Secret Escapes Reviews

17.821
TrustScore 4 uit 5

4,1

Door prive omstandigheden konden wij geboekt weekend niet. Maar door de zorgzame hulp van Marianna van Secret Escapes konden wij een week later alsnog. Dus niet ons geld kwijt maar dubbel genoten van... Toon meer

Over het algemeen was onze reis goed geregeld, met soepele vluchten en punctuele taxi’s. De meeste hotels waren fijn, vooral het tweede hotel waar het personeel erg attent was, maar helaas verbleven w... Toon meer

De uitvoering van deze pakketreis door de Italiaanse touroperator Medintur verliep uiterst vriendelijk, snel en adequaat dankzij medewerkster Anna Paola die een dikke pluim verdient. Luxueuse... Toon meer

Na een probleempje met het verzilveren van een korting werd dit direct in orde gebracht, aangenaam verrast!

1. Reiszoekmachine
  2. Reisbureau

Over Secret Escapes

About Secret Escapes
At Secret Escapes, we offer our members free access to thousands of low prices on luxury handpicked hotels and holidays in the UK and around the world.

We negotiate the best rates with our hotel partners and deliver them straight to your inbox. You'll find a wide range of refundable hotel deals and flexible holidays, thousands of irresistible offers and tons of destinations around the globe. We handpick and curate the best offers, securing even more dates than ever before, including during holidays and weekends. We know it's all about getting the best deal on your next escape, so we work closely with our partners to build incredible trips, whether it's a short city break, a blissful beach holiday or a far-flung adventure.

One of our company values is 'We take care of every trip' and we truly mean it. We're grateful that you trust us with your precious down-time and our Customer Service team is always on-hand to help you out with anything you need to make your trip truly amazing! Please do get in touch if there's anything we can help with.

Luxury travel for less
Experience luxury holidays without the luxury price tag

Find luxurious stays

Discover hand-picked hotels and holidays at the best possible prices online

Discover hand-picked hotels and holidays at the best possible prices online
At Secret Escapes, we negotiate low prices on luxury hand-picked hotels and holidays in the UK and abroad.

Goed

TrustScore 4 uit 5

18K reviews

Alle reviews

(17.821)

1.239 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Voucher - opgelost!

Inmiddels volledige terugbetaling gekregen van Secret Escapes. Waarvoor dank!

Onze pakketreis naar Rhodos met vertrek op 28/04/2020 werd afgelast wegens het coronavirus. We zijn door Secret escapes gecontacteerd met de boodschap dat de reis niet kon doorgaan en dat het tegoed aan onze account zou toegevoegd worden. Op mijn vraag om het bedrag van de reissom van 1285,66€ terug te storten antwoorden ze me dat dit zou voorgelegd worden aan de hoofdzetel (dit werd gedaan op 01/04/2020. Op 30/04/2020 kreeg ik per mail nogmaals de bevestiging dat het tegoed aan ons account zou toegevoegd worden. We hebben er alle begrip voor dag de reis niet kon doorgaan. Maar dat we geen keuze hebben tussen geld of voucher is in strijd met de Europese wetgeving, ik zou het dan ook erg op prijs stellen als jullie het geld terug storten op de rekening aub. Ook in juli 2020 hebben wij een reis bij secret escapes geboekt die reeds volledig betaald is. Nog niet wetende of deze zal kunnen doorgaan. Indien niet wordt de som die bij secret escapes geblokkeerd staat op den duur wel heel erg hoog. Bovendien boekten wij een interessante aanbieding en is het niet gezegd dat een gelijkaardige reis aan deze prijs haalbaar zal zijn in de toekomst. Dat de voucher na een jaar zou kunnen omgezet worden in cash (met een betaaltermijn van zes maand) is ook geen optie. Dat zou betekenen dat wij anderhalf jaar op onze centen moeten wachten, terwijl het ook voor ons ‘coronacrisis’ is. In het geval onze vakantie in juli kan doorgaan, zou het saldo dat bij jullie in voucher staat een mooie som zijn om mee te nemen op onze vakantie met jullie. We hadden hier toch op een beetje redelijkheid gerekend ipv strikt de kleine lettertjes te volgen.

12 mei 2020

Beste Anneleen

Wij hopen dat u en uw familie gezond en veilig blijven.

