AVT / Spraakherkenning.nl Reviews

4,4

Het help mij om snel notulen en agada's te maken. Je moet het programma eerst leren te gebruiken en ook kun je het gemakkelijk vullen met speciale namen of omschrijvingen. Er wordt duidelijk hulp... Toon meer

Let op: dit gaat NIET over het bedrijf AVT / spraakherkenning maar UITSLUITEND over het online pakket Dragon Medical One!! Diverse pakketten Dragon Naturally Speaking gebruikt (tm versie 12), down... Toon meer

Bij AVT vind ik zeer geëngageerde en betrokken mensen, die echt moeite doen om alles goed te laten verlopen. Ik had een probleem (waaraan AVT niéts kon doen), maar ze hebben álles gedaan om een oplo... Toon meer

Voortreffelijke service op afstand! Ik had al geruime tijd geleden dragon aangeschaft maar had nu problemen met het overzetten op een nieuwe laptop. Hoewel ik geen nieuw product heb aangeschaft kon ik... Toon meer

1. Softwarebedrijf

AVT is de expert in spraakherkenning, digitaal dicteren en transcriptie. Voor elke werkomgeving is er een oplossing om sneller en foutloos spraak te verwerken tot tekst. Wij bieden zowel professioneel maatwerk als kant-en-klare oplossingen voor bedrijven en particulieren. Bestel direct uw producten en diensten via de shop. Of bel ons voor gratis advies: 023 – 529 43 44

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel, goed en helder.

Snelle reactie, goede bereikbaarheid en heldere beantwoording van vragen. Maar wat natuurlijk nog belangrijker is: deskundigheid! Ik ben echt goed geholpen met AVT

2 maart 2021

Geachte heer Busio,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling, daar zijn wij blij mee!

Wij hebben u graag geholpen, fijn dat u weer aan de slag kunt met Dragon.

goede service

goede service, direct contact.

26 februari 2021

Geachte heer Plantsoen,

Dank u wel voor uw beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u ons 5-sterren heeft gegeven!

Mochten we nog wat voor u kunnen betekenen dan horen we dat graag!

023 - 529 43 44

Bijzonder vriendelijke en efficiënte advies en bijstand.

Ik had een probleem met communicatie tussen de transcriptie software en Dragon speechware. Ik was heel aangenaam verrast over de bijzonder vriendelijke en efficiënte bijstand om beide pakketten op afstand te kunnen laten configureren. Heel de keten van dictafoon tot gecorrigeerde tekst is nu operationeel en functioneert veel beter dan verwacht.

11 februari 2021

Geachte heer Sas,

Dank u wel voor uw mooie 5-sterren beoordeling. We zijn er trots op dat te krijgen.

Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dat u (meer dan) tevreden bent met de oplossing. Ik moet zeggen dat het ook wel een hele goede combinatie is zoals u die heeft aangeschaft.

Mochten we u nog verder van dienst kunnen zijn dan hoor ik het graag.

023 - 529 43 44

Een geweldige service. 5 sterren waard!

Een geweldige service door mevrouw Witjas. Ik had een proefversie aangevraagd. Die toonde 1 mankement op mijn laptop. Mevrouw Witjas heeft mij een paar weken geholpen om dit mankement op te lossen, wat uiteindelijk gelukt is. Over engelengeduld gesproken ;)

Inmiddels heb ik de definitieve versie van Dragon gekocht, waar ik nog iedere dag blij mee ben omdat het me veel tijd scheelt. Een geweldig programma + een uitstekende service = een erg tevreden klant hier.

10 februari 2021

Geachte heer Nguyen,

Dank u wel voor uw lovende woorden, dat is een groot compliment. Voor ons was het ook een uitdaging om de foutmelding opgelost te krijgen. Ook al zijn we al meer dan 30 jaar Dragon-specialist, we blijven nog steeds leren :-)

Wij wensen u veel werkplezier met Dragon Professional Individual 15 en uw Philips Voice Recorder.

Weergaloos

AVT levert een uniek product voor mijn branche en doet dat weergaloos goed. Het is een van de plezierigste bedrijven waar ik zaken mee doe. Helpdeskvragen worden onmiddellijk en goed beantwoord.

8 februari 2021

Geachte heer Tazelaar,

Wat een mooie en lieve beoordeling heeft u over ons gemaakt. We zijn er hee blij mee en we worden er een beetje verlegen van.

We blijven ons best doen en dat lijkt goed te lukken.

Veel plezier met de headset en de Dragon 15 Professional Individual software.

Als we nog wat voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag.

Zeer aan te bevelen!

Het aanbod is goed, de service uitstekend.

4 februari 2021

Geachte mevrouw Kokshoorn,

Dank u wel voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling. Wij hebben u graag geholpen met uw bestelde Philips Transcriptie voetpedaal.

prettig contact

prettig contact, goede uitleg en meegedacht. Snelle levering van een mooi product. Ervaar nu al de meerwaarde.

2 februari 2021

Geachte heer Verlijsdonk,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling met 5-sterren. Daar zijn we heel blij mee.

Fijn dat de Dragon 15 Professional Individual voor u al gelijk een meerwaarde oplevert. Dat is tenslotte ook de bedoeling.

Mochten we nog wat voor u kunnen betekenen dan hoor ik dat graag!

Tevreden klant!

We kenden het product al uit een vorige versie. Even leek of de mail niet goed doorkwam maar dat kwam door het strenge spamfilter van de school. Na contact te hebben opgenomen en een gmail adres gebruikt te hebben was het erg snel geregeld. We hebben de testversie geprobeerd om te kijken of de nieuwe versie goed overweg kon met de hardware die we hadden. Dat bleek het geval te zijn. Aanschaf van de betaalde versie verliep vervolgens erg soepen.

