Diverse kavels die ik heb verloren (ben "overboden") zie ik enkele dagen later opnieuw verschijnen voor exact dezelfde startprijs??? Vreemde situatie, luister AUB naar de 100 andere 1-ster recenties... Toon meer
Na een negatieve ervaring mbt mijn aankoop bij Proveiling wil ik mijn complimenten geven aan hoe mijn klacht is afgehandeld. Ik had een keramiek glazen hoofd gewonnen en deze was door derde verz... Toon meer
Proveiling. Gemaild en gebeld omtrent een gewonnen kavel. Vrijdag 8 maart gewonnen, maandag order gekregen en gelijk betaald. Incl gratis verzending. Tot heden nog niks ontvangen, ook geen terugko... Toon meer
Zojuist hebben wij onze eettafel opgehaald, geen moment onveilig gevoeld. De medewerker van de veiling melde zich bij onze auto, na het checken van de gegevens konden wij de bus voor de opslag loo... Toon meer
ProVeiling.nl (online veilingen) veilt dagelijks inboedel en inventaris uit faillissementen.
Meander 32, 9231 DB, Surhuisterveen, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Actieve hulp en service, ik ben vaste klant en kom er vaak, als er iets is word het goed opgelost,

Antwoord van ProVeiling.nl
Prima geholpen op de ophaaldag. Kavel werd keurig geladen door een vriendelijke heftruckchauffeur.
Contact met klantenservice was ook goed.
Verbeterpunten: vooraf vermelden of er een heftruck beschikbaar is voor het laden van kavels (en niet pas bij ontvangen factuur). Daarnaast was er een uitleverschema, dit is op zich geen probleem echter werd dit pas aangegeven tijdens het ontvangen van de koopovereenkomst. Niet heel handig.

Renault Master camperbus
Zijn op de hoogte gebracht dat de camperbus die zij aanbieden een te lage kilometerstand heeft, moet 150.000 km hoger zijn, bewijs aanwezig en aangeboden, maar laten deze gewoon op de veiling
staan.
Triest dat je zo je geld wil verdienen.
In antwoord op uw reactie,
Jullie hebben alleen aangegeven dat de kilometerstand niet logisch is, maar je had de kavel terug moeten trekken nadat je wist dat het fraude was, maar ja dan schiet je jezelf in de voet he.
Jullie zijn oplichters en dat weet je en nu zijn meerdere mensen ervan op de hoogte

Antwoord van ProVeiling.nl
Vandaag een aantal zeer interessante artikelen gekocht bij ProVeiling. Keurige prijzen en eindelijk een veilinghuis waar zelfs de heftruckchauffeur klantvriendelijk is. Hier ga ik vaker zaken mee doen.

Wat een dievenzooi.
Staat er een item met NUL biedingen.
openingsbod is bv 45,00
Wil je bieden , als eerste dus, moet je plotseling 50,00 bieden.
Ze jatten dus direct al 5,00 van je af, zonder dat er ook maar één bod is gedaan.
Waar in godsnaam dat openingsbod voor staat mag Joost weten. Bij echt iedere andere betrouwbare veiling is dan je eerste bod ook gewoon 45,00, géén 50,00 !!!
Prijzen zijn overigens nog hoger dan in de winkel.
reken ik de opgelden nog niet eens mee. Ook verdacht vaak dat de prijs opgedreven blijft worden. (proveiling computertje gekoppeld misschien?)
Makkelijk bedrog zo...laat maar. Zakkenvullers, om maar netjes te blijven . Had iets heel anders in gedachten voor dit soort.....

Superleuke spullen!! Paw patrol bus en toffe stoelen. Veel elektra en meer ♡♡♡

Antwoord van ProVeiling.nl
Een kosteloze annulering. Waarbij veel kavels niet gegund waren kunnen we een kleine kavel niet afhalen

Antwoord van ProVeiling.nl
Zeer snelle en bruikbaar antwoord, 100% geholpen.

Wat een Top Service hebben jullie mij gegeven ! 🌹

Antwoord van ProVeiling.nl
Bij deze hetwas een beetje verwarrend als je 2 facturen krijg dit is gelukkig opgelost door jullie mijn dank

Antwoord van ProVeiling.nl
Ik had buiten verlichting gekocht ter waarde van ongeveer een 189 € . Kavel ging verstuurd worden en na een aantal weken wachten toch maar contact opgenomen . Na heen en weer mailen krijg ik antwoord dat het door DPD bij de buren afgeleverd zou zijn . Bij alle buren gaan navragen en niemand zou iets ontvangen hebben , hebben trouwens ook geen briefje in de bus gehad dat ze aan de deur geweest zijn of bij welke huisnr het afgeleverd zou zijn . Dit is de 1ste keer dat ik iets koop bij proveiling en ik raad het ZEKER NIEMAND aan . Pure oplichterij noem ik dit en zal ook de nodige stappen zetten hiervoor .

Antwoord van ProVeiling.nl
Mijn vraag werd netjes, vriendelijk en op tijd beantwoord. De service die werd geboden bij mijn vraag oversteeg mijn verwachting. Top!!

Antwoord van ProVeiling.nl
Proveiling is een fijne veiling om aan deel te nemen. De veiling zelf is zeer transparant, o.a. het totaalbedrag incl. toeslagen zijn direct zichtbaar! Bij de kijkdagen zijn de aanwezige mensen zeer vriendelijk en behulpzaam. Zelfs bij de ophaaldag hebben ze echt tijd voor je en helpen ze ook een handje mee, dit in tegenstelling tot andere online veilingbedrijven1

Antwoord van ProVeiling.nl
Pro veiling heeft mij super goed geholpen met diverse artikelen.
In het verleden heb ik ook altijd goede zaken kunnen doen.

Antwoord van ProVeiling.nl
prima bedrijf met een uitstekende service.
Zeer goede en vriendelijke klantenservice, denken in oplossingen en niet in problemen.
kortom een aanrader !