Rødvig Kro & Badehotel Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi er kommet på badehotellet i mange år og har haft mange gode stunder . Familen havde booket bord i lørdags til en frokost. Vi ventede en time på vores smørrebrød. Tjenerne havde rod i bestillingen... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

4 personer fra Nykøbing Falster har fået det dyreste og noget af det ringeste smørebrød til den pris. Så det er ikke et sted vi anbefaler til andre og ydermere prøve at snyde os for 400 kr. Vi havde h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sted og service så utrolig fin. Vi fik lov at ombygge datoer pgra sygdom og fik mulighed for at opgradere sweetdeal fra kridthus til selve badehotellet. Skønne værelser m havudsigt mod mind... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Personalet virkede søde, og morgenmaden var god, men vores værelse som skulle være hyggelig badehotels-stil, var en mærkelig tilbygning med 3 senge og løst laminat-gulv. Måtte selv gå op i den rigtig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. ook in
  3. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Rødvig Kro & Badehotel er et autentisk badehotel beliggende ud til Østersøen og Unesco Verdensarv Stevns Klint. Badehotellet har 19 unikke værelser, de fleste med havudsigt. Der er flere hyggelige og atmosfærefyldte lokaler også med havudsigt. Om sommeren dækker vi op i den blomsterrige sydvendte gårdhave. På badehotellet afholder vi også alle livets fester og møder og konferencer og vores a la carte restaurant er åben alle dage. Vi har to tilstødende annekser med hotelværelser, som ligger i kort gåafstand fra badehotellet. Stevns Klint Strandpension ligger med udsigt til hav og klint. Kridthuset ligger i Rødvig by. Vi ser frem til at byde jer velkommen i Rødvig!

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplevelsen var under middel

Vi havde booket et bord til frokost. Da vi kom var der ingen til at tage imod os. Vi satte os i sofagruppen ved pejsen og ventede på at vi blev kontaktet af en tjener. Det virkede som om der kun var en tjener, senere fandt vi ud af at der var to.
Der var flere ledig borde inde i stuen med pejsen, men vi blev placeret i et lille lokale ud mod vejen hvor der kun sad et andet par. Her virkede det også som om at vi blev glemt. Vi blev fik bestilt vores mad og vores drikkevarer, der blev serveret og så kom der ikke nogen, hverken for st høre om alt var ok eller for at spørge om vi ville have noget mere at drikke. Det må vi selv sige da de så kom for at tage vores tallerkener. De stykker smørrebrød som vi fik var gode og smagte godt, snapser min mand fik var også rigtig god. Men vi følte os ikke specielt velkomne.
Da vi havde et gavekort, ville vi bruge hele kortet, for oplevelsen hos jer gav os ikke ligefrem lyst til at komme igen. Så vi bad om 4 stykker gulerodskage som vi kunne tage med, det fik vi.
Noget overraskede blev vi da vi kom hjem og så at vi havde betalt ca 300kr for 4 små cupcakes med meget lidt smørcreme. Aldrig har vi følt os så snydt

12 november 2023

Gud fader bevares…..

Gud fader bevares…..
Sådan var min første tanke da vi i går fik udleveret nøglen til vores værelse, bestemt ingen sjæl, det mindede om et stort koldt badeværelse hvor man havde sat en seng i midten. Av hvor var jeg skuffet og havde jeg ikke været inviteret , så var jeg nok allerede smuttet der…..Men heldigvis 😉 vi skulle spise 18.30 og her vendte humøret 2x180 grader….laksetatar til foret, jeg er normalt vildt kræsen med fisk men hold nu fast hvor smagte det fantastisk, det var lige før vi bad om en forret mere, hovedretten ( som blev båret ind 2 gange) var den dejlige oksemørbrad, porte og kartoffel , det smagte lige så fantastisk. Desserten var en chokoladekage med blød cremet smag og vanilie is, jeg blev mere end mæt. En stor tak til køkkenet, den sad lige i skabet…..Stor tak til tjenere, der fyldte vores glas i Lind strøm med dejlige vine. Søde smilende og meget imødekommende, alt i alt en dejlig oplevelse og nu hvor vi kender stedet kommer vi sikkert tilbage ( hvis der er plads i hovedhuset 😉)
Tak til personalet 💜 et ps … vi er stadig nogle der ryger, et halvtag i gårdhaven hvor man kan stå i læ, det ville ikke gøre ondt