Bedankt dat u ons een Trustpilot-review heeft gegeven.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de oplossing die we tot nu toe aan uw zaak hebben kunnen geven. U kunt er zeker van zijn dat we heel hard werken om ervoor te zorgen dat de kwesties die onze leden aan de orde stellen tot ieders tevredenheid worden aangepakt. Ik begrijp dat u tevreden zou zijn met een terugbetaling in contanten en ik zal die informatie zeker aan ons team doorgeven.

Op dit moment kan ik u alleen maar vriendelijk verzoeken om nog even geduld te hebben, aangezien ons team hard werkt om duizenden leden van over de hele wereld te helpen die door deze situatie zijn getroffen.

We hebben uw feedback genoteerd en iemand van ons klantenserviceteam zal binnenkort contact opnemen via de lopende zaak die we al met u hebben. Bedankt voor uw begrip en medewerking in deze ongekende tijden.

Samantha

Team Secret Escapes

Beste Davy de Winter & Isabelle Beel &…

Beste Davy de Winter & Isabelle Beel & ander slachtoffers

Wij hebben exact dezelfde situatie zoals bij jullie en heb deze onderstaande mail naar secret escapes gestuurd en kregen daarna de volgende reactie:

Beste Frederik,

Bedankt voor uw reactie, gezien de bijzondere omstandigheden waarbij wij nu al weten dat onze geplande vakantie in Juni geen doorgang zal vinden wil ik het volgende voorstel doen. U wilt het bedrag in credits omzetten dus wil graag het verzoek in dienen om het al reeds aanbetaalde bedrag in credits om te zetten en het resterende bedrag aan te betalen in een later stadium voorafgaand bij een nieuwe boeking. U heeft uiteraard kosten gemaakt maar die zijn met de aanbetaling al reeds vergoed, kosten voor de tickets en hotels zijn minimaal omdat er geen gebruikt van word gemaakt. Met de aanbetaling ( credits) heeft u de garantie dat wij bij u terugkomen om een vakantie te boeken op een (veilig) latere datum.
U zult het met mij eens zijn dat het niet fair is om de restbetaling op te eisen terwijl we allemaal weten dat dit geen doorgang zal hebben. Uiteraard zodra het weer veilig is om te reizen zullen wij bij een nieuwe boekingsdatum en het rest bedrag van te voren overmaken.

Graag ontvang ik van u een bevestiging.

Alvast bedankt voor u begrip in deze uitzonderlijke situatie?

Dirk Zeeman
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
REACTIE SECRET ESCAPES:

Beste ,
Bedankt voor je e-mail.

Dat zijn niet de procedures hoe wij te werk gaan en dat zal ook niet gaan gebeuren

Eerst het volledige bedrag betalen en als de reis word geannuleerd krijgt u alles terug in credits

Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen wij het graag.

Frederik

Customer Service/klantenservice
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Echter uit jullie verhaal blijkt nu als je annuleert krijg je je volledige bedrag helemaal niet terug ipv van alleen 35% annulering kosten. Wij durven de rest betaling nu niet over te maken, omdat het er nu naar uitziet dat we straks alles kwijt zijn, dus de volledige vakantie. Dit tot tegenstelling wat vermeld is in hun voorwaarden dus juridisch klopt dit van geen kant. wellicht verstandig om dit met meerdere slachtoffers via 1 jurist dit te laten onderzoeken wat de mogelijkheden zijn?

Dirk Zeeman

3 mei 2020

Beste Dirk,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een review over Trustpilot te geven.

Het spijt me echt om te horen van uw situatie en de verwarring met de informatie die wordt gegeven met betrekking tot uw reis en krediet.

Ik heb uw vraag in ons systeem geregistreerd en een van onze agenten zal binnenkort contact met u opnemen om de zaak onder vier ogen te bespreken.

Dank u voor uw begrip.

