In februari 2020 een ticket geboekt via Schiphol tickets. Vlucht is door COVID restricties door Thai Airways geanuleerd. Diverse pogingen gedaan Schipholtickets is inmiddels failliet en Travelgenio re... Toon meer
Update: I got an reply by mail. Thank you! Meerdere mails gestuurd maar er daar is niet op gereageerd. Mijn vlucht is 2 jaar geleden geannuleerd vanwege covid beperkingen. Liep toen bij Schiph... Toon meer
WAARDELOOS respectloos bedrijf! niet eens een bedrijf te noemen! vanaf eind februari geprobeerd te bereiken ivm vliegtickets naar Amerika bij hun gekocht, gemaild, gemaild gebeld etc! geen reactie,ni... Toon meer
In januari 2019 drie tickets geboekt naar Georgië. De vlucht werd vanuit de airline geannuleerd. 20 mailtjes, meerdere telefoontjes verder, maar onze €500 nog steeds niet terug. In november 2019 gaven... Toon meer
Waarom nog steeds geen reactie van mijn…
Waarom nog steeds geen reactie van mijn bericht van 12 maart!!!
Uw reactie dat het doorgegeven werd aan uw medewerkers.
ruim 3 maanden geleden dus! was nog net geen corona dus neem aan dat hier eerst op gereageerd kan worden. Wil geld terug van de verplichte tickets 1e stuk van reis om gebruik te kunnen maken van de verdere tickets om weer thuis te komen. Door diverse fouten van uw "service dienst"
en veel frustraties!
namens J Roos
ANTWOORD OP UW REACTIE 22 JUNI
Dank op uw reactie maar dat hebben we al gedaan op 6 april nav een eerder review in maart jl waar u het zelfde antwoord gaf! Toen op 6 april mail gestuurd met alle gegevens namens mijn dochter! En daar nog steeds geen reactie op gekregen!!!!!!
Schiet zo helaas nu op ! Hoop op snellere reactie. code reeds door ge geven bij bovenstaand bericht.!

Absolute radiostilte vanuit Travelgenio
Ook wij krijgen op geen enkele manier contact met Travelgenio. Op de site staat dat een reactie van hen enkele weken vertraging kan oplopen vanwege de drukte omtrent COVID-19. Uiteraard snappen wij dat en hebben wij netjes enkele weken gewacht. Ondertussen zijn wij 3 maanden verder (vlucht was op 21-maart) en hebben wij nog steeds niks gehoord van Travelgenio.
Vanwege de absolute radiostilte van hun kant, krijgen wij steeds meer het gevoel dat ze het geld helemaal niet gaan terugbetalen. Uiteraard onacceptabel.
En in de reactie hieronder zie ik dat Travelgenio continu dezelfde reacties typt. Ook wij hebben verschillende malen gemaild naar dat email adres. Iedere keer zonder gewenst effect. Wij willen gewoon op de hoogte worden gesteld over hoelang het nog gaat duren en niet worden afgescheept met de 30ste 'automatic reply' mail!

Annulering vluchten
Vanaf begin maart bezig geweest om contact te krijgen met Travelgenio ivm annulering van mijn vluchten. Dit is tot op heden nog steeds zonder enig succes of teken van leven van Travelgenio.
Helemaal klaar met dit bedrijf!

Antwoord van Travelgenio
Graag z.s.m contact met mij opnemen
Ik zou het waarderen na jullie reactie op deze review een aantal dagen gelden, dat ik daadwerkelijk een reactie krijg op mail e-mail! Ik vind dit zeer vervelend en zenuwslopend dat ik geen antwoord krijg op mail en niet op de hoogte ben van mijn vlucht die binnenkort vertrekt en hier krijg ik dezelf geautomatiseerde email waar ik ook klaar mee ben! Willen jullie deze week nog met mij contact opnemen! Het is bizar dat je jullie absoluut niet telefonisch kan bereiken en via de e-mail krijg je continu geen reactie alleen via de revieuw een geautomatiseerd bericht!

