Östersjösten Aktiebolag Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jättefin kolmårdsmormor, relativt snabb leverans. Dock så var informationen kring leveransen lite dålig - fick veta att leverans skulle ske via Schenker, men jag var utomlands när den aviseringen kom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tyckte era tjänster funkade bra. Beställde prover, de kom snabbt, hjälpte beslutsfattningen. Därtill ett sänt e-post med mera frågor klargjorde de frågor jag ville ha svar på, plus ett bra förslag... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Natuursteenleverancier
  2. Bouwmaterialen leverancier
  3. Gebouwrestaurateur
  4. Interieurinrichter

Geschreven door het bedrijf

Det är något speciellt med naturens eget material. Det aldrig perfekta men äkta. Sånt handen känner, tanken märker och människan mår bra av. Det vi har omkring oss påverkar oss på djupet utan att vi alltid är medvetna om det. Vår resa började med upptäckten av all den fantastiska sten som naturen skapat runt Östersjöns stränder. Idag tar vi oss runt i hela Norden och Skandinavien för att hitta vackra material. Vi slutar aldrig att fascineras över alla färgskiftningar, mönster och strukturer som naturen skapar. Stenarna i vårt sortiment kommer från småskalig produktion och lokala stenbrott. Grå marmorerad kalksten från Estland, röd sten från Öland och den mest fantastiska gröna marmor från Kolmårdens djupa skogar. I vårt lager finns alltid sten redo för leverans till ditt hem, hus och trädgård. Slitstark och frosttålig, härdad av naturen själv. Naturen gör det alltid bäst. Det är vi övertygade om på Östersjösten.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick så otroligt bra bemötande

Jag fick så otroligt bra bemötande, både trevligt och informativt, fastän det var mitt i sommaren och jag antar att många var på semester. Återkom med svar på mina frågor och även återkopplade på mailen som lovat. Leveransen kom som lovat och nu kan jag knappt vänta på att vi ska lägga det vackra golvet!

1 juli 2025

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Stort tack för din fantastiska feedback! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattade både bemötandet och servicen, trots semestertider. Vi hoppas att golvläggningen blir precis så vackert som du tänkt dig och ser fram emot att höra om resultatet!

Bra Service

23 juni 2025

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service.

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Venlig hilsen,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det var viktigt för oss med personlig kontakt samt återkoppling om utlovade leveranstider ändras efter överenskommelse.

Det var viktigt för oss med leveransdatum i nära anslutning till vår badrumsrenovering vilket vi också tydligt kommunicerade muntligt vid två tillfällen. Önskade leverans runt mitten av maj. Eftersom stenen, enligt er försäljare, inte fanns i lager skulle leveranstiden stämma bra med våra önskemål. Den 11 april fick vi besked om att stenen skulle levereras till oss påföljande dag. Alltså bara drygt en vecka efter beställning.
Fogmassan kom också i april. Burken var trasig. Vid kontakt utlovades en ny. Fick maila och ringa flera gånger om detta.
Finns potential att förbättra kundservicen.

11 april 2025

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Vi är verkligen ledsna att leveransen kom tidigare än förväntat och att hanteringen av den trasiga fogmassan tog onödigt mycket tid och energi från er sida. Det är tydligt att vi kunde ha hanterat detta smidigare, särskilt med tanke på er tydliga kommunikation kring tidsramen. Vi uppskattar att ni lyfter detta – och tar det som ett viktigt tillfälle att förbättra vår kundservice framöver.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skör sten och stor kulöravvikelse

Stenen var ganska skör och gick sönder mycket. Det räckte precis till, trots ett påslag om 25% och ett rum som var helt kvadratiskt (med lokalt fall i dusch). Stenen var också väldigt olika i mönster och färg. Vet att det absolut kan och ska skilja en del, men det kändes som att det var sten från 3 st helt olika brytningstillfällen/ställen vilket inte var helt perfekt i ett mindre badrum.

24 maart 2025

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Tack för att du delar dina synpunkter. Natursten är ett levande material och variationer i både färg, mönster och struktur förekommer – särskilt i mindre serier. Vi förstår att detta kan påverka helhetsintrycket i ett mindre badrum.

Att stenen gick sönder mer än förväntat trots 25 % extra är också något vi ser allvarligt på. Även om vissa stensorter är mer porösa än andra, ska hållfastheten ändå motsvara produktens specifikation. Vi tar vidare dina erfarenheter till vår kvalitetsansvariga. Tack för att du tog dig tid att skriva!

Snabba leveranser

Snabba leveranser, och teknisk kunniga på olika frågor.
Rekommenderas.

5 februari 2025

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Tack för din feedback Majid!

