Stylefile.nl Reviews

2,4

2 paar sneakers besteld, na 4 dagen nog steeds onduidelijk waneer of deze geleverd zullen worden. Eenmaal maar nooit weer dat ik iets bij stylefile.nl bestel!!

Over de shop en de schoenen kan ik niets aanmerken. Snel verstuurd en geleverd binnen de aangegeven termijn. MAAR... Als men dure sneakers besteld en deze worden in een kartonnen doos gestoken zonder... Toon meer

Op 8 aug 2 new era Seahawks petten besteld. IDeal betaling gedaan van 43€. Vervolgens honeys meer gehoord behalve een nieuwsbrief. Thx! :-( Dit zegt het bankafschrift: Naam: Publikat GmbH ?... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

In de Stylefile webshop vind je alles rondom streetwear, sneakers en graffiti. Ons assortiment bestaat ondertussen uit meer dan 120 merken en meer dan 2000 sneakers. Met daarbij natuurlijk jullie lievelingsmerken zoals Nike, Adidas, New Balance en Naketano. Kom nu je lievelingsartikelen shoppen op Stylefile.nl!

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heb er schoenen besteld

Heb er schoenen besteld, zou een levertijd van enkele dagen zijn, na een week erachter aan gebeld te hebben, kon het nog wel 3 weken duren.
Heb deze schoenen geannuleerd, maar het geld was wel van de rekening.
Ze zouden het binnen 1 week terug betalen, maar nu 6 weken verder nog steeds geen geld op de rekening.
Erachteraan gebeld, 40 minuten in de wacht, 0,80 cent per minuut.
Hopelijk krijg ik het geld een keer terug.
Waardeloos bedrijf!

6 september 2021

Hallo,
dank u voor uw recensie.

Het spijt ons zeer dat deze omstandigheden zich hebben voorgedaan!
We zijn blij dat we de zaak opnieuw hebben bekeken. Wij hebben de terugbetaling nu opnieuw overgemaakt, zodat het geld binnen enkele dagen bij u zal zijn.
Als u nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op klantenservice@stylefile.nl.

Wij willen ons verontschuldigen voor eventuele problemen die zich hebben voorgedaan.

Uw Stylefile klantendienst

Ontbreken orderbevestiging

Ik lees hier bij de revieuws dat er een orderbevestiging wordt gestuurd na het opgegeven mail adres. Echter heb ik Adidas gazelle grijs sneakers besteld 43 1/3 en betaald. Hier nog geen bevestiging op gekregen. Nu weet ik niet of ze überhaupt worden opgestuurd. 1 ding weet ik wel zeker. Het bedrag is van mijn bank afgeschreven.

Mvg,

M. De Jong
Den helder.

23 augustus 2021

Hallo M. De Jong Den Helder,

Dank voor je beoordeling.

Helaas hebben wij onder deze naam geen bestelling gevonden.
Indien het bedrag van je rekening is afgeschreven, dan graag een screenshot van de betaling mailen naar de klantenservice zodat deze de betaling kunnen nakijken. Dat kan je doen via: klantenservice@stylefile.nl

Stylefile Team

Ondanks negatieve reviews toch een…

Ondanks negatieve reviews toch een bestelling geplaatst van 200+ euro. De verzending duurde wat langer dan normaal. Ik had hier een mailtje over gestuurd en netjes antwoord gehad dat ze door de toename van de bestellingen achterliepen. 2 dagen later werd mijn bestelling verzonden.
Alles kwam netjes verpakt binnen. De Nike jas van 70eu teruggestuurd omdat deze te klein was. Binnen 2 weken netjes mijn geld teruggestort. Ik ben tevreden! Vandaar deze positieve review :)

17 augustus 2021

Hallo, Dank voor je beoordeling,
wij zijn blij te lezen dat ook jij een goede ervaring met ons hebt opgedaan.

