Travelgenio Reviews

1.104

1,3

Update: I got an reply by mail. Thank you! Meerdere mails gestuurd maar er daar is niet op gereageerd. Mijn vlucht is 2 jaar geleden geannuleerd vanwege covid beperkingen. Liep toen bij Schiph... Toon meer

WAARDELOOS respectloos bedrijf! niet eens een bedrijf te noemen! vanaf eind februari geprobeerd te bereiken ivm vliegtickets naar Amerika bij hun gekocht, gemaild, gemaild gebeld etc! geen reactie,ni... Toon meer

In januari 2019 drie tickets geboekt naar Georgië. De vlucht werd vanuit de airline geannuleerd. 20 mailtjes, meerdere telefoontjes verder, maar onze €500 nog steeds niet terug. In november 2019 gaven... Toon meer

Zeer slecht

1K reviews

Alle reviews

(1.104)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

In februari 2020 een ticket geboekt via…

In februari 2020 een ticket geboekt via Schiphol tickets. Vlucht is door COVID restricties door Thai Airways geanuleerd. Diverse pogingen gedaan Schipholtickets is inmiddels failliet en Travelgenio reageert niet. Thai Airways heeft aangegeven dat zij een refund hebben gedaan.

24 november 2023

Dit is een oplichter bedrijf!

Dit is een oplichter bedrijf!

30-1-2020 geboekt voor
de heen vlucht 4-7-2020 van schiphol naar Ho Chi Minh
Terug vlucht 1-8-2020 van Ho Chi Minh naar schiphol
met (ticket #4332993)boekingsnummer: NDJW0R.
2x vlucht gewijzigd en daarna geannuleerd. Zovaak geprobeerd om contact op te nemen om geld terug te krijgen. Moeilijk in contact te komen. In het begint werd gezegd dat ze wachten op geld van ander vluchtpartijen en dan pas krijg ik geld. Eindelijk een bericht dat bedrag van 60-90 dagen wordt terug gestort. Daarna nooit meer gehoord. Krijg nooit te pakken.
Inmiddels 3,5 jaar later is niet te bereiken. Mijn boekingsnummer is niet meer geldig.
Ik ben zwaar opgelicht!!! Bijna €800 voor mijn ticket betaald! Ik ga een manier vinden om naar de rechtzaak stappen voor deze opgelichte bureau (schipholtickets.nl en travelgenio)!!!

22 oktober 2023

Ze zijn niet te bereiken

Ze zijn niet te bereiken. Ik krijg geen toegang tot my trips en de maatschappij stuurt me terug naar travelgenio.

Het is me een raadsel of ik kan vliegen maar een stoel kiezen en mijn dieetmaaltijd bestellen kan ik vooralsnog vergeten.
Durf niet eens hotels te boeken omdat ik vrees de lucht niet in te kunnen.

14 maart 2023

Bagage staat niet in de tickets maar wel voor betaald!

Ik heb een reis geboekt alleen kon ik geen bagage toevoegen. Vervolgens heb ik achteraf een bericht via my trip verstuurd met dat ik graag bagage wil boeken. Ik kreeg per mail een bericht dat het pp 366eu zou zijn, ik reis met mijn dochtertje dus reken het dubbele maar. Ik mailde terug met dat ik het te duur vind en voor 1 koffer wel zal betalen (moest wel). Toen kreeg ik een mail dat het voor 66eu pp is en zij een fout hadden gemaakt. Ik was super blij dus meteen voor 2 personen betaald. Nu krijg ik mijn e tickets binnen en zie ik 0 bagage staan! Ik vlieg donderdag 22 december met mijn dochter 2 weken naar Miami! Ze zijn nergens te bereiken, mailen krijg ik een link wat niet werkt! Wat kan ik doen?

18 december 2022

Klantonvriendelijk

Na de vlucht had ik een receipt van de booking nodig ivm een claim ‘verlate bagage’. Ik kreeg een automatische bevestiging van ontvangst van mijn mail en daarna gebeurt er NIETS meer. Drie verzoeken ingediend, zonder resultaat.

30 oktober 2022

Vlucht onvrijwillig geannuleerd

Tijdens m'n overstap werd mij doodleuk verteld dat ik niet mee mocht met de volgende vlucht omdat het vliegtuig vol zat. En dat terwijl ik online ingecheckt was en ook echt een specifiek stoelnummer toegewezen had gekregen.

