Vi er ekstremt tilfredse med både forløbet og det færdige resultat. Der blev lyttet til vores ønsker, samtidig med at vi fik ærlig og kompetent sparring om de løsninger, der gav bedst mening... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flot service ved installering af brændeovn på 1. sal. Da de ved en fejl havde givet os en forkert type, gentog de processen uden nogen form for brok. Da der siden var tvivl om funktionen var optimal,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg skulle have en pejse indsats ind i en pejs hvor der var dårligt plads. blev fundet en en løsning med en lodret placering, Professionel og kompetent rådgivning! Den blev installeret til tiden af... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har haft besøg af Jonas idag, der har monteret vores nye brændeovn. Selvom han løb ind i nogle vanskeligheder i vores gamle stråtækte bindingsværkshus, løste han sagen uden at kny og fandt en god l... Toon meer
Roskilde Pejsecenter har to fysiske butikker beliggende i Roskilde og Virum. Vi sælger Brændeovne, Indsatse, Pilleovne, gaspejse og tilbehør. Vi er først tilfredse når kunden er tilfreds.
Ringstedvej 64 - 66, 4000, Roskilde, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fantastisk god sevice. Både sælgeren Henrik og installatøren Gert var super professionelle. Der var lidt problemer med skorstenen, men det blev rettet allerede samme dag som fejlen blev opdaget.
Pejseindsatsen fungerer perfekt og jeg kan varmt anbefale pejsecenteret.
Vi fik to tilbud på en gennemgående pejs. Medarbejderen fra Roskilde Pejsecenter der var ude og bese opgaven var professionel, venlig og udregnede et tilbud med det samme. Et tilbud der var 15.000 kr. under det andet tilbud vi havde indhentet.
Slutresultatet blev supergodt og blev godkendt at skorstensfejer uden problemer. Mureren var informativ, venlig og dygtig og havde ryddet pænt op efter arbejdet.
Klar anbefaling herfra
5 store stjerner fra os. Vi kan kun anbefale Roskilde Pejsecenter.
De har hjulpet os igennem hele vores lidt specielle forløb. Når man står som første gangs pilleovns ejere, og tingene ikke går efter bogen. Så har vi altid kunne rådfører os med Pejsecentret, og de har hvert eneste gang hjulpet og igennem.
Tak for en god og meget professionel oplevelse.
Nu kan vi nyde vores nye hus, med en dejlig og hyggelig varme.
Utrolig god oplevelse for førstegangs brændeovns købere som os😊 Vi er super glade for vores fine brændeovn og montering gik som smurt. Kan klart anbefale Roskilde Pejsecenter!
I forbindelse med at jeg har anbefalet Roskilde Pejsecenter til nogle venner, er jeg blevet opmærksom på at jeg ikke har fået lavet en anmeldelse herinde omkring det køb vi gjorde i 2015, så det vil jeg hermed rette op på.
Vi fik fra start til slut utrolig god hjælp og service og vores brændeovn og pillefyr fungerer perfekt. Alle medarbejdere fra ham som gav os tilbuddet (Henrik?) til håndværkerne til Torben ved telefonen har været søde og gjort alt hvad de kunne for at give os en god service. Jeg kan på det varmeste anbefale Roskilde Pejsecenter 😊
Bare fantastisk service hele vejen igennem. De kom ud med deres eget brænde for at se om der går fejl ved oprensning. Det viser sig at en plade var alt forkert og nu virker det bare så fint. Tak til jer.
Kære Roskilde Pejsecenter.
5 stjerne er næsten for lidt. Professionel vejledning. Alt leveret til tiden og til aftalt pris. Trods svære betingelser ved installationen blev dette også klaret med bravour.
Tak - vi går en dejlig varm vinter i møde.
Peer Andersen, Rungsted
Efter at have kørt sjælland rundt uden at have fundet en brændeovns forhandler som vi følte os fortrolige med, endte vi hos Roskilde Pejse Center i Holte, hvor vi kom i snak med en sælger ved navn Jesper som var utrolig professionel til sit job, yderst venlig og man følte sig virkelig velkommen i deres forretning, efter gode råd fandt vi frem til hvad for en brændeovn der passede bedst til os.
vi blev lovet at brændeovn og skorsten vil blive sat op 4 uger efter, af dem og dagen før ville vi modtage en sms om at de kom og alt forløb fuldstændigt som lovet. Montøren som skulle sætte ovn og skorsten op hed Brian og sjældent har vi set en håndværker som gik så meget op i sit håndværk som ham, alt blev dækket forsvarligt af for at tage det værste støv efter udskæring i gips-loft og efter en masse måling blev ovn og skorsten sat helt perfekt op, så alt ialt en super lækker oplevelse at handle hos Roskilde pejsecenter.