Mariya
Customer Service Executive
Secret Escapes

Reis geboekt naar Slovenië vr 9 tot 19…

Reis geboekt naar Slovenië vr 9 tot 19 mei. Eerste deel betaald. Saldo moest eind maart betaald worden. Gezien het toen al voor iedereen duidelijk was dat reizen er niet zou inzitten, op 13/3 Een mail gestuurd om te vragen wat de opties waren. Ook duidelijk vermeld dat we niet zouden betalen zonder verdere feedback. Een standaard mail gekregen dat er binnen de 48u contact zou opgenomen worden. Toen we eind maart bleven betalingsherinneringen krijgen, en geen feedback heb ik uiteindelijk op 1 april nog eens gemaild met de vraag hoe het nu zat. Toen kwam er plots wel antwoord. Aangezien de maatregelen nog niet tot de periode van onze reis liepen, hadden we nog geen recht op terugbetaling. We moesten eerst het saldo betalen, en dan afwachten. Andere optie was zelf annuleren, en dan moesten we 35% annuleringskosten betalen. Omdat we het eisen van die betaling van het saldo, zonder al te veel verdere info op eventuele maatregelen zeer bedenkelijk vonden, dan toch zelf geannuleerd zoals in de mail stond. Groot was onze verbazing toen daar plots het volledige voorschot ingehouden werd en niet enkel die 35% zoals de medewerker die zelfde dag in de mail zette. Onmiddellijk de mail van de medewerker teruggestuurd naar de customer service, met de vraag om ons het beloofde bedrag terug te storten, maar sindsdien geen reactie meer....

Nog geen uur na het plaatsen van deze review ineens toch antwoord....

Nu van een andere medewerker, die in tegenstelling tot zijn collega zegt dat je bij annulatie als enkel de eerste schijf betaald is, zowiezo alles kwijt bent, en niet enkel die 35%....

Dit zou dus willen zeggen dat we door foute informatie van de organisatie geld kwijt zijn....

Davy De Winter
Isabelle Beel

3 mei 2020

Lieve Isabelle,

Bedankt voor uw feedback over Trustpilot.

Het spijt me zeer om uw opmerkingen te lezen en ik begrijp uw frustratie in deze moeilijke en onzekere tijd.

Ik heb contact met u opgenomen met een persoonlijk bericht om meer informatie te krijgen en dit door te sturen naar het team, dat deze zaak graag privé met u wil bespreken.

We kijken ernaar uit om van u te horen.

Mariya
Customer Service Executive
Secret Escapes

Het aan Secret Escapes vooruitbetaalde…

Het aan Secret Escapes vooruitbetaalde bedrag voor de bij hen geboekte, en de door de reisorganisatie gecancelde, reis naar Sardinië krijgen we niet terug. "Ons hoofdkantoor en mijn managers zien dit als servicefee" aldus de zichzelf constant repeterende klantenservicemedewerker.
Schandalig!!! Wat een slechte beurt van dit reisbureau om dit soort trucjes toe te passen.

28 april 2020

Hey Marijke,

Tak for din tilbagemelding på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at din booking blev påvirket af den pandemiskrisei, og at du har ventet på flere oplysninger fra Secret Escapes.

Bemærk venligst, at vores kundeservice agenter arbejder køre hårdt for at svare tilbage til alle vores medlemmer, der er påvirket, og nogen fra vores kundeservice afdeling vil vende tilbage på din sag så hurtigst muligt.

Vi sætter pris på din tålmodighed i mellemtiden

Geen response

Halverwege maart niet op het vliegtuig kunnen stappen wegens de coronacrisis. De dag ervoor met Secret Escapes contact gehad en niks was mogelijk.

Na meerdere mails gestuurd te hebben, heb ik geen enkele reactie gehad!

Hopelijk komt dit snel..

17 april 2020

Heel Tim

Bedankt voor je feedback op Trustpilot.

Het spijt me natuurlijk te moeten lezen dat dit ongemak is opgetreden en dat onze service tot dusver niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Samen met mijn collega's van ons service center gaan wij uw situatie nog eens controleren en nemen wij tijdig persoonlijk contact met u op.

Mocht u tussentijds vragen hebben, dan horen wij graag van u.

Klantenservice

Reis naar Zuid-Afrika niet kunnen doorgaan wegens Corona, maar Secret Escapes reageert niet op mijn mails.