20 oktober 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Karina, Tusinde tak fordi du har delt dine tanker med os - og hvor er det dejligt at høre, at I har nydt at være her, trods den følelse du startede med. Jeg har taget alle dine roser videre til mine skønne kolleger i køkkenet og tjenerteamet!!. Mht halvtag i gårdhaven, så er der faktisk et - det må du lige få vist næste gang :-) Kh Monica Holst

Skønt getaway ophold

Skønt getaway ophold. Lækker mad , venlig og effektiv betjening. Dejlige omgivelser. Fint lille værelse i Kridthuset. Dog med en noget larmende ventilation der startede kl 6 om morgenen.

17 oktober 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Iben, tak for din dejlige besked. Det er så dejligt at høre, at I har nydt jeres ophold. Jeg har givet beskeden omkring ventilationen til vores pedel, da jeg håber at det er noget vi kan indstille, således at den starter på et andet tidspunkt, for det kan jeg sagtens sætte mig ind i, har været en smule irriterende ifh søvn. Vi håber at se jer igen, kh Monica Holst

Hundeæde

Vel nok det værste hundeæde, vi nogen sinde har fået på en restaurant.
På trods af, at vi påtalte til tjenere at rødspætten var totalt over stegt, og grim at se på, - samt kødet var sejt, - fik vi beskeden at vi bare kunne finde et andet sted. Vi betalte selvfølgelig de 800 kroner, men fik dog rabat på 'Ældresagen' - kommer aldrig igen ...

26 juni 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære gæst. Det var en hård anmeldelse at læse. Vi forholder os altid kritisk og åbne overfor de anmeldelser vi modtager, da vi bruger dem i vores team, både til at blive bedre og rose. Jeg har dog følgende kommentarer til dit skriv: vores personale ville aldrig sige til vores gæster 'at de så bare kunne finde et andet sted'. Skulle der være en klage eller kritik af serveringen, løses det altid på positiv vis. Hvis det du beskriver var måden vi behandlede vores gæster på, ville vi hverken have nogen forretning og eller glade medarbejdere på job.
Jeg kan se at jeres oplevelse er tilbage fra 26/6, og er også nysgerrig på hvorfor I først deler den her 18/10? Mvh Monica Holst

Skønt ophold

Vi havde det dejligste ophold med gode venner, skøn 3 retters menu, hvor man inden fik en lille snack og et glas cava.
Det sødeste personale, både i restauranten og receptionen.
Vi boede i Kridthuset, lille værelse men vi skulle jo blot sove der, og der var så rent og pænt, der var mulighed for gratis kaffe mm, og der var en “ærlighedsbar” hvor man kunne købe øl, sodavand vin mm, og betale med mobil pay. Samtidig var der mulighed for at sidde i nogle hyggelige fællesrum og spille kort og nyde egne drinks,
Vi kommer helt sikkert igen
Karin Mikkelsen

2 oktober 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Karin, tusinde tak for din utrolig hjertevarme og skønne anmeldelse. Jeg har givet alle dine roser videre til mine kolleger. Det er dejligt at høre, at I har nydt det hele, og vi vil glæde os så meget til at se jer igen. Kh Monica Holst

Uacceptabel ventetid i restauranten

Fint værelse med en dejlig seng. Værelset lå ikke på selve badehotellet men i Kridthuset. Vi vidste godt, at det ikke var på selve hotellet, men ikke at det lå 350 meter væk fra hotellet.
Selve Kridthuset lugtede meget som et indelukket sommerhus, der trænger til at blive luftet godt ud!

Aftensmaden var en 3-retters menu, som var udemærket, men ventetiden på maden var uacceptabel! Vi ventede 1 time og 15 minutter på hovedretten og yderligere 1 time på desserten. Tomme glas fra velkomstdrinken, brødtallerken eller tomme flasker blev ikke taget ud fra bordet, trods mange tomhændede tjeneren kiggede flere gange. Der blev ikke tilbudt flere drikkevarer trods tomme glas, vi måtte selv efterspørge.
Virkelig dårlig oplevelse i forhold til servicen på dette punkt!