Stylefile Team

Levertijd klopte de schoenen waren voor…

Levertijd klopte de schoenen waren voor mij iets te groot met goede klantenservice heb ik mijn geld gelijk terug gekregen👍

15 augustus 2021

Hallo, Dank voor je beoordeling,
wij zijn blij te lezen dat ook jij een goede ervaring met ons hebt opgedaan.

Stylefile Team

Goed service schoenen zoals…

Goed service schoenen zoals beschreven binnen getwijfeld naar alle reviews om er te bestellen maar super goed ervaren dankjewel

13 augustus 2021

Antwoord van Stylefile.nl

Hallo, Dank voor je beoordeling.

Wij zijn erg blij dat jij ons de kans hebt gegeven, zodat wij jou konden overtuigen van onze service en diensten ondanks dat je niet zo goede feedbacks heb gelezen.

Stylefile Team

Ik heb bij stylefile addidas gympen…

Ik heb bij stylefile addidas gympen besteld en kreeg ook geen orderbevestiging dat is een punt waar ze hard aan moeten werken stond levertijd 3a4 werkdagen helaas is dat 2wk geworden maar eerlijk is eerlijk het contact was goed kreeg netjes antwoord op elke mail en zo ook de orderbevestiging en ben netjes behandeld en inmiddels de gympen ontvangen en die zijn goed dus zal zeggen stylefile werk alleen aan de bevestigingen dan kregen jullie ook geen klachten voor de rest gewoon goed

11 augustus 2021

Antwoord van Stylefile.nl

Hallo, Dank voor je beoordeling.

Onze oprechte excuses voor het ongemak die bij de bestelling is ontstaan.

Iedere klant ontvangt een bestelbevestigingsmail en een verzendbevestigingsmail.

Echter heeft IDeal momenteel een algemene storing waaronder onze webshop van is betroffen.
Alle klanten die met Ideal betalen, daarvan komen de bestellingen via de webiste niet binnen in het interne systeem, hierdoor volgt er dus ook geen bestelbevestigingsmail en worden de bestellingen handmatig aangelegd. Dit zorgt ervoor dat bij handmatig aangelegde bestellingen geen bevestigingsmail verstuurd kan worden.

Wij zijn blij dat ondanks dit problematik de klantenservice jou goed heeft kunnen helpen en jij je pakket hebt ontvangen.

Stylefile Team

Hi ik heb vandaag een bestelling…

Hi ik heb vandaag een bestelling gedaan, maar geen bevestiging ontvangen per email of ordernummer of geen enkel signaal van leven, terwijl ik crocs voor 65 euro heb afgerekend. wat is hier aan de hand?

groeten Sara

9 augustus 2021

Hi,

Dank voor je bericht.

Je dient een screenshot van de afschrijving te mailen naar de klantenservice samen met het artikelnummer en maat van het bestelde artikel.
Dat kan je doen op: klantenservice@stylefile.nl

Stylefile Team

Bestelling geplaatst waarbij levertijd…

Bestelling geplaatst waarbij levertijd ongeveer 4-6 werkdagen zou zijn. Geen bevestiging ontvangen en na 6 dagen besloten om zelf via de mail contact op te nemen aangezien er geen telefoonnummer aanwezig is. Vervolgens krijg ik een bericht terug dat blijkt dat mijn bestelling niet meer aanwezig is/ uitverkocht.. vreemd want ik heb hier nog niks gehoord, laat staan mijn geld terug gekregen… vreemde bedoeling.

2 augustus 2021

Dank voor je beoordeling.

Wij hadden jouw medegedeeld dat door een storing helaas het automatische email niet verstuurd is, waarin wij hadden aangegeven dat jouw bestelling geannuleerd is aangezien het artikel uitverkocht is. Nadat jij ons een mail had geschreven en wij daarop volgend dit hadden gecontroleerd is dit uitgebleken. Daarvoor onze excuses.
Het bedrag is teruggestort en staat binnen 4 - 6 werkdagen op de rekening, ook dat is per email bevestigd!

