Östersjösten Aktiebolag Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jättefin kolmårdsmormor, relativt snabb leverans. Dock så var informationen kring leveransen lite dålig - fick veta att leverans skulle ske via Schenker, men jag var utomlands när den aviseringen kom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tyckte era tjänster funkade bra. Beställde prover, de kom snabbt, hjälpte beslutsfattningen. Därtill ett sänt e-post med mera frågor klargjorde de frågor jag ville ha svar på, plus ett bra förslag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi renoverade vårt kök och skaffade bänkskivor av Östersjösten och är fantastiskt nöjda! Vi fick en helt otrolig sten med så mycket historia och karaktär, och under processen hjälptes vi av otroligt t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick så otroligt bra bemötande, både trevligt och informativt, fastän det var mitt i sommaren och jag antar att många var på semester. Återkom med svar på mina frågor och även återkopplade på mail... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Natuursteenleverancier
  2. Bouwmaterialen leverancier
  3. Gebouwrestaurateur
  4. Interieurinrichter

Geschreven door het bedrijf

Det är något speciellt med naturens eget material. Det aldrig perfekta men äkta. Sånt handen känner, tanken märker och människan mår bra av. Det vi har omkring oss påverkar oss på djupet utan att vi alltid är medvetna om det. Vår resa började med upptäckten av all den fantastiska sten som naturen skapat runt Östersjöns stränder. Idag tar vi oss runt i hela Norden och Skandinavien för att hitta vackra material. Vi slutar aldrig att fascineras över alla färgskiftningar, mönster och strukturer som naturen skapar. Stenarna i vårt sortiment kommer från småskalig produktion och lokala stenbrott. Grå marmorerad kalksten från Estland, röd sten från Öland och den mest fantastiska gröna marmor från Kolmårdens djupa skogar. I vårt lager finns alltid sten redo för leverans till ditt hem, hus och trädgård. Slitstark och frosttålig, härdad av naturen själv. Naturen gör det alltid bäst. Det är vi övertygade om på Östersjösten.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

För lite plattor levererat och slår ifrån sig ansvar

Stenen var fin men ganska mycket nagg i kanterna. 10 plattor fick lämnas in för vattenskärning så de kunde användas.
Sen saknades det ca 1kvm plattor, men det verkar vara fler som får för lite plattor levererade från östersjösten.
Kontaktade östersjösten men de bara hänvisade till deras våg som aldrig väger fel och jag skulle minsann fått det jag hade beställt.
Jag har beställt väldigt mycket varor på nätet och har aldrig tidigare varit med om sämre kundbemötande.
Att misstänkliggöra kunden ger inte någon merförsäljning.
Jag kommer inte att rekommendera östersjösten till någon.

20 oktober 2022

Hej Johan!

Det är tråkigt att detta är din uppfattning, vi vill alltid att våra kunder ska vara nöjda och har en prestigelös inställning att stå för våra misstag. Vad gäller mängdräkning så har vi en tydlig rutin för att skicka rätt antal kvm. Vid packningen av varje order så väger vi ett flertal stenplattor på en våg för att få fram aktuell vikt per kvadratmeter, därefter packar vi pallen och adderar fyra stycken extra plattor.

Vänligen, Etta

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Toppen! Inget att klaga på :)

Bokade tid på showroomet först och fick väldigt bra hjälp samt fick en bra bild av de olika stenarna. Att beställa på hemsidan går smidigt och leveranstiderna är otroligt snabba! Stenen kommer bli helt perfekt i vårt nyrenoverade badrum :)

27 september 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Malin! Tack för din fina kommentar, det glädjer oss. Lycka till med badrumsrenoveringen! 😇

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, snygg produkt!

Kundupplevelsen från början till slut har varit bra; från kundbesök i showroom i Gustavsberg till snabb leverans av vår produkt!

22 september 2022

Hej Jenny! Åh vad kul att höra. Tack för din kommentar. 😇

Väldigt positivt !

Väldigt snabbt och smidigt att beställa vår kalksten som kom fram som den skulle i god tid.

1 september 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Johanna! Vad kul att höra. Hoppas ni är nöjda med stenen. 😊 Önskar dig en fin dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Väldigt bra kvalitet på stenen

Väldigt bra kvalitet på stenen. Bra support från sälj under vid mitt köp, jag kan rekommendera att besöka deras showroom i Gustavsberg. Jag fick en del problem med leveransen så se till att ha lite buffer där.