Het feit dat je op geen fatsoenlijke manier contact kunt krijgen met deze organisatie zegt meer dan genoeg over de kwaliteit die ze leveren.

Online heb ik gevraagd om de vergoeding waar ik recht op heb (600€ volgens Europees recht).. maar na 2 weken heb ik nog steeds niets van ze gehoord. En er is dus geen manier om zelf contact met ze te krijgen.

Waardeloze organisatie.

30 september 2022

Boekingsnummer 21137623.

Boekingsnummer 21137623.

Heenvlucht geannuleerd. Alternatief aangeboden gekregen. Aangegeven dit te willen accepteren. Tot op heden geen bevestiging gehad. Ik wilde ook bagage bijboeken voor de terugreis. Dit moest bij de vliegmaatschappij. Deze gaf aan dat de terugreis geannuleerd is. Hier nog helemaal niks over gehoord van schipholtickets. De vliegmaatschappij mag niks wijzigen omdat ik een boekingskantoor gebruikt heb. Ik heb meerdere emails gestuurd en geen reactie. Op de site van mytrips is er niks aan informatie te bekennen en bellen kun je niet. Ik vertrek over 4 weken en heb geen idee of ik überhaupt een vlucht heb. Om te janken.

Review bij Schipholtickets achtergelaten, waarop ze reageren dat ik contact moet opnemen via mail. Dat had ik toen al meerdere keren gedaan, maar ik krijg nergens reactie op. Nu zie ik Schipholtickets onder Travelgenio valt, dus laat ik dezelfde review ook hier achter. Ik wil het liefste mijn geld terug, gezien ik geen enkel vertrouwen meer heb in dit bedrijf!

12 september 2022

Antwoord van Travelgenio

Dear customer, we are sorry that your experience was not as you hoped.

Satisfying our customers is our main goal, so we will review your case and get back to you as soon as possible.

Regards

Slechte communicate en service

Heb voor december een vlucht voor 3 personen naar de Azoren geboekt.
Echter mijn achternaam staat verkeerd op de ticket nml als mijn getrouwde naam ipv meisjes naam.
Meteen gemaild en €50,- betaald om dit te corrigeren.
Zou binnen uiterlijk 3 dagen veranderd zijn en ik zou een nieuwe mail met de tickets ontvangen.
Echter tot op heden niets vernomen en het is ondertussen een week geleden.
Aan het antwoord van travelgenio heb ik niets dat heb ik nml al gedaan.
Ondertussen 8-9-2022 alle gevraagde kopiëen van mijn paspoort opgestuurd.
Mailtje gehad dat deze is door gestuurd naar de vliegmaatschappij met het verzoek de naam op mijn ticket te veranderen.
Maar tot op heden nog niets ontvangen.
Het is nu18-9-2022 nog steeds niets vernomen over het veranderen van mijn aangetrouwde naam naar mijn Meisjes naam op mijn ticket.

3 september 2022

Beste klant,

Hartelijk dank voor je bericht en het toesturen van je boekingsgegevens.
Wij kijken je bericht voor je na en komen per e-mail terug op je vraag. Indien nodig zullen wij contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij.

Annuleringsbevestiging

Update 3.
Weer een nietszeggend mailtje dat ik moet wachten op antwoord en een verwijzing naar Check my Trip.
Vind dit zo schandalig.
Kan ik gebeld worden? Waarschijnlijk ook niet.
Werkelijk...ik wacht alleen op 1 mail met de annuleringsbevestiging voor mijn verzekering!!! Er is al betaalt en dit kost niks.

Update 2.
20 augustus.
Nog steeds geen annuleringsnota.

Update;
Weer opnieuw in dezelfde cirkel beland en nog steeds geen annuleringsbevestiging.

Ik heb onze vlucht van 12 juli helaas moeten annuleren op 8 juli.
Nu wil ik voor onze verzekering een annuleringsbevestiging. Dit schijnt een enorm probleem te zijn. Ik probeer alles om contact te krijgen maar dit lukt niet. Bij Travelgenio wordt een ticket aangemaakt waar je niet op kan reageren. Het antwoord van Travelgenio komt een paar dagen later en zij verwijzen me naar Air Malta. Air Malta verwijst me naar waar ik geboekt heb, dus Travelgenio. En zo gaat het nu dus al een maand. Niemand aanspreekbaar en ook geen contact per mail behalve het standaardbericht.
Hoe moeilijk is het om gewoon de annuleringsbevestiging te sturen?!!!