Mvh.
Carsten & Lisette Vestergaard.
Fin vejledning i butik og rigtig flot udførsel her hjemme, så dem kan jeg godt anbefale. Køb skete i september 2017.
Familien havde besluttet at vi gerne ville have en brændeovn og jeg ønskede rådgivning/sparring på min hjemmeadresse, så det var nemmere at visualisere slutproduktet. Det var der flere pejsecentrer som sagde nej til, men ikke Holte Pejsecenter – De var straks med på idéen.
Henrik Sloth kom på besøg, til aftalt tid, og var en rigtig stor hjælp og inspirator, med hvilke muligheder der var mest optimale i vores hus.
Vi blev enige om det hele sammen eftermiddag og dagen efter havde Henrik udarbejde og mailet et godt tilbud.
Efter kort betænkningstid, takkede vi ja til tilbuddet og få dage efter modtog vi en ordrebekræftelse med forslag til leveringsdato, samt en monteringsinformation.
Vi valgte en pejseindsats som skulle mures op i vores køkken, dvs. at trægulvet skulle skæres op og der skulle laves en del murerarbejde, og jeg må indrømme at jeg var noget betænkelige ved tanken om vores projekt, men det var helt unødvendigt.
Montering/murerarbejdet foregik vildt professionelt, og resultatet er endnu bedre end jeg havde turde håbe på.
Selv skorstensfejeren var yderst imponeret over hele monteringen og det siger vel det hele.
Hermed de varmeste anbefalinger af Holte Pejsecenter.
Så fem STORE stjerner herfra til alle fra Holte Pejsecenter.
Mvh. Louise

Antwoord van Roskilde Pejsecenter A/S
Fik opsat en Morsø 6870 væghængt brændeovn. Havde besøg af Henrik som gav en meget professionel rådgivning og jeg valgte hans forslag. Fik et tilbud allerede ved det gratis besøg på min ejendom. 3 uger efter besøget kom montøren Dennis som gjorde et fantastisk arbejde så ovnen sad præcist hvor den skulle og jeg var tilstede ved monteringen så kunne følge hvor dygtig han var. Der blev ringet dagen i forvejen at han ville komme som aftalt og på dagen ringede han 30 min. før han ville komme så jeg var forberedt. Jeg havde fået tilbud andet sted fra men her havde de ikke tid til at besigtige min ejendom og gav et tilbud som rent faktisk var ulovligt da røgrør ville sidde for tæt på mit loft 17-22 cm og en ledning kun 5 cm fra uisoleret røgrør.Jeg fik aldrig noget reelt svar på om det kunne være rigtigt - blev nærmest betragtet som en tidsrøver da jeg spurgte om tingene for at være sikker - jeg har jo ansvaret bagefter. Godt jeg fik en konsulent fra Roskilde Pejsecenter til at besøge mig og komme med et lovligt tilbud og med god rådgivning om hvilke muligheder jeg havde vedr. opsætning af ovnen da en del af væggen var gasbeton. Henrik Sloth forklarede reglerne og mulighedere og tak for det. Så husk altid at få en konsulent ud og se på mulighederne.
Jeg kan klart anbefale Roskilde Pejsecenter i Roskilde som i øvrigt har mange kompetente medarbejdere som alle ved hvad de snakker om. Super service - leveret/monteret som aftalt med et flot resultat.

Antwoord van Roskilde Pejsecenter A/S
Der er nogle ting her i livet jeg ikke vil rode med selv:
Strøm, vand og ild.
Derfor søgte jeg efter professionelt hjælp, med opsætningen af en Morsø Brændeovn 1442.
Og deres afdeling i Holte var helt utrolige med at komme med en god rådgivning, og hele vejen igennem, kunne man mærke, at de ved hvad de taler om, og man er i gode hænder.
Nu har deres mand der stod for opsætningen været her. Og ja, igen ros.
Han lagde kører plader ud, tæpper og gjorde alt for at passe på lejligheden.
