Rejsemaegleren Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og god kontakt, som alt sammen forgik over mail, som passede mig rigtig godt med en travl hverdag, hvor man ikke altid kan tale i telefon. Den sammensatte rejse med fly + hostel + foredr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Speedwaytur til Prag! Rejsemægleren arrangerede flytur fra Billund til Prag med transfer til og fra lufthavnen. Alt fungerede og klappede perfekt ned i mindste detalje. Næste gang vi skal på rur... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjemvendt efter 3 fantastiske dage i Prag. Vi var en gruppe på 8 nordjyder som virkelige har fået en på opleveren. By vandring - Middelalderaften samt sejltur . Takket været Henke s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gruppetur til Prag: (13 personer) Virkelig fin service, alt fungerede, hele turen var en super god oplevelse.

Bedrijfsgegevens

1. Excursiebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rejsemægleren tilbyder billige grupperejser og studieture til hele verden. Vi giver prisgaranti samtidig med at vi stadig giver den gode kvalitetsmæssige oplevelse og service. Vi tilbyder 24timers nødtelefon, samme konsulent fra første henvendelse til opfølgning når gruppen kommer hjem og vi kan sammensætte det nødvendige faglige program således at jeres grupperejse eller studietur bliver en succes.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fra gnidningsfrit til katastrofe..

Jeg har nu to år i træk rejst med Rejsemægleren til Prag i uge 7 med mit gymnasium og havde i 2012 en fantastisk tur, med masser af positive ting. Hele turen forløb let, vi fik alt hvad lovet og prisen var i orden.
I år derimod var der kommet andre boller i suppen. Vi var lovet henholdsvis: Dansk buschauffører, en medarbejder fra Rejsemægleren med i hver i bus i tilfælde af besvær, mulighed for at komme i kontakt med firmaet nede i Prag på flere locations, bl.a. vores hotel. Gode enten 3/4 mandsværelser og meget mere. Ingen af disse ting blev overholdt. Vi havde alle tyske chauffører på turen ned, ingen kontaktperson i nogle af busserne, kun et enkelt sted i Prag var det muligt at komme i kontakt med Rejsemægleren og det var på Beer-factory, et i forvejen meget proppet sted med ikke alt for meget plads og lang kø, da alle virkede glade for idéen om at klage... Vores værelser var SMÅ 2 mandsværelser, hvor man havde stilt 1 eller 2 ekstra "senge" ind, de fleste senge var en bænk med et lagen. Desuden kørte en af vores busser i grøften da vi ikke havde nogle chaufførskift selvom busturen endte med at tage 18timer.
På deres hjemmeside virkede det klart at man skulle købe nogle armbånd til en pris af 279kr, men i realiteten var de ikke til meget brug, med mindre man tog på meget overfyldte diskoteker, da det var meget begrænset hvor man kunne bruge disse armbånd henne.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En selv arrangeret tur havde der været mere styr på.

Er en af de mange der var klar på at give den gas i Prag. RM virkede professionelle når jeg snakkede med dem her hjemme, så jeg kunne ikke forstille mig så dårlig behandling som jeg og mine kammerater fra skolen oplevede dernede. At et busselskab, i følge rejsemægleren (RM), hopper fra 10 dage før er en ting, og jeg følge den panik de har følt. Men det er ikke en undskyldning for tyske chauffører der ikke kan et ord engelsk. I det tilfælde må det være arrangørens opgave, at sørge for at der er en dansk- og tysktalende guide med på bussen. Man får at vide, at vi er hjemme mellem 23 og 05 om natten, dette bliver senere ændret til 03.30, en umildbar forbedring, alligevel er vi først hjemme kl 07, hvilket er udenfor deres oprindelige 6 timers store interval.

En dårlig bus tur er en ting. Da vi så kommer til hotellet i Prag, er de lovede guider der skulle sælge os vores "party-armbånd" og hjælpe os godt ind i ferien ikke tilstede. Vi tænker fair nok og ringer til RM for at høre hvor langt de er? Som svar til dette fik vi denne besked: "I kan tage en taxa til Beerfactory (RM's hovedkontor) og købe dem selv". Denne taxa skulle være på egen regning for 120 gymnasie elever hvor langt største delen aldrig har være i Prag. DETTE ER RINGE SERVICE!. Nå men ser vi bort fra de nu 2 store brud på deres egne krav til dem selv, så gik vi godt igang med festen på hotellet og tog i byen. Vi havde lidt problemer med at finde vores diskotek, men støder til vores umildbare glæde på 2 RM guider. Så skulle man jo tro at de kunne guide os, men de har ingen info fået om noget fra deres arbejdsgiver, RM, og det ender med at vi må guide dem til deres hovedkvarter, og fortsætte vores vildfarende søgen efter aftenens diskotek.