4 augustus 2022

Antwoord van Travelgenio

I.W.A. Baars, het spijt ons dat uw ervaring niet was zoals u had gehoopt.

We hebben vernomen dat onze collega's contact met u hebben opgenomen over uw vraag. Alle informatie is per e-mail verzonden naar hetzelfde adres dat u tijdens het aankoopproces hebt opgegeven.

We vragen u vriendelijk om contact met hen op te nemen via de e-mailthread 5400906 BOOKING 20582111 CANCELLATION REQUEST die al is geopend met het e-mailadres dat is gebruikt in het boekingsproces.

Bedankt en groeten

Meerdere mails gestuurd maar er daar is…

Update:
I got an reply by mail. Thank you!

Meerdere mails gestuurd maar er daar is niet op gereageerd. Mijn vlucht is 2 jaar geleden geannuleerd vanwege covid beperkingen. Liep toen bij Schipholtickets. Geen teruggave gehad en geen voucher. Uiteindelijk heeft Qatar Airways mij rechtsreeks een voucher verstrekt. Voucher verloopt en Qatar verwijst me naar Travelgenio (Schipholtickets is daar onder de van. Helaas reageert Travelgenio niet...

Boekingsnummer is: 17724789

Update. Er is aangegeven dat ik binnen enkele uren een mail zou krijgen. We zijn enkele dag verder en nog geen mail gehad....

4 juli 2022

Antwoord van Travelgenio

Hallo, Ruud. Hartelijk dank voor uw reactie.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Je kan ze letterlijk op niks bereiken…

Je kan ze letterlijk op niks bereiken als je vragen hebt over je boeking !!

2 juli 2022

Antwoord van Travelgenio

Bedankt, Mayar Messaoud, voor je opmerking.

Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, en geef in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan.

Je ontvangt dan instructies om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde agenten.

3 maanden geleden tickets gekocht

3 maanden geleden tickets gekocht. Prima verlopen totdat een klein stukje van onze heenreis domweg wordt geannuleerd door British Airways. Kan gebeuren, niets aan te doen. Hulp zoeken bij de klantenservice. 3 keer gebeld en 2 keer iemand gesproken die steeds een e-mail met een alternatieve route beloofd. Maar er komt helemaal niets!!!! Nog 1 week te gaan en nog steeds geen duidelijkheid. Beter wat meer betalen bij een ander bedrijf is mijn advies op basis van mijn ervaring tot nu toe. Ik hou nog hoop maar ik ben bang dat onze hele reis in duigen gaat vallen. Teleurstellend!

2 dagen later weer gebeld en om hulp gevraagd. Vriendelijke dame legt uit hoe druk het is en dat er al een zogenaamd " ticket" is aangemaakt om hulp. Een andere afdeling zou dit moeten oppakken maar ook daar is het erg druk. Men handelt alle tickets af in volgorde van urgentie. Is mijn ticket nu we nog 6 dagen te gaan hebben voordat de vlucht vertrekt niet urgent..? Ja inderdaad beaamt de dame maar ze kan niets voor mij doen. Ik moet gewoon afwachten tot men mij een mail gaat sturen... Waardeloos !!! Mist een piepklein stukje van je gehele vakantiereis door toedoen van een luchtvaartmaatschappij en deze firma heeft het druk en blijkbaar genoeg klanten..? Nog een paar dagen en de gehele vakantie kan in de prullenbak waar ik met alle kosten blijf zitten en zonder reis ! BOEK HIER NIET !!!

Weer 1 dag later weer gebeld en weer hetzelfde verhaal. Ze kunnen niets doen en ik moet afwachten tot een collega een oplossing heeft gevonden. Er zijn geen vluchten beschikbaar om de gecancelde vlucht te vervangen. ZUCHT.

Dan maar zelf rechtstreeks gebeld met de Luchtvaartmaatschappij EVA Air. Voor mij een onbekende maar wat een verademing ! na 15 minuten was het allemaal geregeld en kunnen we toch een alternatieve vlucht krijgen zonder extra kosten en zonder alles te annuleren. Een dikke PLUS voor EVA Airways.

