2 paar sneakers besteld, na 4 dagen nog steeds onduidelijk waneer of deze geleverd zullen worden. Eenmaal maar nooit weer dat ik iets bij stylefile.nl bestel!!
Over de shop en de schoenen kan ik niets aanmerken. Snel verstuurd en geleverd binnen de aangegeven termijn. MAAR... Als men dure sneakers besteld en deze worden in een kartonnen doos gestoken zonder... Toon meer
Ondanks negatieve reviews toch een bestelling geplaatst van 200+ euro. De verzending duurde wat langer dan normaal. Ik had hier een mailtje over gestuurd en netjes antwoord gehad dat ze door de toena... Toon meer
Op 8 aug 2 new era Seahawks petten besteld. IDeal betaling gedaan van 43€. Vervolgens honeys meer gehoord behalve een nieuwsbrief. Thx! :-( Dit zegt het bankafschrift: Naam: Publikat GmbH ?... Toon meer
In de Stylefile webshop vind je alles rondom streetwear, sneakers en graffiti. Ons assortiment bestaat ondertussen uit meer dan 120 merken en meer dan 2000 sneakers. Met daarbij natuurlijk jullie lievelingsmerken zoals Nike, Adidas, New Balance en Naketano. Kom nu je lievelingsartikelen shoppen op Stylefile.nl!
Bauhofstr. 30, 63762 , Großostheim, Duitsland
Mensen koop hier niets, ben al meer dan een maand bezig om mijn geld ( €249 ) terug te krijgen. Rechtsbijstand zelfs al ingeschakeld.

Antwoord van Stylefile.nl
Ik heb tot op heden - ruim drie weken nadat Stylefile mijn retour heeft ontvangen - nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Ná ontvangst van het retourpakket hanteert Stylefile een onredelijke 'verwerkingstijd' van drie weken (!).
Deze termijn is inmiddels verstreken maar een terugbetaling blijft uit.

Antwoord van Stylefile.nl
Bestelling gedaan bij Zalando. 2 paar schoenen werden door Stylefile geleverd.
Beide paren retour gestuurd. Tot op heden niets vernomen. De retourzending aan Zalando zelf is wel netjes afgehandeld.

Antwoord van Stylefile.nl
Alles netjes geleverd snel en betrouwbaar. Bedankt Stylefile mijn mooie adidas jas ziet er goed uit top
Ik probeer al 2 dagen een bestelling te plaatsen en steeds als ik naar de betaling ga, dan krijg ik een error.

Antwoord van Stylefile.nl
schoenen ontvangen die ingelopen waren en smerig. Teruggestuurd. Gezien dat ze ontvangen zijn. Al meerdere mails vrrzonden met de vraag wanneer ik mijn geld terug krijg. Geen enkele reactie. Wat een schandalige behandeling.
Update 15/2 : inmiddels bericht dat pakketretourzending door Stylefile is ontvangen. Ben nog steeds in afwachting van terugstorting van mijn geld.

Antwoord van Stylefile.nl
Het meest afschuwelijke webshop. Nog nooit zo teleurgesteld geweest. Mijn bestelling van 27-01-2021 is nog steeds niet aangekomen. Wat een lef nog te zeggen dat ik niet thuis was voor het pakket. Zo belachelijk!! Nooit een briefje in de brievenbus gezien dat Gls!! Jullie kunnen voor mij de pot op!!! Ik raad jullie aan hier niets te bestellen.

Antwoord van Stylefile.nl
Nu al 2 keer artikelen ontvangen die het verkeerde model of de verkeerde maat zijn, en dan bedoel ik dat het model en de maat op de bestelling wel kloppen, maar door Stylefile foutief verzonden worden.
Het standaard antwoord is dan "je kan het artikel retour sturen, dan storten we het geld terug". Ja, dat is leuk, maar met de houtje-touwtje retour service van Stylefile ben je dan een paar weken verder voordat het geld weer op je rekening staat, en dat is best vervelend als het over een paar honderd euro gaat.
En wie garandeert me dat bij een nieuwe bestelling wel het juiste artikel wordt verstuurd?
De "klantenservice" kan alleen maar standaard antwoorden geven, denkt niet mee, en biedt niet eens excuses aan voor de fouten die ze maken. Een fatsoenlijke klantenservice biedt in zo'n geval excuses aan voor de foute verzending, en stuurt als de bliksem alsnog de juiste artikelen, maar dat soort service hoef je hier niet te verwachten.
Na 3 bestellingen waarvan er 2 fout zijn gegaan, heb ik de moed opgegeven, voor mij geet Stylefail meer, en ik zou een ieder aanraden om nog eens goed na te denken voor je hier wat bestelt.

