Utrolig dårlig virksomhed med endnu ringere service. Jeg bestiller 2 glas som ikke er i den størrelse som forventet - svært at vide når der ikke gives særlig meget information på hjemmesiden omk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Modtog grillbesik der efter 3 gange opvask i hånden ligner noget der er flere år gammelt. Kontaktede kundeservice som mener at der vil komme patina på den slags bestik. Bestikket er 10 dage gammelt og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte TRAMONTINA grill bestik mandag morgen. Skrev en mail senere på dagen om det kunne blive afsendt samme dag, da det er en fødselsdagsgave til torsdag. Fik svar tilbage at det egentlig først l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har bestilt en havepejs… fandt lige den rigtige ved Roba og bestilte den fluks 😊 super let, fik den leveret få dage efter og samlede den uden problemer. Et lækkert produkt som matchede mine forventn... Toon meer
Roba.dk er en professionel isenkræmmer, med mange års erfaring indenfor kvalitetsprodukter til dit hjem.
Kliplev Søndergade 10,, 6200, Aabenraa, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det var nemt at finde det jeg skulle bruge . Hurtig levering
Jeg køber et bålfad, og det kommer hurtigt. Der er fejl i malingen, og jeg ringer til kundeservice og de siger at hvis det vurderes som en fejl, så får jeg en returlabel. Jeg sender mailen med billede, og får svaret at der står på hjemmesiden at det er et råt produkt. Så jeg har fået lov at betale fragt begge veje og kommer til at stå uden produkt og nogle penge fattigere. Det er simpelthen for dårligt. Tør ikke købe noget der igen.

Antwoord van Roba.dk
Købte et bålsted til haven.
Det er fyldt med buler og en stor afskrabning.
Dårlig paskram trods 2000 kr
Sender mail for 2 dage siden og en i går
Ingen henvendelse endnu..
Synes virkelig det dårligt...
Det er første eneste og sidste gang der bliver lagt penge der

Antwoord van Roba.dk
Hvis man sælger noget der er "verdens bedste" kan det vel kun give 5 stjerner. Produkterne utroligt godt beskyttet i indpakning og mulighed for at betale m. Mobilepay fuldender købet.

Antwoord van Roba.dk
Hurtig levering og høflig, effektiv kundeservice. Modtog en grillrist som desværre var svejset for dårligt sammen. Henvendte mig til kundeservice, som straks fik sendt en ny afsted fra producenten.

Antwoord van Roba.dk
Hurtig levering pakken kom dagen efter.
Grillbestik er meget flot billig pris.

Antwoord van Roba.dk
Simpelthen så ringe kvalitet.
Fik et bålfad med bord i bryllupsgave.
Bordpladen "kan ikke tåle det danske vejr" skriver de på deres side og derfor kan det ikke byttes.
Resten af bålfadet og gnistfang var komplet rusten efter blot en enkelt sommer - hvor der vel at mærke ikke engang havde være bål i.
Butikken har solgt et latterligt ringe produkt men vil hverken i dialog om det eller acceptere ansvar. De henholder sig blot til at bordpladen skulle have været opbevaret tørt og bruger det til at afvise al anden kritik.
Seriøst - det er et bålfad der åbenbart kun tåler indendørs brug. Og det kostede 3000 kr !!!
Øv øv

Antwoord van Roba.dk
Hurtig hjemmelevering og sød og personlig kundeservice 👍🏼 produkt 100% som forventet :)