Fantastisk sten, fantastisk personal

Vi renoverade vårt kök och skaffade bänkskivor av Östersjösten och är fantastiskt nöjda! Vi fick en helt otrolig sten med så mycket historia och karaktär, och under processen hjälptes vi av otroligt trevlig och kunnig personal. Deras passion för stenarna smittar verkligen av sig. Kommer helt klart återvända vid nästa renovering!

13 augustus 2024

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Stort tack Patrik! Vi ser fram emot ditt nästa projekt!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Oengagerat bemötande och höga fraktkostnader

Oengagerat bemötande vid vid videomöte där säljaren knappt brydde sig om att lyssna efter våra önskemål utan verkade mer mån om att avsluta mötet och hänvisa oss till webbutiken där vi ju ”kunde plocka ihop allt vi behöver själva”. Dessutom orimligt höga fraktkostnader (dubbelt så mycket som själva stenen till golvet i vårt badrum).

22 januari 2025

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Stefan, väldigt tråkigt att höra att ni inte var nöjda med konsultationen. Vi tar verkligen till oss er feedback. Gällande frakterna: all vår sten skickas på pall där kostnaden är densamma för om man skickar lite sten som en full pall. Tyvärr så slår det lite hårdare mot mindre beställningar.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hopplöst att få tag i någon

Hopplöst att få tag i någon! Har förlitat mig till att beställa från Östersjösten men hade lite följdfrågor. Har försökt att mejla och nå någon via kontaktformulär / chatt. Ingen återkoppling. Opålitligt tyvärr

16 januari 2025

Hej Thomas,

Tack för din feedback. Vi arbetar med att byta ut vår mjukvara för support mail och chatfunktion. Det har inneburit att vi tyvärr har missat en del inkommande meddelanden.

Vi har som säkerhetsåtgärd lagt upp vårt telefonnummer på kontaktsidan för att förenkla för våra kunder.

Hälsningar

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Awful customer service and late…

Awful customer service and late delivery.

We ordered, and paid up front, for tiles with a delivery timeline of 6 weeks.
We were given no warning that half the order would not arrive in the committed timeframe. When our project manager followed up she was misled about the status of the order, and told different things on different days.
When my husband followed up he was also told conflicting information.
The only member of staff we could all get hold of was extremely unhelpful and unapologetic- and appeared not to know what was happening with the order.

In the end we had to arrange for collection of the tiles from the warehouse ourselves- in order to get them quicker than Östersjösten could manage. By this point we had lost all faith that any promised delivery date could actually be relied upon.
We eventually got the tiles on site 16 days late.

The impact on our renovation project was costly- particularly the fact that we had planned a large team of people around the incorrect information from Östersjösten.

Österjöstens have not apologised nor compensated us for the impact of the 16 day delay.

Hugely disappointed.

16 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opålitligare leveranser och ingen personlig kontakt

Företaget är lite som en blackbox, lagersaldo stämmer inte och förvänta er inte att få något levererat inom 3-7 dagar som utlovat.

Det går inte att få kontakt med någon fysisk person utan bara mailkontakt vilket är väldigt frustrerande. Det känns inte som de tar sitt ansvar utan hela tiden är väldigt optimistiska kring leveranstider.

När sedan leverans sker så är det helt utan avisering, bara ett samtal 5 min innan. Om ni kan handla hos någon annan som satsar på en bra kundupplevelse och inte bara en snygg hemsida. Med det sagt, stenen som levererades var väldigt snygg och helt enligt förväntningarna.

10 september 2024

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av dina synpunkter. Vi uppskattar alltid feedback, eftersom den hjälper oss att bli bättre.

Vi är glada att höra att du är nöjd med stenen som levererades och att den motsvarade dina förväntningar. Vi vill dock be om ursäkt för de problem du har upplevt med leveransen och kommunikationen.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när lagersaldot inte stämmer överens med förväntningarna. Vi har som mål att ge en leveranstid på 3-7 arbetsdagar. Tyvärr kan oförutsedda händelser i produktionen eller hos våra leveranspartners också orsaka förseningar.

För att förbättra kommunikationen erbjuder vi en chattfunktion på vår hemsida, där du kan nå vårt team direkt. Vi har också ett showroom som du kan boka besök till, både fysiskt och digitalt. Om du föredrar att bli uppringd är du välkommen att skicka ditt telefonnummer till oss, så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Vi erbjuder två fraktalternativ: standardfrakt, som kan innebära leverans utan kvittens, och premiumfrakt, där du kan välja leveransdag och tid mot en extra kostnad. Oavsett vilket alternativ du väljer får du en e-postbekräftelse med en spårningslänk för att följa din beställning.

Vi uppskattar din förståelse och är här för att hjälpa till. Om du har ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig.

Otroligt vackra stenar

Otroligt vackra stenar! Och så fick jag bra hjälp med att välja.

19 augustus 2024

Tack så mycket! Så kul att höra 😍