Geen orderbevestiging

Ik heb gister een bestelling geplaatst betaald en geen orderbevestiging ik geef jullie 2 sterren voor het slechte service ik hoop dat het pakketje zsm wordt afgeleverd zodat ik geen slechte ervaring krijg met jullie na het ontvangen van mijn pakket zal ik mijn ervaring veranderen naar 5 sterren

30 juli 2021

Dank voor je beoordeling.

Kan je contact opnemen met de klantenservice zodat ze deze probleem voor je kunnen oplossen?
Dat kan via: klantenservice@stylefile.nl.

Stylefile Team

Ik heb een bestelling geplaats daar…

Ik heb een bestelling geplaats daar betaald maar geen bevestig of orde nr of wat dan ook ontvangen wil graag annuleren en me geld terug maar weet niet waar ik naartoe kan bellen of mailen

2 juli 2021

Halo Desiree,

Dank voor je beroodeling.

Je kan een email sturen aan onze klantenservice op het volgende email adres: klantenservice@stylefile.nl

Stylefile Team

Zwaar opgelicht door deze zaak

Zwaar opgelicht door deze zaak.
Had hier een paar Vans besteld die na een paar keer dragen al kapot gingen, dus ik de klantenservice gecontact en ik kreeg een super vriendelijk aanbod. Ik mocht de schoenen terugsturen en dan kon ik nieuwe bestellen voor de zelfde aankoopprijs, aangezien de schoenen duurder waren geworden.
16 april heb ik mijn retour verstuurd en ik kan op postnl zien dat dit 22 april daar is aangekomen. Na 2 weken nog altijd niks gehoord dus ik weer mailen. Klantenservice blijft met smoesjes komen, eerst nog even geduld, daarna een achterstand in het magazijn, nu zou het pakket kwijt zijn en moeten ze het onderzoeken bij de postnl.
Zit nu dus al 1,5 maand zonder de schoenen en zonder geld.
Als ik dit had geweten had ik de schoenen nooooit teruggestuurd. Slechtste service ooit, hoop dat dit nog opgelost gaat worden, maar ik ben bang van niet.

26 mei 2021

Dank voor je beoordeling.

Wij hebben in de eerste email aangegeven dat de retourzending volgens systeem niet aangekomen is, en indien jouw tracking aangeeft van wel, dan dien door de achterstand in het magazijn 3 weken te wachten. Je hebt ons na die 3 weken nogmaals contacteerd dat jij alsnog geen email van ons hebt ontvangen, daarop hebben wij een onderzoek bij Post NL gestart aangezien jouw retourzending (ondanks dat de tracking aangeeft van dat het pakket aangekomen is) nog steeds niet in het magazijn is.
De pakketten zijn verzekerd, dus dat geld krijg je sowieso terug, je dient echter alleen het onderzoek af te wachten.

Stylefile Team

Heb een paar schoenen besteld

Heb een paar schoenen besteld , er is twee x het bedrag afgeschreven . Maar een paar schoenen besteld . De persoon in de mail is zo een leugenachtige aso. Wilt mij komen vertellen dat ze ma een bestelling en een betaling zien. Waarna ik er op wijs dat ik met de klanten service gebeld heb en die het wel kunnen zien. Krijg ik als antwoord dat het beizonder is maar dat ze geen tellefoon nr hebben. En het idiote is dat de betalingen gewoon 1 a 2 min ja elkaar gebeurt zijn. Dus ze liegen kapot die Nederlandse locatie heb het bewijs ook. Walgelijk dat mensen zo zijn Maar ik heb dus met het hoofd kantoor in Duitsland gebeld. Echt een aso die daar de NL e-mails beantwoord. Ik eis gewoon mijn eigen geld terug ga anders ook na de politie en een you tube programma in schakelen . Voor iedereen die denken dat ze geen tel nr hebben, dat hebben ze wel . Wel een Duits nr maar je kan gewoon Engels praten +4960269925111

26 mei 2021

Hallo,

dank voor je beoordeling.