2 februari 2021

Geachte heer Donders,

Hartelijk dank dat u een beoordeling heeft geschreven. Dat waarderen we zeker. En nog een met 5-sterren. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Mochten we nog wat voor u kunnen betekenen dan horen we dat graag

023 - 529 43 44

Savi 8240 UC Headset in combinatie met…

Savi 8240 UC Headset in combinatie met Dragon Professional aangeschaft. Ik ben tevreden over de producten, en de service en kennis van zaken van AVT zijn uitstekend.

26 januari 2021

Beste meneer Kerssies,

Dank u wel voor de mooie woorden en de 5-sterren beoordeling. We zijn blij dat we u ook goed hebben kunnen adviseren en dat u blij bent met de geleverde producten.

Als we nog wat voor u kunnen doen horen we het graag

Geweldige service

Geweldige service! Na installatie van de software werkte het niet zoals verwacht. Via het online contactformulier een mail gestuurd, waarop heel snel (in het weekend zelfs!) gereageerd werd met goede tips. Ook werd meer hulp aangeboden als de tips niet voldoende zouden zijn. Het probleem bleek niet aan de software te liggen maar aan de verzonden bestanden.

24 januari 2021

Beste Petra,

Wat een leuke beoordeling! Dank je wel. We zijn zeer blij met de aardige test en de 5-sterren. En ook goed om te horen dat het probleem opgelost is.

Als we nog wat voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag.

023 - 529 43 44

Topservice, helder & toegankelijk !

In minder dan geen tijd heeft AVT mijn onverwacht wat minder presterende DRAGON weer 100% functioneel gekregen ! Snelle reactie, herstel op afstand, duidelijke uitleg, en veel goede tips om herhaling te voorkomen van Denise gehad. Superservice en veel dank !
Maarten Raaijmakers, Breda

9 december 2020

Geachte heer Raaijmakers,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren en mooie beoordeling. Fijn te lezen dat Dragon het weer naar volle tevredenheid doet. Wij hebben u graag geholpen.

Tel.: 023 - 529 43 44

Snelle reactie en super service

Reageren heel snel en hebben een super fijne dienstverlening. Ik had even een probleem met de installatie en werd meteen opgebeld en begeleid tot alles perfect geïnstalleerd was. Echt een heel fijne ervaring.

3 december 2020

Beste Charlotte,

Dank je wel voor je mooie beoordeling. We zijn blij dat we er weer een tevreden klant bij hebben.

Ik hoop dat je veel plezier zult hebben van de spraakherkenning.
Mochten we nog wat voor je kunnen doen dan horen we dat graag.

Snel

Snel, goed en vriendelijk

23 november 2020

Beste Bart,

Dank je wel voor de 5-sterren en je beoordeling. Kort en krachtig. We zijn er heel blij mee.

Als we nog wat voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag en veel plezier met de Jabra Stealth headset.

uitstekend bedrijf

22 november 2020

Geachte heer Claassen,

We vinden het heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent over AVT.

Mochten we nog wat voor u kunnen doen dan horen het we het graag. Verder wens ik u veel (werk) plezier met uw Dragon spraakherkenning en de AVT USB-headset.

Goede software en service

Goede software, en goed begeleid via de chatfunctie bij de online aankoop. Volledig tevreden.

14 november 2020

Beste Kurt,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling, daar zijn wij heel blij mee!
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service.

We horen graag als we nog wat voor u kunnen doen.

Tel.: 023 - 529 43 44

Zeer deskundig en erg klantvriendelijk!

13 november 2020

Geachte heer Lehr,

Dank u voor de 5-sterren. Aardig van u dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te maken. We waarderen dat zeer!

Mochten we u nog verder met iets kunnen helpen dan horen we het graag.

Ben zeer tevreden.

31 oktober 2020

Beste Luc,

Fijn om te horen dat je tevreden bent. We doen daar altijd wel ons best voor en dan is het fijn dat het ook lukt en we daar een mooie beoordeling van krijgen.

Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag!

023 - 529 43 44

Servicegericht, praktisch én direct beschikbaar voor vragen

Servicegericht, praktisch en direct beschikbaar voor vragen. Dat is hoe ik Dennis van AVT heb ervaren. Nadat ik mijn spraaksoftware (Dragon) een aantal maanden niet gebruikt had, ging ik weer aan de slag. Het was weer even inkomen. Ik werd vriendelijk en geduldig geholpen en er werd actief meegekeken op mijn scherm. Ook in zaken (pc-instellingen) die niet direct met Dragon te maken hadden. Toen een door mij besteld kabeltje vervolgens niet nodig bleek, werd er een creditfactuur aangemaakt. Kortom, ik heb het contact en de geboden oplossingen als een 9+ ervaren.

29 oktober 2020

Beste Susan,

Hartelijk dank voor je mooie en zeer aardige 5-sterren beoordeling.

We zijn erg blij te horen dat je zo tevreden bent. We doen het werk graag en dit soort beoordelingen geven ons telkens weer energie om er zo meer door te gaan.

Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag.

Veel (werk) plezier weer met de nieuwe Dragon 15.

Geachte heer/mevrouw,

Heel hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. We zijn daar heel blij mee.

Mochten we nog wat voor u kunnen betekenen dan horen we dat graag!

023 - 529 43 44

Testversie zonder problemen te…

Testversie zonder problemen te downloaden en te gebruiken. Na enkele dagen nam de leverancier telefonisch contact op om te informeren naar mijn ervaringen met het product. Plezierige benadering. Ik heb het product aangeschaft en gebruik het tot tevredenheid. Cursus om de puntjes op de i (letterlijk!) te zetten volgt nog.

18 oktober 2020