Nadat de tickets zijn aangepast reageert Travelgenio ook dat ik het boekingsnummer en de referentie door moet sturen zodat men het kan oplossen... Te gek voor woorden. Ze hebben het al 4 keer gehad en ik heb al 2 mails gestuurd en ook zijn via Trustpilot alle nummers zichtbaar voor hun. BOEK HIER NIET !!!!! WAARDELOOS BEDRIJF ! Zelfs 1 ster is teveel voor wat deze firma presteert om klanten te binden en te helpen.

2 juli 2022

Antwoord van Travelgenio

Vielen Dank für Ihren Kommentar, Bas.

Bitte schicken Sie eine E-Mail an customer.service@travelgenio.com von der bei der Buchung verwendeten E-Mail-Adresse aus und geben Sie im Betreff die Buchungsnummer (8-stelliger numerischer Code aus der E-Mail-Bestätigung) an.

Sie erhalten dann Anweisungen, wie Sie einen unserer spezialisierten Mitarbeiter erreichen können.

Ik heb al vaker een verzoek ingediend…

Ik heb al vaker een verzoek ingediend om mijn vliegtickets van AMS naar ISTANBUL te wijzigen, echter tot op heden nog steeds geen gehoor. Belachelijk! Nooit boeken via deze website totaal geen service en ook geen contactgegevens!

30 mei 2022

Antwoord van Travelgenio

Hallo, Anoniem. Hartelijk dank voor uw reactie.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Al sinds 27-4-2022 geen reactie!!!

Op 10 mei 2022 onderstaande review hier gepost over Travelgenio. Zij reageren op mijn review dat ik hen moet mailen met de juiste gegevens en dat ik dan instructies ontvangen over hoe contact op te nemen met een agent. Dit doe ik ook! Maar tot op heden nog steeds geen reactie en niet in contact gekomen met een agent!! Nu al sinds 27 april bezig. Echt schandalig. Zij nemen gewoon op geen enkele manier contact op. Wat een nep bedrijf is dit.

Totaal geen reactie Travelgenio

Op 24-3-2022 een reis geboekt naar Seychellen bij Travelgenio. Vertrek is op 31-8-2022 en terug op 12-9-2022. Op 27-4-2022 mail van Travelgenio ontvangen dat mijn terugvlucht is gewijzigd. Door deze wijziging kom ik 8 UUR later aan in Copenhagen waar ik moet overstappen naar Amsterdam. Mijn vlucht vanaf Copenhagen naar Amsterdam is echter niet gewijzigd waardoor ik deze vlucht met dik 6 UUR mis. Al meerdere malen geprobeerd contact op te nemen met Travelgenio maar tot op heden nul reactie.

Ook al een mail gestuurd naar het emailadres die hier in de reviews genoemd word door Travelgenio met het e-mailadres waarmee ik de aankoop heb gedaan, en in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens vermeld

Ik heb daarna instructies ontvangen om contact op te nemen en dat is wederom een mail sturen waar ik geen reactie op krijg. Ik kom dus in geen mogelijkheid in contact met een gespecialiseerde agent zoals hier in deze reacties word vermeld. Echt bar slecht dit. Als ik dit had geweten had ik nooit hier geboekt. Jammer dat Travelgenio nog als optie word meegenomen wanneer je vluchten zoekt via Skyscanner.

11 mei 2022

Bedankt, Duane, voor je opmerking.

Stuur een e-mail naar ....... met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, en geef in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan.

24 mei 2022

Antwoord van Travelgenio

Hallo, Duane. Hartelijk dank voor uw reactie.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Ik wil iedereen waarschuwen voor dit…

Ik wil iedereen waarschuwen voor dit bedrijf, als je in de problemen komt, verwacht dan geen hulp van het. Mijn vlucht is geannuleerd juli / 10/2020 er zijn bijna twee jaar verstreken en ik heb geen geld gezien of een zinnige uitleg gekregen, 10.000 sec hebben ze genomen en negeren me op een walgelijke manier, trouw van hen, koop je reizen rechtstreeks bij luchtvaartmaatschappijen kosten zijn hetzelfde. Tegelijkertijd een reis gehad met Air France die werd geannuleerd en ik kreeg mijn geld na een week, echte jij van Travegenio.

