2 paar sneakers besteld, na 4 dagen nog steeds onduidelijk waneer of deze geleverd zullen worden. Eenmaal maar nooit weer dat ik iets bij stylefile.nl bestel!!
Over de shop en de schoenen kan ik niets aanmerken. Snel verstuurd en geleverd binnen de aangegeven termijn. MAAR... Als men dure sneakers besteld en deze worden in een kartonnen doos gestoken zonder... Toon meer
Ondanks negatieve reviews toch een bestelling geplaatst van 200+ euro. De verzending duurde wat langer dan normaal. Ik had hier een mailtje over gestuurd en netjes antwoord gehad dat ze door de toena... Toon meer
Op 8 aug 2 new era Seahawks petten besteld. IDeal betaling gedaan van 43€. Vervolgens honeys meer gehoord behalve een nieuwsbrief. Thx! :-( Dit zegt het bankafschrift: Naam: Publikat GmbH ?... Toon meer
In de Stylefile webshop vind je alles rondom streetwear, sneakers en graffiti. Ons assortiment bestaat ondertussen uit meer dan 120 merken en meer dan 2000 sneakers. Met daarbij natuurlijk jullie lievelingsmerken zoals Nike, Adidas, New Balance en Naketano. Kom nu je lievelingsartikelen shoppen op Stylefile.nl!
Bauhofstr. 30, 63762 , Großostheim, Duitsland
Winter Jack besteld . Ontving heel correct een reactie dat de levertijd helaas iets langer dan de vermelde 3 tot 6 dagen kon duren . Desondanks mijn bestelling helemaal naar wens binnen 6 dagen ontvangen.
Ik heb twee broeken geretourneerd, waarvan 1 defect was, en Stylefile geeft aan maar 1 broek te hebben ontvangen. Ik heb toen uitgezocht dat op basis van het gewicht van mijn pakket, het nooit kon zijn dat er maar 1 broek inzat, maar nu beweert Stylefile dat mensen wel eens meer verpakkingsmateriaal gebruiken waardoor het pakket zwaarder wordt. Ik heb gevraagd of ze mij konden vertellen hoe mijn verpakking eruit zag, want ik heb dezelfde verpakking gebruikt als die van hen en dat waren 3 lichte plastic zakken. Ik heb een geschil geopend bij Paypal en dat loopt nog.
Na de reactie van Stylefile: ik heb inderdaad het geld van beide broeken ontvangen NADAT ik een geschil had geopend bij Paypal. Het is dat ik hier geen mailtjes en bewijs kan uploaden, maar Stylefile wilde het geld niet retourneren en gaf aan dat het mij vrij stond een geschil te openen bij Paypal. Dit heb ik gedaan. Toen is nog een paar keer over en weer gereageerd via Paypal en heeft Stylefile het geld teruggestort. Ik ben blij dat ze het geld hebben teruggestort, maar erg jammer dat ze de gang van zaken verdraaien.

Antwoord van Stylefile.nl
Ondanks alle negatieve berichten toch sneakers besteld. Keurig afgehandeld snel geleverd en toen ik de sneakers retour stuurde ook keurig afgehandeld.
Ik zou hier zeker weer bestellen
Wil bestellen maar lukt niet omdat hij blijft vragen om juiste postcode terwijl de juiste er staat?? Een ik ben ook huiverig omdat ik pas ben bedonderd met online bestellen betalen en niks ontvangen doe je een mail krijg je een link van ander bedrijf ..dit heeft niks met deze site te maken maar maakt je toch alert

Antwoord van Stylefile.nl
Gewoon netjes, goede aanbieding gezien en twee items besteld, pas later de negatieve reacties hier op Trustpilot gelezen en dan toch even afvragen of het wel een goede zet was.
De bevestigingen en verzendupdates per mail gekregen en binnen een schappelijke tijd de boel in huis (moet uit Duitsland komen, vandaar iets langer).
Geen ervaring gehad qua klantenservice maar volgens mij zal dat ook wel goed zitten. Ik zal hier met een gerust hart weer bestellen als dat zo uitkomt.
Goed bedrijf. Een van de weinige webshops welk nog een ruim assortiment bied van het merk Alpha Industries. Ik zoek specifiek naar dit merk en het aanbod in NL is niet meer zo groots als dat het voorheen was. Kwaliteit gelijkwaardig aan PME Legend, beide amerikaanse merken.
Ik bestel bij dit bedrijf minimaal 1x per jaar, altijd juiste leveringen en op tijd zoals aangegeven.
Ik kan mij dan ook totaal niet vinden in de negatieve reacties hier.
Wat een stelletje prutsers zijn dit. Het kan ook nooit eens goed gaan met die gasten. Website werkt zeer gebrekkig, bestellingen komen niet door en dan krijg je het advies opnieuw te bestellen, blijkt deze tóch in behandeling te zijn genomen en wordt je geld ook twee keer afgeschreven. Mag je met je slechte rug de zware dozen met spuitbussen weer terug gaan sturen. Tel daar een servicelevel van 0 bij op en je hebt je conclusie. Voor 10 cent meer per spuitbus bestel ik voortaan bij graffitishop4u.nl.
Helemaal klaar met deze Duitse amateurs.
En aan de reactie hieronder kun je ook nog zien dat ze niet kunnen lezen. Volstrekt kansloos.

