Vi har hørt fra andre at man skal tjekke ud og ind mellem hvert stop. Så det gjorde vi da vi ankom til stationen med bus og ventede på toget, men lignede vi startede en ny rejse. Så ringede med det s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
F..... elendig håndtering af overgang fra rejsekort til basiskort. Man spæner rundt fra den ene ende af en statiom for at tjekke ind og ud, fpedi der kun er en kortlæse på en statiom Det er top... Toon meer
Jeg giver Rejsekort app 1 stjerne fordi der ikke findes 0 stjerner. For anden gang har Rejsekort app blokeret mig fra at bruge appen fordi de selv ikke kan finde ud af hvorhen jeg logger ind og ud, ti... Toon meer
Rejsekortet er blevet nedlagt!!!!!!!! Jeg har været så forbandet over den manglende information om basiskortet, som i øvrigt er i dårlig kvalitet og ikke særlig behageligt at håndtere og ikke særli... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Rejsekortet er fremtidens billet. Et plastikkort i samme størrelse som et dankort. En lettere, hurtigere og mere ligetil måde at tage bussen, toget og metroen på.
Contactgegevens
Denemarken
- www.rejsekort.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Rejsekort App er et kæmpe problem og en…
ADVARSEL MED AT BRUGE REJSEKORT APP.
Du skal ofte bruge nogle minutter på at logge ind på Rejsekort App på et stoppested, før du stiger på bus eller tog ellers fanges stoppestedet ikke.
Fredag den 9/1-26 er en hel bus 401A i Ringsted blevet kontrolleret efter en kort køretur. Alle fik en bøde som brugte Rejsekort app. Et svirp på rejsekort App var ikke nok som bevis kort efter påstigning. Det tager nemlig tid gennem mobilmast og server før en tur bliver registreret ordentlig og hvis stoppestedet/posten er nede eller du med bus er på vej mod næste stop, så kan du jo aldrig logge ordentlig ind på din rejse. Indtil da kan du svirpe og svirpe og login beviset forsvinder igen , når skærmbilledet slukker og det virker jo som snyd på bussen. Der kan nemt gå nogle minutter før din rejse er registret på en af de næste stoppesteder på rejsekort app, mens bussen holder stille og indtil da får du en bøde af kontrolløren.
Selvom du endda har alm. rejsekort med penge på, så dur det heller ikke altid i bussen, hvis det ikke kan scannes af bussen system.
Personligt kører jeg ikke mere med offentlig transport. Der findes jo ikke et validt rejsekort system uden at du får bøde på 1000 kr. for at rejse uden gyldig rejsehjemmel. Og du har ikke en jordisk chance for at undgå bøden, hvis du skal med bus eller tog og stoppestedet ikke kan pålogges i Appen eller Rejsekort scanner også er nede.
Forsøg på opkrævning uden grundlag
Rejsekort forsøgte at opkræve mig 400 kr. for en optankning af en rejse der aldrig var fundet sted. På trods af gentagne forklaringer fastholdt de kravet og sendte sagen videre til Collectia.
Det tog 1 opkald til Collectia, 2 opkald til Rejsekort og 9 mails, før de endelig fandt ud af, at fejlen var deres egen.
Det mest absurde var forslaget om, at jeg skulle betale pengene først for derefter at få dem retur. En intern fejl blev gjort til mit problem.
Meget dårlig sagsbehandling. Havde jeg ikke stået fast, havde jeg betalt for ingenting.
Rejsekort
Jeg er så træt af blive dikterer at man skal have en app til rejsekort er det en skal ting hvis jeg måtte skrive nogle grimt om rejsekort så havde jeg gjort det man har ik noget valg skal skal
Min mægderabat
Jeg har i en længere periode været i dialog med jeres kundeservice, da mit oparbejdede rabattrin 6 ikke blev overført korrekt i forbindelse med skiftet til appen. På trods af gentagne henvendelser er problemet stadig ikke løst.
Da jeg er tvunget til at benytte appen til mine daglige rejser, betaler jeg i øjeblikket en væsentligt højere pris pr. rejse, end jeg er berettiget til.
Jeg er nu "kun" på rabattrin 4 på appen, hvilket betyder, at jeg reelt set betaler for jeres tekniske udfordringer. Jeg er gentagne gange blevet mødt med standardsvaret om, at "min frustration er noteret". Dette løser dog ikke det underliggende problem eller stopper det løbende økonomiske tab.