11 mei 2022

Sehr geehrter Kunde,

Wir wurden darüber informiert, dass unsere Kollegen Sie bezüglich Ihrer Anfrage kontaktiert haben. Alle Informationen wurden per E-Mail an dieselbe Adresse gesendet, die Sie beim Kaufvorgang angegeben haben.

Wir bitten Sie, sich über den E-Mail-Thread Nr. 4882156: Your booking LEEMDC bei ihnen zu melden. Information. die bereits mit der im Buchungsprozess verwendeten E-Mail-Adresse geöffnet ist.

Danke und Grüße

Zeer slecht

Zeer slecht. Travelgenio annuleerde mijn boeking zonder opgaaf van redenen. Als ik ze bel om mijn geld terug te krijgen, wordt na 10 min in de wacht de verbinding verbroken. Contactformulier op de website bestaat niet meer. Waardeloos

5 mei 2022

Antwoord van Travelgenio

Bedankt, Laura, voor je opmerking.

Slecht… slechter… slechts!

Probeer al contact op te nemen sinds januari… Al zeker 50 keer gebeld en na 10 minuten wachten, hangt het automatisch op. Vliegmaatschappij had geld terug gestort op hun rekening, maar heb hun proberen contacteren via email en telefoon, maar helaas geen antwoord en het geld is nog steeds niet terug gestort op mijn rekening. ECHT ZO’N SLECHTE SERVICE!!

29 april 2022

Antwoord van Travelgenio

Bedankt, Kelly, voor je opmerking.

Heb tickets gekocht betaling is gedaan…

Heb tickets gekocht betaling is gedaan en tot nu toe geen bevestiging mail ontvangen. Contact opgenomen geven geen antwoord.
Hoe kan ik dit oplossen?

13 april 2022

Hallo, Mikail.

Kunt u ons een e-mail sturen via customer.service@travelgenio.com met uw reserveringsnummer? Met deze informatie zal een van onze medewerkers binnenkort contact met u opnemen, om de situatie van uw aankoop aan te geven.

Met vriendelijke groet

Geldwolf en onbetrouwbaar

Geldwolf en onbetrouwbaar. Ze zijn niet te contacteren. De enige manier is via een mailtje waar vervolgens nooit op gereageerd word. Tijdens corona kregen de meeste klanten geld terug voor de gecancelde vluchten, maar wij hebben niets gekregen.
Edit: in het aantwoord op mijn revieuw zeggen jullie dat ik contact op moeten nemen met jullie. Dit heb ik al heel vaak geprobeerd. De mails worden niet gestuurd "adres niet gevonden" en op de telefoon word niet opgenomen. Via welk mail adres kan ik jullie dan bereiken? Of welk telefoon nummer kan ik contacteren?

4 april 2022

Beste klant,

We helpen je graag met je verzoek.
Om je boekingsgegevens te kunnen inzien en om antwoord te kunnen geven op je vraag, hebben we aanvullende informatie nodig.

Wil je zo vriendelijk zijn om ons je 8-cijferige boekingscode uit de boekingsbevestiging of andere boekingsinformatie zoals het e-mailadres dat is gebruikt voor je boeking of namen van reiziger(s) door te geven?

Wil je deze e-mail beantwoorden met de gevraagde gegevens zodat we je verder kunnen helpen?

We kijken uit naar je reactie.

Hartelijk dank

Travelgenio

Travelgenio! We ondervinden verschillende wijzigingen aan onze vlucht naar Kinshasa! Nu is het zo dat we onze terugvlucht willen wijzigen maar dit niet gaat omdat we geen contact met jullie kunnen nemen. Gelieve mij een geldige email te geven of telefoonnummer!

26 maart 2022

Hallo, Deborah.

Het spijt ons dat de luchtvaartmaatschappij uw vlucht heeft gewijzigd. Wij willen u graag een alternatief aanbieden tussen de mogelijkheden die de luchtvaartmaatschappij ons biedt.Kunt u ons een e-mail sturen naar customer.service@travelgenio.com met uw reserveringsnummer? Dan kunnen wij meer informatie opvragen.

Met vriendelijke groet