In februari 2020 een ticket geboekt via Schiphol tickets. Vlucht is door COVID restricties door Thai Airways geanuleerd. Diverse pogingen gedaan Schipholtickets is inmiddels failliet en Travelgenio re... Toon meer
Update: I got an reply by mail. Thank you! Meerdere mails gestuurd maar er daar is niet op gereageerd. Mijn vlucht is 2 jaar geleden geannuleerd vanwege covid beperkingen. Liep toen bij Schiph... Toon meer
WAARDELOOS respectloos bedrijf! niet eens een bedrijf te noemen! vanaf eind februari geprobeerd te bereiken ivm vliegtickets naar Amerika bij hun gekocht, gemaild, gemaild gebeld etc! geen reactie,ni... Toon meer
In januari 2019 drie tickets geboekt naar Georgië. De vlucht werd vanuit de airline geannuleerd. 20 mailtjes, meerdere telefoontjes verder, maar onze €500 nog steeds niet terug. In november 2019 gaven... Toon meer
Waardeloze klantenservice
Vanwege corona zal onze vlucht naar Bali waarschijnlijk gecancelled worden. Wij hebben meerdere keren gemaild om hier meer duidelijkheid over te krijgen en het te hebben over de restitutie van het bedrag van de tickets. Na 3 mailtjes en meerdere keren geprobeerd telefonisch contact op te nemen, krijgen we geen gehoor. Waardeloos!

Antwoord van Travelgenio
Ik heb dezelfde ervaring als velen met Travelgenio.
Ik heb dezelfde ervaring als velen. Travelgenio is volstrekt onbereikbaar. Vijf tickets naar Kenia werden vanwege Corona gecanceld. Een mail van Travelgenio dat ik niets hoefde te doen, zij zouden alles regelen.
Honderd mails, honderd telefoontjes later en geen enkele contact.
Travelgenio heeft de zaken niet op orde. Ga niet met Travelgenio in zee.
Wij zetten onze rechtsbijstandverzekering in.

Antwoord van Travelgenio
Geven geen gehoor, juridische stappen ondernomen
Wij zouden van 28 april tot en met 3 mei naar Instanbul vertrekken. Ik heb een aantal keren zowel Schipholtickets als Trevelgenio gemaild op customer.serviceattravelgenio.com. Elke keer de procedure doorlopen maar geen reacties mogen ontvangen (zowel niet telefonisch als via de email/contactformulier) Wij hebben daarom vandaag helaas moeten besluiten juridische stappen te ondernemen.

Antwoord van Travelgenio
Van werk veranderd waardoor ik geen acces meer heb tot het email adres waarmee ik geboekt heb
Onze huwelijkreis geboekt naar Maleisie op 20 juli. Tijdens deze boeking op 7 november 2019 ben ik echter veranderd van werk en dus ook van email adres. Nu kan ik mijn boeking enkel regelen via dat email adres.. Ik bel continu maar krijg nooit iemand aan de lijn. SCHANDALIG!!

Antwoord van Travelgenio
Onmogelijk contact op te nemen voor geanuleerde vlucht
8 maanden geleden tickets geboekt voor in April naar Tokyo maar i.v.m. de Corona helaas geannuleerd door Travelgenio. Telefonisch onmogelijk te bereiken, je moet je boekingscode opgeven aan de lijn en er word gezegd neem contact op als u vertrek nadert. Dit een week en dagen voor vertrek geprobeerd en zelfs op de vertrekdag zelf en de dagen erna maar er word nog steeds hetzelfde bandje afgespeeld. Op e-mails word niet gereageerd en online via de website kom je bij alle vragen uit bij een telefoonnummer dat je moet bellen en is de cirkel rond en begint het weer opnieuw. Een moeilijke situatie voor iedereen maar op deze manier je klanten behandelen is belachelijk!!!

Antwoord van Travelgenio
Organisatie faalt volledig in afwikkelen van geannuleerde boekingen
Voor 17 april jl. boekten mijn man en ik twee tickets naar Istanbul. Als gevolg van covid 19 werden de vluchten gecanceld. Direct daarna ontvingen wij bericht dat de vergoeding geregeld zou worden en dat dit automatisch zou gaan. Nu weken verder en tientallen telefoontjes en mails nog niks gehoord van deze maatschappij. Echt schandalig! Ik raad mensen expliciet af om via deze organisatie te boeken. Alle begrip voor de uitdagende situatie maar klanten niet eens te woord staan? Dat is echt niet van deze tijd. Of welke tijd dan ook!

Klantenservice onbereikbaar!
Klantenservice helemaal niet bereikbaar. Zowel niet telefonisch als per mail. Er wordt steeds verwezen naar 8 cijferige boekingnummee, maar ik heb helemaal geen 8 cijferige bookingnummer. Koop nooit meer bij travelgenio!

