In februari 2020 een ticket geboekt via Schiphol tickets. Vlucht is door COVID restricties door Thai Airways geanuleerd. Diverse pogingen gedaan Schipholtickets is inmiddels failliet en Travelgenio re... Toon meer
Update: I got an reply by mail. Thank you! Meerdere mails gestuurd maar er daar is niet op gereageerd. Mijn vlucht is 2 jaar geleden geannuleerd vanwege covid beperkingen. Liep toen bij Schiph... Toon meer
WAARDELOOS respectloos bedrijf! niet eens een bedrijf te noemen! vanaf eind februari geprobeerd te bereiken ivm vliegtickets naar Amerika bij hun gekocht, gemaild, gemaild gebeld etc! geen reactie,ni... Toon meer
In januari 2019 drie tickets geboekt naar Georgië. De vlucht werd vanuit de airline geannuleerd. 20 mailtjes, meerdere telefoontjes verder, maar onze €500 nog steeds niet terug. In november 2019 gaven... Toon meer
Hele slechte klantenservice!
Wij hebben met pijn en moeite onze geanulleerde vlucht (corona) omgezet naar een open ticket. Ze gaven aan dat terugbetaling niet mogelijk was via de vliegtuigmaatschappij. Heel raar want mijn andere familieleden hebben het wel terug gestort gekregen via een ander aanbieder. Nu willen we contact opnemen om ons open ticket om te zetten naar een ticket echter krijgen we niemand te pakken! Ben al dagen bezig om een telefoonnr. Te vinden omdat het telefonisch moet!

Antwoord van Travelgenio
Via schipholtickets oftewel Travelgenio…
Via schipholtickets oftewel Travelgenio vliegtickets gekocht €202,35. Door de huidige crisis omtrent Corona is mijn vlucht geannuleerd. Refund aangevraagd via Vueling want daar vlogen wij mee. Na 3 maanden achter m’n geld aan te gaan, krijg ik via Vueling te horen dat ze een bedrag van 183,96 teruggestort hebben naar Travelgenio. Dit is niet het bedrag van € 202,35 Travelgenio heeft dus €18,39 achtergehouden. Zonder kennisgeving. Nu krijg ik een mail van Travelgenio dat zij het bedrag van 183,96 gaan storten minus 30,- pp aan travel agency fee??????? Dit is gewoon fraude... oplichters nooit meer boeken!!!
Zelf heb ik tot 2x toe mijn vlucht moeten wijzigen en betalen via Vueling en zelfs dat kreeg ik volledig terug.

Antwoord van Travelgenio
Ik heb vorig jaar een voucher gekregen
Ik heb vorig jaar een voucher gekregen. Heb al meerdere keren gemaild en gebeld om een refund te krijgen maar je krijgt niet eens een reactie van ze!! Nooit nooit boek ik daar nog mijn ticket!
Typische standaard reactie travelgenio!! Alle gegevens zijn al meerdere keren door gemaild. Jullie willen gewoon het geld niet teruggegeven terwijl we daar wel recht op hebben
My bookingscode is 17532158. Email isn’t aloud here. passenger name Mohan Poudel

Antwoord van Travelgenio
Ik vind het niet normaal
Ik vind het niet normaal, ik bel op ongeveer na 3a5 minuten wordt de lijn verstoord en dat wel 3 keer achterelkaar. Bah

Nog steeds geen geld terug
Zeer slecht bereikbare site, mailadres is onvindbaar op site, of een telefoonnummer. De vlucht van onze dochter is vorig jaar zomer, juli 2020, geannuleerd door de vliegmaatschappij. Na een lange zoektocht naar een telefoonnummer of mailadres hebben in september 2020 eindelijk contact!! En een verzoek tot refund ingediend. Echter nog steeds hebben we ons geld niet terug; ook al is toegezegd dat de vliegmaatschappij het geld , minus refund-kosten a 30 euro,(en waarom als de maatschappij de vlucht annuleert??) terug zouden krijgen. Dat was in september 2020; tot op heden nog niets gehoord; op site staat dat de aanvraag in behandeling is, Schandalig dit.

Antwoord van Travelgenio
Op 2 juli schreef ik reeds een review…
Op 2 juli schreef ik reeds een review over travelgenio. Ze zijn niet of moeilijk te bereiken. Ik kreeg een standaard antwoord. Als ik bij My trips kijk zie ik Aanvraag in behandeling. Dit blijft maar zo.
Lufthansa bevestigde reeds maanden geleden dat onze vlucht in aanmerking kwam voor terugbetaling. Waarom moet dit zo lang duren? Zien wij ooit ons geld nog terug? Dit is echt geen service.