Ik heb een reis geboekt bij secret escapes naar Zuid-Afrika. De heenreis begon op 16.03.2020. Wegens het negatief reisadvies van de overheid wegens Corona en door het feit dat ik licht verkouden was heb ik geprobeerd om Secret Escapes te bereiken om deze reis te annuleren; dit op 16.03.2020 (reeds op zondag 15.03 geprobeerd maar kantoren gesloten). Na bijna een uur proberen is het me gelukt om iemand aan de lijn te krijgen van Secret Escapes. Mijn reis kon niet meer geannuleerd worden vermits de vluchten naar Zuid-Afrika via Ethiopië niet geannuleerd waren was hun antwoord. Toen ik vroeg wat er gebeurde als ik niet vertrok kreeg ik het antwoord dat ik mijn geld kwijt was.
Intussen verneem ik via de media dat reisorganisatoren ofwel de reis moeten terugbetalen als die niet kan doorgaan wegens Corona, ofwel een voucher geven voor een reis op een latere datum.
Ik heb al diverse mails gestuurd naar Secret Escapes om uitleg te vragen maar ik word straal genegeerd. Tweemaal heb ik een standaardmail gekregen waarin men mij beloofde mij binnen de 48 uren te contacteren maar tot nu toe nog niks mogen vernemen (vandaag: 09.04.2020).

Op 14.04.2020 werd het bedrag voor mijn reis teruggestort op mijn Mastercard. Bedankt Secret Escapes.

9 april 2020

Beste klant,

Bedankt voor het sturen van uw opmerkingen en zorgen. Het spijt ons dat je een negatieve ervaring hebt gehad.

Alle feedback van onze klanten wordt gewaardeerd en zeer serieus genomen. We zullen je opmerkingen doorgeven aan onze klantenservice op het hoofdkantoor, die contact met je zullen.

Onze teams krijgen momenteel veel aanvragen binnen. Iemand zal zo snel mogelijk reageren.

Bedankt voor je begrip deze delicate situatie.

COVD-19

Op het laatste moment is onze reis naar Krakau gecancelde vanwege de Corona crisis. Van Secret Escapes horen we echter niets meer. Ik heb geprobeerd te bellen maar helaas op onze mails wordt niet gereageerd. Weg geld geen voucher helemaal niks! Bah wat een mentaliteit! Maar karma is a bitch dus hoop dat ze failliet gaan!

4 april 2020

Reis geboekt van 27 maart t/m 1 april en ondanks annulering en toezegging geen tegoed!

Reis geboekt van 27 maart t/m 1 april, die natuurlijk niet door kon gaan waarvoor alle begrip.
Maar...Secret Escapes heeft vanaf het begin niet of vreemd gereageerd en uiteindelijk de verlossende mail gestuurd dat ons geld binnen 2 weken aan ons tegoed zou worden toegevoegd.
Je raad het al...2 weken zijn voorbij; geen geld en ook geen reactie op onze mail daarover.
Zo tevreden als wij altijd waren over onze vorige 5 reizen via Secret Escapes, zo ontevreden en teleurgesteld zijn wij nu. Het gaat niet eens om het geld maar meer om niet waargemaakte beloftes die er voor zorgen dat onze volgende reis zeker niet bij Secret Escapes geboekt zal worden. Jammer!

2 april 2020

Beste klant,

Bedankt voor je begrip deze delicate situatie.

Secret Escapes

Op 26 januari 2019 heb ik 363,00 € aan…

Op 26 januari 2019 heb ik 363,00 € aan Secret Escapes betaald via World Pay Limited voor een verblijf in de Towers Hotel Stabia. Toen ik gebruik wilde maken van de accommodatie (heb ik zelf gebeld naar Italië), was er geen sprake van een reservering. Ik moest toen in alle ijl een nieuwe accommodatie zoeken.
Door persoonlijke omstandigheden had ik tot nu toe geen gelegenheid om alle informatie over de transactie te kunnen zoeken. Nu ik alle gegevens van die banktransactie in handen heb, vraag ik aan Secret Escapes het terugbetaling van de 363,00 €.
Hopend tot en snelle afhandeling,

Marcelo bussi

30 maart 2020

Beste Marcelo,

Bedankt voor je beoordeling. Alle feedback van onze members wordt gewaardeerd en zeer serieus genomen. Het spijt ons dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We hebben je een privébericht gestuurd, zodat we je klacht kunnen indienen bij ons team op het hoofdkantoor, die dan direct contact met je zal opnemen.