Antwoord van Stylefile.nl
Na alle negatieve reviews hier een positieve. Stylefile beloofde binnen 5 werkdagen iets op te sturen, na 2 dagen kreeg ik een berichtje dat het wat langer zou duren, maar alsnog binnen de 5 werkdagen gekregen. Een paar schoenen teruggestuurd, en ook keurig tijdig reactie terug en het geld stond ook snel weer op mijn rekening.
Gister een paar nikes react eng wit besteld nog geen e-mail gekregen weet het bestel nummer niet want heb geen mail gekregen

Antwoord van Stylefile.nl
Dan komen ze met en antwoorden op mijn review en komen ze met dat onzin uit die mail. Precies het zelfde uit die mail!!! Ik bestel niets meer bij styefile.nl en hoop dat veel mensen reviews lezen voor dat ze geld gaan uitgeven! Ik heb mijn lesje geleerd. Mnr houdt vol dat hun geen fouten maken daar! Ik heb nog steeds maar 2 ipv mondkapjes ontvangen in die doos verpakking was ook geschuurd! Foto's opgestuurd! KARMA

Antwoord van Stylefile.nl
Ik schrijf deze review met 1 ster!
Omdat ik ook 1 van de zoveelste personen ben waarop er 6 dagen geleden al een mail naar wordt verstuurd, waarin staat dat het geld over 4/6 werkdagen teruggeboekt wordt! En ik daarna zelf na 6 dagen zelf achteraan moet gaan! En uiteindelijk wordt er gevraagt om mijn reknr met BIC te sturen voor terugboeking? Kunnen jullie dit van te voren niet vragen?
1 STER!!!
1 KLANT KWIJT!!!

Antwoord van Stylefile.nl
Goede webshop onlangs de slechte reviews wat besteld Door vroegere bestelling veel vertrouwen erin mooi na 4 dagen mijn pakketje compleet gekregen!
Waardeloos bedrijf!
2 shorts besteld, echter maar 1 ontvangen.
Dit direct gemeld echter krijg het geld van de niet ontvangen short niet terug!
Ik koop hier NOOOOOIT meer!

Antwoord van Stylefile.nl
1 september een bestelling gedaan en betaald, tot nu toe geen bevestiging en niks gekregen. OPLICHTERS!

Antwoord van Stylefile.nl
het duurde even wat langer door drukte, maar hiervan ben ik netjes op de hoogte gebracht. en inmiddels een heel mooi paar schoenen binnen.
Na het lezen van de vele slechte maar ook een aantal recente goede reviews toch het risico genomen om te bestellen bij Stylefile, aangezien de Adidas Superstar hier maar €55,90 kostte. Betaald met creditcard zodat ik alsnog verzekerd ben, mocht het fout gaan. 23 augustus besteld en meteen een bestelbevestiging per mail ontvangen. 27 augustus een verzendbevestiging met trackingnummer van GLS en 31 augustus de sneakers in huis. Ik ben dus heel tevreden!
Zondag 30 augustus een bestelling geplaatst en betaald, Nog geen bevestiging gehad van betaling of order en ook nog geen sneakers. Formulier op website ingevuld ook nog geen reactie op ontvangen.

Antwoord van Stylefile.nl
Ik heb een tas besteld en die is nooit aangekomen. Ik vind het maar een oplicht. Bestel van daar niet

Antwoord van Stylefile.nl
een dikke flop... de prijzen kloppen niet met wat je betaald dom
van mij om het niet na te kijken jas van 76 euro kost op afrekening ineens 95 ect ect mijn rekening voor 4 artikelen is ineens veel duurder op de eindafrekening ipv op de site.... ben het pas te weten gekomen na een bevestigingsmail die pas 5 dagen later aankwam... ben de prijs terug gaan vergelijken op de site en heb voor alles zeker 20 procent meer betaald! prijzen waren tans incl btw.... klantendienst gecontacteerd en kreeg ik
alleen maar onbeschoft antwoord.... zijn nu week verder nog niets gezien!!! is wel bestelling van 200 euro! Ge hebt nu wel de verkeerde in het zak gezet want ik ga het hier zeker niet bij laten! Ge moogt nog content zijn dat in tijden van corona mensen ng geld besteden om dan zo in het zak gezet worden door de bedrijven! Ik wens u een goei faillissement toe als jullie zo met de mensen omgaan! Bezint eer ge begint en koop hier gewoon NIETS !!!!

Antwoord van Stylefile.nl
Ik heb gister avond een pasr sneakers besteld maar nog geen bevestigings mail maar wel van me rekening afgeschreven en benieuwd als ik nu überhaupt wat binne krijg heb ook een mail gestuurd naar jullie contacten en nogsteeds geen mail terug... Aub iets laten weten ASAP