Beste Travelgenio
Beste Travelgenio, ik heb jullie onderstaande reactie al 2 keer uitgevoerd. Wanneer kan ik antwoord verwachten/ contact krijgen is mijn vraag nu, deze beantwoorden jullie niet.
*Bedankt voor je opmerking, Lotte. Wij willen jouw zaak graag laten bestuderen door een van onze agenten. Hiertoe verzoeken we je een e-mail te versturen naar (genoemde email adres), en in het onderwerp hiervan de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan te geven. Denk eraan: gebruik de e-mail waarmee je de boeking hebt gemaakt. Je ontvangt dan onmiddellijk de te volgen aanwijzingen*
Hoe dit op te lossen? Ik wacht jullie reactie graag af.

Antwoord van Travelgenio
Ik weet niet wat ik moet doen.
Ik weet niet wat ik moet doen.
Op 29 mei had ik een vlucht staan naar Split, Kroatië. Door corona was er negatief vliegadvies en zijn er geen vluchten geweest naar mijn weten. Ik heb een mail gekregen waarin stond dat ik mijn geld terug zou krijgen als de vlucht gecanceld was. Echter heb ik nooit een mail gehad met of de vlucht gecanceld was of niet en ik zou nu graag willen weten wat er nou precies aan de hand is en of ik mijn geld nog terug kan krijgen.

Antwoord van Travelgenio
Dit loopt de spuigaten uit.
Dit loopt de spuigaten uit.
als je vraagt om een voucher (in dit geval reisgezelschap van 3 personen) en je doet dat met het e-mailadres waarmee je de tickets hebt besteld..... dan krijg je retour mail van deze organisatie dat jouw e-mailadres bij hen niet bekend is.
Dan zit je dus op een dood spoor want op een andere manier in contact komen met Travelgenio lukt domweg niet.
Er wordt geen telefoon opgenomen en e-mails krijgen geautomatiseerde reply's.
ik wil mijn geld terug krijgen, want een voucher bij zo'n onbetrouwbaar bureau daar pas ik nu voor.

IK WIL CONTACT
Hallo Travelgenio,
Ik heb een retourvlucht geboekt naar Bali deze zomer. maar nu kom ik erachter dat een tussen vlucht gecanceld is. Ik wil graag een oplossing!! En ja ik heb al een mail gestuurd, maar krijg hier geen reactie op. Ik zou graag telefonisch contact hebben met de organisatie om het op te lossen.
Mike

Goedendag lezer,
Goedendag lezer,
Onze vlucht naar Delhi is geannuleerd. Ik heb een bericht verstuurd hoe ik mijn geld terug kan krijgen, maar ontvang geen reactie. Zouden jullie spoedig willen reageren?

Antwoord van Travelgenio
Ik krijg maar geen reactie op mijn mail…
Ik krijg maar geen reactie op mijn mail en ook niet telefonisch. Het zou fijn zijn als jullie mij bellen. Of een nummer op jullie site zetten wat wel bereikbaar ism

Antwoord van Travelgenio
In afwachting tot snelle reactie
Beste,
Na weken wachten op reactie, en meerdere malen via email contact proberen te leggen heb ik net als velen op deze site nog geen reactie mogen ontvangen.
Ik wilde mijn reis graag omboeken, of verzetten , maar nu ik dit allemaal lees wil ik inderdaad liever mijn geld terug.
Ik verwacht snel van jullie te horen, en dan niet zo'n geautomatiseerd berichtje dat ik naar een email adres toe moet mailen want, dat is al meerdere malen gebeurd zonder succes.
Groet
Robert

Antwoord van Travelgenio
Erg slechte communicatie en oplossing!
Ik heb gedurende lange tijd geen contact gehad. Toen heb ik via de VISA card het bedrag terug laten storten. Nu laten ze wel van zich horen en als ik het bedrag weer terugstort dan zullen zij het verder verzorgen. Dat doe ik echter niet en heb laten weten van de vlucht en vouchers af te zien en mijn geld terug wil hebben. Ik zal nooit meer met deze organisatie in zee gaan. erg slechte communicatie en afwikkeling.