Det er ikke rimeligt, at kunden skal bære de økonomiske omkostninger for en fejlslagen teknisk implementering fra Rejsekorts side. Jeg forventer derfor At mit rabattrin på appen dags dato bliver opjusteret til det korrekte niveau (trin 6). At der foretages en beregning af differencen mellem det, jeg har betalt på trin op til trin 4, og det, jeg skulle have betalt på trin 6, og at dette beløb refunderes til min konto.
Jeg synes det er for dårligt at man…
Jeg synes det er for dårligt at man fjerner rejsekort som man sætter pengene på, det nye som kommer kan man ikke sætter pengene på, man betaler på sit hævekort, og det er simpelthen så dårligt, for hvad nu hvis man ikke har penge på sit hævekort så kan man ikke rejse nogle steder. Så det rejsekort er i gang med hel hen i vejret og er ligeglad med kunderne og de rejsende
Hold op, de gider end ikke svare
Hold op, de gider end ikke svare, når man skriver til dem. Giver ikke meget for deres indsats. Det skulle lige være et privat firma, så var ledelsen smidt på porten. Ynk, ynk, ynk.
Hvis rejsetiden stiger fra 60 til 61…
Hvis rejsetiden stiger fra 60 til 61 minutter på samme ud/hjem strækning?
Så stiger rejseprisen fra 17,25kr til 25,50kr svarende til en stigning på ca. 47,82%
Godt Nytår!🧨
Forslag til Rejsekort appen
Generelt haft fine oplevelser med appen. Men synes dog godt der kan være plads til forbedring. Som fx at tillade at man tjekker ind igen efter man ved en fejl har fået tjekket sig ud.
Det fysiske kort tillod at man tjekkede ud og ind igen hvis bare det var på samme lokation og inden for en hvis rum tid. Det troede jeg også gjorde sig gældende for appen men der tog jeg grueligt fejl og har dermed betalt 53 kr for en rejse der koster 30 kr mindre. Der fik jeg også pænt besked herom, at det står skrevet i deres vilkår at det ikke gælder ved appen, da jeg henvendte mig med problematikken.
Så kan man sige at det er mig der kvajer mig og jeg bare ska æde den. Det gør jeg denne gang. Har så lært at appen har mangler i den retning og at man dermed ska være sikker på det den rigtige station jeg er stået af på, bevares.
Håber at det på sigt bliver gjort ens :)
God kundeservice!
Havde lavet en fejl i appen så jeg havde fået tilsluttet appen selvom jeg var i egen bil, men oplevede hurtig kundeservice og fik hurtigt de penge jeg havde betalt tilbage
Plat og svindel virksomhed som de…
Plat og svindel virksomhed som de fleste af os næsten er tvunget til at bruge
De opkræver for mange penge for en tur der normalt koster 56kr nu 238 kr , det er selvfølgelig en fejl men i vil ikke rette den , og jo jeg har været i kontakt med jer !!!
2 betalingsmetoder er åbenbart ikke nok
Jeg er i dag blevet blokeret, fordi de ikke kan trække penge fra min MobilePay. Det kan alle andre ellers godt. Så jeg gik ind og tilføjede mit dankort. Men det kan de heller ikke bruge. Det er ellers heller ikke noget problem nogen andre steder end på deres app……den app jeg aldrig har ville have i forvejen, men kortet udgår jo, så…. Super fedt jo! Dejligt nemt at bruge offentlig transport.. 👎
Overbetaling
Har i dag kørt turen fra Valby til Stormbroen, City, tur/retur. Tjekkede ud og det blev 15,40 ( pensionist)
Det blev et meget kort ophold og vi kørte hjem igen. Endnu engang 15,40kr.
Min kone gjorde det samme, dog var hun smartere og brugte DSB appen. Det blev 2 x 17 kr. ( ikke pensionist) men her gik appen ind og modregnede, så det blev en rejse med forlænget rejsetid, og regningen blev sat ned til 28 kr.
Så ud med rejsekortet og ind med DSB appen.
Utrolig forældet system
Utrolig forældet system, der koster folk penge i tab. Den mindste webshop kan levere en bedre oplevelse.
Har betalt for meget for flere rejser i…
Har betalt for meget for flere rejser i længere tid, har derfor kontaktet Rejsekortet på telefon, der oplyste at jeg skulle skrive hvilke turer det var. Dette har jeg gjort men der gik 14 dage før de skrev tilbage at anmeldelsen var sendt videre til en anden afdeling. Da jeg ikke har hørt noget skrev jeg igen til dem. Nu er der gået 2 1/2 måned og jeg har stadig intet hørt.
