ProVeiling.nl Reviews 227

2,5

Diverse kavels die ik heb verloren (ben "overboden") zie ik enkele dagen later opnieuw verschijnen voor exact dezelfde startprijs??? Vreemde situatie, luister AUB naar de 100 andere 1-ster recenties... Toon meer

Na een negatieve ervaring mbt mijn aankoop bij Proveiling wil ik mijn complimenten geven aan hoe mijn klacht is afgehandeld. Ik had een keramiek glazen hoofd gewonnen en deze was door derde verz... Toon meer

Proveiling. Gemaild en gebeld omtrent een gewonnen kavel. Vrijdag 8 maart gewonnen, maandag order gekregen en gelijk betaald. Incl gratis verzending. Tot heden nog niks ontvangen, ook geen terugko... Toon meer

Zojuist hebben wij onze eettafel opgehaald, geen moment onveilig gevoeld. De medewerker van de veiling melde zich bij onze auto, na het checken van de gegevens konden wij de bus voor de opslag loo... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ProVeiling.nl (online veilingen) veilt dagelijks inboedel en inventaris uit faillissementen.

2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vreselijk!!!!!

Vreselijke communicatie.

10 juni 2024

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste mevrouw Van Elst, hartelijk dank voor uw review. Graag horen wij van u over welke order uw review gaat. U kunt contact opnemen met onze ServiceDesk via 085-4865752 (tussen 9.00 uur en 12.00 uur op werkdagen) of via info@proveiling.nl.

Kreeg mijn steelstofzuiger defect en…

Kreeg mijn steelstofzuiger defect en met missende onderdelen opgestuurd ,na mijn klacht werd ik afgewimpeld met het verhaal dat ze het product hebben getest en het werkte en er geen garantie is. Voel me opgelicht

27 mei 2024

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste heer Van Lier, hartelijk dank voor uw reactie. Uw steelstofzuiger komt uit een retourgoederen veiling zonder garantie, zoals vermeld in de titel van de veiling en nogmaals vermeld bij de kavelomschrijving. De kavels zijn allemaal vooraf getest en gecontroleerd. Voor deze veiling is een kijkdag georganiseerd, aangezien er geen garantie is op de kavels, zoals ook vermeld bij de kavelomschrijving. Wij zijn nog met u in overleg en wachten uw reactie af. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.

Misleidend, door het winnende bod achteraf als te laag te beoordelen.

via Marktplaats ben ik terechtgekomen bij proveiling.
Ik heb me ingeschreven.
Meegedaan aan een veiling.
Ik heb boven het minimum bod geboden.
Ik heb de kavel gewonnen!
(Ik kan mijn bieding dan niet ongedaan maken; mijn bod is bindend.)
Ik krijg een bevestiging dat ik de winnaar ben! (Yes!)

Maar dan:
De dag erna krijg ik dit bericht:
‘Helaas moeten wij u via deze weg mededelen dat de gewonnen kavel u niet gegund is.’

Proveiling bepaalt dus achteraf of ze wel/niet akkoord gaan met het bod. Er is echter een minimum bod waar ik aan heb voldaan.

Hun manier van veilen vind ik misleidend en niet transparant. Wellicht juridisch dichtgetikt. Maar dit voelt niet juist. Achteraf de koop terugdraaien omdat ze de bieding te laag vinden.

Doe aub je voordeel met dit bericht.

Mvg Chris

6 mei 2024

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste Chris, hartelijk dank voor uw review. Wij begrijpen de teleurstelling. Elke veiling is altijd onder voorbehoud van gunning. Dit is ook vermeld in onze algemene voorwaarden, die u heeft gelezen zoals u heeft aangegeven bij het aanmaken van uw account. Hier zijn wij zeker transparant in. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via tel. 085-4865752.

13 en 26 februari heb ik twee kavels…

13 en 26 februari heb ik twee kavels gewonnen/gekocht. Er bleek een mogelijkheid te zijn om de kavels te laten verzenden, waarvoor ik respectievelijk 24,95 en 19,95 extra heb betaald. De kavels zouden binnen 14 dagen verstuurd worden. Tot op de dag van vandaag is er niks verstuurd. Na meerdere keren contact te hebben gehad bleek dat de kavels verhuisd waren naar de verzendlocatie in Emmeloord en dat er door de drukte een achterstand was. Laatste contact was 28-3 en heb daarna niets meer vernomen op mijn mail. Ik hoop van harte nog iets te ontvangen, maar vrees dat dit ook wel eens tegen kan gaan vallen.

26 februari 2024

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste heer Creemers, hartelijk dank voor uw review. Wij hebben inmiddels wederom contact met u opgenomen om uw klacht op te lossen. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.

List en bedrog

List en bedrog! overbieden op een kavel waar er genoeg van zijn (zonder biedingen) maar toch die ene waar ik op heb geboden. Mijn conclusie is dat ze zelf bieden op kavels. Oplichting noem ik dat!

6 februari 2024

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste P.Wiem, hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat u geen prettige ervaring hebt op onze veilingsite. Wij zijn een eerlijk veilingbedrijf, die niet meebieden op de kavels. Graag zouden wij met u in contact komen, zodat wij kunnen nakijken wat er is gebeurd, waarbij wij wel kunnen melden dat overbieden op kavels, ook terwijl er kavel s zijn zonder biedingen, vaker voorkomt. U kunt contact met ons opnemen via info@proveiling.nl. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.

Een bed gekocht en niet compleet geleverd!