Nooit meer Secret Escape indien houding blijft

Secret Escapes gaat bijzonder slecht om met wat er door Covid gebeurt.
21 januari een driedaagse geboekt in Straatsburg, Hotel Kaijoo.
Verleden week, hotel gecontacteerd om een terugbetaling te vragen en antwoord hotel=
Nous vous invitons à contacter votre agence par téléphone ou par écrit pour leur demander d’annuler votre réservation car nous ne sommes pas autorisés à l’annuler nous-même.Nous serons contactés par leur biais et leur confirmerons que nous acceptons l’annulation sans frais de votre réservation.= hotel is akkoord met kostenlose annulatie.
Secret Escape gecontacteerd en deze wijgert het nodige te doen om een terugbetaling te bekomen.
Ik vrees dat dit de laatste keer zal zijn dat ik via hen boek, tenzij hun houding wijzigt.
En het blijkt dat ik niet de enige zal zijn.
RVB

28 maart 2020

Beste klant,

Bedankt voor je beoordeling. Alle feedback van onze klanten wordt gewaardeerd en zeer serieus genomen. Het spijt ons dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We zullen je klacht doorgeven aan onze klantenservice op het hoofdkantoor, die contact met je zullen opnemen.

Oplichting door secret escapes

Precies dezelfde ervaring. Wat een oplichters. Ons hotel in Luik wil ons graag helpen met annuleren of omboeken maar secret escapes weigert alle medewerking, geen omboeken en laat staan een refund.

27 maart 2020

Geachte heer Damen,

Bedankt voor het sturen van uw opmerkingen en zorgen.

Ik zie dat je al contact met ons hebt gehad.

Onze teams krijgen momenteel veel aanvragen binnen.

Iemand zal zo snel mogelijk reageren.

Bedankt voor je begrip in deze delicate situatie.

Het klantenserviceteam

Is dit service?

Van mijn vriendin een weekendje Antwerpen cadeau gekregen voor mijn verjaardag! Door het hele corona gedoe is het hotel gesloten. Na eerst ruim een uur in de wacht te staan bij secret escapes hebben we het hotel maar gebeld. Hotel zegt wij kunnen enkel om boeken voor eventueel geld terug moet je bij secret escapes zijn. Secret escapes nog maar eens gebeld. Als het hotel hiermee akkoord is is dat geen probleem, maar wegens drukte moet het hotel dit regelen. Hotel weer gebeld. Nee wij hebben nog niet betaald gekregen dus moet toch bij secret escapes zijn. Wat ons betreft mag u annuleren. Weer secret escapes gebeld. Nee geld terug is niet mogelijk we moeten maar om boeken. (Maar wanneer? Want niemand weet hoe lang dit gaat duren). Nu blijkt dat secret escapes ook mails naar mensen heeft gestuurd waarin letterlijk staat dat als je wegens corona niet kan afrijzen om dat bijvoorbeeld het hotel dicht is. (is bij ons het geval). Je het geld terugkrijgt op je account en dat dit tegoed een jaar geldig is. Nog maar eens naar ze bellen. Nee hoor u heeft deze mail niet ontvangen dus dit is voor u niet van toepassing. Serieus? Is dit de service die er geboden wordt?

21 maart 2020

Beste Danny

Bedankt voor je beoordeling. Alle feedback van onze members wordt gewaardeerd en zeer serieus genomen. Het spijt ons dat je een negatieve ervaring hebt gehad . We hebben je een privébericht gestuurd, zodat we je klacht kunnen indienen bij ons team op het hoofdkantoor, die dan direct contact met je zal opnemen.

B-21892216 Malta

Aangezien ik sinds 4 maart ook geen reactie krijg van de klantendienst na het neerleggen van een klacht zal ik hier maar een review plaatsen.

Bij het boeken van de reis heb ik aangegeven dat elk van ons,mijn man en ik, een bagage van 20kg mee zou nemen.

En heb daar ook voor betaald

Nu op de luchthaven, alsook op de boardingscards bleek, dat alleen mijn man een koffer van max 20kg mee kon nemen. Ik moest voor mijn koffer extra geld betalen (heen en terug)

Bovendien zat er in de reis een excursie meegeboekt. Op de voucher stond vermeld dat ik die in de hotel moet inruilen voor een ticket. Maar niemand wist er iets van...
Over de transfer naar de luchthaven op de vertrekdatum ook niet....