Morgenmaden var fin, der var hvad der skulle være og det smagte fint.

23 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fint ophold med gourmet-middag

Meget fint ophold med gourmet-middag, overnatning og morgenmad. Maden var afgjort i top, værelset (i 'Kridthuset') udmærket og betjeningen var konsekvent imødekommende, informativ og hjælpsom. Alle de mange gæster vi så, forekom (som os) at stortrives! :)

9 september 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Hans Henrik, Hvilken utrolig dejlig anmeldelse. Vi er glade for at høre at I nød det hele! Vi håber at se jer igen. Kh Monica Holst

En fantastisk og overdådig

En fantastisk og overdådig, velsmagende menu. Professionelt personale med indsigt og ro. Vi følte os velkomne og virkelig godt tilpas med det samme. Dejligt og lyst værelse, skøn udsigt og gode senge. Kan kun anbefales.

13 september 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Gitte, tusinde tak for en skøn anmeldelse! Det var en fornøjelse at have jer på besøg, og vi håber bestemt at se jer igen. Kh Monica Holst

Alt for "småt" til prisen

Vi valgte dagens udvalgte menu 3 retter for 425 kr. Jeg er klar over, at "gourmet retter" ofte er små! Men alligevel, var "kromenuen" ikke en reklameret gourmet menu! Forret kartoffel/porresuppe serveret i lille skål med lidt bacon og grønt, hvorefter den knap lunkne suppe blev hældt oveni fra et lille vandglas delt til 2 personer, 4 spise ske fulde og det var det! Hovedretten ("biret") langtidsstegt kalveculotte med forårsløg blev serveret med 2 små tynde skiver skåret i tern, som blev opstillet på hinanden, hertil sauce og nye kartofler. Dessert 6 små jordbær i lille skål med mandler og karamelfløde. Jeg spiser normalt ikke store portioner, men efter 3 retters menuen, var jeg stadig sulten! Tjeneren glemte os efter "hovedretten", som også var længe undervejs. Måtte spørge om desserten snart kom efter 40 minutter, vi var et af de sidste par tilbage. Ved betaling havde tjener glemt "ældresags rabat" trods oplysning ved booking og fremvisning af kort ved fremmøde. Hyggelige omgivelser, maden bop bop og alt for lidt, det var en "tasting" menu og ikke en 3 retters menu. Ærgrer mig over jeg ikke bestilte deres Ribeye, annonceret til 220 gram ( så var jeg måske blevet mæt :-) Så fravælg menu og bestil fra menukort!

14 augustus 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Kjeld, tak fordi du har taget dig til til at skrive. Jeg ville dog ligesom du ønske at din oplevelse havde været mere positiv. Vi plejer at være kendte for både kvalitet og at vores serveringer ikke mangler noget i størrelsen, så jeg beklager meget, at jeres oplevelse var anderledes i går. Jeg tager din anmeldelse videre til vores køkkenchef, og vi ser på hvad årsagen kan have været. Mht forglemmelsen med jeres ældresagsrabat på de 25% rabat på maden om mandagen, så var det en menneskelig fejl, at den ikke blev givet fra starten, men jeg ved at det blev der rettet op på med det samme. VI håber at se jer på et andet tidspunkt, og hvem ved, måske du får sat tænderne i den saftige ribeye der. Med ønsket om en fortsat god sommer, mvh Monica Holst

Arrogant og dyrt

Meget flot sted vi havde fået anbefalet… men vi blev desværre skuffet. Priserne er der skruet op for, hvilket også er okay hvis man så har personale og service som følger den høje “standard”.
Dårlig og stort ingen service i restauranten, fik drikkevare efter ca 35 min, efter vi selv måtte bede om menu kort på trods af vi var blevet dikteret spisetider.
Morgenmad eller mangel på det var under al kritik . Småt og dårligt.
Vi kunne desværre ikke gøre andet end at betale og tjekke ud.
Det var første og sidste gang vi var der.

