Ik kreeg een blauwe paraplu toegestuurd terwijl er een groene is besteld. Terug sturen erg gaat moeizaam. Lukt niet kun je wel zeggen.
Waardeloze service. Dashcam maakt geen verbinding met iPhone. Dashcam ter controle teruggestuurd. Na controle retour gestuurd met opmerking dat er niets aan de hand is. Verder geen enkele suggestie om... Toon meer
Heb een Eonon navigatie GM5153 bestelt, ten eerste heb ik de bestelling te laat ontvangen, heb het aangesloten, navigatie europa bij gekocht, alleen hij deed het niet. sd-kaart terug opgestuurd, en... Toon meer
Ik ben niet tevreden over de afhandeling van het defect aan de autoradio. Hier zat ook een navigatie in en deze werkte niet . Na telefonisch contact sd kaartje aangetekend opgestuurd maar na 3 dagen n... Toon meer
erg ontevreden
k heb een eonon ge01E besteld de E staat volgens de klantenservice voor Europese navigatie. Zonder E is zonder navigatie en 25 euro goedkoper. Ik heb gekozen voor west europa omdat voor Europa nog eens 25 euro bijbetaald moest worden.
Radio ontvangen,maar dat was een gebruikte radio.
merkje was weg, er was al een telefoon aangemeld bij bluetooth en de radio trok de accu leeg terwijl hij zeker goed aangesloten was.
prima opgelost. Radio mocht terug (wel op mijn kosten overigens) en ik kreeg een nieuwe.
Deze nieuwe was anders qua uitrusting dan dat de gebruiksaanwijzing liet zien, maar dat kwam doordat dit het nieuwste model was volgens de klantenservice.
Maar toch gereageerd dat hij anders was dan de eerste radio die ik kreeg en dat ik meer moest betalen voor een radio met minder mogelijkheden.
afgesproken dat ik ter compensatie de verzendkosten van het retourneren van de eerste radio terug krijg en omdat de radio zonder Europese navigatie 25 euro goedkoper is dan wat ik betaald heb zou ik de Europese navigatie krijgen omdat die bij hun ook 25 euro kost.
Tot mijn verbazing krijg ik de navigatie toegestuurd van een merk dat volledig gratis is voor iedereen.
ik heb dus 25 euro meer betaald voor een radio met gratis navigatie en om die 25 euro te compenseren krijg ik dus een navigatie programma die altijd al gratis is.
Feitelijk kost het mij dus 50 euro extra om gratis navigatie te krijgen.
Ik heb nu nog één keer een mail gestuurd om te kijken of ze nu met een goede nette oplossing komen dus dat wacht ik nog even af.
U hoort nog van mij.
ik ben weer terug.
ik heb een nieuw sd kaartje ontvangen met IGO 8.5.3 navigatiesoftware erop. Werkt goed, maar helaas zijn er dan wel de kaarten van 2013 op gezet. terwijl ik toch had verwacht dat ze al deze zaken wel goed zouden maken met tenminste een up to date navigatie programma. Maar helaas.
ik ben iets minder ontevreden, maar het houd zeker niet over.
slechte kwaliteit en onwettige garantietermijn
Ik heb hier een autoradio Eonon G1310E gekocht in 2013. De eerste radio had meteen al problemen met het scherm en is al snel vervangen. Dat is toen netjes afgehandeld. Echter kreeg de tweede radio al snel weer kleine problemen met het frontje maar niet genoeg om hem weer uit te bouwen en terug te sturen. Na iets meer dan 2 jaar is ook deze overleden. Na contact opnemen werd er alleen maar aangegeven dat er 1 jaar garantie op zit dus dat het pech was. Er werd volledig voorbijgegaan aan het wettelijke minimum van 2 jaar of zelfs langer als dat van een product verwacht mag worden. Na veel bellen en mailen met alleen maar afwijzingen en blijven schermen met 1 jaar garantie heb ik het keurmerk ingeschakeld. Toen mocht ik de radio opeens wel opsturen. Uiteindelijk wordt er nu een klein deel van het aankoopbedrag terugbetaald.
houdt er dus rekening mee dat je binnen de garantietermijn wel goed geholpen wordt maar dat ze zeer moeilijk gaan doen zodra je de (onwettige) 1 jaar garantie voorbij bent.
Had goed verwacht , maar kreeg Uitstekend !
Jaren heb ik artikelen besteld via het net , maar altijd liep er wel iets mis , deze keer had ik wel gedacht dat het goed ging verlopen .
Maar boven al mijn verwachtingen stond de postbode er volgende ochtend al met het pakje, antwoorden via mail werden altijd spoedig beantwoord . Echt uitstekende service ! super!
Zeer tevreden
Het is echt voor de aangegeven tijd besteld en morgen in huis!
Artikelen keurig ingepakt ontvangen.
Goed bedrijf
Ben netjes geholpen door de telefoon een goede service en ik had de autoradio snel top bedrijf
service viel tegen
Action camera besteld en op tijd geleverd, maar niet compleet verzonden. We misten de SD kaart. Na een telefoontje werd die nagestuurd. De op de website vermelde afstandsbediening zat er ook niet bij. Informatie klopte volgens de leverancier niet. Bij nabellen bleek er toch een afstandsbediening bij te zitten. Die moet nog nabesteld worden. Grrr... wat vervelend is dat als je een paar telefoontjes moet plegen om te krijgen wat je besteld hebt. Ik ben er klaar mee. De camera gaat retour!
right to the point and correct
netjes en kordaat gereageerd via de webshop en advies gegeven toppie
vlotte en snelle levering
deze camera is redelijk,maar verwacht hier geen topprestaties van,
geeft regelmatig eros aan bij opnemen in bet modus,en het geluid is wel erg aan de stille kant bij max volume,heb ze elders al beterkoop gezien.
al bij al geen aanrader
Het bedrijf heeft een goede service verleend.
Ik heb hier een product gekocht. Ze hebben het snel opgestuurd. Alleen DHL heeft verzaakt deze af te leveren bij mijn buren. Hierdoor had ik na 4 dagen nog steeds niet mijn bestelling binnen.
Hierop contact gehad met Adri van de klantenservice van HDfilmcamera.
Deze heeft contact gezocht met DHL en hun vertelde dat ze de bestelling terug was gestuurd naar HDfilmcamera. Adri heeft direct een andere naar mijn werkadres gestuurd en deze is netjes wel de volgende dag aangekomen.
Dus zelfs als de bestelling bij hun de deur uit is en je hebt het nog niet ontvangen zijn ze bereid zonder problemen de fouten die DHL gemaakt heeft op te lossen.

Antwoord van TJM Stores
Snelle levering, trage retourafwikkeling
Snelle levering maar retour afhandeling duurt erg lang. (Al 8 dagen niets gehoord) Pakketje is wel afgeleverd maar ontvangstbevestiging nog niet gekregen alsmede de terugbetaling van geretourneerd artikel.

Antwoord van TJM Stores