op elk socialmedia platform een slecht bericht achtergelaten, misschien dat ze daar wakker van worden... Ik ben 314 euro kwijt en een hoop stress rijker. Nike, ik verafschuw jullie, en zo te zien ben ik niet alleen... Walgelijk.

7 april 2025

Is dit jouw bedrijf?