1 augustus 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Jesper, tak fordi du har taget dig tid til at skrive, omend det ikke er de fine stjerner, som du tildeler os. Det forløb du beskriver, er i min verden heller ikke værdigt at få flere, og jeg beklager meget, at det har været jeres oplevelse. Det er naturligvis ikke den følelse og oplevelse som vi ønsker at give vores gæster. Jeg takker for din ærlighed, og tager dit skriv med til mit bagland, så vi kan gennemgå hvad der kan være fejlet med. Rigtig god sommer, mvh Monica Holst

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Værste hotel-morgenmad jeg har oplevet

Vi både spiste og overnattede.

Restaurentmaden er fantastisk, morgenmaden er den værste hotel-morgenmad jeg har oplevet. Der var fire ting, og tre af dem var uspiselige, deriblandt nogle "rundstykker" der var så hårde man ikke kunne skære dem over.

Bruseren på værelset var næsten ubrugelig og en af tjenerne var møgsur.

Derudover meget hyggeligt og god beliggenhed.

27 mei 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Gæst, tak fordi du skriver. Jeg giver dine roser videre til vores køkken. Jeg beklager at du finder vores morgenmads-buffet utilfredsstillende. Der er altid forskellige holdninger til hvad der imødekommer ens forventninger - men jeg kan sige at vi bager alle vores brød selv, både boller, rugbrød og stenalderbrød. Vores juice, cacaosmør og marmelader er også alle hjemmelavet. Jeg kan dog ikke genkende at der kun skulle være 4 ting, men måske din oplevelse har overskygget de andre ting i buffeten. Nu er der ikke nævnt dit navn i din anmeldelse, så jeg kan desværre ikke se hvilket værelse I var på, men jeg håber at I nævnede i receptionen, at jeres bruser ikke fungerede, da det naturligvis er noget der skal fixes, og bliver det asap, når vi får besked herom. Igen da vi ikke ved hvornår du var her, kan jeg ikke gå videre med din oplevelse af vores tjener, som jeg beklager. Vores personale plejer at være både smilende og imødekommende.
Beliggenheden er jeg absolut enig i - den er fantastisk, og vi nyder at være her hver dag. Vi ønsker jer en god sommer, og måske på gensyn. Mvh Monica Holst

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt lyst og hyggeligt værelse i fin…

Dejligt lyst og hyggeligt værelse i fin gammel badehotel stil.maden i restauranten var skøn og til rimelige priser. Beliggenheden er i top og der er rent og pænt. Søde personaler. Vi kommer igen

19 juli 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Tusinde tak for den skønne anmeldelse. Vi håber at se jer igen. God sommer! Mhv Monica Holst

0 stjerner til Strandpensionen

Havde booket overnatning på Strandpensionen - 1 overnatning for 2 personer kr 1.400,-.
Var klar over at det ikke var på selve badehotellet, men troede fejlagtigt det var en side bygning.
Vi havde en klar forventning om hyggelige og charmerende omgivelser på Strandpensionen.
Vi tjekkede ind og ud igen, da vi så standarden. Ingen hygge ell charme på Strandpensionen og jeg følte mig godt dum at havde booket overnatning der.
Brunt vand i hanen og ved efterflg feedback til Badehotellet fik jeg besked om at vand havde været lukket i byen og det ku de ikke gøre noget ved, mener dog de ku have været værelser igennem og lade vandet løbe ell i det mindste have inform om det, da vi tjekkede ind.
Vi tjekkede ud kort efter at have tjekket ind og da vi aflev nøgle havde vi følelsen af bare at skulle væk, så da receptionisten ville kigge om der var andet værelse, så var vi ikke interesserede i andet end exit.
Kan ikke anbefale overnatning på Strandpensionen.