Zoals de klantenservice jou via email en per telefoon medegedeeld had, is jouw tweede betaling (die jij zelf door 2x op bestelling bevestigen geklikt te hebben) afgeschreven is, is niet aan een bestelling gekoppeled.
Hierdoor krijgen wij de betaling eerst binnen 2 werkdagen binnen en dan pas is het voor de boekhouding mogelijk het bedrag ook weer terug te storten.
Dat is op 26-05-2021 gebeurd en zal ondertussen op jouw rekening staan.

Ik ben super tevreden

Ik ben super tevreden! Schoenen waren overal uitverkocht behalve hier en werden na 4 dagen perfect geleverd ;)
Ben super blij!

7 mei 2021

Dank voor je beoordeling.

Wij zijn erg blij met de positieve beoordeling en dat wij jou van onze dienst konden overtuigen.

Stylefle Team

Deze website geeft niet om hun klanten…

Deze website geeft niet om hun klanten en zeggen zelfs dat ze liegen. Ik heb drie maanden geleden een broek van Carhartt besteld. Ik was erg sceptisch over het bestellen bij deze website door de slechte reviews, maar heb het uiteindelijk toch gedaan. Het pakket duurde om te beginnen al langer dan verwacht, maar het product was in eerste instantie naar verwachting. Na drie maanden begon de broek echter aan de achterkant een witte slijtage kleur te ontstaan. Ik dacht dat dit weg zou gaan nadat ik hem in de was zou doen, dit was echter niet het geval. Heb hem daarna nog een keer gewassen maar de vlekken bleven en werden zelfs erger na het wassen. Ik heb uiteraard de broek, zoals dat altijd moet, binnenstebuiten op 30 graden gewassen. Na contact met de klantenservice werd mij alleen verteld dat het mijn eigen schuld zou zijn en dat ik het verkeerd heb gewassen. Daarnaast zeiden ze dat ik volgens hun lieg over hoe vaak ik de broek zou hebben gewassen dat zij niks voor mij konden beteken. Ik ben hier natuurlijk tegenin gegaan, want een broek van 80 euro hoort natuurlijk niet na drie maanden versleten te zijn. Echter kreeg ik steeds maar het zelfde antwoord, namelijk dat het mijn fout is. De broek ziet er uit alsof de pigment van de broek te snel loslaat en dan vooral op de plekken met veel vrijving. De achterkan en de knieen. Ik zit nu met een broek die niet meer mooi is. Ik had gehoopt dat ze klanten beter zouden behandelen en niet alleen neerzetten als de schuldige. Ik zou hier niet meer bestellen aangezien ze niet om hun klanten geven of naar hun klanten willen luisteren. De andere reviews zeggen denk ik ook genoeg. Slechte communicatie en niet luisterend. Je product komt wellicht later aan, maar als je een probleem hebt is dat een probleem voor jezelf. Niet bestellen dus

Mijn reactie op uw reactie: Het is precies wat is bedoel. Een broek van 80 euro hoort niet na 3 maanden versleten te zijn en een broek hoort überhaupt tegen het wassen te kunnen. Mijn zwarte broek van de H&M is nog steeds na 1 jaar helemaal zwart. Ik kan wel contact opnemen net Carhartt, maar jullie zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de broek. Jullie geven mij alleen de schuld van de schade, terwijl het duidelijk aan de broek ligt. Heel slecht van jullie. BESTEL HIER DUS NIET.

8 april 2021

Dank voor je beoordeling.

Een reclamatie recht is op slijtage niet van toepassing maar op materiaal- / productiefout.
Uit jouw foto's blijkt dat dit is ontstaan door slijtage, hoe vaak jij, in deze 4 maanden tijd de broek hebt gedragen en gewassen is niet te controleren.
De reclamatieafdeling gaat er echter vanuit dat dit vaker gewassen is en vaker gedragen is, waadoor zo een slijtage normaal is.
Daarnaast is de slijtage ook ontstaan op plekken waar ook als eerst de slijtage ontstaat bij het dragen van een broek.
Onze excuses dat wij jou hier niet verder kunnen helpen, en raden je nogmaals aan bij Carhartt te melden, wellicht kunnen deze wat voor jou betekenen.