Tickets business class
Tickets geboekt in business class en erna geannuleerd door geannuleerde vlucht door COVID. Terugbetaling gevraagd november 2020 en nog steeds geen reactie meer langs hun kant! Zelf gestuurd dat ze een waardebon eventueel mochten sturen maar helemaal geen response!

Antwoord van Travelgenio
In oktober 2019 hebben wij 4 tickets…
In oktober 2019 hebben wij 4 tickets geboekt, helaas is in jullie 2020 is dit geannuleerd door corona , in augustus krijgen we een email dat we binnen 2 maanden ons geld terug zouden krijgen. In november, december tot maart, meerder mails gestuurd om terug te betaal , heeft iemand vertelt hoe veel jaren moet we wachten voor ons geld terug?

Update op eerdere reactie Travelgenio
UPDATE: alle informatie aangeleverd zoals gevraagd, toezegging dat we het geld weken geleden teruggestort zouden krijgen maar helaas wederom een loze belofte. Het geduld is op! Wij gaan de NL media opzoeken en juridische stappen ondernemen, wie sluit aan?! Oorspronkelijk bericht: Inmiddels precies een jaar later na onze booking bij Travelgenio voor een (geannuleerde) vlucht met 2 tickets op 27-4-2020 voor IJsland maar tot op heden, ondanks meerdere verzoeken om te komen tot een oplossing nog niets van Travelgenio terug gehoord, wat ons betreft is het geduld nu dan ook op.

Antwoord van Travelgenio
Daags voor vertrek een mail gestuurd…
Daags voor vertrek een mail gestuurd dat ik mijn vertrek wilde vervroegen wegens een overlijden in de familie, had een verzekering betaald bij hen.
Kreeg als antwoord dat dit niet kon en dat dit moest aangevraagd worden binnen de 24u voor vertrek. Daags nadien werd deze aanvraag terug ingediend,met als reactie dat dit niet kon binnen de 24u voor vertrek maar moest ingediend worden ten laaltste 24u voor vertrek. Vond dit heel eigenaardig waarna ik een vlucht rechtstreeks met dezelfde vliegtuigmaatschappij gebooked heb nl. Turkish Airlines. Ik hoop dat ze mijn geld terugstorten!

Je bedenkt het niet...
Gezien alle andere klachten met dezelfde reden had ik niet zo veel zin om die van mij er ook nog eens bij te gaan zetten, maar na mijn bevindingen vandaag hier toch nog mijn klacht:
Vandaag (3 maart 2021) gebeld met Travelgenio om de status van mijn refund request (van een ticket van maart 2020!) te achterhalen. Afgelopen september heb ik van Travelgenio een mail gekregen waarin stond dat de request uit stond. Zojuist met Singapore Airlines gebeld die mij vertelden dat dit NIET het geval was!
Dit is alleen deel 1 (DF595Y) van de tickets (2 tickets die tesamen mij naar Australië hadden moeten bringen). Over deel 2 (DG16NS) zeiden ze me dat ze me niks konden vertellen want daar heeft de request ticket geen nummer van (vaag verhaal..)
Je kunt er niks tegen doen dan aan de zijlijn toekijken hoe je gigantisch slecht behandeld wordt. Heerlijk.

Nog steeds geen geld terug
Nog steeds geen geld terug, kan ook niet meer inloggen op MyTrips want mijn e-mailadres is niet bekend, dus ik kan de status van boeking J9NN49 niet meer inzien. Echt schandalig. En nu?

Antwoord van Travelgenio
Sept 2019 3 retourtickets Amsterdam…
Sept 2019 3 retourtickets Amsterdam Kathmandu gekocht voor 1600 euro met vertrek april 2020. Vorige maand eindelijk een mail waarin werd gevraagd naar mijn bankgegevens ed om geld retour te storten. Nu, 17 febr 2021, nog steeds niks ontvangen. Hoe lang moet ik nog wachten. Op die vraag per mail krijg ik geen antwoord

Antwoord van Travelgenio
Onbetrouwbaar en zeer zeer slechte service - te vermijden !
Ik boekte op 31/8/2020 voor 4 personen vluchten van België naar Namibia, over oa lissabon. Een maand na het boeken kreeg ik een email van travelgenio waarin de bevestiging stond van mijn vluchten brussel - lissabon en terug. Over de verbinding lissabon naar Namibië werd niet meer gesproken. Ik nam contact op met Travelgenio waarin ze me vertelden dat ik(!) de vluchten kon cancellen mits een fee van 50€ pp die ze wilden reduceren naar 30€ pp, dus 120€. Ik weiger deze regeling omdat travelgenio de vluchten eenzijdig verandert en vraag 100% teruigbetaling. We zijn nu 5 maanden verder (februari 2021) en nog steeds weigeren ze me om me terug te betalen. Ik heb ondertussen deze betaling via mijn creditcard WORLDLINE laten blokkeren en gevraagd me terug te betalen. Travelgenio weigert en stuurt me dreigende emails dat ze voor een 'hangend dispuut' geen terugbetalingen kunnen doen. De wereld op zijn kop. Ik ga nu mijn rechtsverzekeraar inschakelen om mijn 2400€ trachten terug te krijgen. ADVIES: werk nooit met travelgenio !