6 juli 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Lotte, Tak fordi du tager dig tid til at skrive til os. Jeg er ked af at høre, at jeres forventninger ikke er blevet indfriet. Forventninger er for os alle forskellige, og vi kan naturligvis ikke møde alles. Modsat jeres følelser omkring Strandpensionen, har vi også de gæster, som elsker at bo lige præcis der. Jeg beklager det brune vand - det var desværre hele Rødvig der var ramt af nedbrud og lukning af vandet. Det betyder at når vandet åbnes igen, så skal det løbe igennem hanen et par minutter, for at blive klart igen. Den slags hændelser, er vi ikke herre over, og havde heller ikke mulighed for på forhånd at give besked. Vi håber at I får nydt jeres sommer, trods jeres oplevelse her. Kh Monica Holst

Ris/ros

Ris/ros
Dejlig beliggenhed, gode værelser i Kridthuset med gode faciliteter - dejligt hotel/kro
Ved aftensmaden gik det galt - vi var 6 personer -
Reje forretten og brødet var perfekt - min ene søster fik laks i stedet, da hun er allergisk over for skaldyr ( selvfølgelig mod betaling)
Hovedretten ventede vi meget længe på samtibocca med svinekød som var alt for hårdt, bar præg af at være holdt varm i ovnen - og kun 2 af os kunne spiste det
( men ikke godt) og lækkert pasta med sovs og parmasan - 2 skulle have UDEN parmasan hvilet de åbenbart også skulle betale ekstra for?? - ikke i orden - Vi gjorde tjeneren opmærksom på kødet, hun ville sige det til køkkenet - men INGEN repons ?? 2 spiste kun pastaen og 2 sendte retten urørt ud - desserten var himmelsk - is/ rabarber- vi købte en flaske Chardonay, 2 fadøl og en pepsicola til bordet - fik 3 flasker vand ( betalte for 4) - IKKE ok at betale 140 kr for vand, når der er købt dyr vin mm
Kaffe/kage som vi bestilte ved ankomsten var også lækkert
Morgenmaden var i og for sig fin, men kunne ha ønsket et lidt større udvalg

29 juni 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Jørn, Tak for jeres ris og ros, som I også har været så venlige at sende til os på mail. Hermed det svar jeg også sendte til jer på mail:
Kære Else
Tak for din mail. Vi værdsætter altid feedback, og jeg er glad for at læse, at I generelt nød jeres ophold.
Mht menutillæg så er det ganske almindeligt i branchen, at der betales tillæg, når der skal ændres ifh den fastlagte menu, ligeledes at vand koster ekstra. En service som at have en kok til at stå og lave ændringer og en ressource som vand, har naturligvis en pris. Man kan være enig eller uenig i den beslutning, men begge dele er der gjort opmærksom på i vores menukort.

Vi håber at I får en skøn sommer alle sammen, og endnu en gang tak for jeres besøg.
Mvh Monica Holst

En super dejlig oplevelse

En super dejlig oplevelse, bestilte bord i restauranten til aftensmad, og fik en ribeye af en kaliber jeg sjældent har fået, virkelig lækker og super lækker garniture, meget anbefalelsesværdig

19 juni 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Claes, tak for dine stjerner. Hvor er det dejligt at høre at I nød jeres middag. Vi håber at se jer igen henover sommeren, hvor vi fra 23/6 også har åbent i vores pop-up restaurant, hvor der serveres de lækreste hjemmelavede burgere, fritter, fish'n chips, is mm - alt sammen i afslappet lounge miljø i vores gårdhave. God sommer, kh Monica Holst

Dårlig og arrogant behandling

Dårlig og arrogant behandling. Købt en spotdeal med 3 retters menu i restauranten med havudsigt. Havde overbooket, så vi endte med at blive smidt ud i havestuen i det fjerneste hjørne. Kedelig mad med pasta til hovedretten, fik i stedet 4 kartofler pris 25 kr..

