Keurig bedrijf, banden besteld voor onze Kisbee en deze waren vrij snel geleverd. Ook werden de banden keurig verpakt, enige opmerking die ik heb en vandaar de 4 sterren is beter opletten met huisnumm... Toon meer
Vanmiddag mijn sleutels in de buddy van mn scooter opgesloten met geen mogelijkheid om deze weer open te krijgen. Gelukkig waren ze bij schakelaar erg behulpzaam en stonden ze met 20 minuutjes naast m... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Schakelaar Tweewielers Zwolle. Fietsenwinkel en Scooterwinkel. Winkel en Webshop. Reparaties, Onderdelen, Accessoires, Verkoop Nieuw en Tweedehands, Leasing.
Diezerplein 17, 8021 CS, Zwolle, Nederland
- 0384535539
- info@schakelaar-tweewielers.nl
- www.schakelaar-tweewielers.nl
Wat een goede service!!!!!
Tijdens mijn fietsvakantie had ik een probleem met mijn fiets, want de rem liep aan. Ik kwam terecht bij Schakelaar Tweewielers. Wat een fijne sfeer, je zag dat al die mannen gewoon plezier in hun werk hadden. Mijn fiets had meer problemen dan verwacht, maar alles werd duidelijk uitgelegd en direct gerepareerd. Een top zaak!!!
Perfecte service en aardig personeel
Bij Schakelaar Tweewielers is er nog service dat je bijna nergens meer tegenkomt. Ik had een kras aan de zijkant van mijn scooter, maar dat was voor een kleine meerprijs gerepareerd. Dezelfde dag hadden ze nog geregeld dat mijn scooter een paar kilometer sneller kan. Verder heel aardig personeel. Topzaak!
Goedeservice en de fiets doet het weer…
Goedeservice en de fiets doet het weer geweldig bedankt voor deze geweldige service
Ook voor de echt goede reparaties!
Wij komen uit Kampen en gaan met onze Segway scooters voor onderhoud naar Schakelaar, en wat worden wij daar goed geholpen zeg, altijd eerst advies en kostenplaatje dan pas reparatie en wanneer het niet nodig is wordt dat ook niet zomaar alsnog gedaan, eerst proberen dan pas repareren is het advies. Ga dus voor alles, dus ook reparatie naar Schakelaar Tweewielers Zwolle
Bobby en werkplaats personeel vriendelijk
Kom hier al 25 jaar en word altijd super goed geholpen. Je weet waar je aan toe bent ze nemen altijd contact op als het wat duurder word zodat dit in overleg kan, Bobby en de mensen in werkplaats zijn altijd klant vriendelijk en helpen altijd super. Laatst de brommer weg gebracht en er werd weer goed met je meegedacht En oplossingen gezocht.
Ik kom hier zeker de komende jaren terug.
Ik ben niet erg klantvriendelijk…
Ik ben niet erg klantvriendelijk geholpen dus Schakelaar is me vies tegengevallen toch maar niet weer naar toe gaan
Super domme actie
Super domme actie , waarbjj ik mijn sleutels in het zadel van mjjn scooter gooide en vervolgens het zadel dicht deed, naar schakelaar gewandeld en binnen 2 minuten weer onderweg ! Super goede service, bedankt !!
Wederom topservice!
Mike heeft mij vandaag en gisteren geholpen met een nieuwe schokbreker. Eerder was Jonathan werkzaam bij Schakelaar en ook erg goed contact mee gehad. Deze jongens snappen het! Kreeg zelfs een volle tank mee terug, geen kosten. Heb eerder al 2 scooters bij ze gekocht en in de toekomst weet ik ze wel weer te vinden als ik aan een nieuwe toe ben! Oprecht fijne zaak.
Top service!
Ik kwam langs omdat ik zelf een schroefje niet los kreeg en een schroefje miste. Vervolgens heeft Mike mij met beide meteen geholpen top service!
Altijd erg tevreden
Altijd erg tevreden over de service van deze zaak. Bij een grote of kleine beurt wordt altijd gemeld wat er gerepareerd moet worden en wat het kost. Ze doen ook niet meer dan het noodzakelijke. Fijn personeel. Wij hebben hier inmiddels 3 scooters vandaan en blijven ook zeker komen. 👍
Goed geholpen door Mike!
Ik ben geholpen door Mike. Ik kwam aan met een neit startende scooter omdat ik gevallen was en zand overal was ingekomen. Ik ben altijd goed op de hoogte gebleven door Mike en geholpen met goeie keuzes maken. Daarnaast had hij een paar andere veranderingen waar ik blij mee was gemaakt, zodat ik niet na een x aantal kilometer weer terug ben. Erg blij met hoe ik geholpen ben!
