Tijdens mijn fietsvakantie had ik een probleem met mijn fiets, want de rem liep aan. Ik kwam terecht bij Schakelaar Tweewielers. Wat een fijne sfeer, je zag dat al die mannen gewoon plezier in hun wer... Toon meer
Bij Schakelaar Tweewielers is er nog service dat je bijna nergens meer tegenkomt. Ik had een kras aan de zijkant van mijn scooter, maar dat was voor een kleine meerprijs gerepareerd. Dezelfde dag hadd... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Schakelaar Tweewielers Zwolle. Fietsenwinkel en Scooterwinkel. Winkel en Webshop. Reparaties, Onderdelen, Accessoires, Verkoop Nieuw en Tweedehands, Leasing.
Diezerplein 17, 8021 CS, Zwolle, Nederland
- 0384535539
- info@schakelaar-tweewielers.nl
- www.schakelaar-tweewielers.nl
Ik had een bepaalde draad nodig voor me…
Ik had een bepaalde draad nodig voor me led verlichting achter voor me vespa. Kon het nergens vinden (omdat de zaken het niet hadden of niet eens kende), maar hier hadden ze het wel voor me en dat zonder bij na te denken wat het was. Gaven het me ook gratis mee! Echt een topzaak en klantvriendelijke medewerkers!
Gered van mijn eigen domme actie
Vanmiddag mijn sleutels in de buddy van mn scooter opgesloten met geen mogelijkheid om deze weer open te krijgen. Gelukkig waren ze bij schakelaar erg behulpzaam en stonden ze met 20 minuutjes naast me en hebben ze me uit de brand geholpen en mijn buddy weer open kunnen krijgen. Super vriendelijk personeel :). Heel erg bedankt!
Prima Segway scooter dealer met veel kennis en service.
Wij hebben een E-Scooter van het merk Segway E125S gekocht bij Schakelaar Tweewielers. Deze is keurig bij ons in Groningen afgeleverd.
Tijdens deze aflevering is er ruim de tijd genomen door Jonathan (service monteur) om alles uit te leggen, zijn uitleg was helder en duidelijk.
Toen een week later bleek dat er iets was met de voorrem kwam hij weer s'avonds langs en heeft dit probleem netjes en heel deskundig opgelost.
Zoekt u een e-scooter speciaalzaak dan hoeft u niet verder te kijken, bij Schakelaar Tweewielers bent u dan aan juiste adres.
Keurig bedrijf
Keurig bedrijf, banden besteld voor onze Kisbee en deze waren vrij snel geleverd. Ook werden de banden keurig verpakt, enige opmerking die ik heb en vandaar de 4 sterren is beter opletten met huisnummers bij het ingeven van de verzending. Bij ons werd 172 opgegeven en het is 175, 172 bestaat niet in onze straat. Gelukkig konden we dit bij DPD aanpassen, en het was juist door ons opgegeven dus de type fout zat bij hun. Toch verder bedankt voor de goede service.
Binnen een paar dagen ingepland voor…
Binnen een paar dagen ingepland voor onderhoud en reparatie, duidelijke uitleg en kostenbegroting. Perfecte reparatie en gratis schoon gemaakt. Daarom ga ik met al mijn scooters naar Schakelaar !
Erg te vrede!
Erg prettig geholpen en de service die geboden is was top. Alles snel geregeld en we konden met de fietsen op vakantie! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Na vele jaren nog steeds erg te vrede!
Zeer goed advies bij aankoop nieuwe…e bike
Zeer goed advies bij aankoop nieuwe E-bike.
Erg klantvriendelijk en het juiste advies op maat ! Bovendien wordt er naar de wensen van de klant goed geluisterd.
Vandaag fijn geholpen
Vandaag fijn geholpen, reparatie werd gelijk opgepakt en voor dat we het wisten stond de fiets weer gereed, super.. netjes op de hoogte gehouden.. mooie verzorgde showroom! Fijn bedrijf!!
Een goede fietsen maker ook voor…
Een goede fietsen maker ook voor schaatsen Edwin Vennik Zwolle
Top fietsenzaak!!
Had voor anderhalf jaar geleden hier een ebike gekocht van Cortina en voor 3 weken geleden maar weer eens een grote onderhoudsbeurt en diezelfde dag kreeg ik telefoontje van werkplaats dat er een breuk in het frame zat net op de lasnaad en kon nog 2 maanden duren voor er een nieuw frame binnen zou komen. Had geen vertrouwen meer in deze fiets en bellen met de werkplaats dat ik wel een nieuwe ebike wilde en zeiden gelijk al we maken er wel wat moois van een paar dagen later kon ik een splinternieuwe ebike van Sparta uitzoeken en hoefde niets te betalen, wat een top service deze fietsenzaak, kan ieder aanraden bij Schakelaar een fiets aan te schaffen. Super in 1 woord! Zowiezo ook met onderhoudsbeurten altijd snel geholpen !!!!! Bedankt het team van Schakelaar!!!!!!!!!! Met vriendelijke groet Peter
Ik had een klein probleempje met mijn…
Ik had een klein probleempje met mijn scooter, een lieve jongen heeft dit meteen opgelost! Super service!
Echt een topzaak!
wat een topzaak ziet er straks uit, alles geordend en heel aardig personeel. van jong tot oud allemaal goed opgeleid, ik stond in de fietsenwerkplaats en werd meteen geholpen, ik had een korte vraag over een wat oudere fiets een kleine blonde jonge wist meteen alles te noemen en wist gelijk wat ik moest hebben ook hele voordelige prijzen. altijd vriendelijk en super snel met reparaties!
Super communicatie.
Super communicatie.
Super geleverd.
Super vriendelijk.
Goede ervaringen en deskundige…
Goede ervaringen en deskundige klantvriendelijkheid. Denken ook met je mee.
Superwinkel!
Wat een super fijne winkel met deskundig personeel en eigenaar. Flexibel en meedenkend. Ik kom hier zeker terug. Ga vooral zo door!
Goede service, mooie grote winkel. Vandaag mijn nieuwe fiets opgehaald.
Vandaag weer een mooie contina fiets…
Vandaag weer een mooie contina fiets voor mijn zoon gekocht. Nu diverse fietsen gekocht bij schakelaar en in onderhoud. Plus een scooter waar ze al veel aandacht aan hebben gegeven
Ik zeg dat het een top bedrijf is.
Ga vooral zo door.
Top service
Top service. Service zoals het hoort. Echte vakmannen.
ze doen wat je van ze verwacht
ze doen wat je van ze verwacht: defect vaststellen en binnen 24 uur repareren
Prima en nette service bij de aankoop…
Prima en nette service bij de aankoop van de nieuwe fiets.