Antwoord van Travelgenio
Ik ben al drie dagen bezig om…
Ik ben al drie dagen bezig om uitsluitsel te krijgen over mijn vlucht naar Kathmandu van aanstaande dinsdag en/of de procedure van terugbetaling.
De tickets zijn gekocht via Schipholtickets en de door dit bedrijf gebruikte codes accepteert de geautomatiseerde e-mailbeantwoorder niet. Travelgenio heeft zelf geen boekingcodes gestuurd. Maar zelfs de codes van de bevestiging op de website van Travelgenio zelf wordt niet geaccepteerd.
Steedss krijg ik mijn e-mails zonder beantwoording terug.
Hoe moet dat nu, Travelgenio?

Antwoord van Travelgenio
Vlucht gecanceld en niet bereikbare klantenservice
Ik heb een vlucht geboekt naar Colombia, maar wegens Corona is het eerste deel van de vlucht gecanceld. Hierdoor kan ik geen gebruik maken van de retourticket. Ik heb op allerlei manieren geprobeerd om contact te krijgen met Schipholtickets en Travelgenio, maar het is onmogelijk. Ze reageren niet op mail en via de klantenservice wordt de verbinding verbroken na een paar minuten wachten.
Ik zou op dit moment in het vliegtuig moeten zitten, dus je zou zeggen dat er enige vorm van urgentie zou moeten zijn. Dit maakt blijkbaar niks uit, want ik heb ze nog steeds niet bereikt.
KLM heb ik wel meerdere malen aan de lijn gehad, maar zij zeggen niks te kunnen doen, omdat de tickets geboekt zijn bij Schipholtickets/Travelgenio. Als ik duidelijkheid kon krijgen over wat de procedure is en wanneer ik mijn geld terug kan krijgen ben ik gerustgesteld, maar dit is niet mogelijk.

Antwoord van Travelgenio
Ticket gekocht maar vanwege Corona niet…
Ticket gekocht maar vanwege Corona niet kunnen vliegen.
Ticketgeld zou door Qatar teruggeboekt worden en dit wordt door Travelgenio behandelt. Maar tot op heden niets!!!!
Ik probeer al 2 maanden iemand van Travelgenio te bereiken via het ticket systeem en te bellen.
Uitermate slecht! 6 weken en nog steeds geen antwoord. Bellen en in de wacht gezet worden en dan uiteindelijk door de maatschappij automatisch de verbinding verbroken.
Schandalig.
Twee ticket nummers: 2876853 en 3455766 aangemaakt. Eentje is als sinds maart!!
Mijn vlucht is op 13 Mei, in andere woorden over 2 dagen. Ze zeggen bel ze alleen binnen 72uur voor vertrek. Sorry hoor. Maar bellen heeft geen zin als niemand wilt opnemen en ze express de verbinden verbreken. Ik heb alleen vandaag al 3 uur aan de telefoon gezeten om alsmaar afgebroken te worden en antwoord apparaat te krijgen en wederom automatisch afgebroken te worden.
Boos is wat ik ben. En een rechtszaak is wat ze verdienen.

Antwoord van Travelgenio
Kan niet in contact komen
Eerder plaatsden ik een review dat ik niet in contact kan komen met travelgenio. Hierop kreeg ik een reactie dat ik naar het volgende email adres een mail kon sturen: customer.service@travelgenio .com. Maar in contact komen lukt nog steeds niet. Ik krijg constant dezelfde automatische reactie dat ik ik mijn reservering nummer in de mail als onderwerp moet toevoegen. Dit zou een tiencijferig nummer zijn en zou ik terug moeten kunnen vinden in de boekingsbevestiging. In de boekingenbevestiging staat een reserveringscode die bestaat uit letters en het nummer van mijn e ticket, beide werkt niet.
Hoe kan ik mijn boekings nummer terug vinden? Of hoe kan ik op een andere manier in contact komen?

27 maart is de refund overgemaakt naar schipholtickets /travelgenio
28 maart werd op het vliegveld bangkok airport onze tickets door SCHIPHOLTICKETS gecanceld zonder reden en bericht ,daar stonden we weer nieuwe tickets gekocht ,
27 maart heeft EVA AIR het bedrag naar SCHIPHOLTICKETS /TRAVELGENIO OVERGEMAAKT HIERVAN HEB IK BEWIJS .
maar na 5 weken nog niets gehoord van hen heel vreemd waarom de refund niet overgemaakt word en uitleg waarom onze plaatsen geannuleerd werden en wij wel met het zelfde vliegtuig naar nederland konden .
graag een mail met een bevredigend antwoord en niet zoals de algemene reacties .
met vriendelijke groet jan bakker

Antwoord van Travelgenio
Klantenservice niet te bereiken / geen reacties
Ik heb 2 vliegtickets geboekt naar de Filipijnen op 13-01-2020 bij Schipholtickets.nl. De vluchten die in april/mei zouden gaan) zijn gecancelled vanwege het corona virus. Tot op heden nog geen enkele reactie ontvangen via de mail over de restitutie van de tickets. In mijn mails heb ik de boekingscode vermeld. Daarnaast is het onmogelijk om zowel travelgenio als schipholtickets telefonisch te bereiken.
Belachelijk en zeer slechte service.