Superslecht georganiseerde reis. Ik moest alles zelf zien te regelen, constant telefoontje moeten doen...

21 maart 2020

Secret Escapes terug bereikbaar dank u Frederik voor het amendment

Het is een schande Secret Escapes is niet telefonisch te bereiken, niet via mail, geen enkele reactie van Secret Escapes! Wij hebben onze reis moeten annuleren vanwege COVID19 Onze hotel reservatie is ondertussen al voorbij. Ons hotel in Bangkok was gewillig om onze reservatie om te boeken naar een latere datum maar het moest via de juiste procedure gebeuren dus via Secret Escapes maar geen maar ook geen enkele reactie van Secret Escapes gekregen. Ondertussen is onze reservatie al voorbij en hadden we al moeten uitchecken.. Schande Secret Escapes!

19 maart 2020

Beste member,

Bedankt voor je beoordeling.

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met het niveau van onze klantenservice. In deze moeilijke tijd hebben we te maken met ontzettend veel vragen van al onze members. We werken hard om alle vragen van onze members zo goed mogelijk op te lossen. We dienen je klacht in bij ons team op het hoofdkantoor. Zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bedankt voor je geduld en begrip,

Totaal geen telefonische bereikbaarheid…

Totaal geen telefonische bereikbaarheid al 4 werkdagen niet en op mails wordt niet gereageerd. Mijn vertrekdatum nadert, ik wil omboeken vanwege Corona, maar helaas wordt er niks gecommuniceerd!

Beste member,

Bedankt voor je beoordeling op Trustpilot.

Het spijt mij te horen dat je niet blij bent met het niveau van de ontvangen hulp. We krijgen zeer veel berichten binnen en we doen ons best om alle vragen tijdig te beantwoorden.

Zou je op ons privébericht kunnen reageren zodat wij je boeking in ons systeem kunnen lokaliseren?

Bedankt voor je geduld en begrip.

Bedrijf geeft geen reactie

Bedrijf is niet te bereiken, vrijdagochtend gebeld ivm onze reservering voor Antwerpen, zaterdag weer een uur in de wacht gehangen. Meerdere terugbel verzoeken ingevoerd en e-mails gestuurd maar met 0 reactie. Geprobeerd het via het hotel te regelen zoals in de algemene mail van Secret Escapes stond maar die verwijzen ons terug naar Secret Escapes.

Beste Maria,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij betreuren dat u niet tevreden bent met de tot nu toe gekregen service. Vanwege de huidige situatie krijgen we momenteel veel vragen binnen en we proberen deze vragen zo snel mogelijk te adresseren.

Ik zie dat u een e-mail case heeft openstaan met onze supportteam en we zullen uw e-mail zo beantwoorden.

Beste

Beste,

Al een half uur in de wacht. Uiteindelijk een email gestuurd, nog steeds geen antwoord. Nu alweer bijna tien minuten aan de lijn, terwijl ik om stipt 9u gebeld heb, zonder antwoord. We zouden graag in deze tijden wat meer info hebben over onze reis naar Marrakesh, aangezien we het land niet uit mogen.
Ref reis: SEB-21889947
Hoofdboeker: Priscilla David

Graag zsm antwoord
Mvg

Beste Jo,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij betreuren dat u niet tevreden bent met de tot nu toe gekregen service. Vanwege de huidige situatie krijgen we momenteel veel vragen binnen en we proberen deze vragen zo snel mogelijk te adresseren.

citytripLissabon corona

Wij boekten een citytrip met vertrek 16/3-20/3/20 Lissabon-Porto. Onze overheid raadde reizen naar hey buitenland af wegens coronavirus en de daaruit te voorziene moeilijkheden en problemen. Wij zijn dus niet vertrokken. Tot vier dagen voor vertrek georobeerd telefonisch contact te krijgen maar dit lukte niet. Via mail evenmin antwoord. Wij vroegen de data te verplaatsen en ons een tegoedbon te geven. Geen antwoord. Hopelijk krijg ik langs deze weg antwoord of een gedegen oplossing. Anders is het de laatste boeking geweest.

