Stylefile.nl Reviews

2,4

2 paar sneakers besteld, na 4 dagen nog steeds onduidelijk waneer of deze geleverd zullen worden. Eenmaal maar nooit weer dat ik iets bij stylefile.nl bestel!!

Over de shop en de schoenen kan ik niets aanmerken. Snel verstuurd en geleverd binnen de aangegeven termijn. MAAR... Als men dure sneakers besteld en deze worden in een kartonnen doos gestoken zonder... Toon meer

Ondanks negatieve reviews toch een bestelling geplaatst van 200+ euro. De verzending duurde wat langer dan normaal. Ik had hier een mailtje over gestuurd en netjes antwoord gehad dat ze door de toena... Toon meer

Op 8 aug 2 new era Seahawks petten besteld. IDeal betaling gedaan van 43€. Vervolgens honeys meer gehoord behalve een nieuwsbrief. Thx! :-( Dit zegt het bankafschrift: Naam: Publikat GmbH ?... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

In de Stylefile webshop vind je alles rondom streetwear, sneakers en graffiti. Ons assortiment bestaat ondertussen uit meer dan 120 merken en meer dan 2000 sneakers. Met daarbij natuurlijk jullie lievelingsmerken zoals Nike, Adidas, New Balance en Naketano. Kom nu je lievelingsartikelen shoppen op Stylefile.nl!

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer jammer Stylefile....12 juli een…

Zeer jammer Stylefile....12 juli een bestelling betaald via iDEAL nog steeds niks maar dan ook niks ontvangen. Wel 1x contact/reactie gehad via mail. We zijn nu 11 dagen verder en nog geen geld terug of artikelen ontvangen. Ik hoop toch echt dat jullie dit fatsoenlijk afhandelen. Ik heb mijn afschrift met alle gegevens al doorgemaild. Omdat het via de normale weg geen gehoor geeft ben ik genoodzaakt om hier negatief over jullie te oordelen.

Dit vind ik durf hebben stylefile. Om mij op mijn vingers te tikken met jullie reactie.
Ik ben meer dan 6 weken met jullie aan het mailen geweest voordat ik mij niet volledige bestelling ontving. Daarna helaas de helft moeten terug sturen vanwege te klein. Daarna weer weken moeten wachten en mailen om mijn geld terug te krijgen. Uiteindelijk mijn geld terug gekregen. Toen was mijn zoon zo dom om toch weer wat bij jullie te bestellen en helaas ook deze keer was het geen succes. Weer meer dan 4 weken op ons geld moeten wachten.
Stylefile ik hoop dat jullie nog vele andere gelukkig kunnen maken met jullie kleding wij zijn helaas klant af bij jullie. En ik vind het super vervelend dat ik nu hier neergezet word al een vervelende klaagster. Regel je zaken goed en zorg dat je op de hoogte bent van je klachten afhandelingen zodat je geen valse beschuldigingen bij mensen neer gooit. Het gaat jullie goed....

23 juli 2019

Beste Irma,

Dank voor je beoordeling.

Jammer dat jij niet dat in de beoordeling vermeld wat daadwerkelijk gebeurd is.
Jouw bestelling en betaling heb je op 12 juli gedaan en het pakket is ook meteen verstuurd.

Waar ligt eigenlijk het probleem om zo een beoordeling te plaatsen?

Stylefile

Geld terug bij retour

Schoenen retour gestuurd maar nog steeds geen geld terug. Wacht al 3,5 week op mijn geld. Weinig response op mail verkeer.

24 juni 2019

Hallo Jeroen,

Dank voor je beoordeling.

Wij hebben je in de mail aangegeven dat de verwerking van retourzendingen iets meer tijd in beslag neem dan gewoonlijk, het bedrag was binnen 2 weken verwerkt en geld terug gestort.

Stylefile.

Dit is werkelijk de slechtste online shop ooit

Dit is werkelijk de slechtste online shop wat ik ooit heb meegemaakt! Als trouwe online shopper heb ik behoorlijk wat ervaring met bedrijven.
Service wat ze aanbieden maken ze niet waar. Antwoorden op e-mails zijn allesbehalve klantvriendelijk. Els terug na retour duurt abnormaal lang! (Tenminste ik hoop het ooit nog eens terug te krijgen)
Ik waarschuw mensen. Laat je hier niet vangen.

17 juni 2019

Dank voor je beoordeling.