Tickets naar Bali
Goede morgen,
In juli staat er voor ons een reisgeboekt naar Bali afgelopen maandag een e-mail gestuurd naar het volgende e-mail adres customer.service@travelgenio .com (aan elkaar) daarnaast ook in het onderwerp de boekings-id vermeld. Het is met het e-mailadres verstuurd waarmee geboekt is.
Tot op heden hebben wij nog geen aanwijzingen gehad om eventuele stappen te ondernemen. Aangezien er een tussen vlucht al is geannuleerd.
Binnen nu en twee dagen hopen wij reactie van jullie te krijgen anders ga ik de rechtsbijstand inschakelen.
Met vriendelijke groet
Jessica bodeker
Met vriendelijke groet Jessica

Antwoord van Travelgenio
Net als velen krijg ik jullie in geen…
Net als velen krijg ik jullie in geen mogelijkheid te pakken. Verschillende mailtjes gestuurd maar tot op heden nog steeds geen antwoord. Daarnaast telefonisch onbereikbaar.
Via welke andere manier kan ik wel contact met jullie krijgen?

Nog steeds BOOS
Hallo,
Op 18 mei heb ik een review geschreven, en daar van jullie de reactie op gekregen dat ik een mail moest sturen waarmee ik de aankoop heb gedaan, en het onderwerp, met de boekings-id. Dit alles heb ik gedaan. Ik kreeg een link met instructies. Ik heb alles gedaan wat er gevraagd werd. Maar tot op heden, 3 weken later nog steeds geen reactie.
Al deze negatieve reviews stapelen zich op. Waarom handelen jullie het niet netjes af.
Ik wil graag dat jullie contact met mij opnemen. Ik ben al sinds maart bezig om contact met jullie te krijgen.
Erg slechte zaak.
Ik krijg dus elke keer het standaard antwoord op mij reactie. Verder komen jullie niet

dringend graag meer nieuws
Geachte,
ik heb op 27 april al eens een review geschreven...... en daarop werd gereageerd maar verder nog steeds geen info vernomen en ook niemand die mij geeft gecontacteerd.
Mijn zoon vertrok normaal op 28 juni naar Amerika reis geboekt met travelgenio via Air france wel al vernomen dat de vlucht is afgelast.
Maar voor de rest weten we nog steeds niets...... en dit is heel frustrerend omdat we ook niet verder kunnen plannen daar hij met ef in een gastgezin daar ging verblijven ook bij ef zijn ze aan het wachten op ons voor verdere planning.
Wij zouden dus heel graag eens weten of wij ons geld terug krijgen of een voucher.
Ik weet dat er nog mensen voor hem vertrekken maar is nu ook maar een 3 weken meer en wij moeten de rest bij ef ook kunnen plannen maar zolang we niks weten van jullie kunnen wij dus ook niet vooruit.
mvg vanderlinden sabrina , nathan vanhercke.

Antwoord van Travelgenio
Ik heb geboekt voor 3 personen naar…
Ik heb geboekt voor 3 personen naar indonesie in juli 2020 (boekingsnummer : PWKQFU) ik wil weten of de reis door nog gaan, ik heb gebeld maar die is ontbereibaar.
Ik heb al heel vaak email naar wat ze genoemde adres maar krijgt allen maar otomatise antwoord

Zeer slechte ervaring
Ik had vlucht heden naar Kopenhage. Eerder al geconcludeerd via navraag bij de luchtvaartmaatschappij dat de vluchten geannuleerd waren. Er wordt pas 8 juni weer gevlogen.
Op 26 mei ontving ik gegevens over de vluchten op 1 juni!!!!! van Amsterdam naar Kopenhage.
Direct gebeld! Niet te bereiken per telefoon.
Direct E-mail gestuurd naar het e-mailadres van customer service van travelgenio!
Helemaal niets op gehoord. Noch een antwoord, noch verdere gegevens over annulering.
Ik begrijp best dat het voor de medewerkers druk is en een moeilijke tijd. Maar dit is toch wel heel erg! Verwacht echt antwoord!!!!!

Geen reactie!!
Op 30-03-2020 is mijn vlucht geannuleerd, tot op heden niks gehoord. In de mail stond dat we ons geld terug zouden krijgen maar helemaal niets vernomen. Ik krijg niemand te pakken als ik bel voor info.
Ik heb nu weer een mail gestuurd.
Anders morgen aangeven bij rechtsbijstand.
Jammer..

Antwoord van Travelgenio
Hallo,mijn reis is vorige week…
Hallo,mijn reis is vorige week geannuleerd dus ik wil graag so snel mogelijk mijn geld terug, dan kan ik veder gaan boeken.
Habib