Vandaag 18/3 bericht ontvangen dat de terugvlucht geannuleerd werd. Gelukkig zijn we thuis gebleven zoniet zaten we nu geblokkeerd in Porto. Toevallig ook vandaag een telefoontje van SE met de vraag waar onze klacht over gaat. Mijn uitleg opnieuw gedaan. Ze maken het over aan het hoofdbureau voor verder gevolg wat dat ook moge zijn. Wij hopen op een tegoedbon voor hetzelfde bedrag zoals de andere touroperators doen en zoals gevraagd en meegedeeld door de Belgische regering.

Update 21/3/20
Vandaag email ontvangen dat annulatie aanvaard is. Conform beslissing Belgische regering werd mij het bedrag van de reis in de vorm van een tegoed, geldig voor 1 jaar, op mijn account gestort om te gebruiken bij een latere boeking. 💪. Case closed. Dank u

17 maart 2020

Beste Luc,

Klantenservice

BOEK GEEN VAKANTIES VIA SECRET ESCAPES.

BOEK GEEN VAKANTIES VIA SECRET ESCAPES.
Nooit gedacht dat ik een zeer slechte ervaring zou hebben met Secret Escapes. Dit omdat ik al meerdere keren zeer tevreden een hotel heb mogen boeken. Maar een vakantie boeken via deze organisatie NOOIT MEER. Meestal reis ik ongeorganiseerd maar wilde dit keer relaxed op vakantie en georganiseerd gaan. Heb nog nooit zoveel zelf moeten bellen en mailen in een vakantie.
Na geboekt te hebben heb ik zelf moeten bellen wat eigenlijk mijn vluchtnummer was omdat ik een koffer bij wilde boeken. Daarbij was de reis inclusief transfer van vliegveld naar hotel. Ik heb daarover gebeld naar Secret Escapes want ik had geen voucher of mail hoe dat zou gaan. Ik kreeg als antwoord dat de Engelsprekende medewerker dat ook niet wist hoe dat ging maar dat het vanzelf wel goed zou komen want hij had nooit klachten gehad. Op de vraag of er dan iemand klaar zou staan kon hij ook geen antwoord geven.
Daar aangekomen stond er niemand en heb ik weer moeten bellen. Bleek dat we een mail zouden krijgen van Airport Direct. Wist ik niet en kennelijk die Engelssprekende medewerker van S.E. ook niet. Bleek deze in mijn spam te zitten.Ook had ik een Noorderlicht excursie geboekt maar had van alles gekregen behalve een voucher voor deze excursie. Gebeld en bleek dat ik naar een haven moest gaan alwaar een ticket zou liggen. Fijn dat ik daar zelf achteraan moet bellen. Bleek de haven nog eens 20 minuten lopen van hotel te liggen. Daar aangekomen hadden ze kennelijk de excursie voor de dag ervoor geboekt (dag van aankomst) niemand had mij dat verteld vanuit Secret Escapes. Gelukkig kon ik dit omboeken. Maar er bleek geen vervoer van en naar hotel bij de zitten daar moest ik 2500 iskr voor bij betalen.
Midden in de nacht lopen was geen optie voor mij als vrouw omdat het erg afgelegen lag. Vreemd dat ze daar boeken terwijl ze andere excursies bij Reykjavic Sightseeing boekte en men daar ook een noorderlicht excursie hebben in een bus inclusief vervoer. Heb voor de laatste gekozen omdat ik voor bijna net zoveel geld vervoer had en daarbij was het zo veel wind dat de zeeziek pillen op de toonbank klaar stonden bij de door S.E. georganiseerde reis, die op een boot zou plaatsvinden. Dit was niet te doen vanwege de hoge golven omdat ik het Noorderlicht wilde proberen te zien. Heb daarom de bus reis gekozen. zelf 50 euro pp. bijbetaald.