Wij hebben jouw mail beantwoord en daar aangegeven dat de verwerking van de retourzending op het moment meer tijd in beslag neemt dan gewoonlijk.

Het bedrag is teruggestort zodra het pakket verwerkt werd.

Stylefile

een aanrader!

Pas nadat ik mijn bestelling had geplaatst, had ik trustpilot gecheckt.. ik wilde mijn bestelling annuleren maar heb het toch ff afgewacht. Echt alles, maar ook echt alles ging soepel dus 0 problemen gehad en zou zeker hier weer bestellen! Mijn retour was afgelopen zaterdag afgeleverd bij ze en vandaag (woensdag) verwerkt! Een aanrader! let op; ze geven geen verzendkosten terug, ook al heb je je gehele bestelling geretourneerd.

12 juni 2019

Geweldig !!!!

Geweldig !!!!

Pinkstermaandag schoenen besteld, dinsdag email gekregen met een T&T code van GLS en woensdagmorgen om 09:46 uur afgeleverd.

Djw Stylefile....super !!!

12 juni 2019

Erg snelle service, werd netjes op tijd opgestuurd. Ik heb mijn product geretourneerd maar ik kreeg mijn geld snel terug. In de toekomst ga ik vaker op deze site bestellen zeer tevreden!

11 juni 2019

No worries

Gemengde berichten hier maar mijn bestelling (na 1 dag) is onderweg dus prima afhandeling no worries, gewoon lekker een bestelling plaatsen.

7 juni 2019

Retour geld

Ik had iets terug gestuurd maar heb nog steeds het geld niet teruggekregen! Waar blijft het?

25 mei 2019

Hallo Courtney,

Dank voor je beoordeling.

Dit is een beoordelingsportaal en geen klantenservice om hier je vragen te stellen.

Stylefile Team

Voorraad op site klopt niet met daadwerkelijke voorraad, lange levertijd

Adidas schoenen besteld omdat ze hier 9.50 goedkoper waren dan andere winkels.

toen ik bestelde was het op voorraad, vervolgens na mijn bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een mail dat het niet meer op voorraad was.

hierdoor was de levertijd 11 dagen ipv 2-4 dagen

ik ben blij dat ik mijn schoenen heb, maar had het graag liever voor bestellen/betalen geweten.

9 mei 2019

Dank voor je beoordeling.

Levertijd betreft 2 - 3 werkdagen en gaat in nadat het pakket verstuurd is en niet vanaf het moment van bestellen.

In jouw bestelbevestigignsmail en tijdens het bestellen staat per artikel en per maat aangegeven wat daarvan de levertidj is.
Dit aangezien wij afhankelijk zijn van de lading vanuit de leverancier.

Stylefile Team

Echt niets op aan te merken

Ik heb mijn bestelling geplaatst zonder eerst reviews te lezen. Daar zocht ik eigenlijk pas naar toen ik de orderbevestiging kreeg, want die zag er een beetje kaal uit. Geen logootje, geen link naar de bestelling op de site. Gewoon een kaal, raar geformatteerd mailtje waarin alles stond beschreven.
Het ging om een paar Fila laarsjes die ik nergens meer in mijn maat en kleur kon vinden, behalve hier. Er stond 2-3 werkdagen voor en ik kreeg de volgende dag netjes een verzendbevestiging met een track&trace link van GLS.
De laarzen werden verstuurd vanuit Schaafheim, Duitsland en werden weer een dag later al bij mij bezorgd. Het ging zo snel :
11:00 werd de track&trace link aangemaakt
17:00 werd het pakket afgeleverd bij de pakketdienst
8:30 de volgende ochtend stonden ze bij mij voor de deur.

De kleur en maat klopt met wat ik besteld had en de schoenendoos zat in een grotere doos met wat los papier voor het schuiven. Factuur en retourformulier erbij.. Ik zie geen enkele reden om deze shop te wantrouwen. Wat ik uit veel reviews begreep is dat ze niet zo snel zijn met het updaten van de voorraad. Als er staat dat er nog maar 1 op voorraad ligt, misschien kun je dan beter ergens anders kijken? Verder 5/5 sterren voor mij.

