Roskilde Pejsecenter A/S Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er ekstremt tilfredse med både forløbet og det færdige resultat. Der blev lyttet til vores ønsker, samtidig med at vi fik ærlig og kompetent sparring om de løsninger, der gav bedst mening... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot service ved installering af brændeovn på 1. sal. Da de ved en fejl havde givet os en forkert type, gentog de processen uden nogen form for brok. Da der siden var tvivl om funktionen var optimal,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle have en pejse indsats ind i en pejs hvor der var dårligt plads. blev fundet en en løsning med en lodret placering, Professionel og kompetent rådgivning! Den blev installeret til tiden af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft besøg af Jonas idag, der har monteret vores nye brændeovn. Selvom han løb ind i nogle vanskeligheder i vores gamle stråtækte bindingsværkshus, løste han sagen uden at kny og fandt en god l... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Openhaard- en kachelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Roskilde Pejsecenter har to fysiske butikker beliggende i Roskilde og Virum. Vi sælger Brændeovne, Indsatse, Pilleovne, gaspejse og tilbehør. Vi er først tilfredse når kunden er tilfreds.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super service i Roskilde Pejsecenter

Vi har købt brændeovn i Roskilde Pejsecenter og fik en perfekt service fra start til slut. Vi ville flytte vores nye ovn, så den stod bedre i stuen og Roskilde Pejsecenter løste opgaven med at flytte skorstenen til perfektion. TAK for en super service og en rigtig god løsning.

7 mei 2014

Super Service/rådgivning

Vi har købt en Contura brændeovn i Roskilde Pejsecenter, og fra vi kom, fik vi en super behandling. Brændeovnen blev installeret, og montøren der satte brændeovnen op, gjorde et pænt arbejde, og ryddede pænt op efter sig Efter købet og installering, ringede vi til dem ang. hvordan man fyre rigtigt, da det er vores første brændeovn, og de gav sig tid til os. Det var rart. Har efterfølgende også købt en gas-grill. Vi kan varmt anbefale Roskilde Pejsecenter, de giver en god service.
Mvh Dorthe og Dennis

3 mei 2014

Upåklageligt

Vi havde i forvejen ikke brændeovn da vi købte en Meteor pejse indsats hos Sloth´s pejse, den rådgivning og hjælp vi har fået er vi rigtig glade for.
Vi havde et mindre beløb til gode, for en murrist som vi returnerede. Sloth´s Pejse havde ikke noteret det, men der var ingen problemer. De stolede på mig og jeg fik dækket mit tilgodehavende godt og vel.

4 maart 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk

Dårlig service. Skulle have bånd rundt om lågen til min brændeovn, det tog 4 uger.
Totalt latterligt.

22 oktober 2013
Logo Roskilde Pejsecenter A/S

Antwoord van Roskilde Pejsecenter A/S

Hej Michael
Vi vil hermed dybt beklage den unødvendige ventetid, som du måtte opleve med din ovnlåge.

Vi er bestemt ikke tilfredse med den alt for lange ventetid, der desværre blev opbygget grundet flere omstændigheder.

Vi tilbyder (Ved reparation af brændeovnslåger) en service, som findes hos meget få af vores kolleger i branchen (Hvis overhovedet nogen i dette omfang)
Det har resulteret i en markant øget interesse (Som vi naturligvis er glade for og stolte over)Men i månederne Oktober og November 2013, formåede vi ikke at følge med den store efterspørgsel. - Hvilket vi beklager overfor samtlige kunder, dette måtte have berørt.
Dette er vi nu klar med en løsning på til den kommende sæson.

Vi ønsker dog alligevel (Igennem dette medie) at opfordre vores kunder til at indlevere ovnlåger til ompakning, inden at fyringssæsonen går i gang (Gerne inden september)Dermed er man klar til fyringssæsonen, så snart at den pludselig viser sig.

Til Michael: Hvis vi på nogen måde kan rette op på det skete. Ønsker vi gerne at tilbyde dig en ompakning af din ovnlåge på vores regning.
(Dette bedes dog foregå på forudgående aftale)

Du skal være hjertelig velkommen til at kontakte os for nærmere aftale

Med Venlig Hilsen
Torben Sloth
Roskilde Pejsecenter

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ALDRIG mere Roskilde Pejsecenter

