Jättefin kolmårdsmormor, relativt snabb leverans. Dock så var informationen kring leveransen lite dålig - fick veta att leverans skulle ske via Schenker, men jag var utomlands när den aviseringen kom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tyckte era tjänster funkade bra. Beställde prover, de kom snabbt, hjälpte beslutsfattningen. Därtill ett sänt e-post med mera frågor klargjorde de frågor jag ville ha svar på, plus ett bra förslag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi renoverade vårt kök och skaffade bänkskivor av Östersjösten och är fantastiskt nöjda! Vi fick en helt otrolig sten med så mycket historia och karaktär, och under processen hjälptes vi av otroligt t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag fick så otroligt bra bemötande, både trevligt och informativt, fastän det var mitt i sommaren och jag antar att många var på semester. Återkom med svar på mina frågor och även återkopplade på mail... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det är något speciellt med naturens eget material. Det aldrig perfekta men äkta. Sånt handen känner, tanken märker och människan mår bra av. Det vi har omkring oss påverkar oss på djupet utan att vi alltid är medvetna om det. Vår resa började med upptäckten av all den fantastiska sten som naturen skapat runt Östersjöns stränder. Idag tar vi oss runt i hela Norden och Skandinavien för att hitta vackra material. Vi slutar aldrig att fascineras över alla färgskiftningar, mönster och strukturer som naturen skapar. Stenarna i vårt sortiment kommer från småskalig produktion och lokala stenbrott. Grå marmorerad kalksten från Estland, röd sten från Öland och den mest fantastiska gröna marmor från Kolmårdens djupa skogar. I vårt lager finns alltid sten redo för leverans till ditt hem, hus och trädgård. Slitstark och frosttålig, härdad av naturen själv. Naturen gör det alltid bäst. Det är vi övertygade om på Östersjösten.
Chamottevägen 4, 13441, Gustavsberg, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Utrolig rask og god hjelp. Strålende mailkommunikasjon. Flisene kom kjapt på døra :)

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag
De var väldigt vänliga och hjälpsamma i kundservice!

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag
Fina produkter till bra pris
Bra kund service

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag
Snabb och smidig leverans av fint kalkstengolv och bra kundservice!

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag
Hej jag arbetar som Inredningsarkitekt och jag fick väldig bra hjälp av er angående vilken typ av inpregnering osv till en privat kund.
Kommer absolut att höra av mig igen och rekommendera er till andra

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag
Trevligt bemötande och snabb leverans. Stenen var grym som alltid :)

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag
Just received our beautiful tiles, however many of them had cracks in them and were sup par quality. After contacting with your customer service, they have told us that this is a natural occurence and will not do anything to compensate or replace them. We paid top dollar prices for these tiles and therefore expect only the best. Why should we have received b and c grade tiles with cracks? These tiles would no way be used in a kitchen floor or any floor as it is an extremely noticeable crack. We are utterly dissapointed with your customer service and the fact that you won't even replace the tiles that have cracks or compensate us. Interestingly you don't see any of these tiles on your website or your Instagram! Please avoid this company.

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag
Jag arbetar som projektledare och inredare och beställde ganska många prover. Proverna kom snabbt och jag blev helt lycklig av att öppna förpackningarna, så OTROLIGT vackra stenar! Jag hoppas att många kunder kommer vilja ha dessa i sina hem. Tack så mycket!

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag
Precis som många vittnar om här så lever inte leveransen alls upp till vad varumärket vill symbolisera i sin e-handel. Fraktbolaget ringer inte innan leverans trots det handlar om stora summor och kundtjänst inte villiga att kompromissa eller sätta kunden först även om kunden gjort ett fel med skriva in fel adress eller liknande. Kundservice börjar inte med att vara förstående och visa sympati även om kunden har gjort fel och kommer få betala extra.. de går i försvarsställning och avbryter istället för att lysnna. så vinner man inte över sina kunder

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag
Hurtig og god service. Der manglede lidt kantfliser og de blev eftersendt uden problemer. Søde medarbejdere og god kommunikation.

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag
Avråder från detta bolag. I princip utan förvarning (telefonsamtal från budfirma 30 min innan) levererades 145 kg kartong till trottoaren. Precis som en del andra vittnat om så räckte inte mängden sten, trots att jag beställt med 15% spill, helt enligt Östersjöstens instruktion. Antingen fick jag för lite eller så är bolagets instruktioner för beställning bristfällig, jag misstänker det tidigare. Kompletterande beställningar, även små, medför fraktkostnad på 1500 kr.
Mitt råd: välj en annan leverantör.