19 april 2019

Onbeschoft

Ik maak echt nooit een review maar wat ik nu heb meegemaakt... begin april een jas besteld, nou leuk allemaal, krijg ik paar dagen later mailtje dat verzending naar 8 april is verschoven... nou vooruit dan maar het was toch slecht weer. 7 april krijg ik een mailtje dat ik tot de 18e moet wachten, dat moet dan maar... 11 april krijg ik een mailtje dat mijn bestelling geannuleerd is en geen eens een goedmakertje of iets. Heb overigens mijn geld nog niet terug maar dat zal vast wel goedkomen...

14 april 2019

Dank voor je beoordeling.

In jouw bestelbevestigingsmail stond aangegeven dat jouw pakket binnen 7 - 14 dagen verstuurd zal worden, dit aangezien wij dan de lading vanuit Tommy Hilfiger zouden ontvangen.
Op 04-04-2019 heb jij een mail van ons ontvangen dat het pakket op 17-04-2019 verstuurd wordt, dat houdt in dat de bestelling binnen de toegezegde 7 - 14 dagen verstuurd wordt.
Echter heeft Tommy Hilfiger de lading op het laatste moment geannuleerd. Hierdoor kunnen wij niets meer leveren als wij zelf niet voorzien worden van de lading.

Onze excsues voor het ongemak, echter hopen wij dat je kunt begrijpen dat wij afhankelijk zijn van de leveranciers.

Met vriendelijk groeten,

Stylefile Team

Gewoon prima, alles in orde

Bij Stylefile zag ik een nieuw model Levi's die goedkoper was dan bij andere webwinkels of ergens anders. Daarna zag ik wat reviews die me wat afschrikten. Toch besteld. Meteen een bevestiging, een of twee dagen later een bericht dat het pakket verstuurd was en een dag later het product in huis. Dus helemaal prima, ben er erg blij mee.

Misschien dat de klanten die hier bestellen iets meer geduld moeten hebben (je bestelt zelf, waarschijnlijk omdat ze net wat goedkoper zijn!) en dat Stylefile als het nodig is, zorgt dat ze de service kunnen richten op een nog betere klantbeleving dan op 'reparatie', dan is iedereen blij volgens mij. Ik zou er in ieder geval zo weer bestellen

7 april 2019

Zeer slechte service

Zeer slechte service!
Week geleden schoenen besteld. Zijn ze blijkbaar maandag mee aan de deur geweest maar vervolgens heel de week niks meer van gehoord! Al paar keer gemaild en bericht op de website achter gelaten maar gewoon geen reactie. Het frustreert me natuurlijk enorm dat ik nu niet weet waar die schoenen zijn en ze niet bereikbaar zijn. Iemand toevallig een telefoonnummer?
Ik neem mijn woorden terug als ze dit lezen en dit zsm afhandelen maar anders ga ik verdere stappen ondernemen.

21 maart 2019

Dank voor je beoordeling.

Je hebt slechts 2 dagen achterelkaar met ons contact gehad waar elke e-mail beantwoord is.
Dat wij een week lang niet op jouw mail hebben gereageerd, kunnen wij begrijpen.

Helaas zijn wij nog GLS er verantwoordelijk voor als er besteld wordt en op het moment van de levering nietmand thuis is, je hebt een tracking link per mail gekregen waarmee jij je pakket kunt volgen en dus ook kunt zien wanneer het pakket aankomt. Ben je op moment van de levering niet thuis, dan kan je het pakket bij GLS ophalen en of met hen een nieuwe afleverafspraak maken.

Met vriendelijk e groeten,

Stylefile Team

Als het kan, bestel ergens anders

Ik had een bestelling geplaatst en die zou binnen 2-3 werkdagen worden bezorgd. Na een week had ik nog niks dus toen besloot ik de reviews eens op te zoeken. De moed zakte me al in de schoenen, veel slechte ervaringen blijkbaar.

Dus ik nam contact met ze op.

Houd er rekening mee dat (volgens hun eigen woorden!) de levertijden op de website slechts een richtlijn zijn die, quote, "resulteert uit hun ervaring." Als er 2-3 werkdagen staat bedoelen ze dus eigenlijk 5-6 werkdagen, of meer?

Mijn bestelling uiteindelijk wel gekregen maar als je de keus had zou ik 100% aanraden om ergens anders te bestellen. Klantenservice helpt je ook niet verder. Volgens hun is de levertijd 2-3 werkdagen vanaf het moment dat zij de bestelling aan GLS (?) geven. Maar hoe kun je dit als consument weten? Maar zelfs toen GLS mijn bestelling had duurde het nog 6 dagen. Bezorgen ook niet in het weekend én geven geen tijdsindicatie. Je kan dus de hele dag thuis zitten wachten op je pakketje. Áls je al weet welke dag je pakket komt, dat is namelijk nog maar de vraag!