Efter 26 år med 2 andre pejseindsatser, valgte vi at udskifte eksisterende pejseindsats med en HWAM 30/55. Fik besøg af Henrik, som "tegnede og fortalte i særdeles positive vendinger" om netop denne indsats. Vi faldt for denne model, eftersom der er indbygget automatik. MEN Henrik anbefalede så, at vi fik monteret stålindsats i skorstenen (vores skorsten er meget stor) for at få bedre træk i ovnen, så vi ikke risikerede røgindfald! (Det havde vi nu aldrig haft i de gamle indsatse.) Pris for ovn og skorstensrør kr. 28.870.-
Ret hurtigt observerede vi, at der var temmelig meget røgindfald og "snuller", når vi tændte op. Så galt, at røgalarmen blev aktiveret. I første omgang kom montør, og kunne ikke finde ud af, hvad der var galt - anbefalede, at vi tændte op med mindre brændestykker. Igen røgindfald. 2. montørbesøg viste så, at skorstensindsatsen ikke var monteret på ovnens røgafgang. Amatører!
Næste fyringssæson var det samme problem - mega røgindfald ved både optænding og ved efterfyldning. Igen en længere forklaring om, at vi fyrede forkert.
3. fyringssæson fik vi nok - og klagede endnu en gang. Igen besøg af Henrik, som nu anbefalede en røgsuger monteret på skorstenen - endnu en udgift, men "han kunne da give en god pris" (afhentet i forretningen, og til selvmontering) - men alligevel 1.000 kr. dyrere, end man kan bestille på nettet. Vi gav udtryk overfor Henrik, at vi følte os dårligt rådgivet - han kunne oprindeligt lige så godt have anbefalet røgsuger fra starten. iflg. skorstensfejer er røgrøret slet ikke nødvendigt, hvis der er monteret røgsuger. Vi syntes derfor, at vi havde fået dårlig rådgivning, og foreslog, at vi nu kun skulle betale differencen fra røgrør til røgsuger. Fra start burde Henrik have givet os mulighed for at vælge én af delene - han siges at være eksperten. Henrik blev temmelig aggressiv over forslaget, og forlod vores ejendom med os i en ret dårlig stemning. Vores anbefaling - benyt ALDRIG Roskilde Pejsecenter! I øvrigt, der er stadig røgindfald, og nu må vi så bide i det sure æble, og investere i en røgsuger. Men det bliver IKKE med Roskilde Pejsecenter som leverandør!!!

22 september 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tjekket og solid leverance

Vi købte sidste år en Nordpeis Quadro 1 gennem Roskilde pejsecenter samt en fuld skorstensinstallation.

Vores oplevelse var en umanerlig grundig forklaring af pejsens og installationens fordele og udfordringer. Henrik Sloth besøgte os to gange, en gang før og en gang efter bestilling, og gik grundigt installationen igennem inden de to håndværkere kom. Installationen blev gennemført på en halv dag, selv om den var ganske omfattende. Henrik besigtigede i øvrigt selv installationen efter arbejdet var færdigt.

Installatørerne og Henrik kendte den lokale skorstensfejer godt, og han kom forbi, da pejsen var installeret og godkendte den på stedet. Også en dygtig og effektiv herre, i øvrigt.

Siden har vi måttet forlænge skorstensrøret for at please vores nabo, og også denne installation var meget tilfredsstillende, ligesom vi modtog meget venlig og grundig rådgivning omkring denne også.

De ved hvad de laver, og holder hvad de lover. Jeg kan kun anbefale Roskilde Pejsecenter.

9 oktober 2012
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Pris/Tilbud holder ikke - MEN flot udført arbejde.

Vi har netop fået vores skorsten renoveret med ny pejseindsats.

Vi havde besøg af Henrik Sloth fra Roskildepejsecenter. Han afgav et tilbud med det samme. Vi talte om at skorsten(pipen) muligvis skulle total renoveres. ( både lag 1 og 2 ). Jeg bad derfor om et tilbud på worst-case, altså begge lag. Alt i alt en positiv start - MEN..

Nu er skorstenen færdig, og kun 1 lag er lavet. MEN faktura er på det fulde beløb. Jeg laver indsigelser på dette, men bliver i første instans afvist, da de har brugt fuld tid.?
De henviser til at skorsten var med lecakugler? Ja, og hvad så!! Det burde de jo vide alt om.!
Jeg har nu efter flere indsigelser fået godtgjort 2 arbejdstimer, ialt kr. 1050,-

Mit råd er følgende.:
Få flere tilbud, hvis opgaven ikke er 100% lige til, så bliver du/I ikke snydt. Ét tilbud på 1 lag og ét tilbud på 2 lag osv.

Det positive.:
Arbejdet er veludført - både det indvendige og det udvendige.
Så det håndværksmæssige er i top.

9 juli 2012

Sloth's Pejse, Holte

Vi købte i efteråret en Lotus Liva brændeovn til kr. 25.500.
Købsoplevelse: I butikken oplever vi at vi ekspedienten spørger ud for at finde ud af husets størrelse, hvor ofte vi skal fyre, regner på kvm. og dernæst råder os og giver en rigtig god pris. Vi får en flot brændespand med i købet. Ovnen leveres som aftalt. Skorstenen installeres og alt kører fint.
Så oplever vi at et spjæld kører lidt trægt. De kommer og skifter det. Efter nogle uger kører det igen trægt. Butikken ringer for at finde ud af om vi skal bruge en konsulent eller en teknikker, og sender så en teknikker som retter fejlen. Nu kører alt perfekt.
Jeg vil VARMT anbefale denne forretning til andre. Fantastisk betjening og fantastisk service.

18 maart 2011