Diverse kavels die ik heb verloren (ben "overboden") zie ik enkele dagen later opnieuw verschijnen voor exact dezelfde startprijs??? Vreemde situatie, luister AUB naar de 100 andere 1-ster recenties... Toon meer
Na een negatieve ervaring mbt mijn aankoop bij Proveiling wil ik mijn complimenten geven aan hoe mijn klacht is afgehandeld. Ik had een keramiek glazen hoofd gewonnen en deze was door derde verz... Toon meer
Proveiling. Gemaild en gebeld omtrent een gewonnen kavel. Vrijdag 8 maart gewonnen, maandag order gekregen en gelijk betaald. Incl gratis verzending. Tot heden nog niks ontvangen, ook geen terugko... Toon meer
Zojuist hebben wij onze eettafel opgehaald, geen moment onveilig gevoeld. De medewerker van de veiling melde zich bij onze auto, na het checken van de gegevens konden wij de bus voor de opslag loo... Toon meer
ProVeiling.nl (online veilingen) veilt dagelijks inboedel en inventaris uit faillissementen.
Meander 32, 9231 DB, Surhuisterveen, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van ProVeiling.nl
Kreeg mijn steelstofzuiger defect en met missende onderdelen opgestuurd ,na mijn klacht werd ik afgewimpeld met het verhaal dat ze het product hebben getest en het werkte en er geen garantie is. Voel me opgelicht

Antwoord van ProVeiling.nl
via Marktplaats ben ik terechtgekomen bij proveiling.
Ik heb me ingeschreven.
Meegedaan aan een veiling.
Ik heb boven het minimum bod geboden.
Ik heb de kavel gewonnen!
(Ik kan mijn bieding dan niet ongedaan maken; mijn bod is bindend.)
Ik krijg een bevestiging dat ik de winnaar ben! (Yes!)
Maar dan:
De dag erna krijg ik dit bericht:
‘Helaas moeten wij u via deze weg mededelen dat de gewonnen kavel u niet gegund is.’
Proveiling bepaalt dus achteraf of ze wel/niet akkoord gaan met het bod. Er is echter een minimum bod waar ik aan heb voldaan.
Hun manier van veilen vind ik misleidend en niet transparant. Wellicht juridisch dichtgetikt. Maar dit voelt niet juist. Achteraf de koop terugdraaien omdat ze de bieding te laag vinden.
Doe aub je voordeel met dit bericht.
Mvg Chris

Antwoord van ProVeiling.nl
13 en 26 februari heb ik twee kavels gewonnen/gekocht. Er bleek een mogelijkheid te zijn om de kavels te laten verzenden, waarvoor ik respectievelijk 24,95 en 19,95 extra heb betaald. De kavels zouden binnen 14 dagen verstuurd worden. Tot op de dag van vandaag is er niks verstuurd. Na meerdere keren contact te hebben gehad bleek dat de kavels verhuisd waren naar de verzendlocatie in Emmeloord en dat er door de drukte een achterstand was. Laatste contact was 28-3 en heb daarna niets meer vernomen op mijn mail. Ik hoop van harte nog iets te ontvangen, maar vrees dat dit ook wel eens tegen kan gaan vallen.

Antwoord van ProVeiling.nl
List en bedrog! overbieden op een kavel waar er genoeg van zijn (zonder biedingen) maar toch die ene waar ik op heb geboden. Mijn conclusie is dat ze zelf bieden op kavels. Oplichting noem ik dat!

Antwoord van ProVeiling.nl
Een bed gekocht wat volgens de beschrijving inclusief lattenbodem en afstandsbediening verlichting geleverd zou worden.
----
Leveringsomvang:
1 x gestoffeerd bed
1 x lattenbodem
1 x afstandsbediening
1 x Instructie
----
Na een melding aan Proveiling is het bericht van hun dat je geen garantie hebt als producten stuk zijn of niet compleet. Er was geen kijkdag optie om het bed te bekijken dus eigenlijk geen openbare veiling.
Het is belachelijk dat Proveiling geen verantwoording neemt voor de aangeboden goederen.
Ik begrijp dat garantie lastig is met veiling producten maar je moet wel leveren zoals je dat volgens de omschrijving aanbiedt!

