Rødvig Kro & Badehotel Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi er kommet på badehotellet i mange år og har haft mange gode stunder . Familen havde booket bord i lørdags til en frokost. Vi ventede en time på vores smørrebrød. Tjenerne havde rod i bestillingen... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

4 personer fra Nykøbing Falster har fået det dyreste og noget af det ringeste smørebrød til den pris. Så det er ikke et sted vi anbefaler til andre og ydermere prøve at snyde os for 400 kr. Vi havde h... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Personalet virkede søde, og morgenmaden var god, men vores værelse som skulle være hyggelig badehotels-stil, var en mærkelig tilbygning med 3 senge og løst laminat-gulv. Måtte selv gå op i den rigtig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. ook in
  3. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Rødvig Kro & Badehotel er et autentisk badehotel beliggende ud til Østersøen og Unesco Verdensarv Stevns Klint. Badehotellet har 19 unikke værelser, de fleste med havudsigt. Der er flere hyggelige og atmosfærefyldte lokaler også med havudsigt. Om sommeren dækker vi op i den blomsterrige sydvendte gårdhave. På badehotellet afholder vi også alle livets fester og møder og konferencer og vores a la carte restaurant er åben alle dage. Vi har to tilstødende annekser med hotelværelser, som ligger i kort gåafstand fra badehotellet. Stevns Klint Strandpension ligger med udsigt til hav og klint. Kridthuset ligger i Rødvig by. Vi ser frem til at byde jer velkommen i Rødvig!

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ikke nogen super oplevelse

Vi var 2 par til dining week. Vi blev blæst bagover af dårlig lugt i restauranten.
Maden var ok uden at være prangende.
Vi betalte en formue for postevand. 35kr pr Pers. Og det var uden is!
Næppe et sted vi vælger at genbesøge uden for dining week.

14 februari 2025

Ikke nogen fantastisk oplevelse

Allerede i vindfanget blev vi mødt af en fæl dunst af kloak, steder havde forsøgt at dulme stanken af råd med div duftdimser. Det virkede ikke! Overtøjet måtte ud til luftning efter hjemkomsten. Restauranten bar også præg af dårlig lugt, hvilket ikke gjorde noget godt for madoplevelsen.
Maden var middelmådig ( dining week) og så betalte vi 35kr pr gæst for postevand = 140kr for en lille karaffel. Vi betalte ialt 860 for drikkevarer. 2 fl vin og 1 kande vand.
Jeg tror ikke vi bliver stamkunder. Det bedste ville have været udsigten… men den var ikke til dining week kunderne.

14 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggeligt sted med god mad

Vi var ude at spise ifm Dining Week. Virkelig god betjening og dejlig mad.

Det bedste var omgivelserne, som med ild i pejsen, hyggelig stemning og flot udsigt var prikken over i'et.

Tak for oplevelsen, vi kommer er smut forbi igen.

10 februari 2025

Perfekt Ophold

Vi sov på Kridthuset, dejligt sted, pænt og rent. Maden og servicen på Rødvig Kro, var bare helt perfekt. Det var et meget dejligt ophold.

12 november 2024

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Tak for de fine ord. Vi sætter pris på at du har taget dig tid til at anmelde os, vi håber at se jer igen en anden gang:-)

Vi havde glædet os …

Vi havde glædet os og første hånds indtrykket var godt.
Men maden var virkelig under middel. Der blev ikke rådgivet om vegetar mad. Vi ventede på betjening og efter 20 min kunne vi bestille vin. Dernæst ventede vi 45 min på forretten. De havde mistet overblikket.
Morgenmaden var under middel med skiveost og rullepølse. Der var tilbud om paleo rugbrød som var et plus, men det hang ikke sammen med det øvrige som blev serveret.
Peb hotellet op med friske blomster istedet for plastik blomster. Gør lige det sidste. Grimme gardiner og for stærk belysning i spisesalen som ikke var hyggelig.
Pejsen var skøn og en tjener var serviceminded. Beliggenheden var skøn.

27 oktober 2024

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Gitte, tak for din anmeldelse.
Vi er kede af og læse at i har ventet på betjening, det er ikke vores DNA her på Kroen. Vi tager det til os, og gør hvad vi kan for at forbedre os.
Vores morgenmadsbuffet er nøje udvalgt med hjemmelavede produkter, mange af dem er økologiske og fra lokale producenter.
Vi håber at se jer igen en anden gang :-)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Efter at have besøgt Rødvig Kro…

Efter at have besøgt Rødvig Kro adskillige gange i de seneste 50 år, familien har holdt Krondiamant bryllup og fødselsdage på Kroen. blev jeg meget skuffet da jeg og min gæster, fik en meget dårlig behandling, og noget meget intetsigende smørrebrød.
Prisniveauet er i toppen.
Prisaftale oplyst via e-mail, ville de ikke acceptere. Serverings personalet gjorde det bedste de havde lært.