Stylefile Team

Zelfde verhaal eigenlijk als vele…

Zelfde verhaal eigenlijk als vele andere klachten. Mijn bestelling is ruim 4 weken geleden terugbezorgd bij Stylefile. En nu nogsteeds geen geld terug ontvangen. Krijg steeds een standaard antwoord van de klantenservice. Heel frustrerend.

Dank voor je beoordeling.

Wij hebben momenteel een achterstand van ruim 3 weken vanaf het moment dat het pakket bij ons aangekomen is in het magazijn.
Kan jij jouw pakketnummer aan de klantenservice mededelen zodat deze kunnen nakijken waarom jouw pakket (na jouw zeggen na 4 weken) nog niet verwerkt is?
Dat mail kan je sturen naar: klantenservice@stylefile.nl

Met vriendelijek groeten,

Stylefile Team

Stylefile.nl is echt super slecht…

Stylefile.nl is echt een super slecht bedrijf!!! Mijn bestelling bleek veel te laat te worden verstuurd. Vervolgens ruim op tijd de bestelling geannuleerd, maar vanaf dat moment reageren ze niet meer. Mijn bestelling wordt alsnog verstuurd, terwijl ik het allang bij een ander bedrijf heb besteld (en wél netjes op tijd geleverd heb gekregen). Gewoon nooit meer een reactie gehad. Kansloze partij. Natuurlijk had ikzelf eerst de reviews moeten lezen; vandaar dat ik graag anderen behoed voor dit onprofessionele en onbetrouwbare bedrijf.

Edit/aanvulling na reactie van Stylefile.nl: Ik heb het pakket inderdaad geweigerd aan de deur, waardoor het naar jullie retour is gegaan. De terugbetaling heb ik echter nooit ontvangen.

Dank voor je beoordeling.

Jouw email was inderdaad niet rechttijdig beantwoord, daarnas waren wij vanaf 01-04-2021 tot en met 05-04-2021 gesloten vanwege goede vrijdag en pasen, waardoor jouw email pas op 06-04-2021 beantwoord was. Het pakket was op dat moment al verstuurd. Je bent niet verplicht om het pakket te behouden. Deze kan je bij de postbode de aanname verwijgeren, wij krijgen het pakket terug en storten dan het bedrag.

Slecht

Slecht, slecht, slecht. Twee keer de verkeerde maat gekregen, plus retour geld duurt erg lang. Na dat de schoenen daar aangekomen zijn, minimaal drie weken wachten..

Niet bestellen !

Dank voor je beoordeling.

Wij hadden jou reeds medegedeeld dat de maat aanpassing op de webiste kort na jouw tweede bestelling had plaatsgevonden, waardoor jij wederom een verkeerde maat had ontvangen, daarvoor onze oprechte excuses.

Momenteel is het enorm druk in het magazijn waardoor de verwerking van de retourpakketen enige tijd in beslag kan namen.

Met vriendelijk groeten,

Stylefile Team

Goed voor elkaar en pakket kwam binnen…

Goed voor elkaar en pakket kwam binnen no-time op de deurmat terecht.

Ik moet toegeven dat ik eerst wel sceptisch was om hier te bestellen door de vele negatieve recensies, maar in de wetenschap dat alleen negatieve reacties vaak worden gedeeld toch maar besteld

6 april 2021

Dank voor je beoordeling.

Wij zijn blij dat wij jou hebben kunnen overtuigen van onze service.

Super service!

Ik had vorige week rip n dip slides besteld voor mijn zoon. Al snel kwam ik erachter dat ik ze een maat te klein had besteld. Ik heb snel een berichtje aan stylefile gestuurd om te vragen of de maat nog aangepast kon worden. Binnen 5 minuten kteeg ik antwoord dat het aangepast was en vandaag zijn ze binnengekomen. Superservice!

24 maart 2021

Hallo Nicole,

Dank voor je beoordeling.

Wij zijn erg blij dat wij jou met onze service hebben kunnen overtuigen en zijn erg blij jouw beoordeling te lezen en waarderen het enorm.