Antwoord van ProVeiling.nl
De gewonnen kavels kwamen met DPD niet af. Duurde echt lang. Had er weinig vertrouwen in of er nog wel iets kwam. Veilinghuis PRO veiling bemiddelde op effectieve manier en zorgde dat de goederen alsnog en keurig geleverd werden. Korte lijnen via mail en erg betrokken om levering goed voor elkaar te krijgen. Echt door hun inzet alles ontvangen en dikke ok! Ze staken er veel tijd in! Echt bijzonder

Antwoord van ProVeiling.nl
Wat een geweldige ervaring! Vandaag heb ik een prachtige landelijke eettafel opgehaald bij ProVeiling en ik ben helemaal onder de indruk van hun service. Alles was tot in de puntjes duidelijk en goed voorbereid. De veilingmeester verwelkomde me op een zeer vriendelijke manier en bood zelfs een kopje koffie aan terwijl de 'jongens' mijn indrukwekkende 3 meter lange tafel in mijn aanhanger sjouwden.

Antwoord van ProVeiling.nl
Na een kavel gewonnen te hebben had ik na een tijdje nog niets ontvangen en nadat ik contact had opgenomen met de servicedesk kwam de leverantie in 2 dagen tot stand.
Super communicatie en korte lijnen.
Een aanrader om op deze veilingsite transacties te doen.

Antwoord van ProVeiling.nl
2-3 wachten op ontvangst van kavel. Blijkt kapot te zijn. na veel vijfen en zessen bericht dat ik een deel van mijn aanschafkosten terugkrijg. Maar geen verzendkosten (heen en terug) ook houden zij hun veilingopbrengsten. waardeloze graaiers.

Antwoord van ProVeiling.nl
Zeer goede service , alles altijd zoals gepland ,zeer mooie artikelen ,beste veiling ik ooit deed , er kan geen enkele veiling aan prozeroveiling tikken ,vind hen de beste ooit ,klantendienst ook zeer goed, lost alles direct op

Antwoord van ProVeiling.nl
Ben erg blij met mijn gekochte kavels, 3 koelkasten mogen winnen. Een voor mij, een voor moeder en een voor mijn zoon en heb dit allemaal voor een fijne prijsje. Geweldig!
Bedankt proveiling ,fijn bedrijf voor ons de koopjesjagers :)

Antwoord van ProVeiling.nl
Kansloze hut, veilen zaken die nadat je deze gewonnen hebt niet meer beschikbaar blijken te zijn, na een slechte ervaring toch nog maar een keer geprobeerd. Veiling gewonnen betaald maar nu afgemeld omdat de verkopende partij ineens de voorraad niet op orde heeft…….

Antwoord van ProVeiling.nl
Excuus, vergeten hier neer te zetten, dat alles is opgelost naar tevredenheid.

Antwoord van ProVeiling.nl
Voel me prima geholpen door de klantenservice na probleem met de verzending. KLASSE en ben al jaren klant van dit bedrijf. Kom op deze manier goedkoop en goed aan mijn spullen. SERIEUS zonder franje maar dat vraag ik ook niet. Tevreden

Antwoord van ProVeiling.nl
Heb een Cartier horloge gekocht voor 1150 euro blijkt hij net te zijn!!!
Schandalig gewoon!
MENSEN LEES EERST KASSA VOOR JE TEGEN BOTS GAAT BIEDEN.
In Emmen de gewonnen kavels opgehaald. Ondanks dat ik geen bezichtiging had gedaan vielen de kavels niet tegen voor schappelijke prijs. Werd goed geholpen met laden. Nog een tip voor Proveiling: zware/lastige goederen vooraan plaatsen en ruimere kijk+afhaal tijden.

Antwoord van ProVeiling.nl
Vriendelijk geholpen bij het ophalen van de kavels.