10 september 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Parkeringsforholdene er en udfordring…

Parkeringsforholdene er en udfordring for handikappede med rollator. Pladsen er belagt med toppede cementsten og er felterne ikke afmærkede. Der kunne sikkert være flere biler på pladsen, hvis der var tilfældet. Endvidere var pladsen fuld. Det er en offentlig parkeringsplads, så hotellet kan ikke bebrejdes pladsens beskaffenhed.
Det kan det derimod, for der er ingen let adgang for rollatorbrugere. Man skal op ad en trappe. Det går jo nok den vej, men når man skal ned ad den med sin rollator, så er man virkelig udfordret. Disse vilkår er skyld i de tre stjerner. Hvad maden og betjeningen angår så er den til fem stjerner.

25 juli 2024

Kære IAW
Tak for din anmeldelse. Det er korrekt som du skriver at parkeringspladsen her er offentlig, den hører under Stevns Kommune.
Vi har indgange uden trappetrin, 2 stk. Så vi håber at se jer igen i vores restaurant til lækker mad og god betjening - så viser vi gerne de andre indgange til jer :-)
God sommer
Rødvig Kro & Badehotel
Risa Høegh

Vi havde et ophold 30.-31

Vi havde et ophold 30.-31. maj med mine søskende (7 personer) og det var bare en dejlig oplevelse, god betjening, super mad og overnatning.
Vi havde alle et fantastisk ophold - TAK.
Vi kommer gerne igen.

30 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En super oplevelse på Rødvig kroen og…

En super oplevelse på Rødvig kroen og badehotel.
Vi havde en enkel overnatning fra fredag til lørdag. Alt var virkelig dejligt. Hyggelig stemning, personalet der var meget hjælpsomme, maden og vinmenuen var helt igennem lækker. Kan bestemt anbefales.
Og vi kommer helt sikkert igen.

24 mei 2024

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Lars, tak for at dele jeres gode oplevelse både med os og andre. Vi håber at se jer igen. God sommer. Kh Monica Holst

Skøn badehusoplevelse på Rødvig hotel

Fantastisk sted og service så utrolig fin. Vi fik lov at ombygge datoer pgra sygdom og fik mulighed for at opgradere sweetdeal fra kridthus til selve badehotellet. Skønne værelser m havudsigt mod mindre tillæg. Maden var rigtig lækker og hyggen fantastisk ! Søde tjenere og flot rengøring. Mgl kun Hr Weyse - badehotelstemning perfekt ! Vi kommer igen :-) Tak herfra

5 mei 2024

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Jeanette, Tusinde tak for din hjertevarme anmeldelse af Kroen. Alle roser deles lige imellem os :-) Vi håber at se jer igen. Kh Monica Holst

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hyggelig frokost på Rødvig Kro med…

Hyggelig frokost på Rødvig Kro med dejligt frisklavet smørrebrød, vu blev meget mætte. Sød og opmærksom betjening. Vi kommer igen.

12 april 2024

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Heidi, tak for de smukke stjerner! det er dejligt at høre at I nød at være her. VI glæder os til at se jer igen en anden gang. Kh Risa Høegh

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Maden fin og velsmagende men…

Maden fin og velsmagende men overnatning i Kridthuset (tomt, uopvarmet og beliggende en gåtur fra Rødvig Kro og Badehotel) er IKKE et ophold på badehotel. Mulighed/Risiko for overnatning uden for badehotellet blev ikke nævnt ved bestilling.

5 maart 2024

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Lisbeth. Jeg er ked af at høre, at I synes værelset ikke var opvarmet, hvilket ikke er normalt. Alle værelser har varme tændt - også gulvvarme i de fleste. Du nævner at I ikke vidste at I skulle bo i Kridthuset, og da jeg ikke kan se dit efternavn eller har dit referencenr. kan jeg ikke tjekke om det var fordi I havde købt en Deal eller booket på anden vis, og derfor heller ikke argumentere for det ene eller andet. Mvh Monica Holst

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvad 2 stykker smørrebrød hver kunne…

Hvad 2 stykker smørrebrød hver kunne gøre for vores smagsløg! Det var en smagsoplevelse. God øl og lækre snaps fra Møen. Dejlig og naturlig betjening af et par søde tjenere. Ikke sidste gang vi nyder Rødvig kro.

1 maart 2024

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Michael, tusinde tak for din utrolig varme anmeldelse. Det er skønt at høre at I nød jeres frokost. Jeg giver dine roser videre til mine kolleger, og vi håber at se jer igen. Kh Monica Holst

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stedet har den gode badehotelånd

Stedet har den gode badehotelånd, hvor man slapper helt af. Værelser med havudsigt, maden er helt i top og personalet meget venlige og smilende. Skønt sted at komme ned i gear og nyde livet ved havet.

