Old Pix NL Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Eigenlijk 0,0 sterren waard! Bestelling geplaatst en betaald, levering zou binnen 5 dagen gebeuren, na 2 maanden nog niets ontvangen, behalve een mail om te melden dat 'mijn zaak gesloten is'!!! Nooit... Toon meer

... wat een waardeloos bedrijf. Pixmania blijkt al sinds 2010 niet aangesloten bij thuiswinkel.nl (waardoor een arbitragezaak niet mogelijk is). TV stuk net buiten officiele garantieperiode, maar Ned... Toon meer

Wij hadden een TV gekocht bij Pixmania, na aflevering bleek de doos beschadigd te zijn, en tevens het beeldscherm gebroken. Na een eindeloze discussie met pixmania, hebben wij uiteindelijk onze advoca... Toon meer

De bestelde iPod was zoek geraakt voordat deze bij mij was afgeleverd. Hierbij liet Pixmania mij als klant wachten tot zij zelf de iPod weer hebben gevonden. Ondertussen had ik wel betaald en kreeg ge... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prijs is goed , klantenservice niet

Over het algemeen liggen de prijzen van pixmania lager, maar als je dan naar klantenservice kijkt, krijgen ze echt een 1 op vlak van service.

15 november 2012
Logo Old Pix NL

Antwoord van Old Pix NL

Beste,
Uw bericht heb ik goed gelezen en reageer hier op.
Om u een persoonlijk en passend antwoord te kunnen geven kunt u alstublieft uw klant- of bestellingsnummer mailen naar claire@pixmania.com?
Met deze gegevens heb ik volledig inzicht in uw bestelling,
Claire

Ongelooflijk

Een Box besteld. Werd maar niet geleverd en op de site werd gemeld dat het product opeens niet meer voorradig was. Na regelmatig contact gezocht te hebben werd er een track&trace code uitgegeven. Hier kwam echter geen verzending in te staan. 2 dagen later een nieuwe track & trace.

Echter er is nooit een pakketje aangekomen. Als je in de track&trace kijkt staat er geen pakket aangemeld. Je kan namelijk gewoon een code aanvragen, maar dat wil niet zeggen dat je ook iets verstuurd hebt. Weer contact zoeken en er wordt doodleuk gemeld dat de TNT het pakket kwijt is. (tuuuuurlijk). Heb zelf ook een klacht aangemeld bij de TNT (kan namelijk) en die melden aan mij dat ze nooit een pakket hebben ontvangen van de pixmania. Echter Pixmania blijft volhouden dat ze het wel gedaan hebben. Paar dagen later (vrijdag) een e-mail dat het onderzoek van de TNT is afgerond. Ik heb de keuze tot het opsturen van een nieuw product, geld terug of een tegoedbon. Aangezien de bestelling voor mij moeder is ging ik even navragen wat ze wilde. OP maandag krijg ik opeens 3 mails met daarin de volgende meldingen: 1. Het geld is teruggeboekt naar uw rekening. 2. wij hebben het pakket van u terugontvangen en wij weigeren deze. 3. een bevestiging van annulering.

Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ze liegen, ze communiceren niet, ze maken beslissingen voor je. Ongelooflijk.

26 september 2012

Zodra er probelemen zijn dan geven ze niet thuis

Meerdere keren contact opgenomen over een batterij die niet juist was (bij een flip camera). Na meerdere telefoontjes en mailtjes heeft UPS deze opgehaald maar tot op heden geen geld terug ontvangen. Heb er echt genoeg van! Moet ik nou weer 100 keer gaan mailen en bellen? En dat voor 20 euro? Tip: koop bij een organisatie die ook een winkel in de buurt heeft! Of bijv Wehkamp die heeft wel een perfecte after sales!

8 juli 2012

Slechte service

Mijn hardeschrijf die ik hier gehad had was binnen 2 weken al stuk. meteen opgestuurd voor reparatie maar nu 4 maanden later heb ik hem nog steeds niet terug.
Slechte en trage service en arrogante medewerkers aan de telefoon.

6 juli 2012

service bedriegelijk slecht

een fototoestel gekocht maar buiten garantie stukgegaan.
Dit gemeld, terug moeten sturen rechstreeks naar een reparatie bedrijfje.
50 euro onderzoekskosten gefactureerd gekregen (niet op voorhand gemeld) dus ook niet betaald. Wel toestel kwijt.

Toestelwaarde 130 euro.......

inmiddels 2 jaar geleden maar nog steeds een slecht gevoel hierbij.

23 mei 2012

zeer slechte service

product voldoet niet aan de bestelling dewelke ik geplaatst heb (muurbeugel van 32" besteld en er wordt eentje geleverd van 30"). Pixmania schuift zijn verantwoordelijkheid door naar een andere verkoper, met het gevolg dat ik in het Italiaans moet corresponderen om HUN vergissing recht te zetten.
Uiteindelijk zeggen ze dat ze het product terug komen ophalen. Ik geef het product terug mee met taxipost. De volgende dagen krijg ik nog eens 2 verschillende mensen van taxipost aan mijn deur dewelke het product willen komen ophalen!
Ik krijg mijn geld niet terug, ik reclameer en dan beweren ze dat mijn prodcut nog niet terug gestuurd werd!
Nu, 2 maanden nadat ik het product hier ontvangen had, is dit probleem nog steeds niet opgelost!

6 mei 2012

waardeloze service

Op de website wordt vermeld dat bestellingen voor 13.00 uur geplaatst ook de volgende dag worden bezorgd, behalve dat hebben ze en extra snelle bezorg service waarvoor je extra moet betalen, deze optie had ik gekozen maar kreeg alsnog mijn pakket pas 4 dagen later!! Pixmania welke het extra betaalde bedrag voor snelle bezorging niet terug betalen en ging niet in op mijn mail waarom op de site staat vermeld dat het de volgende dag wordt bezorgd en dat dat niet klopt.kortom waardeloze service, hier koop ik nooit weer wat en raadt het ook aan anderen af! Jammer.

3 mei 2012

kassa :-(

Wil een usb stick kopen...na lang inloggen wordt deze van 16 euro bijna gefopt met express verzending van 7 euro, economy 3 euro maar duurt een week...daarna komt er standaard garantie bij van 3,20 en rare vip kaart die ik niet snap, kortom de prijs is bijna verdubbeld....??!!!!

Ik ga wel weer naar Bol.com toe gasten :-(

24 april 2012

goed

heel goede site!
enkel jammer van de soms dure zendkosten,
maar anders zeer tevreden van de aangeboden service.

20 april 2012

veel drukte weinig wol

veel geschreeuw van kortingen en keuze, maar in praktijk vind ik er niet wat ik zoek en maken de hoge verzendkosten de bestelling zeker niet concurrerend in prijs. ze proberen ook altijd slinks nog wat extra's in de winkelwagen te duwen.

11 april 2012