2 paar sneakers besteld, na 4 dagen nog steeds onduidelijk waneer of deze geleverd zullen worden. Eenmaal maar nooit weer dat ik iets bij stylefile.nl bestel!!
Over de shop en de schoenen kan ik niets aanmerken. Snel verstuurd en geleverd binnen de aangegeven termijn. MAAR... Als men dure sneakers besteld en deze worden in een kartonnen doos gestoken zonder... Toon meer
Ondanks negatieve reviews toch een bestelling geplaatst van 200+ euro. De verzending duurde wat langer dan normaal. Ik had hier een mailtje over gestuurd en netjes antwoord gehad dat ze door de toena... Toon meer
Op 8 aug 2 new era Seahawks petten besteld. IDeal betaling gedaan van 43€. Vervolgens honeys meer gehoord behalve een nieuwsbrief. Thx! :-( Dit zegt het bankafschrift: Naam: Publikat GmbH ?... Toon meer
In de Stylefile webshop vind je alles rondom streetwear, sneakers en graffiti. Ons assortiment bestaat ondertussen uit meer dan 120 merken en meer dan 2000 sneakers. Met daarbij natuurlijk jullie lievelingsmerken zoals Nike, Adidas, New Balance en Naketano. Kom nu je lievelingsartikelen shoppen op Stylefile.nl!
Bauhofstr. 30, 63762 , Großostheim, Duitsland
Jammer genoeg geen bevestigings
Mail ontvangen
Dus nu maar hopen dat men pakje aankomt
Op goed geluk
En ja men e-mailadres was zeker wel correct

Antwoord van Stylefile.nl
Ik heb nu 1x besteld en moet zeggen, perfect.
Maandag 28-2-2022 bestelling geplaatst en vrijdag 04-4-3-2022 binnen gekregen.

Antwoord van Stylefile.nl
Snap deze negatieve recensies niet.. Zondagavond Adidas schoenen besteld en kreeg hem donderdagmiddag binnen. Goede service.

Antwoord van Stylefile.nl
Ik las hier heel veel negatieve verhalen, maar heb toch een bestelling geplaatst. Was wel even spannend, maar alles is goed gegaan!
De schoenen waren binnen een week bezorgd en in goede staat (en ook iets goedkoper dan bij andere websites). Geen problemen dus ondervonden.

Antwoord van Stylefile.nl
Nog altijd mijn geld niet terug!!! Geen reactie...NIKS. Dat wordt nooit meer iets bestellen helaas. .kleding is leuk maar service is bagger!

Antwoord van Stylefile.nl
Twee keer groen shirt besteld van carhartt en twee keer kleur Cypress ontvangen. Onderhand al 3x 4,95 verzendkosten betaald want de tweede keer dat ik bestelde heb ik twee shirts na elkaar besteld. In kleur olijf groen en de ander dollar green. Een daarvan is dus de tweede Cypress.
Ik heb hier heel erg spijt van. Ik wilde gewoon een mooie kleur groen voor mijn vriend zijn verjaardag.
Ze hebben bij de eerste bestelling de kleur veranderd in mijn bestel geschiedenis. Gelukkig heb ik nog een verzend bewijs via de mail en een schermafbeelding van gemaakt. Hier op staat duidelijk de kleur: olijf en niet kleur cypress.

Antwoord van Stylefile.nl
Heb net een bolt marker besteld alleen geen besveging mail gekregen van jullie wel voor de nieuws brief €10,85 uitgegeven hoop dat ik geholpen kan worden door style life

Antwoord van Stylefile.nl
Ik ga elke week een beoordeling schrijven tot dat ik mijn geld heb ontvangen 30 november heb ik een retour terug gestuurd nog steeds zeggen ze dat ze niets hebben ontvangen dus als je hier iets besteld denk maar goed na want je krijgt je geld niet terug als je iets retour opstuurt.

Antwoord van Stylefile.nl
Als je nog werk zoekt… of iets van een ander tijdverdrijf zoekt dan moet je eens een order (proberen te) retourneren bij Stylefile…
Eerst klopt de informatie op de site over de retourprocedure niet. Dit zou met Corona te maken hebben (je weet wel, ook wel Covid-19 genoemd uit 2019 terwijl het nu al bijna 2022 is…). Site even aanpassen ho maar…
Dan is mijn pakket 2 weken zogenaamd “kwijt”. Of je even contact met Postnl op wil nemen… daar ga ik al geeneens een review meer over schrijven. Maar daar lag het uiteindelijk niet eens aan.
Dan toch weer niet kwijt en wordt het, na mijn mail, ineens heel toevallig de daar op volgende dag bezorgd.
Vervolgens is het weer 2 weken stil, maar dan ineens wederom na een mail van mij is het ook heel toevallig de volgende dag, wel weer ineens terecht. Na weer meerdere mails wordt het eindelijk na 4 weken(!) gecrediteerd…
Oh nee toch niet, want ik moet eerst weer allerlei gegevens opgeven om mijn geld te mogen ontvangen terwijl dit gewoon bekend moet zijn, aangezien ik met ideal heb afgerekend. En ook dit staat zo vermeld op de site.
Je moet dus zelf iedere keer actie ondernemen en per stap meerdere emails sturen om Stylefile te activeren hun beloftes na te komen…?! Gelukkig reageren ze vanuit de klantenservice wél heel snel, vaak de zelfde dag al. Vandaar 2 sterren ipv 1. Maar zij moeten toch ook inzien dat het gehele logistieke traject/procedure een enorme puinhoop is…? Echt BIZAR!
In totaal zeker 20 emails moeten sturen, en nu maar hopen dat het geld binnen de beloofde termijn op mijn rekening staat. Of zal ik daar ook weer eerst 4 emails over moeten sturen…?
Hopelijk gaan snel de winkels weer open!
Antwoord:
Ach ja, jullie hebben ook helemaal gelijk, wat doe ik toch moeilijk na 20 mails begrip en 4 weken geduld…
Toch vreemd dat andere bedrijven, óók in Duitsland, het wél voor elkaar hebben ondanks Covid, Cyberweek, Sinterklaas, Kerst etc. Bestaan gelukkig ook allemaal nog niet zo lang ;-) Alvast een fijne jaarwisseling, hopelijk krijgen jullie het in 2022 niet te druk.