Antwoord van Travelgenio
BOEK HIER NOOIT! U BENT GEWAARSCHUWD!
Tegen dit Spaanse bedrijf moet worden opgetreden. Zijn zeer slecht bereikbaar en reageren nooit op schriftelijke vragen. Mijn vlucht werd geannuleerd en pas na juridische ondersteuning werd een deel van de ticketbedrag geretourneerd. Na 3 maanden. Boek altijd rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij en niet bij deze boeven.

DRAMATISCH!!
DRAMATISCH!!
Probeer via de verschillende opties contact te zoeken met TravelGenio maar zijn op geen enkele manier te bereiken en reageren helemaal nergens op!
Cathay Pacific heeft onze vluchten gecanceld en verwijzen ons vervolgens door naar TravelGenio maar deze laten het afweten.
Super slechte service!
Hopelijk kunnen jullie dit snel oplossen en contact met mij opnemen!
Grappig dat jullie hier wel onder reageren maar die mail is ook al lang verzonden maar daar wordt gewoon niet op gereageerd!!

Antwoord van Travelgenio
Voor iedereen die gedupeerd is door…
Voor iedereen die gedupeerd is door Schiphol tickets/travelgenio is er een Facebookpagina gemaakt "schipholtickets gedupeerde".
Na meerdere weken nogsteeds geen reactie! Belachelijk

Antwoord van Travelgenio
Geen contact te krijgen na (niet wetende) wijziging
Mijn vriend en ik hebben vorig jaar een reis naar Sri Lanka geboekt voor aankomende 13 juli. Voor dat het corona virus uitbrak is zomaar een van onze tussen vluchten door Travelgenio geannuleerd. Wij hebben hier nooit iets te horen over gekregen tot op de dag van vandaag. Er is geen nieuwe vlucht geregeld en ook geen geld terug gestort. Nu het corona virus veel reizen plat legt, willen wij meer informatie over de gehele vlucht maar NIEMAND is te bereiken. Hebben al 4 mails gestuurd en 20 keer gebeld maar er gebeurd niks. Wij zijn zwaar teleurgesteld en zijn bang ons geld nooit meer terug te krijgen. Deze reis koste ons 750 per persoon...

Rampzalig
- Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
- Informatie over je vlucht is nergens te bekennen.
- Contact formulier op hun website werkt niet.
Al weken proberen contact te leggen met Travelgenio/Schipholtickets, maar helaas geen succes. Uiteindelijk heb ik zelf mijn vliegmaatschappij gebeld en de vlucht geannuleerd.
Lufthansa geeft aan dat ik de tickets kan omzetten met €50,- (extra) vergoeding
of 100% restitutie aanvragen bij mijn ticket agent. Die zijn dus spoorloos...
Inmiddels heb ik juridische stappen ondernomen tegen Travelgenio.

Antwoord van Travelgenio
Hier nooit boeken! Oplichters!
Hier nooit boeken!
op 23/1/2020 een reis eind april geboekt bij dochter ondernemning Schipholtickets. Toen de lockdowns van het corona virus kwamen meteen geprobeerd contact op te nemen, nu al 4 weken mee bezig, de website werkt niet, telefoonnummer werkt niet, contactformulier werkt niet, echt oplichterspraktijken. Inmiddels is onze originele vlucht al gepasseerd, nog steeds geen contact.

Antwoord van Travelgenio
Vliegtickets voor 2 personen met…
Vliegtickets voor 2 personen met annuleringsverzekering plus gekocht bij Schipholtickets in november om aankomende 27-7 naar Thailand te gaan voor 3 weken, vanuit Dusseldorf, via Dubai. Vorige week bericht gekregen dat deze tickets geannuleerd zijn vanuit Emirates en verzocht om contact op te zoeken met agency (Schipholtickets dus). Deze zijn echter op geen mogelijke manier te bereiken, mails worden automatisch terug gestuurd, telefoon wordt niet opgenomen. Graag zou ik van jullie horen of jullie probleem al opgelost is bij deze organisatie (of Travelgenio), wat ik kan doen en zou ik graag van Schiphol Tickets een reactie krijgen. Wij willen of een voucher of de kosten terug aangezien wij gewoon een annuleringsverzekering via jullie hebben gekocht.