19 maart 2019

Dank voor je beoordeling.

Levertijd is 2 - 3 werkdagen na dat het pakket verzonden is, jij als consument kan dat zeker weten, aangezien dit in de algemene voorwaarden vermeld staat wat elk klant accepteert bij het plaatsen van de bestelling. Derhalve gaan wij ervan uit dat je daar op de hoogte bent geweest.

2 - 3 werkdagen zijn normale werkdagen en daarin vallen weekend en feestdagen niet tussen.
Jouw pakket is binnen 3 werkdagen na verzending van het pakket geleverd, dat daar weekend er tussen zit, heeft met het beloofde levertijd van 2 - 3 werkdagen niets te maken.

Zodra het pakket verstuurd wordt, ontvangt elk klant een tracking link per e-mail en kan makkelijk zelf thuis volgen wanneer het pakket aankomt, thuis hoef je derhalve niet onnodig te zitten.

Stylefile Team

Met Paypal komt je bestelling niet door

Ik heb donderdagochtend een bestelling gedaan en met Paypal betaald. Nu, dinsdag, nog steeds niks van ze gehoord, ook geen orderbevestiging. Ik dacht daarom dat ik in de war was en mijn bestelling toch nog niet besteld had, dus bestelde ik opnieuw; wederom met Paypal. De site zei toen dat ik al een account had met het opgegeven e-mailadres: aha, dus toch! Nu heb ik dus 2x besteld, en 2x heb ik geen orderbevestiging ontvangen en ook Paypal laat niks van een bestelling/betaling zien. Gezien alle slechte reviews hier en op Facebook moet ik maar blij zijn dat ze mijn bestelling niet in behandeling hebben genomen geloof ik. Wat een slechte shop, ik bestel hier niet meer!

19 maart 2019

Dank voor je beoordeling.

Als je na betaling (of het met paypal, credit card, Ideal) de bestelling niet bevestigd, dan komt de bestelling niet goed binnen en wordt dus ook niets van je rekening afgeschreven.

Wij hopen dat je kunt begrijpen dat wij niets aan kunnen doen, als de stappen niet juist gevolgd worden om een bestelling te plaatsen.

Met vriendelijke groeten.

Stylefile Team

Zeer tevreden over de afhandeling!

Ondanks het lezen van de negatieve recensies toch een bestelling geplaatst. Mijn bestelling werd netjes na enkele dagen geleverd.

Omdat de artikelen niet pasten heb ik deze terug gestuurd. Voordat ik mijn producten terug heb gestuurd heb ik nog contact gehad met de klantenservice, deze communicatie was snel en goed!

Retourzending en terugbetaling is ook zonder problemen verlopen.

Ik kan me dus niet vinden in de negatieve recensies en zou Stylefile juist willen aanraden!

16 maart 2019

Opgelet bij uitvoering betaling

Sportschoenen Nike Odyssey React zwart stonden op Stylefile.nl te koop voor 69,90 E.
In winkelwagentje gezet doch stelde toen vast dat er geen betaling met het (betrouwbare) Bancontactsysteem mogelijk was en dus uitgelogd.
Even later toch opnieuw ingelogd, maar... prijs in winkelmandje (voor nog steeds dezelfde schoenen) was plots 83,50 E!
Nogmaals "Nike Odyssey React" "ingegoogeld" en prijs bleek in de Googleresultaten nog steeds 69,90 E te zijn bij Stylefile... maar het bleek onmogelijk te zijn om ze nog aan deze prijs in het winkelmandje te plaatsen: de knop "in winkelmand plaatsen" verscheen nl. niet meer!
Wat voor praktijken zijn dat??? Ik durf het niet meer aan om bij Stylefile nog iets te kopen!

28 februari 2019

Dank voor je beoordeling.

De prijzen op onze website veranderen regelmatig.
De reden hiervoor is het vraag en aanbod.
Wij verkopen sinds 1999 online, een betrouwbare betaling is weldelgelijk mogelijk en wordt ook aangeboden zoals deze op de webiste staat aangegeven.

Jouw Stylefile Team