Tijdens mijn fietsvakantie had ik een probleem met mijn fiets, want de rem liep aan. Ik kwam terecht bij Schakelaar Tweewielers. Wat een fijne sfeer, je zag dat al die mannen gewoon plezier in hun wer... Toon meer
Bij Schakelaar Tweewielers is er nog service dat je bijna nergens meer tegenkomt. Ik had een kras aan de zijkant van mijn scooter, maar dat was voor een kleine meerprijs gerepareerd. Dezelfde dag hadd... Toon meer
Keurig bedrijf, banden besteld voor onze Kisbee en deze waren vrij snel geleverd. Ook werden de banden keurig verpakt, enige opmerking die ik heb en vandaar de 4 sterren is beter opletten met huisnumm... Toon meer
Vanmiddag mijn sleutels in de buddy van mn scooter opgesloten met geen mogelijkheid om deze weer open te krijgen. Gelukkig waren ze bij schakelaar erg behulpzaam en stonden ze met 20 minuutjes naast m... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Schakelaar Tweewielers Zwolle. Fietsenwinkel en Scooterwinkel. Winkel en Webshop. Reparaties, Onderdelen, Accessoires, Verkoop Nieuw en Tweedehands, Leasing.
Diezerplein 17, 8021 CS, Zwolle, Nederland
- 0384535539
- info@schakelaar-tweewielers.nl
- www.schakelaar-tweewielers.nl
servicebeurt
Heb vandaag mn fiets e-yoya voor de 2e service beurt gebracht, hij rijd weer super en was heel mooi opgepoetst!
Dank voor de fijne service die jullie erbij leveren!
Prima winkel
Prima winkel, waar je zeer prettig geholpen wordt. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Een van onze wensen stond nog niet in de winkel, deze werd netjes besteld (zonder eventuele verplichtingen), en was snel aanwezig in de winkel.
Hierdoor hebben we in de afgelopen weken twee fietsen gekocht voor onze kinderen. Beide aankopen zijn we erg te vrede over. Door de service en de kwaliteit van de aankopen komen wij hier zeker vaker terug.
goeie aankoop en goeie service
Fijne winkel waar je prettig geholpen…
Fijne winkel waar je prettig geholpen wordt. Mijn dochters en ik hebben onze fietsen hier vandaan. Goede degelijke fietsen. Nieuw gekocht maar ook voor tweedehands zul je hier goed slagen!
schakelaar: TOP !
druk bedrijf, even wachten maar dan heb je wat, vooral een goede service vanuit de werkplaats. communicatie in winkel kan beter.
Altijd vriendelijk geholpen
Altijd vriendelijk geholpen, deskundig en snel.
Ik ben al jaren tevreden klant.
Goede service en verstand van zaken
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen. Ze nemen de tijd voor je en geven eerlijk advies.
Vriendelijk
Super geholpen met geduld en veel vriendelijkheid.
ik ben heel tevreden over jullie…
ik ben heel tevreden over jullie werkwijze
jullie zijn altijd behulpzaam en welwillend
ook bij misverstanden of meningsverschil is er goed met jullie te praten. reparaties en aanschaffen zijn bijna altijd perfect.
en zo niet dan doen jullie het gratis nog een keer over.
Hartelijke dank daarvoor.
Mariette
Goede service en zeer klantvriendelijk
Goede prijs-kwaliteit verhouding, uitgebreide voorlichting indien gewenst, goede service en zeer klantvriendelijk.
goed geholpen zonder poespas.
goed geholpen zonder poespas.kwamen afspraken na ook via telefoon.
Geen gebreken, maar oplossingen!
Ruime keuze aan producten van uiteenlopende prijs en opties. Verkoper luistert goed naar de wensen van de klant. Super snel geholpen en de nodige nazorg gehad. De gebreken die ik zag in mijn nieuwe fiets zijn aangepakt zodat ik een sport custumised model heb. Schakelaar denkt in mogelijkheden! Niet in problemen.
Klanttevredenheid.…
Nette en vakkundige voorlichting bij de aankoop.
Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf. Zijn heel eerlijk en oprecht. Ze leggen goed alles uit en nemen de tijd voor je.
Goede ervaring webshop
Via internet heb ik bij deze winkel voor een nette prijs een accessoire besteld van Cortina. Het product werd netjes verpakt de volgende dag aan huis geleverd.
Goed en snel geholpen!
Goed en snel geholpen!
We hebben een ebike gekocht bij Schakelaar. Fiets wordt snel afgeleverd. Als er vervolgens wat is kun je direct naar ze toe en helpen je direct. Ook als je spontaan langskomt voor vragen over de 1e servicebeurt, dan mag het direct en staat er gelijk een leenfiets voor je klaar. Deze flexibiliteit is echt niet vanzelfsprekend.
Ook het advies is eerlijk. Ze noemen ook de nadelen van een fiets en geven je alle tijd om na te denken over je aankoop. Geen enkele druk wordt gelegd. Daarnaast hebben ze erg goede koffie.
Ga zo door. 5 sterren zijn dik verdiend.