OntbijtjeThuis.nl Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,1

Geen ontbijt ontvangen door miscommunicatie tussen lokale leverancier (was op vakantie) en ontbijtjethuis.nl. Na een paar e-mails heen en weer werd het stil en heb ik deze klacht geplaatst. Vervolge... Toon meer

Wat een tegenvaller! Ten eerste was de hele verrassing helemaal in duigen gevallen omdat het paasontbijt 1.5 uur later werd bezorgd.Hierdoor ouders moeten bellen dat ze nog niet moesten eten. Bedrijf... Toon meer

Ruime keuze uit verschillende ontbijtjes, en de bezorgkosten zijn goed geprijsd, zeker vergeleken met andere aanbieders. De ontvanger kreeg zijn ontbijt perfect op tijd, het zag er allemaal mooi verzo... Toon meer

Ontbijt is om 11.45 nog niet geleverd. Als reden smoesjes van files die r helemaal nergens staan en andere "onvoorziene"omstandigheden. Echter: te langzaam en waarschijnlijk teveel orders angenomen op... Toon meer

1. Huis en tuin

Begin uw dag met een ontbijt van OntbijtjeThuis.nl dé ontbijtservice van Overijssel, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Brabant, Limburg en Zeeland.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima ontbijt

Prima ontbijt, alles erop en er aan, netjes verzorgd.
Wel jammer dat het een dagje te vroeg gebracht werd. Maar na overleg is het de volgende dag gewoon weer op tijd geleverd werd. Dat is heel netjes opgelost. Bedankt.

24 februari 2020

Uitstekend !!

Ontbijt zag er geweldig en goed verzorgd uit. De bezorging was volgens de afgesproken tijd.
Alles perfect.

18 februari 2020

Valentijnsdag

Op de dag voor valentijnsdag besteld, en ondanks de speciale dag toch netjes op tijd...
Ontbijt ook goed uitgebreid....
Zeker voor herhaling vatbaar....

18 februari 2020

NIET HIER BESTELLEN

NIET HIER BESTELLEN.
ER WORDT NIETS GELEVERD
TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR EN ALS JE TERUGGBELD WORDT GEEFT MIJN TELEFOON FRAUDENUMMER AAN DUS ZEGT AL GENOEG
ZE ZEGGEN DAT ZE AAN DE DEUR ZIJN GEWEEST EN HEBBEN GEBELD MAAR DAT ER GEEN GEHOOR AAN IS GEGEVEN
GEWOON NIET DOEN!!!!!

20 januari 2020

Top service!

Besteld als een verrassing om op een adres af te leveren, maar verkeerde postcode letters ingevuld waardoor het ontbijt bezorgd werd op het verkeerde adres. Vestiging was zeer coulant en de volgende ochtend is netjes het ontbijt op het juiste adres afgeleverd, zonder extra kosten. helemaal top!

24 december 2019

23 September 2018 een ontbijtje…

23 September 2018 een ontbijtje besteld, ballonnen waren er niet bij want het gas was op. Diverse keren contact gezocht dat ik het geld voor deze ballonnen op de rekening teruggestort wil hebben, maar 0 x reactie op de email en nu 2 November 2018 nog steeds niet terug. Ook 1x op de website via kan ik u helpen knop, de persoon aan de andere kant vroeg wat ik wilde weten, toen ik bovenstaande noemde kwam er geen reactie terug. Waardeloze tent!

2 november 2018
Reviews in alle talen tonen. (96 reviews)