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det, de overholder ingen af de løfter der var givet os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

fortvivlet og i lommen på RM

Det har været et rent helvede, at være i lommen på rejsemægleren! jeg har været en form for mellemled mellem rejseselskabet og 222 elever på min skole, og jeg har aldrig været så fortvivlet i mit liv! Det var tydeligt at rejsebureauet ikke havde kontakt i de forskellige instanser i bureauet , og de udsendte turguider, som skulle være en ''hjælp''' , var åbenlyst kun med for, at få en bytur ud af det! aldrig har jeg mødt så ansvarsløse mennesker! Jeg er rystet over hvordan et firma, kan være fyldt med så mange mennesker, der alle påtager sig en så vigtig rolle for flere 1000 af mennesker uden at føle det mindste ansvar eller have evnen til at handle og ønsket om at løse problemerne.
Så simple ting som at sende et aftalt antal busser afsted til et bestem antal elever, kunne ikke engang lade sig gøre, hverken på afrejsen fra kbh eller prag. På hjemturen blev 10 af os efterladt, da der ikke var buspladser nok. De andre busser måtte køre afsted uden os, da de skulle nå den sidste færge! jeg prøvede at komme igennem til turguiderne og chefen for RM, men den gik direkte på telefonsvaren. Vi endte med at komme hjem, men det var nærmere vha. held end forstand!
Antallet af hotelværelser stemmede heller ikke overens med gæsterne, og vi fik helt andre værelser end lovet!
Hvis disse ting ikke engang fungerer, kan intet vel? Alt denne dårlige planlægning og kontakt i firmaet, skyldes muligvis, at RM er et alt for grådigt firma, som har været alt for ambitiøse, de skulle have valgt at rejse med max halvdelen af gymnasierne. Det ved de nok allerede selv, ellers finder de ud af det, når de snarest går konkurs...

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ALDRIG følt mig så røvrendt før, utroligt man kan være så uproffesionel.

Inden vi overhovedet er rejst mod Prag, var der ikke styr hvilken dato vi skulle afsted fra Brøndby Gymnasium. Den første meddelse vi fik fra rejsemægleren var, at vi skulle afsted d. 8/2-2013 fra Brøndby Gymnasium. Et par dage senere står der så inde på deres hjemmeside, at vi nu skal afsted d. 10/2-2013, men 2 dage før blev det lavet om til d. 8 igen med afrejse kl. 19.30 hvilket buschaufføren heller ikke overholdt, som oveni købet var tysker hvor vi var blevet lovet danske chauffører eller en guid på bussen. Ikke nok med der kun var en chauffør, så kørte han uden tvivl i for lang tid og afpressede os 150 euro for et ødelagt toilet, som allerede var i stykker da vi tog afsted. Beltalte vi ikke, så ville vi blive smidt af på rasteplads omkring 150 km. fra Prag.
På hotellet oplevede jeg en voldelig opførsel fra en ansat, som smed mig af en stol og råbte "fuck you" da jeg sad på da jeg var inde på nogle venners værelse, som jeg blevet ret så chokeret over, ikke det at vold er noget nyt i verden i dag, men at det var fra en ansat der opførte sig sådan overfor en gæst, det er i al sin enkelthed bare ikke godt nok. Da vi skulle tjekke ud, kunne vi ikke få vores depositum, fordi hotellet ikke kunne nå at tjekke alle værelserne, så rejsemægleren ville få pengene først og derefter os. Jeg ved allerede nu, at dem vil vi ikke få igen, for aldrig har jeg oplevet et mere korrupt land end Tjekkiet, og de fører det til fulde ud i Prag.
En ting jeg dog er sikker på, er at jeg aldrig nogensinde rejser med Rejsemægleren igen. Dårlig informering, ikke en skid tjek på busserne eller på vores afrejse dage eller tidspunktet vi skulle afrejse, om det var i Danmark eller i Prag, så har der ikke været styr på noget. Jeg håber ALDRIG Rejsemægleren får lov at arrangere rejser igen, det er de simpelthen ikke dygtige nok til!!

Under al kritik

Vores buschauffør startede med at køre ind i de sten, der lå ved skolen, hvor vi blev hentet. Han talte kun tysk, selvom vi var blevet lovet danske chauffører. Derudover var der ingen guider fra Rejsemægleren med i busserne, som vi ellers også var blevet lovet.. Der var heller ikke salg af drikkevarer i bussen, som vi var blevet lovet. Vi kørte til Gedser for der at få at vide, at vi skulle have været i Rødby, hvorfor vi måtte vende om igen. Der var ikke chaufførskifte undervejs trods den ca. 15 timer lange tur. Efter et stop begyndte buschaufføren at køre selvom vi stadig manglede 2 personer. Ja, det var ikke ligefrem tilfredsstillende. Informationen var generelt rigtig dårlig på ferien. Sidste år var der omkring 2000, der rejste til Prag med Rejsemægleren. I år var det ca. 9000, så rejseselskabet har handlet over evne. Det skal dog siges at hotellet var fint og at hjemrejsen var god bortset fra en mindre forsinkelse. Men det kan ikke blive til mere end én stjerne, for det var utilfredsstillende.