Een bed gekocht wat volgens de beschrijving inclusief lattenbodem en afstandsbediening verlichting geleverd zou worden.
----
Leveringsomvang:
1 x gestoffeerd bed
1 x lattenbodem
1 x afstandsbediening
1 x Instructie
----
Na een melding aan Proveiling is het bericht van hun dat je geen garantie hebt als producten stuk zijn of niet compleet. Er was geen kijkdag optie om het bed te bekijken dus eigenlijk geen openbare veiling.
Het is belachelijk dat Proveiling geen verantwoording neemt voor de aangeboden goederen.
Ik begrijp dat garantie lastig is met veiling producten maar je moet wel leveren zoals je dat volgens de omschrijving aanbiedt!

3 maart 2024

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste Violeta, wij hebben inmiddels u gemeld dat niet alle pakketten tegelijk worden geleverd. Wij houden contact met u om te horen of alles geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt dit zeker opgelost met u aangezien u wel degelijk garantie heeft op deze aankoop. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.

Dat is nou individueel maatwerk! Dank!

De gewonnen kavels kwamen met DPD niet af. Duurde echt lang. Had er weinig vertrouwen in of er nog wel iets kwam. Veilinghuis PRO veiling bemiddelde op effectieve manier en zorgde dat de goederen alsnog en keurig geleverd werden. Korte lijnen via mail en erg betrokken om levering goed voor elkaar te krijgen. Echt door hun inzet alles ontvangen en dikke ok! Ze staken er veel tijd in! Echt bijzonder

7 februari 2024

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste heer Dapperen, hartelijk dank voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, team ProVeiling.

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring! Vandaag heb ik een prachtige landelijke eettafel opgehaald bij ProVeiling en ik ben helemaal onder de indruk van hun service. Alles was tot in de puntjes duidelijk en goed voorbereid. De veilingmeester verwelkomde me op een zeer vriendelijke manier en bood zelfs een kopje koffie aan terwijl de 'jongens' mijn indrukwekkende 3 meter lange tafel in mijn aanhanger sjouwden.

29 januari 2024

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste, hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.

Na een kavel gewonnen te hebben had ik…

Na een kavel gewonnen te hebben had ik na een tijdje nog niets ontvangen en nadat ik contact had opgenomen met de servicedesk kwam de leverantie in 2 dagen tot stand.
Super communicatie en korte lijnen.
Een aanrader om op deze veilingsite transacties te doen.

20 december 2023

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste Folkert, hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling

Veilt kapot kavels

2-3 wachten op ontvangst van kavel. Blijkt kapot te zijn. na veel vijfen en zessen bericht dat ik een deel van mijn aanschafkosten terugkrijg. Maar geen verzendkosten (heen en terug) ook houden zij hun veilingopbrengsten. waardeloze graaiers.

13 november 2023

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste heer Mensing, hartelijk dank voor uw review. Wij hebben inmiddels contact met u gehad en aangegeven dat wanneer u een order retour stuurt, u het volledige bedrag van uw order teruggestort krijgt. Hier wordt niets op ingehouden. Het bedrag heeft u dan ook inmiddels retour ontvangen. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.

Zeer goede service

Zeer goede service , alles altijd zoals gepland ,zeer mooie artikelen ,beste veiling ik ooit deed , er kan geen enkele veiling aan prozeroveiling tikken ,vind hen de beste ooit ,klantendienst ook zeer goed, lost alles direct op

21 oktober 2023

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste heer Dhollander, hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.nl

top! Ben erg blij met mijn gekochte kavels

Ben erg blij met mijn gekochte kavels, 3 koelkasten mogen winnen. Een voor mij, een voor moeder en een voor mijn zoon en heb dit allemaal voor een fijne prijsje. Geweldig!
Bedankt proveiling ,fijn bedrijf voor ons de koopjesjagers :)

20 juli 2023

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste, hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.

Kansloze hut

Kansloze hut, veilen zaken die nadat je deze gewonnen hebt niet meer beschikbaar blijken te zijn, na een slechte ervaring toch nog maar een keer geprobeerd. Veiling gewonnen betaald maar nu afgemeld omdat de verkopende partij ineens de voorraad niet op orde heeft…….

4 juli 2023

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste heer Wiffers, hartelijk dank voor uw review. Wij betreuren dit ten zeerste. Wij hebben afspraken hierover gemaakt met de betreffende opdrachtgever om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.

Goed opgelost

Excuus, vergeten hier neer te zetten, dat alles is opgelost naar tevredenheid.

9 juni 2023

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste heer Van Westerveld, hartelijk dank voor uw review. Inmiddels hebben wij contact met u gehad en is uw klacht naar tevredenheid opgelost.

Voel me prima geholpen door de…

Voel me prima geholpen door de klantenservice na probleem met de verzending. KLASSE en ben al jaren klant van dit bedrijf. Kom op deze manier goedkoop en goed aan mijn spullen. SERIEUS zonder franje maar dat vraag ik ook niet. Tevreden

3 juni 2023

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste Anton, hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.

In Emmen de gewonnen kavels opgehaald

In Emmen de gewonnen kavels opgehaald. Ondanks dat ik geen bezichtiging had gedaan vielen de kavels niet tegen voor schappelijke prijs. Werd goed geholpen met laden. Nog een tip voor Proveiling: zware/lastige goederen vooraan plaatsen en ruimere kijk+afhaal tijden.

1 april 2023

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste, hartelijk bedankt voor uw review en uw tip. Wij gaan deze tip doorgeven aan onze collega's op locatie. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.

Vriendelijk geholpen bij het ophalen…

Vriendelijk geholpen bij het ophalen van de kavels.

1 april 2023

Antwoord van ProVeiling.nl

Beste Ricardo, hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team ProVeiling.