5 juni 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Connie, tak for din anmeldelse, selvom det ikke er den bedste af slagsen. For læsere af anmeldelsen, skal siges at det ikke er muligt at 'bestille bord med havudsigt' hvilket vi også gør opmærksom på, hvis det er noget der efterspørges. Vores opdækning varierer fra måltid til måltid og naturligvis baseret på hvor mange gæster der er i hvert selskab. Vi har dog havudsigt fra stort set alle lokaler. Havestuen benyttes altid til servering, og det er uanset hvem man er, og hvilket ophold man har købt. På Rødvig Kro og Badehotel er der ingen forskel i behandling, værelsesfordeling eller menu uanset hvad man har købt. Det der varierer er om man har tilkøbt ophold på selve Badehotellet, med eller uden havudsigt eller overnatning i vores annekser. Jeg beklager at I ikke fandt vores serverede menu i orden. Jeg kan dog forstå at I fik taget fat i vores tjener, og fik serveret andet end den pasta I ikke brød jer om. Jeg håber at I har mod på at besøge os på et andet tidspunkt, så vi kan få lov at vise jer, det serviceniveau som vi normalt er kendt for. Kh Monica Holst

Rødvig Badehotel

Vi havde et dejligt ophold på Rødvig Badehotel.
Godt: Personale, udsigt, morgenmad, badeværelse med meget hyldeplads og gode senge.
Mindre godt : periodevis lugt fra køkkenet gennem badeværelsesvindue og stejl trappe til 2 .sal.

5 juni 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kær Mariann, Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive den fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at I har nydt det. Jeg beklager hvis køkkenet har generet jer, og de der trapper i gamle bygninger, de er somme tider lidt udfordrende at få plads til. Men det til trods, så kan jeg mærke at I nød at være her. VI håber at se jer igen. Rigtig god sommer. Kh Monica Holst

frokost d. 4/4-2023

Ved besøg d. 4/4-2023 til frokost og bestilte wienerschnitzel til 3 personer. Tjeneren spurgte om alt var ok, vi gjorde opmærksom på at kødet ikke smagte af noget og ærterne var lige som plastik, det kan ikke anbefales

4 april 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Mogens, tak fordi du har givet dig tid til at give os feedback, selvom jeg naturligvis er ked at at høre, at I ikke fandt oplevelsen i restauranten tilfredsstillende. Jeg kan se at I talte med vores tjener, hvilket netop altid er det bedste at gøre, da de ofte kan hjælpe lige i situationen, jeg kan dog ikke læse ud af din beskrivelse, om der var yderligere dialog omkring middagen, eller I blot oplyste vores tjener om jeres oplevelse. Jeg beklager at I ikke fandt vores køkken tilfredsstillende, men håber at I måske har lyst til at prøve igen på et andet tidspunkt. Rigtig god sommer, mvh Monica Holst

Dejligt Getaway ophold

Dejligt Getaway ophold med stor suite, skøn hav- og Stevns klint udsigt, dejlig mad, smukke omgivelser, venligt personale og fin service. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang.

2 mei 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Peter, tusinde tak for de skønne stjerner! Det er så dejligt at høre, at I havde et godt ophold, og vi vil glæde os til at se jer igen. Kh Monica Holst/ Receptionen

En verden til forskel på 2 ophold

I midt dec 2021 var vi på et deal ophold på Rødvig kro, som var en god oplevelse, og det ville vi så prøve her igen d.12/4-23 og det var også et deal ophold, men en verden til forskel på de to ophold. Det gælder især deres mad.
Havde da aldrig forestillet mig at de serverede en friturestegt fiskefilet ,
men jo min fejl jeg ikke spørger om hvordan den bliver stegt.
Vi undre os også over at når man bestiller en fl vin, at man betaler70 kr for en flaske vand ,
nok mest fordi det kun er mig der drikker vand sammen med vin .
så ikke mange stjerner herfra.

11 april 2023

Antwoord van Rødvig Kro & Badehotel

Kære Helen, tak for din tilbagemelding. Vores hele rødspætte steges altid i rigeligt smør, og vores friske hvide fisk paneres i panko og frituresteges, for netop at give den den crispy overflade den derved opnår. Al fisk der serveres er frisklavet. Det vand vi serverer er fra anlæg som filtrerer og afkøler vandet. Ønsker man vand er prisen 35,- pr.person, og det er ad libitum af vand både med og uden bobler. Vand er ikke en gratis vare, og dermed betales der for det, ligesom andre drikkevarer i restauranten. Jeg håber det oplyser lidt, og vi vil glæde os til at se jer igen en anden gang, hvis I får lyst til det. Mvh Monica Holst