15 juni 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Daniel! Vad kul att höra att ni uppskattade showroomet! 😊 Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har beställt flera gånger och de gör…

Har beställt flera gånger och de gör alltid sitt bästa för att leveransen ska dyka upp när man behöver varorna. Stenarna är alltid fina och jag har beställt ett antal gånger. Väldigt bra provbitar också! Allt toppklass!!

27 mei 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Joanna! Tack så hemskt mycket för din fina respons. Det glädjer oss att du fortsätter beställa från oss. Ha en fin fortsatt dag! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra produkter och snabb leverans

köpte 2 fantastiska golv som vi är jätte nöjda med. Service och leverans utmärkta!

12 mei 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Michel! Vad kul att höra att du återkom till oss en andra gång, det glädjer oss. 😊 Tack för ditt omdöme!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fina produkter men dålig och otrevlig kundservice

Fina produkter. Fick dock för lite Sten då vi räknat med mer spill än vad Östersjösten rekommenderar, hade jätteduktiga hantverkare som satte fallande längder och sa att det knappt ens blev nått spill- ändå räckte inte stenen? Den andra stenen räknade hantverkarna ut att vi fått för lite av och sa hur många kvm vi fått men Östersjösten var ej tillmötesgående. Kunde tänka mig att släppa det och beställa en kvm till ändå men hade inte lust att betala mer i frakt än vad en kvm kostade- detta kunde de inte heller kosta på sig att hjälpa oss med, inte heller fick vi hämta på deras lager. Tycker att när man spenderat närmre 100k på ett företag att det kan finnas utrymme att vara lite tillmötesgående. Kort och gott- fina produkter men väldigt dålig kundservice.

25 mei 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Lotta! Vad tråkigt att du känner så. Hur gärna vi än hade velat har vi inte möjlighet att ta betalt för eller skicka enstaka plattor, eller erbjuda upphämtning från vårt lager i Kalmar. Vi förstår verkligen frustrationen kring det, och tar till oss feedbacken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättefin sten till ett bra pris

Jättefin sten till ett bra pris! Trevligt bemötande och snabb leverans. Supernöjd!

25 september 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Ulf! Vad härligt att höra att du är nöjd med stenen. Tack för att du tog din tid att lämna en kommentar. Önskar dig en fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dålig kundservice

De skickade för lite kvadratmeter enligt vår plattsättare och var otrevliga och ohjälpsamma när vi försökte lösa denna situation. Slutade med att vi kontaktade stenbrottet i Borghamn direkt, de var supertrevliga och hjälpsamma. Ibland räcker det inte med en snygg hemsida.

11 juni 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Fabian! Så tråkigt att du upplevde vår kundservice som otrevlig och ohjälpsam. Vi tar till oss det. Önskar dig en fin dag.

no invidual client servie

Product is nice, but client service is really bad. No effort to help individually. Its a shame that a nice product doenst have the same nice client service.

1 mei 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hi Rie! We’re very sorry to hear that and we will pass it on to customer service. Hope you’ll have a great day!

Kunnig prsonal

Hjälpsam kontaktperson som gav nyttig info om produkt och arbetsmetoder.

15 augustus 2022

Hej Simon! Tack för din fina respons, det glädjer oss. 😇

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har anvendt Lindanäs 30x30 på vores…

Vi har anvendt Lindanäs 30x30 på vores nye badeværelse sammen med den fuge der anbefales, og det er bare blevet så flot! De sten gør mig glad hver morgen :) Kan kun anbefale Östersjösten og at bruge natursten, det er så meget smukkere end keramiske fliser :)

1 mei 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Stine! Tack så hemskt mycket för din fina feedback! Hoppas du får en härlig dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Toppen! Kommer handla igen!

Köpte två jättefina fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. Den ena var dåligt emballerad och lite skadad i hörnet men inga problem att få hjälp med det via kundtjänst.

4 april 2022

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hej Julia! Stort tack för din återkoppling, vi för detta vidare! Det glädjer oss att du är nöjd med hjälpen du fick. Hoppas du får en fin dag!

Great customer service!

Great customer service!
I had an issue with my order and called to find a solution. They redid the order and sent it as express. Very satisfied!

4 augustus 2022
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Östersjösten Aktiebolag

Hey Mark! Thanks for sharing your feedback!

Dit is Trustpilot