Antwoord van Stylefile.nl
Onzin wat jullie nu zeggen. Dat jullie misschien na 12.00 uur geen ruk doen dat kan. Maar dat jullie nu de schuld schuiven naar een verkeerde e-mail adres is zo een grote leugen. Dit wordt nu alleen maar gezegd om het goed te praten. 24 december is geen feestdag dan hoor je je klanten nog op zijn minst een bevestigingsmail te sturen. Je laat ze zo wel hangen in onzekerheid. Ik wacht mijn producten deze week af zo niet dan zal ik grotere stappen ondernemen

Antwoord van Stylefile.nl
Slechte afwikkeling wat betreft bezorging op verkeert adres, je mag dan zelf zoeken waar het geleverd is. Zo van ga bij de buren langs. Dat is onhaalbaar. Is makkelijk om er zo vanaf te komen je blijft verantwoordelijk als bedrijf voor de levering van GLS. Ook geen Berichtje waar het is terwijl ik thuis was gewoon verkeert geleverd Verdient geen schoonheidsprijs. Zal ze niet aanbevelen.

Antwoord van Stylefile.nl
Ik heb 1 nov deze schoen besteld maar als ik ga kijken zie ik in de track and trace link dat het in het systeem is gezet maar dat staat er al 14 dagen........

Antwoord van Stylefile.nl
We hebben een The North Face Duffel Base Camp XXL gekocht met levertijd van 3-6 dagen. Binnen 3 dagen binnen en goed ingepakt.

Antwoord van Stylefile.nl
Ik heb nu een aantal weken geleden een trui gekocht op stylefile.
De levertijd zou 3/6 werkdagen zijn en ik heb nog steeds niks ontvangen, ook geen mailtje, niks.
Ik heb wel gewoon€40 moeten betalen voor de trui, en nu hoor ik er niks meer van. In mijn ogen oplichting. Echt heel slecht en onbetrouwbaar, ik hoop dat er snel wat aan gedaan wordt.

Stylelife.nl klantenservice,
Het klantenservice nummer gebeld. Kosten: €0,50 per minuut!
Na 25 minuten werd de verbinding verbroken!
-de medewerker ging even iets uitzoeken-
2e telefoontje EXACT dezelfde methode: na 2 minuten wachten, ivm drukte, een dame die je doorverbind met een belcomputer! Tekst van de computer, over het aantal wachtende voor mij en de lengte van de wachttijd en de lijn die voor mij wordt gereserveerd etc etc, is hetzelfde..
Toevallig was de mevrouw die ik de eerste keer sprak (de “2e lijn medewerker”) ook de 2e keer mijn helper.
Belofte om mij terug te bellen is niet nagekomen.
En of ik mijn mailbox in de gaten wil houden..
Stylelife.nl heeft vandaag weer €25,- aan belkosten buitgemaakt..
Mooi verdienmodel. Dit voelt voor mij als OPLICHTING
Ik ben nog geen steek verder..

Antwoord van Stylefile.nl
Top online shop, haal hier vaak kleding stukken en soms unieke kledingstukken tevinden voor een goede prijs. Altijd goede service gehad, soms moet je gewoon een paar dagen tot een week wachten maar komt altijd aan.

Antwoord van Stylefile.nl
Alles conform afspraak gegaan.
Verzonden binnen 6 dagen werkdagen.
Track en Trace code.
Product zoals beschreven, ik ben tevreden!

Antwoord van Stylefile.nl
Ik was opzoek naar specifieke schoenen van Onitsuka Tiger. Of meer een specifieke kleuren combinatie. Enkel Stylelife bood deze aan en nog goedkoper dan op de meeste websites.
Nadat ik besteld had, ging ik de reviews lezen.. had ik beter op voorhand kunnen doen. Door de reviews werd ik best nerveus, maar gelukkig was dat onterecht.
Na de bestelling kreeg ik vrijwel direct een bevestiging. Op dag 4 kreeg ik een mailtje dat door de drukte de levertermijn ietsje uitliep. Op dag 5 kreeg ik een verzendbevestiging en op dag 7 werden ze netjes aangeboden door GLS.
De schoenen zijn top! Aangezien dit een cadeautje is voor m’n vriend is ben ik helemaal blij!