Excursies gingen, vanwege het weer, niet door en moest ik zelf bellen om de tours op nieuw in te plannen. Met het gevolg dat we een bepaalde excursie die in de avond was gepland niet konden doen. Deze getracht te verplaatsen maar het was vol. er was alleen plek op een luxe arrangement. Dus kiezen of het niet zien of de luxe pakken. Tjing tjing. 150 euro extra pp. Ook al zoiets dat men die excursie überhaupt op zondagavond plannen. Maandag zouden we vliegen om 07.40 uur en dat betekent omstreeks 04.00 uur opstaan. We zouden van de excursie pas om half twaalf terug zijn hotel. Dus 4 uur slapen. terwijl alle excursies van anderen het meteen achter een andere activiteit plakken deed Secret Escapes het apart en liet ons een dag extra betalen en verblijven om alleen maar die excursie te doen. Ook hebben we om 6 uur in de ochtend bij het pick- up point gestaan voor een excursie die niet door bleek door te gaan maar ze waren ons vergeten te melden.
Al met al gingen er 2 excursies niet door. De Blue Lagoon en de excursie waar we nota bene expliciet voor gekozen hadden de Glacier lagoon. Nu wacht ik al 1,5 week op een reactie van S.E. heb 13 mails gestuurd want ik moest de telefoon gesprekken doorsturen wanneer ik gebeld zou hebben. Niks meer hoor je daarvan. Je hoort alleen de woorden die ze waarschijnlijk leren bij de training: ik begrijp het. Ik begrijp het. Ik wacht al 1,5 week op teruggave van mijn geld voor de niet genoten excursie.
Ik blijf bellen en kreeg steeds te horen dat ik nog iets ga horen maar hoor niks. Ben zo klaar met dit! advies boek alles zelf los.
Beter aanbod en beter geregeld.

9 maart 2020

Lieve Margo,

Bedankt voor uw feedback over Trustpilot.

Het spijt me om te lezen dat er dit ongemak is geweest en dat onze service nog niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Samen met mijn collega's van ons Service Center zullen we uw situatie opnieuw bekijken en u zo snel mogelijk persoonlijk contacteren.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan horen we graag van u.

klantendienst

Jammer

Jammer, dat we aan het lijntje worden gehouden tot nu toe.
Oa door misleidende informatie hebben we 3 dagen in hechtenis gezeten in Amman Jordanie,
We werden gescheiden van elkaar, hilda op de vrouwenafdeling en ik op de mannen, ik zag haar alleen als ze naar het toilet mocht, dan kwam ze langs mijn hok zoals ik mijn verblijf noem.
we mochten 5 minuten per dag bellen om de terugreis naar nederland te regelen, secret escapes gebeld, maar ze konden niets voor doen, gelukkig konden we het rechtstreeks regelen met transavia, toen we terug waren hebben we het hele verhaal uitgelegd aan frederik van secret escapes, hij vond het heel erg, en zei er moet wat gebeuren, paar dagen later mail van een andere medewerker ali, of we konden vertellen wat er gebeurd was, en een mail gehad van melanie met dezelfde vraag,en gisteren weer dezelfde vraag maar nu van jamilia, hoe kan dit allemaal. wij hadden mischien ook beter moeten opletten,
Maar wij vinden dat secret escapes ons wel tegemoet moet komen,
Onze vraag is ?
Waarom hebben wij deze reis naar jordanie kunnen boeken met een id kaart,
Waarom hebben wij een visum naar jordanie gekregen met een id kaart,
Waarom mochten we de douane door met een id kaart
Waarom mochten we het vliegtuig in naar jordanie met een id kaart
23 februari weer gemaild maar niets gehoord,
Voor alle medewerkers hierbij nogmaals her boekingsnummer
A6214 3442 771702
26 februari gebeld door weer een andere medewerker danielle,
met de boodschap dat het allemaal onze eigen schuld is.
En dat ze alles beantwoord hebben.
Maar nog steeds geen antwoord op bovenstaande vragen.
Ze zou ons nog mailen,maar tot nu toe niets gezien.
We hebben contact gehad met de nederlandse ambassade,
volgens hun hadden ze ons nooit mogen laten gaan, word vervolgd
binnenkort het hele verslag van onze nachtmerrie
Paul en Hilda

19 februari 2020

Lieve Paul en Hilda,

Wij hopen dat het goed met je gaat.

Bedankt voor de feedback op Trustpilot.

We hebben deze e-mail opnieuw naar je verstuurd, omdat we denken dat je hem misschien nog niet hebt ontvangen. Controleer ook je SPAM mailbox, het is mogelijk dat de mail daar misschien in terecht is gekomen.