Het help mij om snel notulen en agada's te maken. Je moet het programma eerst leren te gebruiken en ook kun je het gemakkelijk vullen met speciale namen of omschrijvingen. Er wordt duidelijk hulp... Toon meer
Let op: dit gaat NIET over het bedrijf AVT / spraakherkenning maar UITSLUITEND over het online pakket Dragon Medical One!! Diverse pakketten Dragon Naturally Speaking gebruikt (tm versie 12), down... Toon meer
Bij AVT vind ik zeer geëngageerde en betrokken mensen, die echt moeite doen om alles goed te laten verlopen. Ik had een probleem (waaraan AVT niéts kon doen), maar ze hebben álles gedaan om een oplo... Toon meer
Voortreffelijke service op afstand! Ik had al geruime tijd geleden dragon aangeschaft maar had nu problemen met het overzetten op een nieuwe laptop. Hoewel ik geen nieuw product heb aangeschaft kon ik... Toon meer
AVT is de expert in spraakherkenning, digitaal dicteren en transcriptie. Voor elke werkomgeving is er een oplossing om sneller en foutloos spraak te verwerken tot tekst. Wij bieden zowel professioneel maatwerk als kant-en-klare oplossingen voor bedrijven en particulieren. Bestel direct uw producten en diensten via de shop. Of bel ons voor gratis advies: 023 – 529 43 44
Crommelinbaan 3, 2142 EX, Cruquius, Nederland
Snelle reactie, goede bereikbaarheid en heldere beantwoording van vragen. Maar wat natuurlijk nog belangrijker is: deskundigheid! Ik ben echt goed geholpen met AVT

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
Ik had een probleem met communicatie tussen de transcriptie software en Dragon speechware. Ik was heel aangenaam verrast over de bijzonder vriendelijke en efficiënte bijstand om beide pakketten op afstand te kunnen laten configureren. Heel de keten van dictafoon tot gecorrigeerde tekst is nu operationeel en functioneert veel beter dan verwacht.

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
Een geweldige service door mevrouw Witjas. Ik had een proefversie aangevraagd. Die toonde 1 mankement op mijn laptop. Mevrouw Witjas heeft mij een paar weken geholpen om dit mankement op te lossen, wat uiteindelijk gelukt is. Over engelengeduld gesproken ;)
Inmiddels heb ik de definitieve versie van Dragon gekocht, waar ik nog iedere dag blij mee ben omdat het me veel tijd scheelt. Een geweldig programma + een uitstekende service = een erg tevreden klant hier.

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
AVT levert een uniek product voor mijn branche en doet dat weergaloos goed. Het is een van de plezierigste bedrijven waar ik zaken mee doe. Helpdeskvragen worden onmiddellijk en goed beantwoord.

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
prettig contact, goede uitleg en meegedacht. Snelle levering van een mooi product. Ervaar nu al de meerwaarde.

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
We kenden het product al uit een vorige versie. Even leek of de mail niet goed doorkwam maar dat kwam door het strenge spamfilter van de school. Na contact te hebben opgenomen en een gmail adres gebruikt te hebben was het erg snel geregeld. We hebben de testversie geprobeerd om te kijken of de nieuwe versie goed overweg kon met de hardware die we hadden. Dat bleek het geval te zijn. Aanschaf van de betaalde versie verliep vervolgens erg soepen.

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
Savi 8240 UC Headset in combinatie met Dragon Professional aangeschaft. Ik ben tevreden over de producten, en de service en kennis van zaken van AVT zijn uitstekend.

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
Geweldige service! Na installatie van de software werkte het niet zoals verwacht. Via het online contactformulier een mail gestuurd, waarop heel snel (in het weekend zelfs!) gereageerd werd met goede tips. Ook werd meer hulp aangeboden als de tips niet voldoende zouden zijn. Het probleem bleek niet aan de software te liggen maar aan de verzonden bestanden.

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
In minder dan geen tijd heeft AVT mijn onverwacht wat minder presterende DRAGON weer 100% functioneel gekregen ! Snelle reactie, herstel op afstand, duidelijke uitleg, en veel goede tips om herhaling te voorkomen van Denise gehad. Superservice en veel dank !
Maarten Raaijmakers, Breda

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
Reageren heel snel en hebben een super fijne dienstverlening. Ik had even een probleem met de installatie en werd meteen opgebeld en begeleid tot alles perfect geïnstalleerd was. Echt een heel fijne ervaring.

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
Goede software, en goed begeleid via de chatfunctie bij de online aankoop. Volledig tevreden.

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
Servicegericht, praktisch en direct beschikbaar voor vragen. Dat is hoe ik Dennis van AVT heb ervaren. Nadat ik mijn spraaksoftware (Dragon) een aantal maanden niet gebruikt had, ging ik weer aan de slag. Het was weer even inkomen. Ik werd vriendelijk en geduldig geholpen en er werd actief meegekeken op mijn scherm. Ook in zaken (pc-instellingen) die niet direct met Dragon te maken hadden. Toen een door mij besteld kabeltje vervolgens niet nodig bleek, werd er een creditfactuur aangemaakt. Kortom, ik heb het contact en de geboden oplossingen als een 9+ ervaren.

Antwoord van AVT / Spraakherkenning.nl
Testversie zonder problemen te downloaden en te gebruiken. Na enkele dagen nam de leverancier telefonisch contact op om te informeren naar mijn ervaringen met het product. Plezierige benadering. Ik heb het product aangeschaft en gebruik het tot tevredenheid. Cursus om de puntjes op de i (letterlijk!) te zetten volgt nog.