Slechte communicatie
Mijn scooter had een lekke achterband. Ik kon snel een afspraak maken voor reparatie. Echter bleek dat er een geheel nieuwe buitenband en tubeless ventiel gemonteerd zijn zonder enig overleg. De betreffende band was een jaar oud en nog niet aan vervanging toe. De oplossing was geweest
een toevoeging van een binnenband.
Vakkundig geholpen
De scooter gaf een foutmelding en moest voor een beurt. Ik heb ‘m weer in prima conditie terug ontvangen door de zorg van Mike.
Dankjewel voor de service!
Eerlijk advies win je klanten mee, dat hebben ze bewezen !👍🏻
Scooter weggebracht voor een service beurt. Helaas kregen wij de melding dat de scooter aan zijn eind was gekomen. Wat fijn dat ze ons niet eerst nog een dure reparatie hebben laten betalen. Goed en eerlijk advies. Hierdoor overgegaan op aanschaf van een nieuwe scooter. Natuurlijk bij deze fijne winkel gekocht. Zij hebben ons volle vertrouwen hiermee gewonnen. Echt een aanrader.
heb mijn scooter laten nakijken voor…
heb mijn scooter laten nakijken voor een paar kleine dingen en mike heeft goed geholpen en was heel vriendelijk
Beste zaak in regio overijssel voor scooteronderhoud
Geloof mij als ik zeg dat dit de enige zaak in Zwolle is waar echt goede monteurs werken, heb ervaring met alle zaken, ik zou 100 km rijden om hier mijn onderhoud te laten uitvoeren. De vaste monteurs zijn communicatief sterk, en denken met je mee. het zijn geen beunhazen en hebben erg veel verstand van zaken. Marco en Bobby zijn beide goed in hun werk, en Jonathan die er nu niet meer werkt . als je eenmaal een afspraak hebt staan heb je de scooter ook vaak 1 of 2 dag na de afspraak terug, hun begrijpen tenminste dat mensen afhankelijk zijn van hun voertuig.. Ze vragen altijd netjes hoe snel je hem nodig bent, onderhoud op dezelfde dag waarop je hem brengt is gewoon mogelijk in overleg, maar vaak heb ik mijne al na een dag terug. je krijgt altijd netjes een SMS + email met overzicht kosten. met een grote beurt ongeacht de staat van de onderdelen, vervangen ze standaard alle slijtage onderdelen . dit doen ze omdat die onderdelen weinig kosten maar je toch die zekerheid hebt dat je scooter optimaal blijft lopen, dit vind ik zelf persoonlijk gewoon heel fijn, want mijn scooter rijd altijd weer als nieuw als ik daar na een servicebeurt wegrijd. Overigens hebben ze een kapotte uitlaat op afspraak per direct kunnen vervangen, omdat ik 30 km moet rijden, is het onhandig om hiervoor terug te komen, hier denken ze altijd in mee, super fijn.
Ook zijn ze eerlijk met de kosten, en geven ze je altijd een accurate schatting van tevoren, ze gaan je geen rotzooi proberen aan te smeren dat je scooter niet nodig heeft.
En ze bieden op hun website alleen scooter merken aan waar hun in vertrouwen, en dus geen chinese rommel zoals AGM Riva etc.. Fijn een zaak met integriteit en die het beste wil voor de klant!
Als je hier een paar keer je onderhoud doet snap je wel wat ik bedoel, je kan daar gewoon binnenlopen in de scooterwerktplaats en ze staan altijd klaar om je te helpen. Ook in de winkel zelf werken super aardige mensen. Kan helemaal niks negatiefs over deze zaak zeggen.
Gratis hulp bij kleine vervangingen
Schakelaar heeft mij geholpen met bijv: bandenspanning en luchtfilterhuis aandraaien en nog meer. Ik ben erg tevreden over de service! Ook heeft hij mij snel en dus ook gratis geholpen. Echt een topzaak. Beste in Zwolle!
Gebruikt Vespa voorspatbord online…
Gebruikt Vespa voorspatbord online gekocht.
Is als nieuw. Vlotte levering
Lekker band voorwiel
Was zaterdag middag eind van de dag voorband scooter was lek ik wist wat het was maar andere zaken hadden geen tijd kom maandag maar terug.
Bij schakelaar aangeklopt monteur vroeg waar het lek zat in het ventiel deze is met 5 min vervangen en kon weer door.
Kosteloos vervangen hoe krom ik zeker weer terug voor de service en netheid.
Super bedrijf. Super service
Super bedrijf, super service! Hartelijke dank!