Uprofessionelt svindlerfirma

Vi var 4 piger der havde bestilt en rejse til Prag i vinterferien, og til at starte med blev vi oplyst at ferien ville forløbe sig fra d. 16-22 februar, hvilkede passede fint ind i vores planer. Da vi skulle have haft alle oplysninger omkring ferien d. 20 januar, og endnu ikke havde fået dem d. 23 januar, blev vi mere og mere urolige. Tonsvis af ubesvarede emails sendte vi. Pludselig blev rejsen ændret til d. 18-24 februar, og vi ønskede at høre mulighederne for ændring i billetterne og eventuel annullering, men stadig ingen svar. Heller ikke på mobil, hvor vi ringede forgæves!
Da en af os 4 blev indlagt grundet alvorlig sygdom, blev det fast at vi ikke turde at tage af sted, da hun nemt kunne få et eller flere tilbagefald på turen, fik vi solgt vores billetter. Da vi endelig ( 3 uger efter første mail) fik svar, sagde rejsemægleren at det var for sent at ændre - men hvis de havde svaret den dag første mail var blevet sendt var det ikke for sent! der var vi blevet snydt, og tilbageholdt for oplysninger!
Derefter ville vi annullere rejsen, men det ville de ikke lade os gøre. Til sidst, efter vi satte advokat på sagen, undsyldte de og sagde de ville overføre 50% af beløbet som annullering på rejsen senest dagen efter. Det er nu en uge siden, og vi har ingen penge fået! Nu besvarer de hverken mails eller telefonopkald fra os. Generelt en super dårlig oplevelse, uproffesionelle svindlere. ØV. kan virkelig ikke anbefales på nogen måder! Desuden henviser rejsemægleren til deres betingelser - som aldrig nogensinde er blevet skrevet under af os, eller som vi nogen sinde har erklæret os enige i. Det er det rene svindleri. ØV! Super dårlig kundeservice.

11 februari 2013
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uproffesionelt, plat, dårligere end amatør, skifter ændringer som jeg skifter sokker

Jeg bliver helt ramt, har fået en dårlig start i ferien. han lover mange ting, får intet. Er faktisk usikker om det her bliver til noget. De skifter vores rejsetider og dage som det passer dem. HVIS jeg nogensinde skal til Tjekkiet - Prag, tager jeg flyet, om så jeg skal betale 2000 kr ekstra. Servicen og informering sucks hard.
Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne, havde jeg gjort det.

Do you EVEN LIFT ?

FORFÆRDELIGT!!

HEJ!! Det er yderst irriterende at vi i første ende betaler for en tur som der er afsat en dato til.. Det er i sidste ende absurd at turen ikke for at tale om at vi rejser 2 dage senere end planlagt, så bliver tidspunktet også rykket natten før vi skal afsted.. Det er uacceptabelt, som gengæld kunne man forstille sig noget for besværet, men det er heller ikke på tale.. Kort sagt: AMATØR REJSEMÆGLER !!!

Forfærdeligt

Jeg har simpelthen aldrig prøvet noget lignende. Deler os op på to hoteller, dernæst finder vi ud af at afrejse og hjemrejse er booket de forkerte datoer, de rykker vores hotel men kan ikke rykke færge -og bustider til de rigtige dage. Tilbage til de gamle hoteller og afrejse to dage senere end planlagt - 15 timer inden afrejse formår de alligevel at rykke vores bus -og færgetid otte timer længere hen, hvilket vil sige at vi mister otte timer i Prag og ikke får det vi har betalt for! Vi har ikke fået alle informationer vi er blevet lovet, og fik buslisterne to dage inden afrejse! Det er slet ikke i orden.
Jeg kan næsten ikke finde ud af, hvilket selskab der er det største amatørselskab, Rejsemægleren eller Scanway? Jeg forstår ikke hvorfor dette selskab overhovedet eksisterer, ejeren burde få sig en ny profession!

Dårlig service og uprofessionelt

Aldrig i mit liv har jeg oplevet ringere informering og service. Det er under al kritik.

Planen var 8-14 blev 3 dage før ændret til 10-16, trods utallige rykkere omkring hvad status på rejsen var. Afrejse datoen for den 10 kl 14.30 blev ændret til 22.00

Plat og uprofessionelt
Hold jer væk hvis I vil risikere jeres tur får mange ændringer.

Prag i efterårsferien.

Havde en kanon tur, lige fra flyrejse med Norwegian, transfer til og fra hotel samt ophold på hotel Vitkov. Rejser helt sikkert med rejsemægleren igen. Solid kvalitet til små penge.

19 oktober 2012