Utroligt at ingen vender tilbage, jeg vil grene have de penge jeg har betalt for meget. Dårlig service.
Rejsekort er forfærdeligt!
Rejsekort er forfærdeligt!!
Fik stjålet mit rejsekort i oktober og får nu en regning på 564 kr. fordi der er en som har taget det og kørt fra Roskilde til København videre til Odense, og tilbage til Købehavn igen.
Ringer til kundeservice og de siger bare, at jeg har at betale fordi man selv hæfter for beløbet.
Hvor mange gange er jeg ikke blevet stoppet i at checke ind fordi min saldo var i minus, men åbenbart kan tyven godt checke ind i Odense når han er omkring 300 kr. i minus.
Komplet elendigt system
Nedlægning af fysisk kort
Én ting er at fysiske kort bliver nedlagt - noget andet er at alle de påmindelser der er om det på stationerne melder ud at dette først sker i foråret 2026. Og ALLIGEVEL er man begyndt at trække hætter over halvdelen af standerne på stationerne. Som et vink med en vognstang om at man bør skifte til app'en. Og så er der basiskortet - et fysisk kort, men en betydeligt mere besværlig løsning som også er et led i kampen om at genne alle brugere over på app'en.
Nu er det bare sådan at nogle af os stadig godt kan lide at ALT vores ID og fremgang i verden IKKE er samlet på ÉN platform som kan løbe tør for strøm, blive væk, blive stjålet, blive tabt og gå i stykker... you name it. Synes det er direkte svinsk at man på den her måde bliver tvunget over på en digital løsning (som i øvrigt ikke fungerer, hvis man skal tro på alle anmeldelserne herinde). Og nu stopper folk op lige foran metro og S-togs døre for at tjekke ind og ud på mobilen - så det har altså ikke hjulpet på fodtrafikken heller.
Alt i alt en godt og grundig irriterende unødvendig udvikling af noget som fungerede fint.
Sikke en dårlig service
Jeg forsøger at hjælpe mig mor med hendes rejsekort der ikke virker. Kortet står i min mors navn men det er tilknyttet mit dankort. Hun ville ikke hjælpe, og da min mor bor 125 km væk fra mig, så kan jeg ikke bare lige køre hen til hende, så hun kan identificere sig. Jeg kender også GDPR, så det at kortet er tilknyttet mig identificere mig og at jeg derfor kan hjælpe, hold op I trænger til at komme på kursus i kundeservice, for det eksistere absolut ikke hos jer.
Boykot rejsekort app og bestil et basiskort
Vi har ikke brug for endnu en app og slet ikke en dårlig en af slagsen. Vi har heller ikke brug for, at folk sagtner farten på vej ind i toget, mens de har hovedet nede i telefonen, så man ikke kan komme ind / frem i toget. Man kunne jo sige sig selv, at det ville ske.
Jeg slæber normalt på meget og kan ikke betjene min telefon med en hånd. Det er alt for besværligt at skulle stille taskerne på jorden for at finde telefonen frem. Et kort kan man betjene med en hånd, så det bliver et basiskort for mit vedkommende, selvom det lyder irriterende, at man skal tjekke ind og ud, hver gang man skifter.
DSB er ekspert i dårlige løsninger.
Det værste tiltag I NOGENSINDE har…
Det værste tiltag I NOGENSINDE har lavet er den for*ulede app!!! Den virker aldrig og pengene trækker ikke selvom der er penge på kortet, totalt spild af energi, BEHOLD REJSEKORT FYSISK
Rejsekortet app
Blev vækket kl 03:12 af en sms der fortalte at de ikke kunne behandle min betaling og at appen var blokeret. Så var så (heldig) at jeg tager bussen på arb. Ved Bagsværd St så jeg kunne købe en billet i en automat til en højere pris. Havde brugt rejsekortet app i en måned hvor der ikke har været problemer med betaling. Kontakte kundeservice de oprette en dag. Blev vækket næste morgen af en sms kl 03:28 at jeg skulle kontakte kundeservice jeg ringede til dem hvor jeg fik at vide at jeg skulle kontakte min bank. Kontakte banken de kunne ikke se problemer. Så jeg måtte betale højrer pris for at komme på arbejde, dag nr 2 ringede kundeservice hvor de skulle ringe mig op det gjorde de aldrig. Så vi anbefale at du få et plastik kort hvis du skal bruge rejsekortet.