12 februari 2024

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Mitzi, tak for de smukke stjerner! det er dejligt at høre at I nød at være her. VI glæder os til at se jer igen til sommer. Kh Monica Holst

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vennepar på tur

Vi var to vennepar på tur. Vi syntes alt spillede. Værelser med udsigt til vandet var hyggelige. Vi kunne godt have brugt mulighed for kaffe på værelset. Personalet var meget gæstfrie og imødekommende. Især vores unge tjener får max stjerner. Menuen var velsmagende. Der kunne have været noget på hotellet man kunne fornøje sig med, især hvis vejret er regnfuldt
Alt i alt en fin oplevelse.

25 januari 2024

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Kirsten, tusinde tak for at tage dig tid til at skrive til os. Jeg giver dine roser videre til mine kolleger. Det er dejligt at høre at I har nydt det. Dine betragtninger omkring muligheden for at lave kaffe etc på værelset og lidt underholdning, tages videre til vores leder-team. På gensyn og rigtig godt weekend, kh Monica Holst

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for hyggelige omgivelser til vores…

Tak for hyggelige omgivelser til vores julefrokost. Alt spillede smilende personale, service i top, lækker mad og drikke 👏👏

Vi kommer igen og kan varmt anbefale dette skønne sted på Stevns.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 januari 2024

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Tanja, Selv tak! Det var en absolut fornøjelse at have jer på besøg :-) I er altid velkomne - og tak for anbefaling! Kh Monica Holst

Fantastisk personale

Fantastisk personale, super hyggelige lokaler, flotte værelser, gode senge og en fuldstændig delikat kulinarisk madoplevelse - jeg kommer bestemt igen og giver min største anbefaling videre - om det er som gruppetur eller par-tur!
Og så gør det jo heller ikke noget, at badehotellet er omgivet af den smukkeste natur ;-)

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Pia, tak for den varme anmeldelse. Det er utrolig skønt at høre, hvordan vi har ramt rigtigt på alle dine parametre, og ja - det stevnske natur holder intet tilbage. Der er noget for enhver. Vi vil glæde os til at se jer igen. Kh Monica Holst

Fantastisk oplevelse

Fantastisk personale, smukke omgivelser, flotte værelser, gode senge, himmelsk sengetøj og en fuldstændig delikat kulinarisk oplevelse af mad - vi kommer bestemt igen og giver den største anbefaling videre om det er som gruppetur eller partur!

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Tanja, af hjertet tak for de smukke stjerner! Det er så dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse her. Vi håber at se jer igen. Kh Monica Holst

Enestående og exceptionel oplevelse

Enestående og exceptionel oplevelse: smukke, smagfuldt indrettede værelser, sublim mad og fantastisk servering i rolige omgivelser og med udsigt til den smukke Rødvig Havn ❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Morgenmadsbuffeten var af høj kvalitet og jeg glædede mig meget over, at den også var miljøvenlig: uden fråds og med minimeret spild, da marmelade, hjemmelavet cacaopålæg mm var portionsan og brødet meget lækkert og hjemmebagt 😊
Hyggelig udtjekning med sød medarbejder⭐️⭐️⭐️
Vi kommer igen❤️

Ps Flere gæster var utilfredse med at skulle betale for vand, når der var købt vin - hvis denne detalje kunne ændres tror jeg, at skuffelse ved afgang kunne undgåes❤️

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Annette, tusinde tak for de skønne anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at I har nydt at være her. Jeg giver roserne videre til mine kolleger i tjenergangen og i køkkenet. Det er utrolig rart at høre, at I også værdsatte vores morgenbuffet, hvor vi netop også arbejder med bæredygtighed.
Mht vand, så har vi investeret i en vand-anlæg, som både køler og renser vandet. Ved at bruge dette anlæg, sparer vi forbrug af plastflasker, og vandet er blødt og lækkert. Det kan tappes både som blødt vand og vand med bobler. Det er derfor ikke postevand vi serverer, og måske skal vi huske på, at fortælle denne del af vores historie, som også netop handler om at arbejde bevidst med bæredygtighed. Vand er en ressource, som vi skal værne om. Når der derfor betales for vand her (dd 35,- pr.per) betaler man for vand leveret fra dette anlæg, og det serveres derefter ad libitum. Til sammenligning koster en flaske vand fra 38,-. Jeg håber at det kan oplyse årsagen til at vand har en pris hos os. Tak for at gøre os opmærksom på, at have mere fokus på at fortælle ovenstående til vores gæster, hvis de er uforstående.
Vi håber at se jer igen en anden gang. Kh Monica