Tijdens mijn fietsvakantie had ik een probleem met mijn fiets, want de rem liep aan. Ik kwam terecht bij Schakelaar Tweewielers. Wat een fijne sfeer, je zag dat al die mannen gewoon plezier in hun wer... Toon meer
Bij Schakelaar Tweewielers is er nog service dat je bijna nergens meer tegenkomt. Ik had een kras aan de zijkant van mijn scooter, maar dat was voor een kleine meerprijs gerepareerd. Dezelfde dag hadd... Toon meer
Keurig bedrijf, banden besteld voor onze Kisbee en deze waren vrij snel geleverd. Ook werden de banden keurig verpakt, enige opmerking die ik heb en vandaar de 4 sterren is beter opletten met huisnumm... Toon meer
Vanmiddag mijn sleutels in de buddy van mn scooter opgesloten met geen mogelijkheid om deze weer open te krijgen. Gelukkig waren ze bij schakelaar erg behulpzaam en stonden ze met 20 minuutjes naast m... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Schakelaar Tweewielers Zwolle. Fietsenwinkel en Scooterwinkel. Winkel en Webshop. Reparaties, Onderdelen, Accessoires, Verkoop Nieuw en Tweedehands, Leasing.
Diezerplein 17, 8021 CS, Zwolle, Nederland
- 0384535539
- info@schakelaar-tweewielers.nl
- www.schakelaar-tweewielers.nl
Snelle en goede service!
Prima service
Helpen goed met waar je voor komt, niet opdringerig, en goed op de hoogte/ verstand van zaken.
Vakmannen voor tweewielers
Als eerst een prima fiets de Spart. Op aanbeveling van de verkoper gekozen voor de motor op het voorwiel. Goede aanbeveling. Verder wordt een vraag snel en vakkundig beantwoord en eventueel opgelost. Prima mijn volgende fiets komt weer van Schakelaar.
e scooter gekocht.
e scooter gekocht.
Snel en deskundig geholpen. Ook geen probleem met een proefrit en naderhand modificaties aanbrengen.
Top zaak.
Prima service.
De laatste keer heb ik een prachtige…
De laatste keer heb ik een prachtige Gazelle van Schakelaar bij U verkocht. Ik kreeg er maar 25,= voor.
Dat betreurde ik zeer. Overleg hielp niet, maar heb er verder geen gezeur over gemaakt.
Ik heb toen een zeer eenvoudige 2de hands dames gekocht voor 150,-.
Bij Gait R. heb ik een andere prachtige 2de hands opnieuw gekocht en kreeg voor mijn oude die ik bij jullie voor 150,- gekocht heb....100,-!!! Dat geeft te denken.
Ik ben altijd klant geweest bij Schakelaar, maar deze laatste actie heeft mij zeer teleurgesteld. Ik geef een 6
En ik zou graag een reactie ontvangen. Misschien wijzig ik mijn gevoelen en standpunt
Als ik niets hoor bent U mij als klant kwijt.
Met vr groet,
JCBeeuwkes Arcadia Zwolle
Top bedrijf!
Topservice
Bij aanhoudende problemen met accu/stroomvoorzieing nieuwe elektrische fiets, nieuwe fiets uit hogere prijsklasse geleverd.
Heel goed👍
Mooie winkel. Veel goede fietsen en brommers met een mooie uitstraling. Net en vriendelijk personeel!!!!
Mooi zaak met een piekfijne service👌
Schakelaar tweewielers
Mooie zaak, erg vriendelijk personeel. Ik ben erg blij met mijn nieuwe fiets!
Snelle service
Snelle service, vriendelijk personeel! Altijd correct en fijne hulp!
Via internet kopen, nee hierom niet!!
Een winkel waar de verkoper tijd voor je heeft. Een ruime showroom met ruime keus uit gerenommeerde merken. Proefrit geen probleem. Het gevoel dat je na aankoop ook kan terugvallen op goed onderhoud en service.
Hier koop je wat met plezier en vertrouwen. En ook nog eens voor een reële prijs.
Zeer kundig personeel en sevice…
Zeer kundig personeel en sevice gericht.
Bij de aankoop van mijn scooter werd er de tijd genomen om mij goed te adviseren onder het genot van een bakje koffie.
Geen gladde babbels maar passie voor het vak.
Hier kom ik zeker de terug!
Goeie service...uitleg en afhandeling…
Goeie service...uitleg en afhandeling vd aankoop tweedehandssnorfiets
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, goede service. Hele fijne en mooie fiets gekocht met accessoires. Ben er ontzettend tevreden mee!
Mooie winkel goede service
Prima service!
Je kunt altijd makkelijk even binnen komen en je wordt dan meteen geholpen! Goede service!
Prima aankoop goede service!