Antwoord van Stylefile.nl
Ik heb inmiddels een bevestiging gekregen van mijn bestelling, zij vertelden mij dat ik 4 werkdagen moest wachten op mijn bestelling. Normaliter krijg je ook een bericht van de leverancier al is dit bij mij na een week nog steeds niet gebeurd. Wat er met mijn pakket gebeurt, of het gaat komen en in welke staat is allemaal de vraag. Ook twijfel ik of de artikels origineel zijn van het merk aangezien ze niet hetzelfde artikelnummer dragen als op de officiële website van pakweg nike. Graag reactie hierop "Stylefile.nl".

Antwoord van Stylefile.nl
Vond het erg spannend om hier te bestellen, vanwege de slechte reviews. Uiteindelijk toch gedaan. Na de bestelling kreeg ik keurig een mailtje. Het verzenden duurde wel even, ik denk 4 dagen (bestelde op een vrijdag avond). Toen kreeg ik weer keurig een mailtje met een track & trace code. Ik had uiteindelijk een week moeten wachten tussen bestelling plaatsen en ontvangen.
Luister naar de negatieve reacties a.u.b., het is echt erg bagger. Bestellingen komen maar half door en na retourzending wordt nog beweerd dat ze geen jas te hebben ontvangen... dikke vinger

Antwoord van Stylefile.nl
Spuitbussen besteld. Na 8 dagen nof geen tracking. Slecht support want ze spreken alleen duits ook al email je in het engels

Antwoord van Stylefile.nl
Ik heb zaterdag 9 januari een jas betaalt en besteld. Ik weet nie waar mijn pakket zit en dus ook niet wanneer het zal toekomen. Ik heb ook geen bestelnummer gekregen.

Antwoord van Stylefile.nl
Hele mooie zomerjas besteld van Ellesse. Stylefile bood de jas het goedkoopst aan. Goede en nette levering. Helemaal tevreden.
Nadat ik een bestelling had gedaan voor Adidas Falcon sneakers had ik de reviews hier gelezen op Trustpilot. Ik maakte mij toen wel een beetje zorgen maar gelukkig kan ik mij er niet in vinden. Op 30-12 heb ik een bestelling gedaan en na de bestelling kreeg ik al gelijk een bevestigingsmail. Op 4-1 kreeg ik een email van Stylefile met track and trace code van GLS. Op 6-1 zijn de schoenen geleverd. Zien er prachtig uit en de maat is perfect. Ben er heel blij mee en vooral vanwege de mooie prijs!
Ik heb een vraag
Als je besteld krijg je dan voor de prijs een schoen of wel gewoon 2

Antwoord van Stylefile.nl
Ik lees hier de reviews en daarop de boertige antwoorden van Stylefile.

Antwoord van Stylefile.nl
Hier een jas gekocht van elesse.na paar weken laat de jas los op de naden,ook de naad bij de rits is helemaal Tot onderaan de jas los gegaan.gevolg,rits kapot lipje weg.mail gestuurd met foto's.volgens hun niks op te zien.nieuwe foto's.antwoord, ligt volgens hun aan ons want een jas gaat niet kapot wanneer die aan de kapstok hangt.nee wie koopt er dan een jas om alleen aan de kapstok te hangen.iwas netjes geweest wanneer ik de jas kon ruilen voor een andere,maar nee dat doen ze niet.ik koop bij dit bedrijf nooit weer.
Orianda Boertje

Antwoord van Stylefile.nl
Na de recensies gelezen te hebben had ik er een hard hoofd in dat mijn schoenen binnen zouden komen. De 21ste schoenen besteld en de 28ste waren ze in huis! Hele mooie sneakers, hartstikke blij mee!
Heel goede website! Het is een beetje jammer dat de leveringstijd 2 weken duurde maar hier konden zij niet veel aan doen. Dit is ook de enigste website waar ik grootte maten kan halen voor broeken zoals L36 en L38. Ik zal hier zeker opnieuw kopen!!