Terugbetaling
In jun 2020 zouden wij naar Sri Lanka vliegen met travelgenio. Helaas is dit niet door gegaan vanwege COVID. Tot op de dag van vandaag nog steeds niks weer gehoord over mijn terugbetalingsverzoek..

Antwoord van Travelgenio
Inmiddels heb ik het bedrag van onze…
Inmiddels heb ik het bedrag van onze vlucht met Singapore Airlines ontvangen. Binnen een week nadat onze geannuleerde terugvlucht gepland was.
Als ik geweten had dat ik op de retourdatum moest wachten, had dat ergernis gescheeld. Maar eind goed al goed. Het ging toch om € 1800!

Antwoord van Travelgenio
NOOIT boeken met schipholtickets!
Mijn vlucht was gecanceld vanwege Corona en de luchtvaartmaatschapij heeft me doorverwezen naar schilpholtickets/travelgenio om mijn vlucht te wijzigen.
Ik heb meerdere malen emails gestuurd en niemand kwam terug op mijn verzoek, NOOIT iets van hen gehoord. Nu ik een nieuwe datum heb voor een nieuwe vlucht moet schipholtickets mijn vlucht aanpassen MAAR op hun website kan ik helemaal geen contact met de klantenservice opnemen omdat mijn emailadres niet bestaat in hun systeem : "nooit gebruikt voor een boeking".
Geld kwijt!
*Sorry, Schiphol tickets, maar u kunt me gewoon niet meer helpen. Ik beelde uiteindelijk met een medewerker van uw klantenservice om mijn boeking te wijzigen en in uw sisteem staat mijn ticket als "no show" dus hij kon niks voor me betekenen en ook het geld niet teruggeven, terwijl mijn vlucht vanwege Corona was geanuleerd. Gelukkig kon me KLM wel helpen en een nieuwe vlucht boeken. Dus ik blijf bij me mening: NOOIT boeken met Schiphol tickets.

Boek GEEN tickets bij Travelgenio
Boek GEEN tickets bij Travelgenio. Heb al heel wat contact met ze gehad over een refund. Er werd gezegd dat ik mijn geld terug zou krijgen binnen een bepaalde periode. We zijn nu zeker 2 a 3 maanden verder en ik heb nog steeds niets teruggekregen, laat staan iets van ze gehoord. Ik raad aan om lekker ergens anders je ticket te boeken (hoe goedkoop Travelgenio ze ook aanbiedt).

Triestig
Triestig! Op 3 september heb ik contact opgenomen met travelgenio om geld van onze vlucht terug te krijgen wegens een gecancelde vlucht. Toen mail terug gekregen dat het binnen de 8 weken inorde ging komen maar de dag van vandaag nog steeds niets terug gekregen! Zeker niet boeken met deze agentschap!

Antwoord van Travelgenio
Tickets geboekt via Schipholtickets, vlucht is geannuleerd door luchtvaartmaatschappij, geen voucher/geldteruggave ontvangen
Ik heb op 30-12-2019 een vlucht geboekt bij Schipholtickets en ik zou met Thai airways vliegen vanaf Brussel op 20-07-2020.
Mijn vlucht is uiteindelijk geannuleerd door Thai Airways vanwege Covid-19. Op 5 juni heb ik bericht ontvangen dat mijn vlucht is geannuleerd.
Ik heb meerdere malen contact proberen op te nemen met Schipholtickets/Travelgenio maar tot nu toe nog steeds niets vernomen. Ik heb ook geen voucher of geld terug ontvangen. Dit vindt ik niet kunnen en geen service. Ik zou graag mijn geld terug willen.
Ik heb EUR 910,23 betaalt voor mijn vliegtickets en EUR 50 betaalt voor de reservering van mijn stoel. In totaal EUR 960,23. Dat is een hoop geld waar ik hard voor heb gewerkt en gespaard. Als ik er niet zelf achter aan ga ben ik gewoon mijn geld kwijt.
Ik hoop dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost want het is nu al 1 jaar geleden dat ik mijn tickets heb geboekt. En al een halfjaar geleden dat bekend is dat mijn vlucht is geannuleerd en ik heb gewoon recht op teruggave van mijn geld.