Smukt arbejde til 12 (eller UG om I vil)
Og da de kørte, kunne man ikke se at de havde været der.
Okay, måske lige, at der stod en brændeovn, helt perfekt i min nu
bøgetræsvarme lejlighed.
Stor STOR ros til dem i butikken og de der står for opsætningen. Kan VARMT anbefale dem :-)

Antwoord van Roskilde Pejsecenter A/S
Kan kun anbefale at købe brændeovn her! Fik fremragende vejledning, levering/opsætning forløb helt som aftalt og meget fint informationsniveau hele vejen igennem. Super.
Købte en dyr Ovn hos dem for langt tids siden men den brænde sig skæv, Roskilde pejsecentet har gjort ET KÆMBE arbejde med at skaffe en helt ny ovn
Tak til alle hos Roskilde pejsecentet
Vi købte vores brændeovn hos Roskilde Pejsecenter, vi havde ingen eksisterende skorsten, så vi fik en rådgiver ud. Han fandt hurtigt en løsning på skorstenen og udviste en god service.
Så blev det tid til monteringen. Omkring kl. 8:00 på aftalte dag, stod montøren her. Han udviste simpelthen en formidabel service og man var ikke i tvivl om at han havde 100% styr på håndværket. Det var intet mindre end et skoleeksempel på hvordan man installerer en brændeovn. VIRKELIG et rigtig pænt stykke arbejde, og igen med et super servicegen, som ellers er ved at være en sjældenhed i dag.
5 stjerner herfra uden tvivl - og anbefaler varmt Roskilde Pejsecenter.
Roskilde Pejsecenter har leveret og monteret en Jydepejs hos os i begyndelsen af 2015. Det var en helt igennem professionel og veludført opgave, som vi er vældig tilfredse med.
Køb af ny brændeovn. Valget faldt på en Svendsen 1.
Efter at have kigget på trustpilot.com faldt valget på roskildepejsecenter.dk.
Jeg kørte til Roskilde for, at se brændeovnen ”live”. Jeg bestemmer mig for, at det skal være den brændeovn. Sælger fortæller mig, at de har en demo i deres forretning i Holte, som jeg kan købe for X kr.
Jeg betaler for brændeovnen samt levering,. Levering skulle finde sted inden 14 dage.
Efter 3 uger, kontakter jeg roskildepejsecenter for, at høre hvorfor jeg ikke har fået leveret min brændeovn. Man kan ikke give mig en grund til, at man ikke har leveret ! Man kan ikke give mig et leveringstidspunkt, men vil ringe ugen efter!
Ugen efter, bliver jeg ikke kontaktet..
Jeg kørte derefter til Roskilde og måtte forlange mine penge tilbage.
Købte derefter min brændeovn et andet sted.
Levering... 2 timer efter jeg havde betalt !

Antwoord van Roskilde Pejsecenter A/S
Vi købte en ny brændeovn af mærket HWAM fra Roskilde pejsecenter i sommers som vi selv skulle montere i stedet for en ældre ovn.
Ovnen kom hjem tidligere end forventet og blev venligt leveret på adressen samt kørt helt ind på sin plads. Derudover var chaufføren venlig til at give gode råd og tips mht. montagen.
Da den gamle ovn skulle fjernes ville skorstenen ikke løftes og vi måtte ringe til Roskilde pejsecenter for at spørge til råds. Her udviste Gert fra Roskilde Pejsecenter en super service. Vi sendte ham billeder af skorstenen og Gert rådgav os igennem forløbet til en løsning.
Herfra en stor ros til Gert og Roskilde Pejsecenter for serviceniveauet og et perfekt salg af en god ovn, som passer os perfekt.
Vi har købt en Jydepejs Elegance Junior inkl. montage - og i den forbindelse har vi kun oplevet en hel igennem professionel, saglig og imødekommende betjening. Roskilde Pejsecenter var for os, et bevis på, hvorfor man skal handle hos en specialist og ikke kun skal handle "on-
line". Vi giver dem hermed vores "varmeste" anbefalinger.
Jeg har handlet et par gange i roskilde pejsecenter, og altid fået en god og venlig betjening. Hvis man ringer og spørger om råd, tager de sig tid til at hjælpe en, også selvom der ikke er noget salg, men kun spørgsmål. Undersøger altid priser, inden jeg køber, men har fundet ud af, at roskilde pejsecenter for det meste er billigst.